Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2554682 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

"Vida'ya yapılan penaltıysa, itiraz etmesi, diğer arkadaşlarının da destek vermesi gerekiyor. Belki hakem VAR'a gidecek. İyi takım olmak her koşulda birbirine sahip çıkmayı gerektiriyor."

Ben bu cümleden hocanın haftaiçi antrenmanlarında da aynı saha kenarında olduğu gibi tepkisiz, soğuk kaldığını anlıyorum. Bir nevi kendi itiraf etmiş. Bu konular basın önünde konuşulacak şeyler değil antrenmanda toplantılarda halledilecek şeyler.

hafta içi hoca idmanı sahada değil sahnelerde yapıyordu taraftar bi maç tribüne çağırdı die ben oldum havasına girdi sosyal mesajlar rakip soyunma odasına girmeler tiyatrolarda takılmalar filan işini yap hoca önce işini! takım motivasyonu sıfırdı oyuncular görmüyor mu senin tiyatrolarda fink atmanı böyle başa böyle tarak derler işte sonra!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi tolga1903

Bu hakem konusunda haftalardır kazanırken konuşalım diye bir yerlerimizi yırttık ama konuşmadılar. Şimdi derbi sonrası en etkisiz konuşmalarını yapacaklar ama farkında değiller. Bu yönetim ile zaten şampiyon olamayız. Bu yönetim mevcut borçlar üstüne ağıt yakıyor bize hiç bilmiyormuşuz gibi. Olumlu konuşsun demiyorum ama en azından doğru zamanda konuşsun. Gidip herkesin odaklandığı maç öncesi herkesin modunu düşürmesin ya da hakem hatalarını konuşşmak için kaybettiği derbiyi beklemesin  :money:

Yönetime peşinen sizden olmaz bunlar durdukça şampiyon olamayız gibi ağır olumsuz şekilde konuşmak istemiyorum ama haklı değilsin de diyemem. Çıkıp konuşmak bas bas bağırmaktan ziyade federasyon başkanı mhk başkanı ve fenerbahçe başkanının bir otelde görüşmesidir bu ülkede geçerli lobicilik. Yoksa ft'de her maç sonrası hakem diye bağırıyor çakıyorlar 8 maç alnına. Ben yönetimimden bu konuları basına ve kamuoyuna fazla yansıtmadan çözmesini isterim bas bas bağırarak bişey elde edilebileceğinin garantisini hiç görmedim çünkü. Tıpkı mali konuları sürekli medya önünde gündeme getirmelerini anlamadığım gibi. Şu ana kadar olumlu izlenim bırakmadı yönetim katılıyorum ancak "siz varsanız şampiyonluk yok" demek biraz haksız ve erken olur bence nasıl bir yıkım devraldıklarının fazla farkında olamayabiliriz.

Çevrimdışı tangaz

Taraftar Senol Gunes'i kafasinda bitirmisti coktan, ne yapsa yaranamazdi. Basinin iki lafina kanip antreman bile yaptirmadigini iddia edenler vardi.

Neyse herkes hakettigini bulur, Besiktas taraftarina da bu gunler mustahak. Senol Gunes sayesinde gun yuzu gorduk iki sene, simdi vurduk tekrar dibe. Son 20 yilda Besiktas'in yasadigi en buyuk basarilari getiren adama deger verme, git elalemin loser oglu loser'ini dunyanin en buyuk tdsi ilan edip takim getir, olacagi budur.

Pirlantaci Formani saymiyorum bile. Bu takim, bu camia tekrar basarili olacaksa Fikret Orman'in son 2 yillik doneminin butun izlerini silmeli, buna tiyatro duayeni Abdullah Bey de dahil.

aynen az bile bize ülkenin en başarılı teknik direktörünü yok idman yaptırmıyo yok kamplarda seriyor teknik bilmez taktik bilmez tek planı manevi oğlu q7ye top verdirmek olan adam die gömenler ne güzel prim yaptı heryerde fikretin paralı kalemleride bu ergen akıllıları çok güzel hizaya soktu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Abi şenol güneşe bazı kesim haksızlık etti ama taraftarda arkasında durdu. 2 şampiyonluğundan sonra 2 sene daha durdu.Şenol güneşe eleştiriler oldu ama normal, jürgen kloopa bile eleştiriler oluyordur. Biz hep savunduk güneşi o da kendisini buldu, daha önce sadece "1" şampiyonluğu olana adama "2" şampiyonluk kazandırdık. Şuan şenol güneş şenol güneşse bunu Beşiktaş'a borçlu.Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir.

taraftarın çoğu gömdü adamı hatta hala gömenler prim bile yapıyor renkli ağzı ile rıza efendi 2 ekmek bir süt pankartından farklı olmayan ifadeler forumumuz dahil pek çok yerde döndü dönüyor prim yapıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Yayıncı kuruluş çok güzel bahane bulmuş. Gol oncesi son 1 dakikayı izliyorlar yabancılar ama bizde 30 saniye öncesi izlenmiyor. O kadar geriyi izleyemezmiş hakemler. Yayıncı kuruluşta konuşanlar zamanında hakeme "Kendi sahana geç de başlayalım." diyen eskilerimiz değil mi? Ne güzel de karşı sahaya kendileri geçmiş.

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1208840962333708293
Gecen sezon hangi macti ts maci miydi neydi ya da sivas olabilir belki ikisindedir
Golden 28 pozosyon geriye sarip abuk sabik bi ofsayt bulmuslardi
Son top ayaga yaoisik mapisik cikardilar
Ya arkadas biri bana rizenin bu hafta iptal edilen golunu anlatsin
Oyle kuralin icine tukururum ya

Çevrimdışı mylife1903

O twitter hesabının başında kim varsa kendi şahsi menfaati için milyonluk camiayla dalga geçilmesini sağlıyor gitsin emekçiymiş bilmem neymiş. Yok kara kartal geliyor yok mini mini kuş yok 50 yıl önceki maçı verir the end yazar lan ağırlığın olsun biraz kim bunu yöneten 12 yaşında velet mi? Aç da bir nba takımının twitter sayfasına bak nasıl hesap yönetiliyor liverpool'a bak olmadı. Baştan aşağı kalitesiz yönetiliyoruz sosyal medya çağındayız güya ama onu bile berbat kullanıyoruz sonra neden elneny'den bile düşük takipçimiz var deriz. Bu düzen böyle sürmeyecekmiş hiç inandırıcı gelmiyor ne yalan söyleyim sanki kendimizi de yırtsak bir 20 yıl daha o kadıköy'de penaltı çalınmayacakmış gibi bize. Hayır deplasmanı geçtim kendi sahamızdaki maçlarda bari adaletli olsunlar onunla uğraşın.
35 senesini cok net hatirliyorum bu duzen boyle devam eder
Azicik degisir belki de bunun icin surekli ve guclu yonetim lazim bi de bu konularla ugrasmasi lazim yonetimin
Besiktasli muhabir yok ya
Neden fenkli besliyoz biz icimizde

Çevrimdışı tangaz

Adama hangi oyuncularin gelecegini dahi sormadan elindeki en iyileri gonderip son gun son dk 4-5 tane oyuncu getirip oynat bunlari sampiyon olalim, o da yetmez SL'den lider cikalim o da yetmez Turkiye kupasini alalim dediler, o da eyvallah dedi cekti cevirdi potada tuttu takimi, Avrupa'da da gruptan lider cikti bu arada. Son 2 sene niye basarili olamadik diyorsan ac liglerin ikinci yarisi oynanan maclardaki hakem kararlarina bak. Talisca'nin ayagina basilip ustune sari kart gordugu fantastik maclar oynadik. Mugdat diye bir adam var mesela cifte transfer yapti tek macla, gecen seneki Rize macini, bizim macimizdaki B.Yildirim'i saymiyorum bile. Ama Besiktas top oynadi mi, oynadi, sonuna kadar da kovaladi. Kimse de donup kadro kotu demedi. Hoca da oyuncular yetersiz diye bir gun konusmadi. Ben bu tarz bahaneleri kabul etmiyorum, bugun Besiktas'in bu kadrosu sampiyonluk icin oynar, Sivas'i da Fener'i de gecer yeter ki oynatacak hoca olsun. Fakat Besiktas futbol adina birsey sunmuyorsa orada da sorun hocadadir, bunu kabul etmek lazim.

ftnin sampiyonluklarinin kutusunu acmayalim orada canavarlar var, Turkiye'de son 50 yilda yasanan butun kotuluklerin bir kenarindan tutmus gruplar var hic oraya girmeyelim agzimizin tadi kacmasin.

adamın her sene kadrosunu dağıt son gün transfer yap kampa çoluk çocukla gitsin ilk devre takım uyumu yakalayana dek ilk devreler kaybedilsin 26 puanda filan kalınsın sonra nie şampiyon yapamadı bak 2.devre 40 puan topladı ilk devre serdi kampda çalıştırmadı negredoya mobing yaptı lense mobing yaptı gibi komik komik kulplar takıldı. daha evvel de yazdım bu camia şenola yapılan haksızlıkla yüzleşmeden burnu pisten çıkmayacaktır.

Çevrimdışı mylife1903

Bu hakem konusunda haftalardır kazanırken konuşalım diye bir yerlerimizi yırttık ama konuşmadılar. Şimdi derbi sonrası en etkisiz konuşmalarını yapacaklar ama farkında değiller. Bu yönetim ile zaten şampiyon olamayız. Bu yönetim mevcut borçlar üstüne ağıt yakıyor bize hiç bilmiyormuşuz gibi. Olumlu konuşsun demiyorum ama en azından doğru zamanda konuşsun. Gidip herkesin odaklandığı maç öncesi herkesin modunu düşürmesin ya da hakem hatalarını konuşşmak için kaybettiği derbiyi beklemesin  :money:
Iyice rezil olacaz aciklamayla dalga konusu olacaz
Kazanirken konusacan dedik arkadas kaybedince herkes konusur
Karsi tarafta da yenilgiyi hakeme bagliyor der

Bunlari 2004 yilinda gorduk bi luce bagiriyordu adami susturdular
Yeniliyon konusuyon diye
Adam her galibiyetten sonra hakemleri desmeye basladi
Herifi de oaketlediler ulkeden

Çevrimdışı tangaz

Lig çok mu iyi sivasspor lider adamların orta sahası fatih Aksoy hakan Arslan ikilisi bu ikiliye güler geçersin kağıt üzerinde geçen hafta feneri paramparça ettiler orta sahaları fatih ile ziya ikilisiydi bu ligin dinamikleri belli ve rıza çalımvay ona uygun oynatıyor sistem bu işte biz ne yapıyoruz sorgulamak lazım elde ki malzemeye göre bişeyler çıkarmak lazım ama yok ortada bişe sivaskn defans ikilisi ismi değişik elemanla Caner osmanpaşa teki alt ligden gelme teki küme düştü sol bek uğur çiftçi falan ama hoca eldeki malzemeyi doğru kullanıp bişeyler yapıyor biz niye yapamıyoruz hakeme düzene sabaha kadar sövelim ama hucümda koca bir sıfırız ilk yarı gitcek koca bir sıfır organizasyon ile gol attığımısı hatırlamıyorum hata yada duran top Olcak burası Beşiktaş herkes kendine gelmeli olmuyorsa da zorlamanın anlamı yok elindeki kadro kötü demekle çıkılmıyor işin içinden sene başından bu zamana kadar organize golümüz kaç tane acaba 1 mi 2 mi ya duran top ya yan top yada takip hatası

ben burada avcı hoca filan değil dediğimde çoğu kişi kızıyordu. 8 hazırlık kampı 16 lig 6 uefa 2 kupa olmak üzere 32 maç oynadık tek hücum setimiz yok çünkü başımızda hoca yok hoca.

Çevrimdışı tangaz

Adamların iki çöp oyuncusu sürekli elestirdikleri oyuncuları Hasan Ali ve ozan iki senedir bizden oyun alıyor jeneriklik goller atıyor.
Hakem falan hepsi kabul bu ne ilk nede son senelerdir aynı terane ama biz bugün neden ezildik bı hafta ne çalıştı bu takım neden fizik olarak yerdeyiz neden balon fener iki senedir eziyor bizi bunu konuşalım.

Geçen hafta tüm rakiplerin puan kaybetmişken Malatya'yi sahanda yenemiyorsun pozisyon uretemiyorsun lig sonunda tüm rakipler kapanacak daha stresli maçlar olacak o maçlardada puan kaybetcez demek ki boşuna umitlenmeyelim o zaman

Avcıyla olmayacagina bugün emin oldum ben ne transfer ne takım hazırlama ne taktık teknik ne motivasyon ne adalet nede oyuna müdahale var.

+1903

tek farkımız ben bunu 15 hafta önce söylemiştim...

Çevrimiçi tolga1903

35 senesini cok net hatirliyorum bu duzen boyle devam eder
Azicik degisir belki de bunun icin surekli ve guclu yonetim lazim bi de bu konularla ugrasmasi lazim yonetimin
Besiktasli muhabir yok ya
Neden fenkli besliyoz biz icimizde

Abi açık söyleyim düne dair hiç beklentim yoktu yenilsek de çok şey kaybedeceğimizi düşünmedim hiç hala da öyle. Tek umudum beklentim bu lanet derbi deplasmanlarında hoca kadro başkan malzemeci kim olursa olsun hiç değişmiyor sahada Beşiktaş olmaktan çıkıp 3.lig kırmızı grup takımına dönüyoruz bunu belki değiştirir hani başakşehir başındayken iyi oynatıyordu dedim olmadı. Belki var sayesinde daha adil olur dedim o da olmadı. Formaya yapıştı heralde bizim çünkü oyuncu gidiyor hoca gidiyor ne oyuncuların ayaklarının titremesi değişiyor ne hakemlerin tutumu. Sabah akşam fener'i yenerdik diyen nesil çok şanslı nesil valla yerlerinde olmak isterdim.

Çevrimdışı tangaz

Fb ile gs kupayi alamazsa biz alamadik diye uzulmem sivas mi ts mi olur ibb mi alir kim alirsa alsin renkli olmasin kafi biz olamiyorsak sampiyon
Karyus mutis ya
Ortasahadan gol yiyordu efenim sistem yok efenim hoca defans bilmiyo, yahu dedim herifin yediklerinin hocayla ne alakasi var adam 30-40m kaleyi bulani aliyor, otomatik kumbara gibi koyuyon hazneye bir sekil giriyor iceriye

Bi de oas yaoacaz falan diyordu karyus, yahu sen o ayakla nasi pas yapacan insan utanir konusurken, tolga reyiz seviyesi ayaklar fbnin subyan kaleci bile 40-50m adamin yanina dusuruyor topu

ozan iyi vurdu eyvallah da buna benzer bir sürü şutu tolganın çıkarmışlığı vardı tolga o golü yemezdi aydan geldi top karyus konsantre filan değildi ama suçlamıyorum imam cemaat meselesi hoca ne kadar konsantre ise motive ise oyuncu da o kadar motive olur hoca tiyatrolarda fink atarsa oyuncuda sahada uyur.

Çevrimdışı tangaz

hakem rezildi şuydu buydu hepsini biliyoruz gördük eywallah

ee hani nerede derbi sihirbazı feneri en çok yenen hoca en çok derbi kazanan hoca taktik dehası mr.kariyer sahadaki oyun yıllardır yaşamadığımız bir rezillikti ezildik resmen kimse hocaya transfer yaparken bu kadar pigmeyle kesmeyle 16 yaş altı takım mı kuruyoruz kim korakor mücadeleye girecek bunlar sahada dayak yer demedi mi

Çevrimdışı tangaz

şu maçın xg.lerini merak ediyorum acaba nereden bakılıyor bu xg.lere biri sölesin de araştırayım biraz son 5 senede hangi derbide xg.miz neymiş rakibin xg.si neymiş dün gece neymiş bi inceleyip paylaşayım şurada

Çevrimdışı mylife1903

Kunteper sunu yazmis babasinin kemiklerini sizlatmis

Beşiktaş ise Abdullah Avcı’nın başlangıç planı hiçbir şekilde tutmadı. Forvet arkasında Caner-Diaby-Lens 3’lüsü ile topun rakip yarı sahada kalması imkansızdı.

Özellikle Diaby, her hafta yazıyorum kesinlikle Beşiktaş seviyesinde bir oyuncu değil. Ljajic’e tercih edilecek bir oyuncu hiç değil. İkisi çok farklı oyuncular. Diaby’nin pas becerisi sıfır, oyun aklı son derece düşük, sadece çabukluk silahı olan bir futbolcu. Kabul edelim ki Ljajic formsuz.

Ancak Diaby mi formda? Diaby’nin buluştuğu 14 topun 8’ini kaybetmesi de kesinlikle sürpriz değil. İlk yarıda dünkü kadroyla üretmesi çok zor görünen F.Bahçe 2-0’ı bulurken pas yapamayan, ilerde top tutamayan Beşiktaş’ın bu gole devrenin sonunda cevap vermesi siyah beyazlıları maça ortak etti.

AVCI'NIN İLGİNÇ TERCİHİ

Fenerbahçe'nin hücum hattında 1 tane hızlı oyuncusu dahi olmamasına rağmen Abdullah Avcı’nın kontratak takımıyla sahaya çıkmış olması ilginç bir tercihti. Sivasspor’un Fenerbahçe’ye karşı başarılı olduğu taktiği uygulamaya çalışmak ciddi bir yanılgı. O oyun Sivasspor’un oyunu, sen ise Beşiktaş’sın.
Stoper ikilisi zafiyetli, hücumda hızlı oyuncusu olmayan bir Fenerbahçe karşısında sadece duran toplarla gol arayan bir Beşiktaş izledik. Siyah beyazlılar maç 2-1 iken Serdar Aziz’in Vida’ya yaptığı harekete penaltı çalınsa maça ortak olabilirdi. Fenerbahçe kalitesiyle değil iç saha avantajı ve isteği ile kazandı.

ÇAKIR'I BEĞENMEDİM

Avcı, hücumda yaratıcı ve hızlı oyuncusu olmayan Fenerbahçe’ye çok fazla saygı duydu ve rakibine cevap veremedi. Daha fazla istemek, karakter koymak
Fenerbahçe için yeterli oldu. Cüneyt Çakır’ı ve yardımcılarını ise hiç beğenmedim. Özellikle Serdar’ın faullü oyununa fazla toleranslı yaklaştılar. Avcı, eleştiriyi hak eden bir plan ile çıksa da Lens, Diaby ve Roco gibi oyuncularla sahaya çıkınca futbol adına birşeyler gerçekleştirmek çok zor. Maçın en iyileri Ozan ve Gustavo idi. Beşiktaş’ta sadece Atiba başkaldırdı.

Hakem elestirisi yapmis falan filan
Dunden daha rezalet olan gs macinda ne yazmisti onu da hatirlayalim
Hakem kotuydu blabla besiktas bilmem ne
Besiktasli gecinip besiktastan geciniyorsunuz

YILIN derbisinin ilk 45 dakikasında hiç futbol oynanmadı. Sürekli duran bir oyun, karşılıklı fauller, ısrarla atılan uzun toplar, tartışmalı hakem kararları ve bitmeyen bir gerginlik. Yerde yatanlar, İtirazlar, itirazlar ve yine itirazlar. Tüm dünyadan futbol seyrediyoruz. Bazı Galatasaray-Fenerbahçe derbileri dışında bu maça benzeyen bir karşılaşma izlediğimi son yıllarda hatırlamıyorum. Şenol Güneş 6 maçtır kazanan ve kolay pozisyona giren takımdan vazgeçip bu galibiyet serisinde ilk 11’de hiç oynamayan Necip ile başlayarak şaşırttı. Bu tercih şu anlama geliyordu: “Ben oynatmayacağım, rakibi bozacağım, maçı mücadele oyununa dönüştüreceğim.” Evet, bunda da başarılı oldu. Necip savaştı ancak Beşiktaş Galatasaray’ı bozmakta başarılı olduğu kadar futbol oynamaktan uzak kaldı.

Ligin en formda, en etkili oyuncusu Adem Ljajic sol kanatta Mariano’yu kovalamaktan topla buluşamadı. Şenol Güneş, bu tercihiyle Ljajic’i de pasifize etti. Böylesine kötü bir oyun ve kötü bir hakem yönetiminin ardından tartışmalı bir taç kararıyla Galatasaray golü buldu.

İlginç olan devrede içeriye 1-0 yenik girmesine, Galatasaray kalesine tek isabetli şut atmamasına ve 5 sarı kartlı oyuncusu olmasına rağmen Şenol Hoca değişiklik yapmadan ikinci yarıya başladı ve bazı oyuncuların yerini değiştirmek yoluna gitti. Necip sol bek, Caner sol ön, Ljajic merkeze geçti.

İlk değişiklik Gökhan’ın sakatlanmasıyla gerçekleşti ve Adriano oyuna girdi. Galatasaray taç atarken uyuyan bir Necip, oyunu takip etmeyen bir Vida ve gelen ikinci gol. Ancak 2-0’dan sonra kendi düzenine dönmeyi düşünen Beşiktaş hücumda daha etkili olsa da savunmada dağınık bir görüntü ortaya koydu.

ANLAŞILMAZ TERCiHLER

HAKEM kararları çok tartışmalı olsa da şüphesiz ki bu maç Şenol Güneş’in kariyerinin en kötü kurgulanmış ve yönetilmiş maçlarından birisi olarak kayıtlara geçecektir. Adriano, Kagawa ve Quaresma yedek, aylardır 11’de oynamayan Necip sahada. İşler kötü giderken, atı alan Üsküdar’ı geçtikten sonra da geç gelen değişiklikler. Galatasaray, iyi futbol oynamadığı bir derbide Beşiktaş’ın tercih ve bireysel hataları sonucu final niteliği taşıyan derbiyi kazandı ve yarışa devam dedi. Bazı Beşiktaşlılar derbinin ardından hakem isyanında bulunacaktır ama bu sonuç Şenol Güneş’e yazar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kunteper sunu yazmis babasinin kemiklerini sizlatmis

Beşiktaş ise Abdullah Avcı’nın başlangıç planı hiçbir şekilde tutmadı. Forvet arkasında Caner-Diaby-Lens 3’lüsü ile topun rakip yarı sahada kalması imkansızdı.

Özellikle Diaby, her hafta yazıyorum kesinlikle Beşiktaş seviyesinde bir oyuncu değil. Ljajic’e tercih edilecek bir oyuncu hiç değil. İkisi çok farklı oyuncular. Diaby’nin pas becerisi sıfır, oyun aklı son derece düşük, sadece çabukluk silahı olan bir futbolcu. Kabul edelim ki Ljajic formsuz.

Ancak Diaby mi formda? Diaby’nin buluştuğu 14 topun 8’ini kaybetmesi de kesinlikle sürpriz değil. İlk yarıda dünkü kadroyla üretmesi çok zor görünen F.Bahçe 2-0’ı bulurken pas yapamayan, ilerde top tutamayan Beşiktaş’ın bu gole devrenin sonunda cevap vermesi siyah beyazlıları maça ortak etti.

AVCI'NIN İLGİNÇ TERCİHİ

Fenerbahçe'nin hücum hattında 1 tane hızlı oyuncusu dahi olmamasına rağmen Abdullah Avcı’nın kontratak takımıyla sahaya çıkmış olması ilginç bir tercihti. Sivasspor’un Fenerbahçe’ye karşı başarılı olduğu taktiği uygulamaya çalışmak ciddi bir yanılgı. O oyun Sivasspor’un oyunu, sen ise Beşiktaş’sın.
Stoper ikilisi zafiyetli, hücumda hızlı oyuncusu olmayan bir Fenerbahçe karşısında sadece duran toplarla gol arayan bir Beşiktaş izledik. Siyah beyazlılar maç 2-1 iken Serdar Aziz’in Vida’ya yaptığı harekete penaltı çalınsa maça ortak olabilirdi. Fenerbahçe kalitesiyle değil iç saha avantajı ve isteği ile kazandı.

ÇAKIR'I BEĞENMEDİM

Avcı, hücumda yaratıcı ve hızlı oyuncusu olmayan Fenerbahçe’ye çok fazla saygı duydu ve rakibine cevap veremedi. Daha fazla istemek, karakter koymak
Fenerbahçe için yeterli oldu. Cüneyt Çakır’ı ve yardımcılarını ise hiç beğenmedim. Özellikle Serdar’ın faullü oyununa fazla toleranslı yaklaştılar. Avcı, eleştiriyi hak eden bir plan ile çıksa da Lens, Diaby ve Roco gibi oyuncularla sahaya çıkınca futbol adına birşeyler gerçekleştirmek çok zor. Maçın en iyileri Ozan ve Gustavo idi. Beşiktaş’ta sadece Atiba başkaldırdı.

Hakem elestirisi yapmis falan filan
Dunden daha rezalet olan gs macinda ne yazmisti onu da hatirlayalim
Hakem kotuydu blabla besiktas bilmem ne
Besiktasli gecinip besiktastan geciniyorsunuz

YILIN derbisinin ilk 45 dakikasında hiç futbol oynanmadı. Sürekli duran bir oyun, karşılıklı fauller, ısrarla atılan uzun toplar, tartışmalı hakem kararları ve bitmeyen bir gerginlik. Yerde yatanlar, İtirazlar, itirazlar ve yine itirazlar. Tüm dünyadan futbol seyrediyoruz. Bazı Galatasaray-Fenerbahçe derbileri dışında bu maça benzeyen bir karşılaşma izlediğimi son yıllarda hatırlamıyorum. Şenol Güneş 6 maçtır kazanan ve kolay pozisyona giren takımdan vazgeçip bu galibiyet serisinde ilk 11’de hiç oynamayan Necip ile başlayarak şaşırttı. Bu tercih şu anlama geliyordu: “Ben oynatmayacağım, rakibi bozacağım, maçı mücadele oyununa dönüştüreceğim.” Evet, bunda da başarılı oldu. Necip savaştı ancak Beşiktaş Galatasaray’ı bozmakta başarılı olduğu kadar futbol oynamaktan uzak kaldı.

Ligin en formda, en etkili oyuncusu Adem Ljajic sol kanatta Mariano’yu kovalamaktan topla buluşamadı. Şenol Güneş, bu tercihiyle Ljajic’i de pasifize etti. Böylesine kötü bir oyun ve kötü bir hakem yönetiminin ardından tartışmalı bir taç kararıyla Galatasaray golü buldu.

İlginç olan devrede içeriye 1-0 yenik girmesine, Galatasaray kalesine tek isabetli şut atmamasına ve 5 sarı kartlı oyuncusu olmasına rağmen Şenol Hoca değişiklik yapmadan ikinci yarıya başladı ve bazı oyuncuların yerini değiştirmek yoluna gitti. Necip sol bek, Caner sol ön, Ljajic merkeze geçti.

İlk değişiklik Gökhan’ın sakatlanmasıyla gerçekleşti ve Adriano oyuna girdi. Galatasaray taç atarken uyuyan bir Necip, oyunu takip etmeyen bir Vida ve gelen ikinci gol. Ancak 2-0’dan sonra kendi düzenine dönmeyi düşünen Beşiktaş hücumda daha etkili olsa da savunmada dağınık bir görüntü ortaya koydu.

ANLAŞILMAZ TERCiHLER

HAKEM kararları çok tartışmalı olsa da şüphesiz ki bu maç Şenol Güneş’in kariyerinin en kötü kurgulanmış ve yönetilmiş maçlarından birisi olarak kayıtlara geçecektir. Adriano, Kagawa ve Quaresma yedek, aylardır 11’de oynamayan Necip sahada. İşler kötü giderken, atı alan Üsküdar’ı geçtikten sonra da geç gelen değişiklikler. Galatasaray, iyi futbol oynamadığı bir derbide Beşiktaş’ın tercih ve bireysel hataları sonucu final niteliği taşıyan derbiyi kazandı ve yarışa devam dedi. Bazı Beşiktaşlılar derbinin ardından hakem isyanında bulunacaktır ama bu sonuç Şenol Güneş’e yazar.
Kim sırf Beşiktaşlı olduğu için değer görüyorsa bilin ki o en fazla Beşiktaş'a zarar verendir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Sivas taktigi yapacakmis hoca
Kuntepere bah
La sivas kendi evinde oynadi denyo sen besiktassin kendi evinde topu mu verecen fbye 80 dakika islik yersin sahaya atlar taraftar onu birak mac deplasmanda zaten.
Lensle falan baski yapacak la lens nerede durdugunun farkinda degil agzi acik vizir vizir bekleri izliyo
Diyabi desen hep yerde fbli cuce malbuyana kadar dusuyor diyordum hakeizlik etmisim daha fazla dusuyor bu, darbeyi de almaya macasi yemedigi icin faul de alamiyor
Caner zaten acik degil hirsiyla gucuyle bigusuyor harmanliyor cocuk mumkun olsa kanini da akitacak
Ama taraftar canere takar lens mopink kurbanidir magdurdur
Mustehak bu taraftara

Keske ozziyi alaydi ozzi kulak tikardi falan

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

hahahahahahahahaha

Beşiktaşlıymış lmaoooo

https://twitter.com/ajansbesiktastr/status/1209000884480413696
Beşiktaş üzerinden ekmek yiyenlerin yaptığı şey bu. Yemek yediği kaba pislemek. Senelerdir değişmiyor. Bir de bunlara inanıp bunları kanaat önderi ilan eden Beşiktaşlılar var. Onlara üzülüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

hahahahahahahahaha

Beşiktaşlıymış lmaoooo

https://twitter.com/ajansbesiktastr/status/1209000884480413696
Yeminim var bunu dovecem ben
Onden cocugu salacam ustune
Sonra dalacam
Bizim tuncaboylu cigcignyersin tifilin teki diyordu
Neden dalacaktim onu unuttum da bunun malzemesi bitmez zaten

La caner ne etti sana solbek adam 10 numara tabelasi yapiyor
Daha naapsin cocuk

Bu da avcinin degisik versiyinu suslu kelimelerle konusup ona buna sekil yapiyo

Onur Küçük

• Ziyaretçi

şu maçın xg.lerini merak ediyorum acaba nereden bakılıyor bu xg.lere biri sölesin de araştırayım biraz son 5 senede hangi derbide xg.miz neymiş rakibin xg.si neymiş dün gece neymiş bi inceleyip paylaşayım şurada
Şu ana kadar paylaşılmadığına göre sanırım bizim Xg'miz çok düşük rakibin de çok yüksek.

Avcı kendini taktik deha olarak göstermek için ne kendi ne de futbolcuların anlayabileceği, teoride belli şartlar altında mümkün olsa bile pratikte mümkün olması çok zor olan denemelere  girişiyor bu maçta da olduğu üzere. Bir nevi Avcı'nın elinde deneme tahtası oldu takım. Bunun da teşhisi Xg'lere bakarak değil maçı gözlemleyerek yapılabilir. 

Çevrimdışı mylife1903

Şu ana kadar paylaşılmadığına göre sanırım bizim Xg'miz çok düşük rakibin de çok yüksek.

Avcı kendini taktik deha olarak göstermek için ne kendi ne de futbolcuların anlayabileceği, teoride belli şartlar altında mümkün olsa bile pratikte mümkün olması çok zor olan denemelere  girişiyor bu maçta da olduğu üzere. Bir nevi Avcı'nın elinde deneme tahtası oldu takım. Bunun da teşhisi Xg'lere bakarak değil maçı gözlemleyerek yapılabilir.
Yaw boyle hoca lazim
Cikacan fan dan dan baam
Kariyer tartisilmaz falan ne kariyeri
Ancelotti tartisiliyor arkadas
Insan haddini bilir
Morinyo tartisiliyor

Cikarsin tirapatoni reyiz gibi yaparsin aciklamani
Miymiy miy miy yeter bi de gulme su toplantilarda
Adama sut soruyorlar
Sut yok ama ben size parselasuon anlatam faan diyo
Bize anlatma topcuya anlat

Bigun tirapatoni gibi olursun topcuyu da boyle gomersin, sut kupan bile yok havalar uzun adam havasi, aldim kadim dostum pepi yanima obur tarafa koydum arkadasim kilopu ve ben sahsim 3lu zirve yaptik

La reykart delboske hacamat oldu buralarda

Vidyoyu koyam pep degil tirapatoni lazim bize
Mehmet = ozzi
Strunz = lens

Ich habe fertig. Efsane koymus noktayi almancasi da super tabi

Çevrimdışı mylife1903

adamın her sene kadrosunu dağıt son gün transfer yap kampa çoluk çocukla gitsin ilk devre takım uyumu yakalayana dek ilk devreler kaybedilsin 26 puanda filan kalınsın sonra nie şampiyon yapamadı bak 2.devre 40 puan topladı ilk devre serdi kampda çalıştırmadı negredoya mobing yaptı lense mobing yaptı gibi komik komik kulplar takıldı. daha evvel de yazdım bu camia şenola yapılan haksızlıkla yüzleşmeden burnu pisten çıkmayacaktır.
Avcinin neyine guvenip 16 butce verilir onu anlamiyorum
Senol gunes harcamis mi 16 hic

Vereydin adama 16 4-5 tane polak getirirdi basalti oynatip satar parana para katardin
Cenki satiyon
Blackjack gjbi split yap 10-10 iki elemana bas
Senol parlatsin sokustur
Elinj opene 20-20

Kadro superdi de bilmem ne
Kerameti kulupte sananlar vardi
Sosa disinda kim oynuyor yahi ist dizey fitbol

Gidenler kume dusurme uzmani olmus

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dün açıklama açıklama diye ortalığı yıktılar. Hani nerede açıklama? Saati bile belli değil hala  :alala: Zaten konuşsalar da şöyle konuşurlar :money:

1-Hakemlerin kötü niyetli olduklarına inanmıyoruz.
2-Türk futbolunun marka değeri.
3-TFF ve MHK'nın kötü niyetli olduğuna inanmıyoruz.
4-Yayıncı kuruluşun ülke futboluna katkısı çok büyük.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yaw boyle hoca lazim
Cikacan fan dan dan baam
Kariyer tartisilmaz falan ne kariyeri
Ancelotti tartisiliyor arkadas
Insan haddini bilir
Morinyo tartisiliyor

Cikarsin tirapatoni reyiz gibi yaparsin aciklamani
Miymiy miy miy yeter bi de gulme su toplantilarda
Adama sut soruyorlar
Sut yok ama ben size parselasuon anlatam faan diyo
Bize anlatma topcuya anlat

Bigun tirapatoni gibi olursun topcuyu da boyle gomersin, sut kupan bile yok havalar uzun adam havasi, aldim kadim dostum pepi yanima obur tarafa koydum arkadasim kilopu ve ben sahsim 3lu zirve yaptik

La reykart delboske hacamat oldu buralarda

Vidyoyu koyam pep degil tirapatoni lazim bize
Mehmet = ozzi
Strunz = lens

Ich habe fertig. Efsane koymus noktayi almancasi da super tabi
Avcı büyük bir 🎈
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!