Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2491221 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi Necmi

Bize şu pası savunma arkasına koşan oyuncuya atacak adam lazım. Elimizdeki bunu talep üzerine mi yapmıyor inisiyatif mi almıyor bilmiyorum ancak çok kalın oynuyoruz biz futbolu ince bir tane işimiz yok. Şunu doğru zamanlama ve şiddetle diaby'nin önüne at da kaçırıyorsa sorumlu o olsun neden denemiyorsun yeteneğin mi yok?
ljajicin böyle atmadığı ayağında öldürdüğü o kadar çok top varki.
hücumda resmen el frenimiz oluyor bu sene

Çevrimdışı ozankarakoc

sivas bu takımdan baya baya iyi takım transfer yapmazsak sivasda kadroyu korursa ligi üstümüzde bitirir gibi duruyor

Bizde hiçbir şey yok ya. 6 maçlık seri dışarıdan çok etkileyici görünüyor olabilir, ama hiçbirimiz 'dışarıda' değiliz. Hepimiz her şeyin farkındayız. Hangi maçtan sonra 'vay be, bu takım hep böyle oynasın şampiyon olur' dedik? Hangi maçın sonunda samimiyetle, inanarak 'gümbür gümbür geliyoruz' diye düşündük? Bunlara içtenlikle inanan olduysa üzülürüm.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi tolga1903

kim o lajicmi? oysa zaten o haftalardir sahada ama kafasi beyni baska yerlerde

Ljajic. Devamında topu sağına dürtüp boş gökhan'a verdi büyük beceri isteyen hareketti gerçekten. 6.5 milyon euro verdiğimiz oyuncudan şu pası bir kere olsun denemesini istiyoruz gerçekten çok can sıkıcı.

Çevrimdışı levitate

haftaya kazanırsak çok komik olur

umarım kazanırız ya

0-0 bitecek bence ama pozitif yönde yanılmayı çok istiyorum :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı yaço58

https://twitter.com/frncs_underwood/status/1206263684508598273?s=19
Ljajc sene başından beri aynı kilit pası yok adamın maç boyu atiba daha çok ceza yayında aksiyona giriyor yeni bir ozimiz oldu nur topu gibi en iyi oyuncularımız vida atiba elneny gökhandı hucüm hiç yok diaby yok ljajic yok Burak yok Caner çabaladı ama Bi kanat gibi olamıyor bu takım şu kaliteyle şampiyon olması çok zor birde bunlara hakemler hep karşımızda bugun gs fb olsa 2 penaltı garanti kullanmıştı versene kardeşim hele atiba ya verilmeyen penaltının izahı yok aam hep aynı hakem Rize maçında da 3 penaltımızı yemişti geçen hafta çıkıp konuşmayan yönetim de şapkasını önüne koysun bugun sahada hakem değil oyunu yavaşlatmak için elinden geleni yapan biri vardı

Çevrimdışı cursedofdragon

hakkımız çıkıp yine savunulmadı haftaya fener maçında doğranmaya hazır olun.

2-3 kırmızı kart görürüz aleyhimize penaltı hem o maçı hem gelecek haftaları kaybederiz.

Çevrimdışı levitate

gol sonrasi cok agir küfür ettim, daha maca gireli bir kac dakika olmus yedigi calim bir yana ayakda duramiyorsun ya, yasin kacda kendini saliyorsun

bu ne cidiyetsizlik
üstüne penaltı yaptı mum dikti :(
bipbipbupbup

Çevrimdışı Nartallo

Top oynamadan şampiyon olamazsın, en azından 10 maç iyi oynayacaksın, 15 haftada bir maç var, o da dağınık Kayseri’ye. Şut atmadan geçirilen 45 dakikalar, abuk subuk, yavan, yavaş bir futbol.

6 maçlık serinin eğrisi doğrusuna denk geldi, kazandın, şu maçı alsan, Sivas ile kalacaksın.    Kariyerli yine düşeş atacağını düşündü, oyunu tutayım, yetmişten sonra bir tane atarım hesabı yaptı, ben yine zıplarım dedi, çekirge bu sefer zıplamadı.

haftaya kazanırsak çok komik olur

umarım kazanırız ya

0-0 bitecek bence ama pozitif yönde yanılmayı çok istiyorum :D

hayaller kazanmak gerçekler 2-3 kırmızı kart aleyhimize penaltı doğranış kapanış.

Gelecek haftalar da cezalı oyuncular ve çökmüş bir Beşiktaş.

Her sene aynı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hemen karamsarlığa kapılmayın.
Şu maçta eksik olan tek şey Goldü.
Herşeyi yaptık Ljajic ve Diaby formsuzluğu eklenince sonuç hüsran oldu.
Hocanın tek hatası Elneny'i çıkarmak oldu. Gelecek haftalarda aynı hataya düşeceğini sanmıyorum.
Bu maçın tek telafisi Fenerbahçe'ye yenilmemektir.

Ya bırak abi Allah aşkına bu takım şampiyon falan olamaz. fenerbahçeyi bırak yenilmemeyi yensek bile bir şey olmaz. boşuna ümit bağlamayın biz sezonu bugün kapattık. ağlak herifler baştayken hiç bir şey olmaz. konuşmaya devam etsinler bomboş. tffsini de renklisini de hepsinin yani.

haftaya da fener yencek bizi merak etmeyin. bu sene ilk 5 içerisinde tamamlarız. belki o kadar bile olmaz.

Çevrimdışı levitate

hayaller kazanmak gerçekler 2-3 kırmızı kart aleyhimize penaltı doğranış kapanış.

Gelecek haftalar da cezalı oyuncular ve çökmüş bir Beşiktaş.

Her sene aynı.

hala susuyor yönetim bu arada

haftaya olmasa bile bi bakarız 30. hafta kritik maçta eyyam boys
bipbipbupbup

Çevrimdışı Alper1903

Bize şu pası savunma arkasına koşan oyuncuya atacak adam lazım. Elimizdeki bunu talep üzerine mi yapmıyor inisiyatif mi almıyor bilmiyorum ancak çok kalın oynuyoruz biz futbolu ince bir tane işimiz yok. Şunu doğru zamanlama ve şiddetle diaby'nin önüne at da kaçırıyorsa sorumlu o olsun neden denemiyorsun yeteneğin mi yok?

Bu herif kaç haftadır çok canımı sıkıyor. Özellikle gözlemliyorum Diaby'e zorunda kalmadıkça kesinlikle pas atmıyor. Elneny'de sebebi bu mudur bilemem zorunda kalmadıkça buna pas atmıyor. Maç içinde belirli periyotlarda salağa yatıyor bekliyor. Verkaç yapması gereken yerde topu eveleyip geveliyor kanada açıp atağı soğutuyor.

Çevrimiçi tolga1903

ljajicin böyle atmadığı ayağında öldürdüğü o kadar çok top varki.
hücumda resmen el frenimiz oluyor bu sene

Abi tam oyuncuyu eleştircem hoca mı istemiyor bu adamın risk almasını diye düşünüyorum acayip ikilemdeyim ljajic konusunda. Yani bir kez olsun savunma arkasını görürsün ya 15 hafta oldu bir kez denemez mi insan? Sen kısa oyna garanti oyna mı diyorlar bu adama acaba yani gerçekten normal değil gs'lilerin yatıp kalkıp küfür ettiği belhanda kadar oynuyor ljajic ne eksik ne fazla.

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/siyahvizor/status/1206271151707709440

nba'de olsa 1.5 yıl dalgası geçilir üüf
Iverson boyle bilek kirRdi nba dedin aklima geldi
Bi bakkala gondermis donmus bi kasaba gondermis bi daha donup manava gonderirken yorulup dusup kalmis guven
Yaw fazla takilmamak lazim o bifuma da tehlikeli oyuncu guven kosup gelmis oraya yuklenidken yakalanmisin azicik seri olmak lazim tabi

Çevrimdışı ozankarakoc

Hemen karamsarlığa kapılmayın.
Şu maçta eksik olan tek şey Goldü.
Herşeyi yaptık Ljajic ve Diaby formsuzluğu eklenince sonuç hüsran oldu.
Hocanın tek hatası Elneny'i çıkarmak oldu. Gelecek haftalarda aynı hataya düşeceğini sanmıyorum.
Bu maçın tek telafisi Fenerbahçe'ye yenilmemektir.

Sol açığın yok, sağ açığın yok, oyun kurucun yok, liderin yok, Fenerbahçe'yi yensen ne olacak ki? Yine bir hafta çevrenin gazıyla 'bomba gibi geliyoruz' lafları, sonra yine hüsran... Bu futbolla şampiyonluk bekleyen hayalkırıklığına uğrar. Durum bu kadar açık bana göre. Bu futbolla yakalanan galibiyet serisi 6 maç değil 12 maç da olsa, sonu mutlaka hüsrandır. Başka türlüsü futbolun kendi karizmasına, ruhuna, kanununa, mükemmelliğine yakışmaz.

hala susuyor yönetim bu arada

haftaya olmasa bile bi bakarız 30. hafta kritik maçta eyyam boys

sesini çıkartan bir yönetim yok 30.cu hafta kopartırlar kelleni gerekirse 33.cü hafta kopartırlar gerekirse son hafta kopartırlar yapmadıkları şey değil.

Yönetim sınıfta kaldı benim gözümde asla sizi yalnız bırakmayacğaım asla size yalan söylemiyeceğim deyip böyle takımı yüz üstü ortada bırakmak yine döndük F.O yönetimine saha içinde ki oyuncuların emeklerine hırslarına yazık hakkımızı savunan yok nasıl bir tezgahın içine düştük biz.

Çevrimdışı levitate

haftaya da fener yencek bizi merak etmeyin. bu sene ilk 5 içerisinde tamamlarız. belki o kadar bile olmaz.
noldu abi ya bu öfke ne
bipbipbupbup

sesini çıkartan bir yönetim yok 30.cu hafta kopartırlar kelleni gerekirse 33.cü hafta kopartırlar gerekirse son hafta kopartırlar yapmadıkları şey değil.

Yönetim sınıfta kaldı benim gözümde asla sizi yalnız bırakmayacğaım asla size yalan söylemiyeceğim deyip böyle takımı yüz üstü ortada bırakmak yine döndük F.O yönetimine saha içinde ki oyuncuların emeklerine hırslarına yazık hakkımızı savunan yok nasıl bir tezgahın içine düştük biz.

kulüp battı kardeşim zaten, her geçen gün daha kötüye gidicez. Bu külüp satılmadığı sürece hiç bir zaman ileriye gitmeyecek. Bunlar daha iyi günlerimiz, fo döneminde yine bir umudumuz bir stad yapılışımız iyi kötü bir kaç para eden oyuncumuz falan vardı. Şimdi dön bak kadronun yarısı huzurevinden gelip maç yapıyor.

Çevrimiçi mellfred

Aklın yolu bir herkes görmüş burayı Buradaki pozisyona ben de ekranda yuh çektim
sezon başında söylemiştim
Yeni quaresmamız olacak gibi demiştim maalesef, Oğuzhan dönsün diye beklerken layici de kaybettik

Çevrimdışı levitate

Iverson boyle bilek kirRdi nba dedin aklima geldi
Bi bakkala gondermis donmus bi kasaba gondermis bi daha donup manava gonderirken yorulup dusup kalmis guven
Yaw fazla takilmamak lazim o bifuma da tehlikeli oyuncu guven kosup gelmis oraya yuklenidken yakalanmisin azicik seri olmak lazim tabi

bunu diyosun herhalde

valla orada tek yapması gereken köşeye doğru sıkıştırmaktı onun yerine çalım yemeyi bekledi
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Dönüş berkamp'da bitiremeyiş burak işte be abi. Onu zorlayacak belki yedek kalma tehlikesi yaşatacak adam bulmamız lazım rekabet etmiyor burak ne yazıkki ne umut ne güven ile. Yönetimin elinde 2 oyuncu bütçesi varsa sadece golcüye gömsün bugünden sonra itiraz etmem. Orta sahada da sayısal olarak eksiğiz ama yok abi burağa ciddi alternatif şart oğlu şart.
Yaw zaten dedik yaz ayinda
Kanat kanat diye tutturdu taraftar
Tabela yaoacak kanat oyuncusunu nerden bulacan santrafor alacan dedik
Kanat da kanat
Al sana 3 tane aldilar

Sevmiyom hoca isine karismayi kendi tercihi adamin ama ic sahada malatya ile oynarken
Atarsin buragi sola atarsin umutu one arkalarina layici koyarsin serbest saga da artik kimin top istopu ogun iyiyse birini koyarsin olmadi caneri koysrsin kapiyi vura vura vura yikarsin
Boyle ic sahada rakipleron kaybettigi haftada boyle 11 cikarsan 5 hafta sonra 10bin seyirci gelmeZ

Çevrimdışı levitate

+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı yaço58

Abi tam oyuncuyu eleştircem hoca mı istemiyor bu adamın risk almasını diye düşünüyorum acayip ikilemdeyim ljajic konusunda. Yani bir kez olsun savunma arkasını görürsün ya 15 hafta oldu bir kez denemez mi insan? Sen kısa oyna garanti oyna mı diyorlar bu adama acaba yani gerçekten normal değil gs'lilerin yatıp kalkıp küfür ettiği belhanda kadar oynuyor ljajic ne eksik ne fazla.
Rebocho solda topla ileri çıktı orta sahanın oralarda ortaya döncrktş top atacak adam aradı ljajic hiç oralı olmadı sabit kaldı iki adım yana gitse pasu rahatça alırdı en son elneny boşa çıktı o aldı topu bu sene oyunda yok bariz bir şekilde belli geçen sene en sevdiğin isimdi bu sene çok büyük bir hayal kırıklığına uğrattı

Çevrimdışı ozankarakoc

Ljajic'in olayı bu. Etliye sütlüye karışmayan bir adam Ljajic. O yüzden illa ki oynayacaksa benim için yeri savunmanın önüdür. Karius buna versin, bu da pres falan yokken şöyle güzel güzel baksın etrafına, en boşta kim varsa ona versin. Hem o kurtulsun, hem biz delirmeyelim. Hiç ortalarda büyük takım topçusu, oyun kurucu, 10 numara, lider falan diye dolaşmasın.