Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2550134 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/sporcope/status/1209072943902449664?s=19
Başkan işi yanlış anlamış galiba kayrılma istemiş cevabınıda sahada vermiş hakemler zaten resmen bu görüşmeyi aklamak bu aklımızla alay etmek

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/12numaraorg/status/1209072624443236354
Biz de tebrik ediyoruz zaten. Bu kadar iyi açıklamayı bir daha görmemiz imkansız. Adamları akladık resmen açıklama yapıyoruz diye  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Biz de tebrik ediyoruz zaten. Bu kadar iyi açıklamayı bir daha görmemiz imkansız. Adamları akladık resmen açıklama yapıyoruz diye  :money:

Akladık mı ????? Ben aklamadım biz bu Beşiktaş değiliz. Biz bu Beşiktaş değerine sahip takım değiliz. En azından ben öyle değilim. Bundan sonra da başkanım değil Beşiktaş başkanıdır kendisi. O yüzden adamları akladı Beşiktaş başkanı demek daha doğru

Çevrimdışı MUSTAFA_

Akladık mı ????? Ben aklamadım biz bu Beşiktaş değiliz. Biz bu Beşiktaş değerine sahip takım değiliz. En azından ben öyle değilim. Bundan sonra da başkanım değil Beşiktaş başkanıdır kendisi. O yüzden adamları akladı Beşiktaş başkanı demek daha doğru
ANÇ o desteği sosyal medyada kaybetti bu hareketleriyle. Herkes Fikret Orman'dan farkı yok yazmış. Seçim yakındır. Yaz ayını göremezler gibi geliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Ankette “hayırlı oldu” seçeneği olsaydı onu seçerdim.

Çevrimiçi tolga1903

Açıklamaları skandal bulan arkadaşlar şöyle güzelce bir açıklama yazın nasıl olabilirdi bu iş bizim yönetimler yıllardır açıklama yapmıyor unuttum ben şahsen bu açıklama doğru mu yanlış mı kararsızım. Küfürlere değindi hakeme değindi var protokolüne değindi tff kurullarına değindi tek anlamsız olan şey mhk başkanının değerimiz olduğunu belirtmesiydi. Onun dışında neden bu kadar kötü bulunduğunu gerçekten anlamıyorum savunmak için değil yeminle. Ha bir de metin okuma başkan şu söylemek istediklerini gayet okumadan da konuşabilirdin ne var yani genel kurulda konuşuyon ya çatır çatır.

Çevrimiçi tolga1903

Bu ali koç tff başkanı ve zekeriya'nın neden toplantı yaptığını da dün sorabilirdin başkan yanındaydı ali koç. İçeriğini de bugün açıklardın herkes bilirdi. Adaletli bir yönetim için bu ikisiyle toplantı yapmak gerekiyorsa sen de ayarla bir toplantı başkan mümkünse.

Çevrimdışı cursedofdragon

Takım 6 da 6 yapmıştı herşey istedigimizi gibi giderken. Ahmet Nur Çebi battık, transfer yasağı alcaz, Avrupadan men yiyebiliriz diye açıklamalar yapıp olumlu havayı bir anda dağıttı. O günden sonra çıktığımız 4 resmi maçıda kaybettik. Böyle şeyleri ulu orta açıklayıp bize zarar veren başkan, hakem hatalarıyla ilgili sesi cıkmıyor. (Alıntı)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Premier Lig hakemine dünkü Vida'nın pozisyonunu sormuşlar. Evet sormuşlar. O da VAR yok mu penaltı verilmiştir bu pozisyona demiş  :ebebe:

https://twitter.com/mikserin/status/1209059329493651456

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu ligde asla “HAKEM HATASI “yoktur,bu ligde Mhk-Tff önderliğinde aleni “SUÇ ÖRGÜTÜ’vardır ve bu örgüt aleni GASP yapmaktan dahi çekinmemektedir.
Bu ligde adı BEŞİKTAŞ ile büyümüş insanları,BEŞİKTAŞ ı vurmak için kullanan bir sermaye gücü vardır.Bu sözde BEŞİKTAŞ lıların tek derdi şahsi menfaat ve patronlarının istediği türküyü haykırmaktır.(Bknz Mhk-Yorumcu-Tff yöneticileri)
Bu ligde “ADALET “hiçbir zaman yoktur,bu ligde hiçbir zaman “EFENDİLİK”yoktur.
Bu ligde “KURALLAR “kesinlikle tek ve standart değildir,renge kişiye ve duruma göre sürekli değişkenlik gösterir.
Ve nihayetinde bu liginde bu düzeninde ALLAH BELASINI versin.
Budur.
Bugün yine birileri adına utandık çok şükür.
Bir pırlantacı gitti bir pırlantacı geri geldi.

Çevrimdışı caner.eryigit

VAR öncesi yıllarca satılmış hakem vs diye bağırarak suçun bireysel olduğuna inanılır hadi bilemedin MHK falan suçlanırdı.
VAR sonrası ise artık organize bir suç örgütü/çetesi olduğu tartışılmaz.
Niyet belli,mal belli olduktan sonra teknoloji vs hikaye.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Erdal Torunoğluları: "Adaletsizliğin en büyüğü, adil olmayıp adil gibi görünmektedir."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yaw boyle hoca lazim
Cikacan fan dan dan baam
Kariyer tartisilmaz falan ne kariyeri
Ancelotti tartisiliyor arkadas
Insan haddini bilir
Morinyo tartisiliyor

Cikarsin tirapatoni reyiz gibi yaparsin aciklamani
Miymiy miy miy yeter bi de gulme su toplantilarda
Adama sut soruyorlar
Sut yok ama ben size parselasuon anlatam faan diyo
Bize anlatma topcuya anlat

Bigun tirapatoni gibi olursun topcuyu da boyle gomersin, sut kupan bile yok havalar uzun adam havasi, aldim kadim dostum pepi yanima obur tarafa koydum arkadasim kilopu ve ben sahsim 3lu zirve yaptik

La reykart delboske hacamat oldu buralarda

Vidyoyu koyam pep degil tirapatoni lazim bize
Mehmet = ozzi
Strunz = lens

Ich habe fertig. Efsane koymus noktayi almancasi da super tabi
Bu konuşmanın türkçe alt yazılısı var mı. Nerden buluruz.?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Erdal Torunoğluları: "Adaletsizliğin en büyüğü, adil olmayıp adil gibi görünmektedir."

Şu bir kaç haftadır o kadar şey yazıp siliyorum ki anlatamam. Bu 3-4 mesajımı silip tekrardan yazışım bu alıntı için. Bu nedir?????? Dalga mı geçiyorsunuz Beşiktaş yöneticisi Erdal bey.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu bir kaç haftadır o kadar şey yazıp siliyorum ki anlatamam. Bu 3-4 mesajımı silip tekrardan yazışım bu alıntı için. Bu nedir?????? Dalga mı geçiyorsunuz Beşiktaş yöneticisi Erdal bey.
Dur daha transfer yapacaklar. Asıl ondan sonra göreceğiz tantanayı. Merakla bekliyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ProjectOrigin

Herkes lider olamaz, bunu çok iyi gösteriyor bize Beşiktaş başkan-ları  :claps:

Kaç haftadır bağırıyor millet çıkıp açıklama yapın diye, görünen köye gitmek için kılavuz talep eden yönetim

Dur daha transfer yapacaklar. Asıl ondan sonra göreceğiz tantanayı. Merakla bekliyorum  :tabe:

Hiç gerek yok, ciddiyim. Bu takım ilk 5e giremeyecek zaten. Boşa para ödemeyelim.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2019, 16:51:21 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimiçi Akil Emre

Bu noktaya geldik mi şimdi  :ebebe:

https://twitter.com/BatuhanBayazit/status/1208823958025523200

Kendimi bildim bileli bizi derbilerde doğrarlar bir babayiğit çıkacakmı hakkımızı savunacak hala bekliyorum, yoksa herkes halinden memnun olan taraftara oluyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hiç gerek yok, ciddiyim. Bu takım ilk 5e giremeyecek zaten. Boşa para ödemeyelim.
Çıkmadık candan umut kesilmez. Transfer dönemini görelim daha net konuşuruz. Aceleye gerek yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çıkmadık candan umut kesilmez. Transfer dönemini görelim daha net konuşuruz. Aceleye gerek yok  :tabe:

Hala polyanalık yapmaya devam ediyorsun. Kusura bakma dostum da bu polyanalık. Şu ruhsuz mücadeleyi şu Beşiktaş başkanını görmüyor musun ???? twitterda fbli gsli taraftarlar şükürler ediyor böyle bir başkanımız olduğu için. Dalga geçer gibi 12 numara teşekkür etti ya, ben inanılmaz utandım o açıklamada yerin dibine girdim resmen. sene sonu yine renkli takımın şampiyonluğunu izler hatta Beşiktaş başkanını da kupayı takdim etmek için çağırırlar. Kutlarlar şampiyonluğu beraber, olmadık şey değil yönetim kurulu falan katılır. Çağırdığınız için teşekkür de eder. Kimsenin umrunda değil Beşiktaş. Olan biz taraftara oluyor, biz kendimizi üzüyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Bu konuşmanın türkçe alt yazılısı var mı. Nerden buluruz.?
Buna altyazi olmazki ismail abi
Adam tarzan almancasi ile giydiriyir
Almanlar anlamamistir
Strunza acayip sokup cikartiyor ama futbolu biraksa yeridir
Zaten o onun bunjn karisina salca oluyordu galiba fitbolla ilgisi yoktu

Almanyadan baglanan birisi cevirsin ama almancasi gibi turkceye cevirsin bah ne guzel olur
Yoda teknik tiraktor olmus obiwani falan gomuyor gibi