Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2550583 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

Gitti hala kurtulamadık  :akuma:

https://twitter.com/demarkesports/status/1209831302058381318

Diyecek bir şey bulamıyorum.

Tarihe adını altın harflerle yazdırdı ama ne yazdığını burada söyleyemem forumdan atılırım.

Çevrimdışı AigleBordeaux

27 bin lira alacağı varmış abi başak diye biri. Başkanın asistanına nasıl 27 bin lira borçlandık anlamadım kaç aylık bu borç kaç para alıyordu asistan diye merak ediyorum.
Daha neler neler çıkacak..
Yeni yönetimde hiç iyi sinyaller vermiyor 
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi mayguntr

Adamlar krizin icine daldilar, hemen yargilamak cok zor. Gelirler temlik altinda, herkesin alacagi var, geldiklerinde kume dusme potasindaydik neredeyse.

Ve acemiler, bence bu haftaki aciklamalardan dolayi cezalarini bi yesinler, diyecekler ki oh biz duzgun konussak da ceza yiyoruz, oraya buraya giydirsek de aliyoruz, bir dahakine bari hak ederek alalim cezamizi.

Çevrimdışı Zafer55

Bunlar iyi günlerimiz anlaşılan.

Çevrimdışı mylife1903

27 bin lira alacağı varmış abi başak diye biri. Başkanın asistanına nasıl 27 bin lira borçlandık anlamadım kaç aylık bu borç kaç para alıyordu asistan diye merak ediyorum.
Iyiki kuzeni degilmis

Çevrimdışı mylife1903

Bunlar iyi günlerimiz anlaşılan.
Yok be abi
Daha dibi yok buranin
Bundan sonra hep yukari gidecez
Yonetim de hoca dA topcu da haddini bilecek artik islerine bakacaklar
Ben iyimserin gidisat konusunda daha kotusu yok ne yapsalar iyi olacak ama bisi yapmalari lazim
Bisi yapmadan burda yerimizde sayariz ancak

Çevrimdışı mylife1903

Herkes herseyin farkinda iste
Bu hafta sivasa da operasyon olabilir
Insallah fb takilir
Bu topu oynayip bu puan farkiyla 2.7 anca bizim ligde verilir orana bah be

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Kulübe haciz gelene kadar takip başlatıldıktan sonra en az 3 kere ihbarname gelmiştir öyle şak diye gelmez haciz kim arkadaş bu kulübün hukuk işleri sorumlusu? 27 bin lira için şu haberleri düşürtmeye gerek var mı? Tamam benim için büyük para ama koskoca kulüp bu koskoca iş adamları. Eleştirmek istemiyorum daha çok yeniler falan ancak umutu olacak daha bir tane işi icraatı geçtim söylem bile yok ortada. Gerçekten üzücü durum.

🔥Loris Karius, O Ses Türkiye Yılbaşı özel 2020’ye katılacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne gerek vardı? Zaten transfer dönemi yaklaştığı için tartışılmaya başlayacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

O ses türkiyede hocamız yanlış taktik uyguluyor şarkısı mı söyleyecekmiş :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Gozlerim yasardi romantizmden
Kendi sahamizda dayak yersek sasirmam bunlar hakem gencler oyuncusuna kart verdi diye isliklarken

Gozlerim yasardi romantizmden
Kendi sahamizda dayak yersek sasirmam bunlar hakem gencler oyuncusuna kart verdi diye isliklarken

doğrusu bu bence 1 maç ağzımıza bal çalıp sonra 5 maç bizi doğramalarındansa doğru tepki bu artık bunun bir sonu olması lazım.

Çevrimdışı mylife1903

doğrusu bu bence 1 maç ağzımıza bal çalıp sonra 5 maç bizi doğramalarındansa doğru tepki bu artık bunun bir sonu olması lazım.
Yaptik bunu ts maciydi
Bisi degismedi
Sana dogru kayirirken kendi evinde hakeme tepki veriyon ee besiktasi dogramaya devam oyle de sovuyor boyle de sovuyor en azindan sarilara yanasayim diyorlar herhalde

Yaptik bunu ts maciydi
Bisi degismedi
Sana dogru kayirirken kendi evinde hakeme tepki veriyon ee besiktasi dogramaya devam oyle de sovuyor boyle de sovuyor en azindan sarilara yanasayim diyorlar herhalde

Değişir şimdi işler farklı o zaman böyle tepki verilmemişti sosyal medyadan ne kadar zayıfta olsa çıkıp basın açıklaması yapıldı medya da ortak fikir belirtiyor Beşiktaşın hakkının yendiğine dahil.
Amaçları belli lehimize 1-2 hatalı karar verip bakın sizin lehinize de hakem hataları oluyor dedirtmek amaç bunları önceden dile getirirsen medyada gerek Beşiktaş taraftarı gerek başkan o da söyledi gençlerbirliği maçında eyyam yapmayın dedi taraftar da maç içinde tepki verirse etki eder.

Eyyam yapacağının garantisi de yok bu arada cücü'nün görevini devralmaya geliyor da olabilir sesimiz çok çıktı malum.

Çevrimdışı celiker1

Gençlerbirliği maçında 1. dakikadan 90. dakikaya sadece hakemler dışarı diye bağırıp,VAR sistemine esprili tezahüratlar yapıp yönetimin yapamadığı tepkiyi göstereceksin.Kesin bu sekilde tezahurat yapilacak ama 5.dakika yapilip bitirilmemeli.Baştan sona sadece hakemlere,Var sistemine,federasyonu ZORLUyacak sekilde tezahuratlar.olmali
Hayatta Beşiktaş

Gençlerbirliği maçında 1. dakikadan 90. dakikaya sadece hakemler dışarı diye bağırıp,VAR sistemine esprili tezahüratlar yapıp yönetimin yapamadığı tepkiyi göstereceksin.Kesin bu sekilde tezahurat yapilacak ama 5.dakika yapilip bitirilmemeli.Baştan sona sadece hakemlere,Var sistemine,federasyonu ZORLUyacak sekilde tezahuratlar.olmali

cüneyt çakır ve mete kalkavana özel bir marş yapılmalı.

vahap beyaz ahmet çakar gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

cüneyt çakır ve mete kalkavana özel bir marş yapılmalı.

vahap beyaz ahmet çakar gibi.
Her söylediğimizde ceza yiyeceğimiz bir marşa daha gerek yok  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Her söylediğimizde ceza yiyeceğimiz bir marşa daha gerek yok  :money:

küfürsüz olabilir  :tabe:

onlar ceza kesecek olduktan sonra gözünün üstünde neden kaşın var diye bile ceza kesebiliyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

küfürsüz olabilir  :tabe:

onlar ceza kesecek olduktan sonra gözünün üstünde neden kaşın var diye bile ceza kesebiliyor.
Son maçta ellerinden gelse saha kapatacaklarmış. Böyle bir ceza tarihte ilktir. Tribüne gelecek kimse bulamayacaklar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

SON DAKİKA - Çin Futbol Federasyonu‚ yeni yabancı kuralını açıkladı. Yabancı oyuncunun net maaşına maksimum 3 milyon Euro sınır getirildi! Sahada maksimum 4 yabancı olabilir. (Geçen dönem sayı 3'tü)