Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2549349 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

Buyrun :ok:

Adnan Dalgakıran'a küstahça "siz şimdi Beşiktaş hakem yüzünden kaybetti mi diyorsunuz" diye soran Ersin Düzen'e bakıyoruz. Aa üzerinde ne forması var? Bucaspor galiba.
Ne formasi oldugu muhim degil
Ayni seyi fbliye sorabilir mi?
Gsliye boyle atarlanabilir mi?

Çevrimdışı caner.eryigit

Ne formasi oldugu muhim degil
Ayni seyi fbliye sorabilir mi?
Gsliye boyle atarlanabilir mi?
Budur...

Çevrimdışı mylife1903

Bu konuşmanın türkçe alt yazılısı var mı. Nerden buluruz.?
Az paslanmisimdir almancada ama cevirem sana tarzancayi
Gramer hatalarina dikkat etmeye calistim
Alamanyadan olanlar duzeltsin vidyosunu yapip kulube atalim
Tarihi basin toplantisidir bu az futbol takip edenlerin ezbere bulmesi gerekir
Ich habe fertig kalibi fetenin luk et tabela, sam okazyon gibi biseyidir, efsanedir

Bi an var bu takimda, ah uh, bazi oyuncular unutmus profilerini ne olduklarini. Ben okumuyorum cok fazla gazete ama ben duydum bir suru olayi
Biz oynamadik ofansif, baska alman takimi yok oynasin bayern gibi ofansif yada dinamo ofensif bayern gibin.
Son oyun sahada bizim varmis 3 striker: elber jancker ve sona zickler. Zockleri unutmayalim, zickler golcudur mehmetten cok basletden cok.
Bu kelimler anlamli mi, anlasilabilme olasilimi benim ne soyledim.  Tesekkur. Hucum, hucumdur bizim yaptigimiz sahada.
Bu iki  ben oyuncuyu ackiladimyorum; dortmunt ammak buyuk ihtimal devre arasinda. Ben baska takimlar da gormek avrupada su carsamba, ben gordum ayrica iki gun antreman
Bir hoca bir salak degildir. Bir hoca gormek ne olmak sahanin ici. Bu hafta oyunda olmak bir iki uc oburu de dort bunlar bos sise gibi zayifti ulan.
Carsamba izlediniz mi, hangi takim oynamis carsamba, mehmet oynadi mi basler oynadi mi ya da trapattoni ki oynadi? Bu oyuncular oynadiklarindan cok yakiniyorlar. Siz bilmek italyan takimlari neden almamak bu oyunculari? Cunku bi gormustk bir suru oyun, soylemistik bunlar olmamak italyan ligi icin oyuncu
Strunz! Strunz 2 sene burada olmak, oynamis 10 mac, herzaman sakat, strunza noldu ulan? Gecen sene kupayi almistik hamanla ah uh nerlingerle bu oyuncular oyuncuydu ve sampiyon kazanimislardi.
Saket herzaman, 25 mac oynamis bu takimda, bu ortamda diger arkadaslarina saygi gostermek o. Bir suru oyuncu var alin sormak onlara soru. Cevap zor alirsiniz ama ben bilmek kim ne dusunmek bu oyuncular icin.
Simdi zorunda gostermek, ben istiyor cimartesi bu oyuncular beni gostermek ve taraftar gostermek zorunda bunlar yalniz baslarina kazanmak oyunu. Ben bunalra baba olmak herzaman yanlarinda olmak bunlara her zaman omuz veriyorumnn. Birinci mario oburu mehmet, strunz demeyin zaten maclarin %25inde anca oynamak

Ben bittim

Ahanda bu da orjinali

es gibt im moment in diese mannschaft, oh, einige spieler vergessen ihnen profi was sie sind. ich lese nicht sehr viele zeitungen, aber ich habe gehört viele situationen:
wir haben nicht offensiv gespielt. es gibt keine deutsche mannschaft spielt offensiv und die namen offensiv wie bayern. letzte spiel hatten wir in platz drei spitzen: elber, jancker und dann zickler. wir mussen nicht vergessen zickler. zickler ist eine spitzen mehr mehmet e mehr basler. ist klar diese wörter, ist möglich verstehen, was ich hab' gesagt? danke. offensiv, offensiv ist wie machen in platz.
ich habe erklärt mit diese zwei spieler: nach dortmund brauchen vielleicht halbzeit pause. ich habe auch andere mannschaften gesehen in europa nach diese mittwoch. ich habe gesehen auch zwei tage de training. ein trainer ist nicht ein idiot! ein trainer sehen was passieren in platz. in diese spiel es waren zwei, drei oder vier spieler, die waren schwach wie eine flasche leer!
haben sie gesehen mittwoch, welche mannschaft hat gespielt mittwoch? hat gespielt mehmet, oder gespielt basler, oder gespielt trapattoni? diese spieler beklagen mehr als spielen! wissen sie, warum die italien-mannschaften kaufen nicht diese spieler? weil wir haben gesehen viele male solche spiel. haben gesagt, sind nicht spieler für die italienische meisters.
strunz! strunz ist zwei jahre hier, hat gespielt zehn spiele, ist immer verletzt. was erlauben strunz? letzte jahre meister geworden mit hamann eh... nerlinger. diese spieler waren spieler und waren meister geworden. ist immer verletzt! hat gespielt 25 spiele in diese mannschaft, in diesem verein! muss respektieren die andere kollegen! haben viel nette kollegen, stellen sie die kollegen in frage! haben keinen mut an worten, aber ich weiss, was denken über diese spieler!
mussen zeigen jetzt, ich will, samstag, diese spieler mussen zeigen mich e seine fans, mussen allein die spiel gewinnen. ich bin müde jetzt vater diese spieler, eh, verteidige immer diese spieler! ich habe immer die schulde über diese spieler. einer ist mario, einer, ein anderer ist mehmet! strunz dagegen egal, hat nur gespielt 25 prozent diese spiel!
ich habe fertig!

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu konuşmanın türkçe alt yazılısı var mı. Nerden buluruz.?

Amme hizmeti  :naughty:

(Not:Tarzanca almanca konuştuğundan biraz anlaşılacak şekilde yazmaya çalıştım)
"
[0:10] Eğer beni duyamaz, kelimelerimi ya da beni anlamazsanız soru sorarsınız, lütfen...
[0:16] Bu takımda anlar var, oh, bazı oyuncular içeride profi, ne olduklarını unutuyorlar...
[0:32] Çok fazla gazete okumuyorum, ama pek çok durum duydum.
[0:38] Birincisi:Ofensif (saldırgan) oynamadık. Bayer gibi saldırgan ve dinamik saldırgan bir Alman takımı yok.
[0:49] Son maçta en uçta (hücumda) 3 oyuncumuz vardı. Elber, Jancker ve sonra Zickler. Zickler'i unutmak zorunda değiliz. Zickler biraz daha Mehmet, ha, daha, Basel.
[1:04] Bu kelimeler açık mı, söylediklerimi anlamak mümkün mü?
[1:08] Sonra: Ofensif. Ofensif, nasıl yer açtığımızdır.
[1:14] İkincisi: Bu iki oyuncu ile Dortmund'a açıkladım belki devre arası gerekir. Bu çarşambadan sonra Avrupa'da başka bir takım gördüm.
[1:32] Ayrıca iki gün antrenmanları gördüm. Bir antrenör aptal değildir. Bir antrenör sahada neler olduğunu görür.
[1:43] Bu oyunda iki, üç, oyuncuların üçü boş bir şişe kadar zayıftı!
[1:49] Çarşamba gördünüz mü? Hangi takim oynadı? Mehmet mi oynadı yoksa Basler mi oynadı, yoksa Trapattoni mi oynadı?
[1:57] Bu oyuncular oyundan daha fazla şikayet ediyor!
[2:03] İtalya takımlarının neden bu oyuncuları satın almadığını biliyor musunuz? Çünkü defalarca aptalca bir oyun gördük. İtalya şampiyonları için oyuncular değil bunlar.
[2:15] Strunz! Strunz iki yıldır burada ve maçlarını oynadı. Hep sakat.
[2:20] Strunz neye izin veriyor (ne hakkı var buna)? 
[2:23] Geçen sene Hamann, eh, Nerlinger ile şampiyon olduk. Bu oyuncular oyuncuydu! Şampiyon olmuşlardı!
[2:32] O her zaman sakat (Strunz)! Bu takımda, bu kulüpte 25 maç oynadı.
[2:39] Diğer takım arkadaşlarına saygı duymalı! Çok güzel takım arkadaşları var. Sorun bakalım bu arkadaşlarına!
[2:45] Cesaretleri yok söylemek (söylemeye cesaretleri yok)! Çünkü bu oyuncular hakkında ne düşündüklerini biliyorum.
[2:52] Şimdi göstermeliler! Cumartesi istiyorum, bu oyuncular bana göstermek zorunda, eh, taraftara göstermek zorunda.
[2:59] Maçı tek başına almak zorundalar! Maçı tek başına almalılar!
[3:05] Bu oyuncuların babası, eh savunucusu olmaktan yoruldum (bıktım)! Bu oyuncular yüzünden hep ben suçluyum!
[3:13] Biri Mario, biri Mehmet! Öte yandan Strunz, ancak, maçın sadece yüzde 25'ini oynadı. '
[3:23] Bitirdim!
"
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2019, 20:23:33 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Amme hizmeti  :naughty:

(Not:Tarzanca almanca konuştuğundan biraz anlaşılacak şekilde yazmaya çalıştım)
"
[0:10] Eğer beni duyamaz, kelimelerimi ya da beni anlamazsanız soru sorarsınız, lütfen...
[0:16] Bu takımda anlar var, oh, bazı oyuncular içeride profi, ne olduklarını unutuyorlar...
[0:32] Çok fazla gazete okumuyorum, ama pek çok durum duydum.
[0:38] Birincisi:Ofensif (saldırgan) oynamadık. Bayer gibi saldırgan ve dinamik saldırgan bir Alman takımı yok.
[0:49] Son maçta en uçta (hücumda) 3 oyuncumuz vardı. Elber, Jancker ve sonra Zickler. Zickler'i unutmak zorunda değiliz. Zickler biraz daha Mehmet, ha, daha, Basel.
[1:04] Bu kelimeler açık mı, söylediklerimi anlamak mümkün mü?
[1:08] Sonra: Ofensif. Ofensif, nasıl yer açtığımızdır.
[1:14] İkincisi: Bu iki oyuncu ile Dortmund'a açıkladım belki devre arası gerekir. Bu çarşambadan sonra Avrupa'da başka bir takım gördüm.
[1:32] Ayrıca iki gün antrenmanları gördüm. Bir antrenör aptal değildir. Bir antrenör sahada neler olduğunu görür.
[1:43] Bu oyunda iki, üç, oyuncuların üçü boş bir şişe kadar zayıftı!
[1:49] Çarşamba gördünüz mü? Hangi takim oynadı? Mehmet mi oynadı yoksa Basler mi oynadı, yoksa Trapattoni mi oynadı?
[1:57] Bu oyuncular oyundan daha fazla şikayet ediyor!
[2:03] İtalya takımlarının neden bu oyuncuları satın almadığını biliyor musunuz? Çünkü defalarca aptalca bir oyun gördük. İtalya şampiyonları için oyuncular değil bunlar.
[2:15] Strunz! Strunz iki yıldır burada ve maçlarını oynadı. Hep sakat.
[2:20] Strunz neye izin veriyor (ne hakkı var buna)? 
[2:23] Geçen sene Hamann, eh, Nerlinger ile şampiyon olduk. Bu oyuncular oyuncuydu! Şampiyon olmuşlardı!
[2:32] O her zaman sakat (Strunz)! Bu takımda, bu kulüpte 25 maç oynadı.
[2:39] Diğer takım arkadaşlarına saygı duymalı! Çok güzel takım arkadaşları var. Sorun bakalım bu arkadaşlarına!
[2:45] Cesaretleri yok söylemek (söylemeye cesaretleri yok)! Çünkü bu oyuncular hakkında ne düşündüklerini biliyorum.
[2:52] Şimdi göstermeliler! Cumartesi istiyorum, bu oyuncular bana göstermek zorunda, eh, taraftara göstermek zorunda.
[2:59] Maçı tek başına almak zorundalar! Maçı tek başına almalılar!
[3:05] Bu oyuncuların babası, eh savunucusu olmaktan yoruldum (bıktım)! Bu oyuncular yüzünden hep ben suçluyum!
[3:13] Biri Mario, biri Mehmet! Öte yandan Strunz, ancak, maçın sadece yüzde 25'ini oynadı. '
[3:23] Bitirdim!
"
TAner abi bu amme hizmeti olmamis dizi altyazisi gibi olmus valla

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu gerçek değil demi bu kadar olamaz olmamalı

https://twitter.com/MadidAsper/status/1209188395081195521
Cüneyt Çakır'ın instagram hesabı gerçek değildir. Olsa bile böyle bir şey paylaşacak kadar akılsız birisi değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaçıncı sırada bitireceğimizi doğru tahmin eden 9 kişiyi kutlarım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Cüneyt Çakır'ın instagram hesabı gerçek değildir. Olsa bile böyle bir şey paylaşacak kadar akılsız birisi değil  :tabe:
Dünkü yönetiminden sonra herşeyi yapmasını beklerim şeref namus yok

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kaçıncı sırada bitireceğimizi doğru tahmin eden 9 kişiyi kutlarım.

Keşke yanılsaydım......

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

vay hainler vaaay ciddiymiş demek sansür mevzusu
Bak bir de böyle bir iddia var. Bu gerçekse Cüneyt Çakır'ın düdük asması gerekecek  :tabe:

Sinan Engin: "Mete Kalkavan, Vida'nın penaltısı için Cüneyt Çakır'ı VAR'a çağırdı. Cüneyt Çakır gitmedi." (Beyaz TV)

Beşiktaş Tarihi
★★★

vay hainler vaaay ciddiymiş demek sansür mevzusu

Sansür mevzusu ne

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sansür mevzusu ne
Bein Sport maç sonu açıklamalarda hakemin konuşulmasını yasaklamış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Evet Katarlılar ne söylerse o  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1209233868710129669

Yok herkes dalga geçiyor herhalde bugün kulüple. Dün niye söylemedin bunları heyyyyy. Dün saçma sapan tebrik zırvalıkları yaptın.

Bein Sport maç sonu açıklamalarda hakemin konuşulmasını yasaklamış  :tabe:

Gidipte teşekkür etmesini gerektirmez bu. Ayrıca hakem hataları söyleniyor, ft gassama atılmalıydı dedi daha bu hafta.

Çevrimdışı worns

Yine pesimizmden ölmüş ortalık. Arada takıma filan kırılgan diyoruz ama dünyada taraftar nezdinde değerlendirilse en kırılgan taraftar kitlesi bizdedir muhtemelen.

Çevrimiçi Akil Emre

Yine pesimizmden ölmüş ortalık. Arada takıma filan kırılgan diyoruz ama dünyada taraftar nezdinde değerlendirilse en kırılgan taraftar kitlesi bizdedir muhtemelen.
Taraftar olarak ne zaman tek yumruk olsak fikret orman önümüzü kesti, resmen bizi sindirdi ayrılığı ve yaptıklarını düşününce yapması gerekni yaptı ( tam bir renklinin yapacağı gibi) ve heyecan bırakmadı. Bu yönetimde yandık bittik edebiyatı ile üzerine mum dikti, son olarakta avcı ve ne olduğunu bilmediğimiz sitemiyle bizi futboldan soğuttu. Kısaca el birliğiyle bizi harcadılar sağolsunlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ülkedeki genel problem bu. Eline vur ekmeğini al kıvamında yaşayan bir toplumuz. Haksızlığa düşünce de kendimizi çaresiz hissedip pesimiste bağlıyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sen öyle açıklama yaparsan böyle karşılık alırsın. Bakalım bu duruma ne aksiyon verecek yönetim? Ben umursamamazlığa vuracaklarını düşünüyorum. Zaten daha şimdiden yorulmuşlar  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1209352203602923521

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Sen öyle açıklama yaparsan böyle karşılık alırsın. Bakalım bu duruma ne aksiyon verecek yönetim? Ben umursamamazlığa vuracaklarını düşünüyorum. Zaten daha şimdiden yorulmuşlar  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1209352203602923521
Dogru yalniz yazilan, uyumlari mutisti
Ayni mavi istiridyede barda dans eden cakma firedi merkuri ve cakma elton con teyze gibi senkronizelerdi cucu baya aktifti mete ise pasifti