Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2547481 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

Caner kadar besiktasa zarar veren yoktu
Kufur edilip isliklanmasi normal katli vacipti

Kac asisti oldu cocugun kac golu oldu

Ozzinin 3 senede yaptigini yarim sezonda yapiyor

Oyunu bozuyormus he bozuyor caner olmasa ne oyunuysa bu, bu oyunla ortasahayi gecemeyeceksin

Bu sosyal medyadaki boyle pep kilop resmi koyup kendine futbol direktoru, futbol sef sikati falan diyenlerin islak ergen fantazileri

Canerin asistlerinin uzunlugunu uc uca eklesen ozzi o uzunlugu kosamaz

Sonra bu ergenlerden ali ece kulube liste veriyormus falan
Sana mi kaldi ali ece hocaya liste vermek, yarin isini ogretmeye kalkar, avci kadar biliyorsan git takim calistir yok ondan anlamiyorum oyuncudan anliyorum diyorsan menejerlik sirketi kur para kazan
Adamlarda ozguvene bak ya
Besiktasin hocasina oyuncu soyluyor falan lan bunn yapiyor olsan da besiktalsiysan susarsin dile getirmezsin cok oynamaya basladi bu ali ece

Çevrimdışı MUSTAFA_

Caner kadar besiktasa zarar veren yoktu
Kufur edilip isliklanmasi normal katli vacipti

Kac asisti oldu cocugun kac golu oldu

Ozzinin 3 senede yaptigini yarim sezonda yapiyor

Oyunu bozuyormus he bozuyor caner olmasa ne oyunuysa bu, bu oyunla ortasahayi gecemeyeceksin

Bu sosyal medyadaki boyle pep kilop resmi koyup kendine futbol direktoru, futbol sef sikati falan diyenlerin islak ergen fantazileri

Canerin asistlerinin uzunlugunu uc uca eklesen ozzi o uzunlugu kosamaz

Sonra bu ergenlerden ali ece kulube liste veriyormus falan
Sana mi kaldi ali ece hocaya liste vermek, yarin isini ogretmeye kalkar, avci kadar biliyorsan git takim calistir yok ondan anlamiyorum oyuncudan anliyorum diyorsan menejerlik sirketi kur para kazan
Adamlarda ozguvene bak ya
Besiktasin hocasina oyuncu soyluyor falan lan bunn yapiyor olsan da besiktalsiysan susarsin dile getirmezsin cok oynamaya basladi bu ali ece
Caner ligde 2 gol 6 asist yaptı. Toplamda da 2 gol 7 asistle oynuyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bu hafta maca cucuyu gondersinler gene
5 dakika islik bisi olur
Sonra taraftar gene canere dalar

Çevrimiçi yaço58

Sen öyle açıklama yaparsan böyle karşılık alırsın. Bakalım bu duruma ne aksiyon verecek yönetim? Ben umursamamazlığa vuracaklarını düşünüyorum. Zaten daha şimdiden yorulmuşlar  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1209352203602923521
Şunları tesislerin önümden dahi geçirmemek çok mu zor adamlar artık tiye alıyor siz kimsiniz diyor açık açık şu rezil manşete bak var uyumu iyiymiş premier lig tadında maç yönetmiş şeref yoksunu bunlar sokmayın yönetim tesislere adım attırmayım kim aleyhimize algı yapıyorsa hürriyetti turkuaz medyaydı sokma artık dijital dünya var röportaj verdirme oyunculara onun yerine kendimiz yapıp youtu.be da yayınlarız ne kaybederiz artık şunlara Bir yaptırım uygulamanun zamanı gelmedimi resmen siz kimsiniz demek şu manşetle yazı

Çevrimdışı Zafer55

Şunları tesislerin önümden dahi geçirmemek çok mu zor adamlar artık tiye alıyor siz kimsiniz diyor açık açık şu rezil manşete bak var uyumu iyiymiş premier lig tadında maç yönetmiş şeref yoksunu bunlar sokmayın yönetim tesislere adım attırmayım kim aleyhimize algı yapıyorsa hürriyetti turkuaz medyaydı sokma artık dijital dünya var röportaj verdirme oyunculara onun yerine kendimiz yapıp youtu.be da yayınlarız ne kaybederiz artık şunlara Bir yaptırım uygulamanun zamanı gelmedimi resmen siz kimsiniz demek şu manşetle yazı
Zor yaparız... :)
Hocan maç sonunda hakem penaltılarımızı ver(e)medi diyemiyor..
Başkanın eline verilen metni okuyor.Birilerinin istifasını istemek beni aşar diyor...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Avcı ile ilk yarı kaleyi bulan şut 0 keyfi devam ederse 24. hafta itibariyle havlu atarız. Potada olmamız kimseyi yanıltmasın. Takım gol atamıyor. Şut bile çekemiyor.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avcı ile ilk yarı kaleyi bulan şut 0 keyfi devam ederse 24. hafta itibariyle havlu atarız. Potada olmamız kimseyi yanıltmasın. Takım gol atamıyor. Şut bile çekemiyor.

Tek planımız Caner'in ortaları. Tabi az pozisyona girmen normal bu şartlar altında. Avcı bu şekilde devam ederse sene sonunu göremez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

oyuncular da yetersiz onuda unutmamak lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

oyuncular da yetersiz onuda unutmamak lazım.
Oyuncuların yetersiz olmasında yönetim kadar Avcı'nın da suçu var. Sene başında aldığımız oyuncuların yarısını neredeyse hiç oynatmıyor  :tabe: Yetersizlerse biz alırken de mi yetersizlerdi  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Liquidator

https://twitter.com/ASRINKARTALI/status/1209223271541039105?s=19

Fikret Ormanci falan degilim. Benim icin bir tek Besiktas vardir. Amma dun bence baskan en azi bekin en azi boyle konushmaliydi

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Takımların kurallara aykırı hareket (faul) ve kart sayıları:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Oyuncuların yetersiz olmasında yönetim kadar Avcı'nın da suçu var. Sene başında aldığımız oyuncuların yarısını neredeyse hiç oynatmıyor  :tabe: Yetersizlerse biz alırken de mi yetersizlerdi  :money:

Neden suçu var avcının  :alala:

Hepsi oynuyor aldığımız oyuncuların  :alala:

Ruiz oynuyor sakatlandı şimdi yok.
Elneny sürekli oynuyor.
Douglas sakatlandı o yüzden yok.
N'koudou sakatlandı o yüzden yok.Yoksa oynuyordu.
Diaby'e de şans veriyor sağ kanatta forvet arkasında.
Rebocho'ya şans veriyor.

Tek oynatmadığı isim boyd.

Aldığımız yerde yeterli olmaları bizim seviyemiz de olduğunu göstermiyor ki ? Kaldı ki evet yetersizlerdi yeterli iyi oynayan adamını takımlar niye göndersinler ya kadrosuna daha iyi adam aldığı için ya yaşlandığı için ya iyi para veren bir saf bulduğu için gönderiyor.

Avukat Ali Yavuz Çimen, karşılaşmanın orta hakemi olan Cüneyt Çakır ve VAR’ın başında görev yapan Mete Kalkavan hakkında ‘görevi kötüye Kullanmak’ iddiasıyla Cumhuriye Başsavcılığı'na başvurarak kamu davası açılmasını talep etti.

Çevrimdışı Necmi

ligde 2 gol 7 asisti var. bir asistte avrupada var toplamda 8 asisti oluyor

Çevrimiçi Samet Demir

Hala transferden sıkat ekibinden bahsediyoruz. Biz eli yüzü düzgün sinsi 3 tane hakem transfer etmemiz lazım. İnce ince dokusunlar. Yoksa herşey boş.

Zaten son senelerde çok kırılgan yapıya sahibiz. 5 maç alıyoruz hemen şampiyonluk havasına giriyoruz. Ardından aldığımız bir mağlubiyet ile taraftar olarak tam tersi havaya bürünüyoruz.

İlla adam alacaksan 1 tane alalım. Balotelli gelsin. En azından iç sahada atar attırır.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

ligde 2 gol 7 asisti var. bir asistte avrupada var toplamda 8 asisti oluyor
Maçkolik bu konuda da hata yapmış. Transfermarkt'da senin dediğin gibi yazıyor  :tabe:

Caner Erkin ligde 2 gol 7 asist, toplamda 2 gol 9 asist  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Bu hafta maca cucuyu gondersinler gene
5 dakika islik bisi olur
Sonra taraftar gene canere dalar
Beşiktaş taraftarının hakeme karşı hiç tepkisi olmuyorki
ceza yiyoruz küfürlü marşdan ben söylüyorum kimse inanmıyor
bizim şu anda sahata etkimiz sıfır yine lay lay loma döndü
tribünler özlenen taraftar geldi ya gereksiz marşlar yada oyuncuya yuhalama
başka birşey yaptıkları yok. sonrada kendilerini dünyanın en iyi taraftarı sanıyorlar
hakem maşı yönetmeye başlar ilk 5 dakika tedirgin olur sonra bakar taraftarın umrunda değil
istediğini yapmaya başlar. nasılsa tepki veren yok. sonra laf ederiz çekirdekçi tayfa diye renklilere
o çekirdekçiler bizimkilerden daha baskılı hakem üzerine. biz iki sene şampiyon olduk
tribünü ıslıkla götürdük o ıslığı bıraktık olay bitti. biz ne zaman kartal gol gol desek gol yiyoruz
ama bunu söylemekte ısrar edecek kadar aptal bir taraftar var tribünde. bizim taraftar takım itmeyi bilmiyor tek derdi kendi şovunu yapmak yoksa dalenin falan Beşiktaşa ne faydası var bunlar 5-6 dakika sürüyor ve sonucu gol yemekle
sonuçlanıyor bir taraftar düşün dale yapıyor o sırada atak yiyoruz kesmiyor golü yiyoruz yine kesmiyor
adamların tribün şovunu yediğimiz gol bile kesemiyor.

Çevrimdışı Necmi

Maçkolik bu konuda da hata yapmış. Transfermarkt'da senin dediğin gibi yazıyor  :tabe:

Caner Erkin ligde 2 gol 7 asist, toplamda 2 gol 9 asist  :tabe:
quaresmanın performansını geçmiş durumda hemde ilk yarıda kaldıki quaresma gibi zararda vermiyor takıma
40 orta açıp bir asist yapmıyor ortalarıda quaresma gibi havadan kime gelirse artık ortası değil direk adama atılmış onlar orta değil pas oluyor
ama quaresma alkışlanır caner yuhalanır. caneri quaresma gibi oynatsa hoca bütün topları ona verin o orta açsın dese
şimdi 7 değil 14 asisti olurdu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

quaresmanın performansını geçmiş durumda hemde ilk yarıda kaldıki quaresma gibi zararda vermiyor takıma
40 orta açıp bir asist yapmıyor ortalarıda quaresma gibi havadan kime gelirse artık ortası değil direk adama atılmış onlar orta değil pas oluyor
ama quaresma alkışlanır caner yuhalanır. caneri quaresma gibi oynatsa hoca bütün topları ona verin o orta açsın dese
şimdi 7 değil 14 asisti olurdu.
Zaten Caner gidip de orta açayım maç boyunca demiyor. Avcı orta aç diyor. Bu sene hep orta kafa gol veya yerden orta gol şeklinde goller attık. Bu şekilde bu düzen ilerlemez. Tarihimizin en az gol attığımız sezonlarından birini yaşıyoruz. Ben daha az attığımız bir sezon hatırlamıyorum  :tabe: Caner'e kızılmasının sebeplerinden birisi de bu sistemin ilerisi için hayal kurdurmaması  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde 87. dakika oyunda kalan Burak Yılmaz'dan kötü haber geldi. Sakatlığı bulunan futbolcu Gençlerbirliği maçında oynamayacak.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Beşiktaş taraftarının hakeme karşı hiç tepkisi olmuyorki
ceza yiyoruz küfürlü marşdan ben söylüyorum kimse inanmıyor
bizim şu anda sahata etkimiz sıfır yine lay lay loma döndü
tribünler özlenen taraftar geldi ya gereksiz marşlar yada oyuncuya yuhalama
başka birşey yaptıkları yok. sonrada kendilerini dünyanın en iyi taraftarı sanıyorlar
hakem maşı yönetmeye başlar ilk 5 dakika tedirgin olur sonra bakar taraftarın umrunda değil
istediğini yapmaya başlar. nasılsa tepki veren yok. sonra laf ederiz çekirdekçi tayfa diye renklilere
o çekirdekçiler bizimkilerden daha baskılı hakem üzerine. biz iki sene şampiyon olduk
tribünü ıslıkla götürdük o ıslığı bıraktık olay bitti. biz ne zaman kartal gol gol desek gol yiyoruz
ama bunu söylemekte ısrar edecek kadar aptal bir taraftar var tribünde. bizim taraftar takım itmeyi bilmiyor tek derdi kendi şovunu yapmak yoksa dalenin falan Beşiktaşa ne faydası var bunlar 5-6 dakika sürüyor ve sonucu gol yemekle
sonuçlanıyor bir taraftar düşün dale yapıyor o sırada atak yiyoruz kesmiyor golü yiyoruz yine kesmiyor
adamların tribün şovunu yediğimiz gol bile kesemiyor.
iki bucuk senedir bunu anlata anlata dilimde tüy bitti, o malum gurup yeni stadimizin tüm atmosferini bozdu, rakipe ve hakemlere yapdigimiz  baskiyi bozdu. passolig geldiginde tribünleri terk etmişlerdi, stadimiz bitti yine gelmediler, 2 sene üst üst sampiyon olduk. Ozamanki atmosfer süperdi, kimsede cekirdekci falan filan şiksyet etmiyordu. 2017/18 sezonu bunlar tribüne geri döneceklerini duyurdular, ve döndüler, ve vodafondaki o güzelim taraftar baskisi yok oldu, rakipden baski yiyoruz kartal gol gol gol, hakem haksiz kartlar havada ucuruyor bizim alehimize, malum gurup lay lay lom, türküler falan filan. Renklileri övmeyi hic sevmem, ama ic sahada rakipi ve hakemi baski altina anlamda onlarla kendimizi hic kiyaslayamayiz, heleki renklilerin kirmizisi olanlar bunu muazzam yapiyor.  malum gurup tribünleri yeniden terk etmedigi sürece anadolu taraftar guruplari bile bizden daha etkili olur. Tek dertleri kendi sovları, Besiktas umurunlarinda bile degil.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde 87. dakika oyunda kalan Burak Yılmaz'dan kötü haber geldi. Sakatlığı bulunan futbolcu Gençlerbirliği maçında oynamayacak.
Sene başında Burak Yılmaz'a ve Oğuzhan Özyakup'a güvenip plan yapmak bu seneki en büyük hatamız. İkisi de ya sakat ya formsuz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sene başında Burak Yılmaz'a ve Oğuzhan Özyakup'a güvenip plan yapmak bu seneki en büyük hatamız. İkisi de ya sakat ya formsuz.

:tabe: