Turkiye kupasi baslasada Muhayyer'i falan izlesek, sezon basi hazirlik kampinin en iyilerindendi cocuk ama daha sonra ismi gundeme hic gelmedi. UEFA listesinede adi verilmemis - yazik.
Kac sene oldu verimsiz genc Oguzhan bey ilk 11'de basliyor. Hangi performansa gore hangi istatistige gore bu adam halen Besiktas'ta ilk 11'de basliyor anlam veremiyorum. Oynadigi bir bilemedin iki sezonun kredisi senelerdir bitmek bilmiyor - sanirsin adam Pirlo. Rakip takim zayif ve evimizde oynuyoruz, kazara bir asist yada gol atarsa ooo Oguzhan bu falan diye butun medya yine sisirecek - ama sonraki ilk deplasman macinda yoklari oynayacak. Bu filmi yillardir izliyoruz. Ha unutmadan, olurda gol yada asist yaparsa beyfendi birde kulaklarini tikama isareti yapip hicbirinizi ....... takmiyorum mesaji verir insallah. (
...)
Su macta Caner, Necip ve Roco'nun oynamasinada anlam veremiyorum. AA hani yillardir alt yas gruplarinda milli takimlari calistirmis ve genc oyunculari cok iyi hazirlayan bir hocaydi. Su macta hala Necip'i sag bekte goruyoruz

Caneri ne diye kanatta deniyoruz - oynatsana Erdem'i su macta. Ecnebi takimlari gelip TR'den 19'luk 20'lik genc savunma oyuncularini alip Avrupada oynatiyor biz camia olarak umudu kestigimiz Roco'yu oynatiyoruz. Hicbir hedefimizin kalmadigi su maci izlemek icin sahada bir tane sebep yok benim icin, ama dayanamiyor insan iste mac olunca isi gucu birakip oturup izliyoruz [besikta.arena]