Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2554930 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Erman1903

bendeki bilgi daglıs hariç tüm transferler hocanın transferi

dediğin gibi yenileri geç eskilerin neredeyse tümü yerlerde geçen sene 40 gol 40 puan çıkaran takımdan sadece quaresma gitti gerisi elde tutuldu üstüne takviyeler yapıldı 3adet kanat 2 adet bek 1 orta saha 1 stoper şeklinde

Zaten Fikret başkan kendisine pek hayrandı, istifadan evvel Avcının toplantılarına katılışlarından bile belli işlerin öyle olduğu. 

Çevrimdışı mylife1903

Fabri gökhan pepe tosic adriano/caner atiba oğuzhan babel talisca quaresma cenk/negredo kadrosuna sahip takım ilk yarı 30 puan almıştı sanırım sonra devre arası vida love geldi cenk gitti 4.oldu sezon sonu. Negredo ve lens'e yazdılar tüm sezonu hoca bir gram suçlanmadı. Bir sonraki sene talisca'yı kaybeden takım uefa'dan tıpkı bu seneki gibi gruptan çıkamadı evinde 4 falan yiyordu. Yine hoca hariç herkes hedefteydi. Şimdi ne değişti defolsunlar hoca değiller tez gitsinler havada uçuşuyor? Beşiktaş tarihinde ilk kez belki de toplam kadro piyasa değeri olarak trabzonspor'un gerisinde inanmayan açıp baksın. Eski hocanın volkan şen'i isteyip de yerine lens'in alındığını her fırsatta dile getirenler neden diaby abdullah avcı'nın ilk tercihiymiş gibi davranıyor mesela? Evet bu adamların tamamı abdullah avcı bilgisi dahilinde alındı belki ama kaçı bu adamın gerçekten ilk veya ikinci veya üçüncü tercihiydi? Lens negredo kagawa falan şenol güneş'e imza atınca mı söylendi yoo aynı bugün olduğu gibi o da haberdardı her transferden ha istemiyor yine de alınıyorsa çeker giderdi karakter meselesi kaldı. Hem kadro kötü diyeceksin hem fikret orman'ın neler yaptığından sürekli dem vuracaksın hem de sabah akşam hoca diyeceksin arkadaş bunların hepsi ayrı ayrı tek başına şu sorunların en büyük sebebi olamaz bir karar verin. Elini vicdanina koymak lazım gs kadrosuna bak bir de seninkine bak o kadronun üzerine 3 tane daha takviye yaptı o adam. Hocası 6 aydır ocak ayı diye ağlıyor bizimkinin ağzından tek kelime çıkmadı hala oyuncum değerli falan diyor(bence saçma bir çoğu da değersiz, gereksiz methediyor)

Abdullah avcı'nn hatalı olduğu yanlış tercihlerde bulunduğu bazı günler saçma kararlar verdiği oldu olacak da kimse kusursuz değil 8 şampiyonluğu olan adam da eleştiriliyor ama haksızlık bu kadar ağır konuşmak bu adama. "Teknik direktörümsü" yazılıyor aynı yazan kişiyi açıp baksan evinde genk'den 4 yerken salt fikret orman'ı suçlamıştır. Resmen adamına göre muamele yapılıyor burada bu adama karşı ve yapanlar yapmaya devam etsinler sayelerinde sergen gelecek dertler bitecek.
Avci kim ki suclanmasin
Bu sene alsin kupayi seneye de alsin 3. Sene basarisiz olursa faturayi taraftar yonetime keser

2 kupa almis adam itin poposuna sokuldu avci daha elestirilmiyir bile
Gecen sene yazilanlari ac oku

Sacma sapan konusmaya devam ederse avci taraftar onu kulubeden iki adam cikamayacak hale getirecek, ona buna suslu kelimelerle konusup araya bir iki siir yazip AA baskili acendalar falan hediye etmekle buyuk takim calistirilmaz.

Buyuk takim topu geri kazanma suresi gibi salak salak istatistiklere bakmaz cikar topunu oynar bunlari oyuncularla yardimcilarinla konusursun. Sen buyuk takimsin ikinci lig takimina topu vermezsin ikinci lig takimina taktik falan yapmazsin cikar kendi topunu oynarsin

Erzurum macinda ortasahada kaptigi topu kalecisine 3 pasta goturen buyuk takim teknik direktoru ikinci devreye cikmaz, ne anlatiyorsun

Gegenpirez tirinziksiyon falan suslu kelimelerle konusulmaz 20milyonluk camiada hani bide kime pirez yapacaksin rakip zaten topu sana veriyor, beyinsiz olmak lazim topun pesinde kosmak icin

Çevrimdışı mylife1903

Zaten Fikret başkan kendisine pek hayrandı, istifadan evvel Avcının toplantılarına katılışlarından bile belli işlerin öyle olduğu.
Iki kanka gibi beraber gecelere akmalar, tezahurat falan
Fikret orman iyi zamanda topukladi seref tiribununden yaka paca indirilip sitad disina cikartilan ilk baskan olacakti

Gs deplasmanina bile gidemeyecek kadar korkak bir baskan olarak gecti bjk tarihine
Takimi mezbahaya baskansiz gonderen bir tirsak

Çevrimdışı mylife1903

Sorunu taraftar olarak hiç bir zaman doğru bilemedik.
Avcı değilde başka bir adamda olsaydı 3 aşağı 5 yukarı bu takım böyle olacaktı.
Santraforun 2.lig santraforu umut adamlarda falcao struç ne kadar beğenmesem de senin beğendiğin muriç var.
kalecin karius yahu adamlarda uğurcan ve yan topu ne kadar zaaflı olsa da kariustan çok daha iyi olan muslera var.
Sen şenol güneşin ilk iki sezonu hariç, saçma sapan kadroları ver sonra suçlu şenol güneş ya da avcı olsun.
olur mu öyle şey, düzgün bir kadro olup yönetemeseler tamam.
bu takımda oyun kurucu yok yahu oyun kurucu.
gustavo emre, diğer tarafta lemina seri, tsde sosa falan var. sen de kim var ??? oğuzhancık var.
yani eleştirin performansını da her şeyi avcıya yıkmak bizi hiç bir yere götürmez.
aynı şey sergene olunca adama kadro mu verdiler yöneticiler bilmem ne falan, avcıya gelince ilk gitmesi gereken avcı.
Puan cetveli belki ayni olurdu belki biraz daha iyi olurdu ama kaleciye pas sayisi boyle olmazdi
Senol gunes kadrolari diyorsun da o kadrolardan gidenlere bir bah sosa disinsa buyuk takimda oynayan var mi?
Gomez ile beck koskaca sututgarti kume dusurduler
Babelin haline bah
Fabriyle beraber fulhami dusurduler
Taliska desen cinde akiyor mac olunca berazilyadan cagiriyorlar maca cikip gol atiyo
Ismail ispanyada yatiyo bi mac oynadi 2 gol yedirdi devrede degistirdiler daha da antremana cikartmiyoar
Olcay tore falan anadolu takimlarinda oynuyor

Kerim firay vardi efenim senol gunes mahvetti cocugu oynatmiyor falan nerede oldugu belli degil
Genclerden kufurle gelen tosic cinde oynuyor
Cenke bah evertonda antremana cikamadi surunuyor
Quaresma kasimpasada kadroya giremiyor
Adriyano erken emekli olmus
Kim ne vardi, belki senol gunes oyuncuyu degerli gostermistir onu dusunmedin mi hic?
Biri baksin kim nereye gitmis ne oynamis abu falan 3 mac oynamamistir

Zamaninda kadroyu sisirip hoca gomenler ile ibbnin kadrosunu gomup hocasini yalayanlar ile bu sene kadro gomenlerin Ayni hesaplar olmasi tesaduf degil.

Gecen sene ikinci yari 40 puan almisin ustune tum kotuluklerin anasi quaresmayi gondermissin 7 tane de tiransfer yapmissin oynadigin oyun bu, puan demiyorum puan olarak sivasa koyunca beklenmedik yerde olacaksin

Tutarli olun
Gecen sene kac orta yaptik falan sayiyordunuz, bu sene de sayin. Isabetsiz orta top kaybiydi bu sene neden degil?
Gecen sene kornerleri de ekliyorlardi orta sayisina bu sene ekleniyor mu?

Luceye yapilan yapildi dedik dinletemedik boyle gelmis boyle gider

5 mac kazanalim simdi avciya da yapilacak aynisi, pas sayacaklar efenim fazla pas yapiliyor carcar diye tividen gazi verecekler. Avcidan bi beklentisi yok basinin fazla ustune gitmiyorlar azicik duzeltsin takimi icinden gecerler onun
Gecen sene basin toplantisinda kimya sorusunu sorup herifi nakavt ettiler, sasirip kaldi, tehdit etmeye basladi falan

Futbol bu, 3 sonuc var evsahibi tabiki asli favoridir ama her takim her takimi yenebilir herkesin sansi var cunku ayakla oynaniyor bu meret. Forumdan cikalim 11 kisi besiktasin karsisina olabilir cakariz yani bu ihtimal var mesela baskette yok bu ihtimal icimizden gecerler sayi atamayiz bu sebeple muhim olan oynatmaya calistigin oyundur felsefedir. Buyuk takim obur sahada oynar macini arkadas. Fb ile gs de yenemedi kupada maclarini bizim gibi madara oldular mi? Cikip obur sahaya yerlesfiler bisiler denediler.
Sen oyununa bah yenersin yenilirsin besiktas gibi oyna azicik pozitif futbol oynayin bu kafayla one gectigimiz maclarin sonjnda yere yAtmaya baslariz

Çevrimdışı mylife1903

Alper Ulusoy'un o anlarda Cüneyt Çakır'ı 3 kez uyararak sarı kart göstermesi gerektiğini söylediği öğrenildi. Çakır'ın kart göstermemesi üzerine Ulusoy'un maç sonunda, "Cüneyt abi, Burak'a neden kart vermedin. Kameralara yansıdı herkes gördü" dediği, Çakır'ın ise, "Alper bilmediğin şeyler var, karışma" yanıtını verdiği belirtildi.

SARVAN İLE ÇİMEN'E SÖYLEDİ
Bu konuşma ve benzer diyalogların Alper Ulusoy tarafından MHK Başkanvekili Oğuz Sarvan ve yönetici Ünsal Çimen'e aktarıldığı kaydedildi. MHK yöneticileri de Cüneyt Çakır'a 17. haftada, Ziraat Türkiye Kupası'nda ve bu hafta oynanacak maçlarda görev vermedi.

Alper ulusoydaki karaktere bak, ispiyoncu
Buna gorev vermisler
Bu karakterdeki adam ayagina basilan taliye verir karti rakibe verecegine

Hakem de hakli gormemis tabi

Ya ne cins cins tiplerle sinaniyor ulke
Bu alper ulusoyu bisiklete bindirmezler baska ulkede, ispiyoncu

Çevrimiçi murat

şu avcı sergen kıyasın yanlış kere yanlış sergen imkansızlıklarla sezona girdi kulübede sayısal eksikliği olan maçları vardı  ama avcı öyle mi? adam başaksitide ligin en rahat alan satan hocası idi ne istese alınıyordu bir gün maaş sıkıntısı görmedi bizde desen 16 milyon bonservis harcandı üstüne 4 de kiralık getirildi daha ne kadrosu verilecekti? bu transferleri sen ben yapmadık avcı yaptı kendi açıklaması var hepsini ben aldırdım ben seçtim ben istedim die sonra kötü kadro verildi olsun öyle mi ?  :olmaz layiç geçen sene döktürüyordu şimdi dökülüyor burk ona keza güven milli takımdaydı şimdi futbolcu mu bu diyoruz diyabiyi beğenmiyoruz başta ben gömüyorum ama izleyip alanlar bu adam aynı adam mı diyorlar boyd gömüyoruz bu adam geçen sene döktürüyordu bu kadar mı kötüye gider ruiz mesela geldiğinde taş gibiydi avcıyla çalıştıkça o da geriye gidiyor farkındamısın bunlar normal şeyler değil bu kadar oyuncu kötüye gidiyorsa nedeni hocadır. sonraa rakiplerde emregustavo lemina seri diyorsunda karşılarına neden ozzi diyorsun atiba ve elneniye ne oldu neden onları yazmıyorsun? kadro söylendiği kadar kötü değil kadroyu her geçen gün kötüye götüren başındaki hocadır.
Belki oyuncular paralarını alamadıkları için oynamıyordur geçen senenin en tutulan argümanını bu sene pek kullanmıyorsunuz konu abdullah avcı olunca.

Çevrimdışı mylife1903

Belki oyuncular paralarını alamadıkları için oynamıyordur geçen senenin en tutulan argümanını bu sene pek kullanmıyorsunuz konu abdullah avcı olunca.

Yoo kullaniyoruz
Daha gecen dedim yonetim gelince odeme yapti simdi odeyemiyor herhalde diye
Gecen seneki argumanlari kullanmayan baska kesim karistirdin herhalde
Elestiride tutarlilik konusunda bir sikintimiz yok

Iki kupali hocayi kupa alirken gomuyorduk cok sukur, kaybederken degil

Orta sayiyordunuz abi, bu sene sayiyor musunuz?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yoo kullaniyoruz

O kadar çok yan pas geri pas var ki ortaya sıra gelmiyor. Zaten ben bu orta kafa gol oyunundan nefret ediyorum. O konuya hiç girmeyelim.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Yoo kullaniyoruz

Konu abdullah avcı olunca kullanmıyorsunuz dedim. Geçen seneki td nin başarısızlığını örtmek için ilk kullanılan argüman bu seneki td için neredeyse hiç kullanılmıyor. Abdullah hocayı savunma amaçlı değil tutarlılığın devamı için örnekledim. Abdullah avcı net başarısızdır orada eleştirilere katılırım ama bazı konularda hakmı yeniyor. Fikret ormanın en iyi ve güçlü döneminin ekmeğini yiyen şenol güneş fikret ormanın kötü döneminde saçmaladı abdullah avcı da bu saçmalama döneminden devam ediyor süper şartlarda gelmedi. Ne doğru bir yapı var ne o dönemdeki gibi bir sinerji, ne yeni yönetim ne de kendisi bu havayı yakalatamadı. Bazı şeyler kendi suçu evet ama herşey onun suçu değil.

Çevrimiçi murat

Yoo kullaniyoruz

ben herzaman maç ortasahada kazanılıp ortasahada kaybedilir bunu savunurum. Kanatta oynayan oyuncularda da pırpır değil savaşçı güçlü ortasahaya yardım edecek seviyede oyuncuları beğenirim.asıl sorun bu orta yapmak değil. Kenardaki oyuncuların oyun içinde olacak yeri geldiğinde ortasahaya yeri geldiğinde santrafora dönecek.bazen oyunu orta ile çözersin bazen içerden delersin tek bir planla bütün sezon yürüyemezsin elinde süper oyuncular yoksa.birdevortayı kimin yaptığı ve nereden yaptığı önemli tangaz için pek önemli olmasada taç çizgisinden yapılan ortayla ceza sahası çizgisinden yapılan bir olmaz.

Çevrimdışı tangaz

yoo o konuyu bolca dile getirdi bizim tayfa, sizin tayfa o günlerde halen fikreti aklama paklama peşinde iken  :D

sonra anç geldi ödemeleri yaptı (yapmaya da dewam ediyormuş) takım kazanmaya başladı ama kabul edelim ki oyun hiç gelişmiyordu aksine galibiyetlere rağmen geri gidiyordu sonra ingiltere deplasmanı ile lastik patladı ogün bugündür kazandığımız tek maç 9 kişilik g.birliği maçı

kaldıki geçen sene maaşları alamadan 40 gol 40 puan çıkarılmışlığı var bu takımın başta hoca olunca.
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2020, 10:19:26 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Yoo kullaniyoruz

orta harici iyi kötü layiç arapasları derin toplar şutlar filan gibi silahlarıda kullanıyordu takım geçen sene bu sene hiç cephaneliğe uğramadık tek kullandığımız canerin havantopları
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Konu abdullah avcı olunca kullanmıyorsunuz dedim. Geçen seneki td nin başarısızlığını örtmek için ilk kullanılan argüman bu seneki td için neredeyse hiç kullanılmıyor. Abdullah hocayı savunma amaçlı değil tutarlılığın devamı için örnekledim. Abdullah avcı net başarısızdır orada eleştirilere katılırım ama bazı konularda hakmı yeniyor. Fikret ormanın en iyi ve güçlü döneminin ekmeğini yiyen şenol güneş fikret ormanın kötü döneminde saçmaladı abdullah avcı da bu saçmalama döneminden devam ediyor süper şartlarda gelmedi. Ne doğru bir yapı var ne o dönemdeki gibi bir sinerji, ne yeni yönetim ne de kendisi bu havayı yakalatamadı. Bazı şeyler kendi suçu evet ama herşey onun suçu değil.

avcının şenolla mukayesesi için şafağı yetmez abi, adam geldi ilk sene stadsız şampiyon yaptı ötesi yok türk spor tarihinde bir daha görülmeyecek bir başarıdır bu.

sonraaa saçmalayan şenoldan çok fikretti şenol 2.şampiyonluk sonrası kimse gitmesin transfer istemiyorum maaşlar düzenli ödensin yeter diyordu belli ki neler çekiyordu idmanlarda oyuncuları zaptetmek için neyse parayı geçelim adam santrafora burakı alın YEDEK KANAT olarak da volkanı alın dedi gittik duvarpası negredoyu aldık 4,5 milyon maaş bayıldık renklilere beleş olan bonservisine 2,5 milyon verdik artık o para da nereye gittiyse! sonra o 4,5 milyon başımıza ne dertler açtı bilmeyen yoktur maaşıma zam zam die dolanan oyuncu doldu tesisler ekibin lideride babeldi en yakın kankası da dürümcüydü bu mevzuda. lense 20 milyon yuro yatırım yaptık  q7nin sözleşmesini uzatmamızın 3 gün sonrasında ki o parayı 20 nin çok üzerinde rakama dönüştürerek ödediğimizde malumunuz. bu süper ikilinin ligde oynadığı her maçta puan kaybettik istisnasız her maç sonra ilk yarılar neden düşük puanlı diye dövündük durduk liglerin ikinci yarısı bu 2 arkadaşı kızağa atınca coştukça coştuk yarışa tutunduk hemde ne tutunuş dört elle sarıldık 40 gol 40 puanlı ikinci yarılar yaşadık ve gesenin nasıl şampiyon yapıldığını ümit öztürkleri fıratı büloyu serkanı geseyi şampiyon yapmak için neler yaptıklarını çok şükür gördük hafızamızda yerinde unutmadık tıpkı fikretin paralı trollerinin şenolu harcamak için neler yazdıklarını unutmadığımız gibi...

Çevrimdışı tangaz

ben herzaman maç ortasahada kazanılıp ortasahada kaybedilir bunu savunurum. Kanatta oynayan oyuncularda da pırpır değil savaşçı güçlü ortasahaya yardım edecek seviyede oyuncuları beğenirim.asıl sorun bu orta yapmak değil. Kenardaki oyuncuların oyun içinde olacak yeri geldiğinde ortasahaya yeri geldiğinde santrafora dönecek.bazen oyunu orta ile çözersin bazen içerden delersin tek bir planla bütün sezon yürüyemezsin elinde süper oyuncular yoksa.birdevortayı kimin yaptığı ve nereden yaptığı önemli tangaz için pek önemli olmasada taç çizgisinden yapılan ortayla ceza sahası çizgisinden yapılan bir olmaz.

benden böyle bir cümle duydun mu?

forum kurulunun taze bildirisini unuttun sanırım (kendi yazdığınızı mı unutuyorsunuz yoksa dokunulmazlık mı var?) sataşma gereksiz uzatılan kişiselleştirilen iletiler filan die bir şey yazmıştınız bak 6 ay uzaklaştırılırsın forumdan ben dostane hatırlatayım da.

neyse dostane hatırlatmamızı da yaptığımıza göre saha içine dönecek olursak; orta saha elbette önemli ancak topu içeri sokacak oyuncu daha önemli 3 tane skor yapamayan kanat alıp santrafor almamak aldığın kanatları çizgiye hapsetmek iyi kötü skor aldığın layiçi güveni filan sisteminle bitirmek de bir td meziyetidir.

Çevrimdışı mylife1903

neyse parayı geçelim adam santrafora burakı alın YEDEK KANAT olarak da volkanı alın dedi gittik duvarpası negredoyu aldık 4,5 milyon maaş bayıldık renklilere beleş olan bonservisine 2,5 milyon verdik artık o para da nereye gittiyse!
O paranin valensiyaya gitti kesin abi, belgesi var
Ha valensiyadan nereye cikti onu da herkes biliyor ama belgesi yok

Çevrimdışı tangaz

şeref fukarası totomaça bak hele hocanın üstünde sergen baskısı varmışda ondan havayı bahane edip saçmalamışda aldıkları duyumlar böyleymişte spor tarihi bu totomaç kadar kaypak paçavra görmemiştir geçen gese -4de oynayıp puan kaybedince hipoterimi manşet atan zerzevat bu sene -12de oynanan maçda hoca şikayetlenince ayar vermeye kalkıyor. ANÇ ve ekibinden de bir zat çıkıp şunların ağzının payını vermiyor :akuma:
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2020, 10:28:07 tangaz ]

Çevrimdışı tangaz

Alper Ulusoy'un o anlarda Cüneyt Çakır'ı 3 kez uyararak sarı kart göstermesi gerektiğini söylediği öğrenildi. Çakır'ın kart göstermemesi üzerine Ulusoy'un maç sonunda, "Cüneyt abi, Burak'a neden kart vermedin. Kameralara yansıdı herkes gördü" dediği, Çakır'ın ise, "Alper bilmediğin şeyler var, karışma" yanıtını verdiği belirtildi.

SARVAN İLE ÇİMEN'E SÖYLEDİ
Bu konuşma ve benzer diyalogların Alper Ulusoy tarafından MHK Başkanvekili Oğuz Sarvan ve yönetici Ünsal Çimen'e aktarıldığı kaydedildi. MHK yöneticileri de Cüneyt Çakır'a 17. haftada, Ziraat Türkiye Kupası'nda ve bu hafta oynanacak maçlarda görev vermedi.

Alper ulusoydaki karaktere bak, ispiyoncu
Buna gorev vermisler
Bu karakterdeki adam ayagina basilan taliye verir karti rakibe verecegine

Hakem de hakli gormemis tabi

Ya ne cins cins tiplerle sinaniyor ulke
Bu alper ulusoyu bisiklete bindirmezler baska ulkede, ispiyoncu

cücüye maç verilmezken alpere maç verilmiş yardımcısı olarakda cücünün kıdemli yardımcısı bahattin duran seçilmiş cücünün babası devreye girmiş (o herif ölmeden mhk pislikten arınmaz bunu da bi kenara yazayım, gerçi babası ölünce bayrağı cücü devralır) bahattini aramış cücüyü satanları unutma çıkma maça demiş herifinde bir anda adalesi çekmiş filan filan. pislikler paçalardan sızıyor...

Çevrimiçi murat

benden böyle bir cümle duydun mu?

forum kurulunun taze bildirisini unuttun sanırım (kendi yazdığınızı mı unutuyorsunuz yoksa dokunulmazlık mı var?) sataşma gereksiz uzatılan kişiselleştirilen iletiler filan die bir şey yazmıştınız bak 6 ay uzaklaştırılırsın forumdan ben dostane hatırlatayım da.

neyse dostane hatırlatmamızı da yaptığımıza göre saha içine dönecek olursak; orta saha elbette önemli ancak topu içeri sokacak oyuncu daha önemli 3 tane skor yapamayan kanat alıp santrafor almamak aldığın kanatları çizgiye hapsetmek iyi kötü skor aldığın layiçi güveni filan sisteminle bitirmek de bir td meziyetidir.
evet sen yazmıştın ortanın nereden yapıldığının ne önemi var gibisinden birşey yazmıştın ben mesafe uzadıkça isabet oranı düşer ve süre uzadığı içinde savunma tedbir almakta zorlanmaz demiştim.sen eski dönemde yazılmış ama şimdi açığa düşmüş kişikerle alay ediyorsun ben ise durum tespiti yaptım. Fikir çatıştırma ile kişisel çatışma farklı şeyler.
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2020, 10:29:43 MURAT ]

Çevrimdışı mylife1903

evet sen yazmıştın ortanın nereden yapıldığının ne önemi var gibisinden birşey yazmıştın ben mesafe uzadıkça isabet oranı düşer ve süre uzadığı içinde savunma tedbir almakta zorlanmaz demiştim.sen eski dönemde yazılmış ama şimdi açığa düşmüş kişikerle alay ediyorsun ben ise durum tespiti yaptım. Fikir çatıştırma ile kişisel çatışma farklı şeyler.
O biraz degisik olmustu galiba

Necmi abi cizgiden yapilan ortaya bah boyle kutudan yapijca ne guzel oluyor gibi bisiler yazmisti
Ne kutusu abi top aydan geliyor falan gibi gelismisti konu
Yapan iyi yapiyorsa nereden yapildiginin onemi yok gibi falandi

Ayrica yerlesim konusunda da yanlissin abi
Toptan hizli oyuncu kesfedilmedi daha kimse direkt atilan toptan hizli yerlesip defans mefans yapamaz

Çevrimiçi murat

20 metreden ile yapılanlan 40 metreden yapılan aynıdır diyorsan bu konuda fazla birşey diyemem ama o 20metrelik farkta en az 1 saniye fark eder o sürede defans oyuncusu bir kaç metre mesafe kat eder.bazen uygun ortam oluşur uzaktan da gönderirsin ama hep aldığını uzaktan sallarsan olmaz bazen içeri katedersin o arada ortasaha oyuncuların da ceza sahasına yönlenir pas opsiyonu da açılır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

20 metreden ile yapılanlan 40 metreden yapılan aynıdır diyorsan bu konuda fazla birşey diyemem ama o 20metrelik farkta en az 1 saniye fark eder o sürede defans oyuncusu bir kaç metre mesafe kat eder.bazen uygun ortam oluşur uzaktan da gönderirsin ama hep aldığını uzaktan sallarsan olmaz bazen içeri katedersin o arada ortasaha oyuncuların da ceza sahasına yönlenir pas opsiyonu da açılır.
Santrafor da hayvan degilse o da hareket eder abi
Yantoptur bizim ligin bagi
Sabaha kadar merkezden bogus herkesin iyi kotu duzgun sitoperi var
Bah antalyaya herifin sitoperi messi gibi firikik atiyo mesela

Ayrica yan topu iyi calisirsan attigin artarken yedigin de duser
Mesela bu sene kac yedik yanlardan?

Çevrimdışı mylife1903

Taşlar kayalar yağmış birilerinin üzerine  :ebebe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1218075664601026560
Bu kaleciden anlamazki
Boyko varken tolgea oynatan adam

Çevrimdışı tangaz

(...)

konuyu da yanlış hatırlıyorsun necmi abi quaresmanın taş çizgisinin 1metre içinden ortaladığı ve asist olan bir ortasına bak kutudan ortalayınca nasıl ama  görün işte ben buna orta demem pas derim çünkü kutudan ortaladı demişti bende abi taç çizgisinden ortaladı ne kutusu demiştim sonra konu ordan türemişti arada espri mevzusu olmuştu. ordan bakınca aptal birine mi benziyorum murat ortanın nereden yapıldığının ne önemi var diyecek kadar??? daha yeni enkudu sağda oynasın solda işe yaramıyor ama sağda çigiye iner ordan penaltı civarına yerden keser die yorum yapan birinin orta olsunda nasıl olursa olsun nereden olursa olsun deme ihtimali mi var!

Çevrimdışı mylife1903

(...)

konuyu da yanlış hatırlıyorsun necmi abi quaresmanın taş çizgisinin 1metre içinden ortaladığı ve asist olan bir ortasına bak kutudan ortalayınca nasıl ama  görün işte ben buna orta demem pas derim çünkü kutudan ortaladı demişti bende abi taç çizgisinden ortaladı ne kutusu demiştim sonra konu ordan türemişti arada espri mevzusu olmuştu. ordan bakınca aptal birine mi benziyorum murat ortanın nereden yapıldığının ne önemi var diyecek kadar??? daha yeni enkudu sağda oynasın solda işe yaramıyor ama sağda çigiye iner ordan penaltı civarına yerden keser die yorum yapan birinin orta olsunda nasıl olursa olsun nereden olursa olsun deme ihtimali mi var!
Onu caner yapiyo abi
Kafasina gore
Kesiyor ortacizgiye gelince
Hoca istemiyor tabi ama canerden korkuyor
Manevi evladim diyabiye verin topu diyormus
Bi de firikiklere de burak vursun diyormus layici bitirmek ocin