Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2541990 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yalnız Şenol Güneş çooook büyük bir hocaymıs onu anladım.

Biz bu kafa ile iyi yol almışız.
Aynen öyle, acik ara türk t d.'lerin arasinda bir numara. Elindeki kadroyu bozmayan bir yönetim olsaydi, simdi cok farkli seyler konusuyorduk. Su basaksehirin basina ver senol hocayi üst üste sampiyonluklar yasatmazsa bende birsey bilmiyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2020, 18:32:52
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Aynen öyle, acik ara türk t d.'lerin arasinda bir numara. Elindeki kadroyu bozmayan bir yönetim olsaydi, simdi cok farkli seyler konusuyorduk. Su basaksehirin basina ver senol hocayi üst üste sampiyonluklar yasatmazsa bende birsey bilmiyorum.

Değerini bilemedik valla billa.
Yok eski kafaymış yok aynı kalıplarmış hepsi boş. Ben de çok yerdim Q7 ’ i oynattıgı için gelen gideni arattı malesef.

Çevrimdışı Alper1903

yani soylemiyim soylemiyim diyorum da sirf is iliskilerin bozulacak diye sessiz kaliyorsan baska sebeplerden dolayi da bozarlar yani. karakterleri budur sebebe gerek yok. ustune gorevlendirildigin isini de layigiyla yapamazsin. kotu olan sen olursun anlayacagin.

gerci cikip konussan ne olacak bu saatten sonra anca gaz alirsin.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Başakşehir siyasi bir şirket 8 maçta şampiyonluk veren takım talimatla oradan anlaşamazdı patronlarla... Trabzon un bu kadroyu yapardı. Orada da taraftar baltalıyor takımı son 1-2 senedir bizim taraftar da trabzon gibi küçülmeyi kabullenmiş yorumlarda sosyal medyada açık açık belli oluyor. Kalsın denilen ya da iyi niyetli vs siye ses edilmeyen adamlar  Beşiktaş da antreman yeleği dahi giymeyi hak etmiyor... Ama gitsin denilen adamlara bakıyorum takımda 11 e yazılacak seviyede nadir bulunan oyuncular... fo ve anç o yüzden sallamıyorlar işte hakkını da aramıyorlar. Boyd iyi niyetli diyor taraftar golü yediren futbol zekası olmayan adam sene başı boydu bile alamıyor bu yönetim diye şikayet ediyordu... Nkodou gibi bir adamı seneye yapılanma da düşünüyorlar. Adamın son isabetli şutu 9 kişi g birliği maçında attığı goldür. Top süremez adam geçemez şutu yok ama beğeniliyor... Bir diaby bir karius da görüyorum akıl birliğini onlar da şeyini çıkardı işin zaten... Gitsin denilen adamlar Burak karşı karşıya kaçırdığında ben de sövdüm de son anda ki şutu kaleci çıkarmasa yine puanı aldıracaktı hatta o olmasa penaltıyı kullanacak adam yok hücumcularda o kadar kabiliyetsizler... Diğer eleştirilen adam Caner 8 asisti var... Tamam sol bek de yediriyor ama açık olarak boyd nkodou diaby veya lens in toplamından fazla skor katkısı yapar... Sakat sakat giren gg bir tarafını yırtıyor... Yaşlı gitsin... Atiba ya utanıyorlardır laf etmeye 1-2 maç hata yapsın ona da yaparlar... Çıkar bu adamları zaten bir de idare eder olan Ruiz Vida ve ljacic i al sana 2.lig kırmızı grup seviyesinde takım... Sonra gol atmak için penaltı bekleyip dururlar... Burak olmazsa onu da atar mı bunlar emin değilim... Beşiktaş ın yeni hastalığı vasat seviciler...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ne yazılabilir ?

x,x,x'i satın, hakem doğradı diyorlar.   Hakemi  protesto edin, yönetim yapması gerekeni yapsın; ama gelip burada hala kötü oyuncuları savunmayın.  Hakemin ....'liği bizim amatörlerin hiçliklerini örtmesin.
Tespit doğru. Ama işte bizim huyumuz 1 tane suçlu bulur hep ona yükleniriz. Hepimizin az ya da çok suçu var mevcut durumda.

Çevrimdışı mylife1903

Başakşehir siyasi bir şirket 8 maçta şampiyonluk veren takım talimatla oradan anlaşamazdı patronlarla... Trabzon un bu kadroyu yapardı. Orada da taraftar baltalıyor takımı son 1-2 senedir bizim taraftar da trabzon gibi küçülmeyi kabullenmiş yorumlarda sosyal medyada açık açık belli oluyor. Kalsın denilen ya da iyi niyetli vs siye ses edilmeyen adamlar  Beşiktaş da antreman yeleği dahi giymeyi hak etmiyor... Ama gitsin denilen adamlara bakıyorum takımda 11 e yazılacak seviyede nadir bulunan oyuncular... fo ve anç o yüzden sallamıyorlar işte hakkını da aramıyorlar. Boyd iyi niyetli diyor taraftar golü yediren futbol zekası olmayan adam sene başı boydu bile alamıyor bu yönetim diye şikayet ediyordu... Nkodou gibi bir adamı seneye yapılanma da düşünüyorlar. Adamın son isabetli şutu 9 kişi g birliği maçında attığı goldür. Top süremez adam geçemez şutu yok ama beğeniliyor... Bir diaby bir karius da görüyorum akıl birliğini onlar da şeyini çıkardı işin zaten... Gitsin denilen adamlar Burak karşı karşıya kaçırdığında ben de sövdüm de son anda ki şutu kaleci çıkarmasa yine puanı aldıracaktı hatta o olmasa penaltıyı kullanacak adam yok hücumcularda o kadar kabiliyetsizler... Diğer eleştirilen adam Caner 8 asisti var... Tamam sol bek de yediriyor ama açık olarak boyd nkodou diaby veya lens in toplamından fazla skor katkısı yapar... Sakat sakat giren gg bir tarafını yırtıyor... Yaşlı gitsin... Atiba ya utanıyorlardır laf etmeye 1-2 maç hata yapsın ona da yaparlar... Çıkar bu adamları zaten bir de idare eder olan Ruiz Vida ve ljacic i al sana 2.lig kırmızı grup seviyesinde takım... Sonra gol atmak için penaltı bekleyip dururlar... Burak olmazsa onu da atar mı bunlar emin değilim... Beşiktaş ın yeni hastalığı vasat seviciler...
Gavurun kalecisi mac aldi iste

Gecen sene dedim bu karyus kalirsa betoyu sorariz devre arasi falan diye onu bile goremediler
Avci ile ucusa gececekti karyus
Valla ucuyor herif rekor koracak tersten

Azicik toparlanip bir gazla mac kazanamazsak kume duseriz, fb gibi kurtarmazlar da kafaya kafaya vururlar yardimci olurlar, sonra cikamazsin da bu topcularla

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Gavurun kalecisi mac aldi iste

Gecen sene dedim bu karyus kalirsa betoyu sorariz devre arasi falan diye onu bile goremediler
Avci ile ucusa gececekti karyus
Valla ucuyor herif rekor koracak tersten

Azicik toparlanip bir gazla mac kazanamazsak kume duseriz, fb gibi kurtarmazlar da kafaya kafaya vururlar yardimci olurlar, sonra cikamazsin da bu topcularla

3-4 takım var gözüme kestirdiğim fikstüre bakmak lazım onların çoğuyla içeride oynarsak 4 galibiyet alırız kalan 15 maçta küme düşeceğimizi sanmıyorum yeter ki son haftalarda düşme potasında olmayalım işte o zaman düşürürler çatır çatır...

Sonra da bu kadar kahpeliğe rağmen büyük takım bile düşüyor temiz lig der aklarlar kendilerini üstüne bir de...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

3-4 takım var gözüme kestirdiğim fikstüre bakmak lazım onların çoğuyla içeride oynarsak 4 galibiyet alırız kalan 15 maçta küme düşeceğimizi sanmıyorum yeter ki son haftalarda düşme potasında olmayalım işte o zaman düşürürler çatır çatır...

Sonra da bu kadar kahpeliğe rağmen büyük takım bile düşüyor temiz lig der aklarlar kendilerini üstüne bir de...
Yaw top istop edemeyen topcuya yikama yaglama ceken taraftr var
Gsdeki emrenin attigi golu bizde kim atacak diyabi o topu istop etse 5m ayagindan acar
Daglisi alacagina ligden envayi cesit sagbek var
Alirisn sukubici imzalamadan konyayla tosic efekt yapar sana
Sen git daglis al

Çevrimdışı mylife1903

Kayseri ankara kesin yeneriz
Ts ibb fb gs sivas alanya goztepe rize 0 yazsak 2si 0 zaten
Gencler konya kasimpasa malatya 1 yaz
Antepi antalya denizli ortada puan alabilecegimiz takimlar

Allahtan dusenler koptu gitti
Bunlar devre arasi kampta be yapmislar
Avci pep vidyosu falan izletmis herhalde

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu yönetimle bir arpa boyu yol kat edemeyiz.

Emekleri için teşekkür edilip yollar ayrılmalı.

Hoca gitti sıra yönetimde.

Sürekli para yok avrupaya gidemicez oyuncu alamıcaz diye ağlıyorlar.

Sıra Beşiktaşın hakkını korumaya gelince konusmuylorlar konustuklarında da etkili olamıyorlar.

Fener maçında doğrandık bir sonra ki maç eyyam sadece o kadar sonra tekrar doğranmaya baslandık.

Basiretsiz yönetim.

Çevrimdışı mylife1903

Bu yönetimle bir arpa boyu yol kat edemeyiz.

Emekleri için teşekkür edilip yollar ayrılmalı.

Hoca gitti sıra yönetimde.

Sürekli para yok avrupaya gidemicez oyuncu alamıcaz diye ağlıyorlar.

Sıra Beşiktaşın hakkını korumaya gelince konusmuylorlar konustuklarında da etkili olamıyorlar.

Fener maçında doğrandık bir sonra ki maç eyyam sadece o kadar sonra tekrar doğranmaya baslandık.

Basiretsiz yönetim.
Bilmiyo desen senelerdir yoneticilik yaptilar
Fonun yaninda bildigimizi unuttuk deseler adamlara da bisi diyemeyiz

Azicik zaman vermek lazim
Yahu bu sene gitmis bagir cagir daha ne yapacaklar onu anlamiyom
Yahu bisi yapamiyorsan cik ana avrat kufur et
Hepinizin diye basla arkadas in hakeme saldir falan nolcek penaltini mi vermeyecek haftaya zaten oyle de boyle de vermiyo

Değerini bilemedik valla billa.
Yok eski kafaymış yok aynı kalıplarmış hepsi boş. Ben de çok yerdim Q7 ’ i oynattıgı için gelen gideni arattı malesef.

keşke biz savunurken üstümüze 100 kişi çullanmasaydınız.

Çevrimdışı mylife1903

keşke biz savunurken üstümüze 100 kişi çullanmasaydınız.
Ya bunlar hep LST
Daha 10 sene konusulack her kotu gidiste luce de mefta olursa senol gelecek falan
Sonra yoneticiler senolla gorustu bilmem ne secim oncesi petrol bulunmasi gibi
Daha da gelmeyecek
O sebeple yeni luceyi aramak lazim
Yeni luce lince ugradiktan sonra 2029da 2045te yeni senola bakariz

Yeni hocada gelse bir şey değişmeyecek.

Bugün gs kazanıyor haftaya ilk rize ile biz oynuyoruz işte.

Rize de eyyam yapacaklar lehimize.

Sonra içer de ki maçta tekrar doğramaya baslayacaklar.

Yönetim çıkıp zekeriya alp bizim değerimiz filan desin.

Para yok avrupa yok transfer yok desin dursun.

Güçlü bir yönetime hasret kaldık.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yönetim derhal degismeli, yoksa gelecegimiz cok kötüye gidecek. Bunlarda para olsada birsey yapamaz, bu camianin büyüklügünün bilincinde olmayan bir baskan

Bilmiyo desen senelerdir yoneticilik yaptilar
Fonun yaninda bildigimizi unuttuk deseler adamlara da bisi diyemeyiz

Azicik zaman vermek lazim
Yahu bu sene gitmis bagir cagir daha ne yapacaklar onu anlamiyom
Yahu bisi yapamiyorsan cik ana avrat kufur et
Hepinizin diye basla arkadas in hakeme saldir falan nolcek penaltini mi vermeyecek haftaya zaten oyle de boyle de vermiyo

zaman versende bir şey değişmez mevcut yönetime çok etkisiz.

Şampiyonluk yarışından koparıldık gs içerde kayseriyi yener yenmesi bile yendirirler.

Bizi bugün doğradılar haftaya rize de eyyam.

Toki arenaya önde girersek orda yine doğrarlar.

Böyle ligin ABV.

Fb,gs,ts,başağın altında bititterecekleri kesin 5.ci mi 6.ci mi oluruz orası ayrı.

Yönetim bu duzen böyle devam etmeyecek masaya yumruk diye koysun.

Bu bizim iç meselemiz.....DİR
                            -Ahmet Nur Çebi

Çevrimdışı mylife1903

Şampiyonluk yarışından koparıldık gs içerde kayseriyi yener yenmesi bile yendirirler.

Bizi bugün doğradılar haftaya rize de eyyam.

Toki arenaya önde girersek orda yine doğrarlar.

Böyle ligin ABV.

Fb,gs,ts,başağın altında bititterecekleri kesin 5.ci mi 6.ci mi oluruz orası ayrı.

Yönetim bu duzen böyle devam etmeyecek masaya yumruk diye koysun.
Konya saplasa keske surdan azicik keyiflensek

Çevrimdışı Alper1903

Yonetim-ler camia’yi kenetleyemiyor.
Bu bile belki tek basina cozum olabilecekken bunu yapmaktan bile acizler.
-Avrupa’ya gidemeyebiliriz
-Sampiyon olamayabiliriz
-Cok borc var
-Transfer yapamayiz
-Oyuncu gonderemeyiz
vs vs

basit psikoloji zamazingolari bunlar. negatif soylemler negatif tutum olusturuyor insanlarda.

mesela dun merakimdan sozluklere sosyal medyalara “besiktas” ve “galatasaray” yazip arattirdim neler soylenmis diye. besiktas yazilarinda ana soylem “cok kotuyuz, seneye artik” galatasaray yazilarinda soylem “bu su oynarsa 10 puandan geri geliriz” halbuki bugune kadar ikisi de 30 puanda. gs taraftarina gore de hakemler haklarini yiyor (bunun biz yanlis oldugunu biliyoruz maksadim bakis acisi)
ama besiktas taraftarinin bakis acisi olduk bittik seklinde.

gs cok mu iyi oynuyor? hayir
hocalari iyi mi? degil
neden olaya besiktas taraftarindan farkli bakiyorlar? cunku yonetimleri, hocalari taraftarini bir sekilde kenetliyor.
bu seneki fb’de gs’den cok farkli sayilmaz. ayni ornegi onlara da verebilirim.

ama besiktas yonetimi olduk bittik modundalar surekli. mesela neden goztepe macina yeni hoca cikmadi? yani iki gun daha bekleyince cok mu iyi olacak? aklina muthis fikirler mi gelecek? kimi getirecegin, yakin vade planini yapmak falan en fazla bir kac saatini alir. bunu bile yapamadilar.

iyimser bakarak yazacagim. diyelim bu sezondan umidi kestiler. 20/21 sezonunda ne degisecek ki ne umuyorlar?
hakemler mi?
mali durum mu? (8-9 ayda)

ne degisecek de bu sezon basarili olamam diyorsun gelecek sezon sampiyon olacak kadro kurarim diyorsun?

veya sampiyon olurum diyor musun?

Yonetim-ler camia’yi kenetleyemiyor.
Bu bile belki tek basina cozum olabilecekken bunu yapmaktan bile acizler.
-Avrupa’ya gidemeyebiliriz
-Sampiyon olamayabiliriz
-Cok borc var
-Transfer yapamayiz
-Oyuncu gonderemeyiz
vs vs

basit psikoloji zamazingolari bunlar. negatif soylemler negatif tutum olusturuyor insanlarda.

mesela dun merakimdan sozluklere sosyal medyalara “besiktas” ve “galatasaray” yazip arattirdim neler soylenmis diye. besiktas yazilarinda ana soylem “cok kotuyuz, seneye artik” galatasaray yazilarinda soylem “bu su oynarsa 10 puandan geri geliriz” halbuki bugune kadar ikisi de 30 puanda. gs taraftarina gore de hakemler haklarini yiyor (bunun biz yanlis oldugunu biliyoruz maksadim bakis acisi)
ama besiktas taraftarinin bakis acisi olduk bittik seklinde.

gs cok mu iyi oynuyor? hayir
hocalari iyi mi? degil
neden olaya besiktas taraftarindan farkli bakiyorlar? cunku yonetimleri, hocalari taraftarini bir sekilde kenetliyor.
bu seneki fb’de gs’den cok farkli sayilmaz. ayni ornegi onlara da verebilirim.

ama besiktas yonetimi olduk bittik modundalar surekli. mesela neden goztepe macina yeni hoca cikmadi? yani iki gun daha bekleyince cok mu iyi olacak? aklina muthis fikirler mi gelecek? kimi getirecegin, yakin vade planini yapmak falan en fazla bir kac saatini alir. bunu bile yapamadilar.

iyimser bakarak yazacagim. diyelim bu sezondan umidi kestiler. 20/21 sezonunda ne degisecek ki ne umuyorlar?
hakemler mi?
mali durum mu? (8-9 ayda)

ne degisecek de bu sezon basarili olamam diyorsun gelecek sezon sampiyon olacak kadro kurarim diyorsun?

veya sampiyon olurum diyor musun?

mevcut yönetimde gitmeli.

Çevrimdışı mylife1903

mevcut yönetimde gitmeli.
Gs olsa liseliler erzurum maci sonrasi bu yonetimi de hocayla beraber paketlerdi
Hoca kovmayi beceremiyorlar
Hadi fo bo poh yedi getirdi sozlesme yapti vs
Madem
Kovacan gelir gemez kov iste

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bizim yönetim bildigin kücük emrah...

Çevrimdışı mylife1903

Bizim yönetim bildigin kücük emrah...
Aglamayacaz diyo ama bilemedim