Bu ali ece neden boyle zipliyor
Su yaptigi isin hocaya besiktasa zarar verecegini dusunmuyor mu?
Yarin baska macta elneni azicik sekse mac 0-1 olsa hoca cikartirken tepki gorur, taraftar nerden bilecek sakatligi var diye. Biraz su surec kotu yonetildi, cikip mactan sonra agrisi oldu, mac 0-0 bir gol atip hem maci kazanalim hem elneniyi riske etmeyelim diye dusunduk, sanssiz bi gol yedik der kapatirsin konuyu.
Bu basin mensuplari ile fazla hasir nesir olmamak lazim ayrica abdullah hocayla konusmasini neden anlatiyor bu ali ece, izin aldi mi kendisinden, kayitdisi bi konusmaydi belki, hoca sadece ali ece ile mi konusuyor yoksa diger basincilarla da konusuyor mu, neden sadece ali ece anlatiyor abdullah avci ile ne konustugunu
Bu basinciya parmagini versen kolunu kaptirirsin, fazla muhatap olmasin hoca bunlarla, acik acik soylemismis hocaya daha iyi biliyosan git takim calistir
Ali Ece, Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın Elneny-Güven değişikliği hakkında eleştiriler yaptı.
İşte Ece’nin yaptığı açıklamalar:
-ABDULLAH AVCI’YA AÇIK AÇIK SÖYLEDİM-
“Abdullah Avcı’ya da açık açık söyledim. Elneny, sakatlanmadığı sürece çıkmaz. Diyelim ki Elneny, sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yedek kulübesinde Oğuzhan Özyakup var. 5 dakika için oyuna sokulmaya değer görülmüyorsa 'neden o maaşı alıyor?' diye sorgulanır. Abdullah Avcı, ‘Tamamen taktiksel kumar oynadım’ derse de kumarda kaybettin. O değişikliğe kadar bir puan cepteydi” ifadelerini kullandı.