Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2565989 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

Bence normal. Henüz stabil bir durumda değiliz. Herhangi bir aksilik işleri değiştirir. Bunu bildikleri için ara transfer dönemini görene kadar bizim oranı düşürmeyeceklerini düşünüyorum  :tabe:

Stabil değiliz 6/6 yapıyoruz :D rakiplerimiz 2 maç kazanımıyor 1 maç kazanıyor 2 geri 1 ileri örnek fenerbahçe bizden daha düşük durumda :D
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2019, 16:39:52 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stabil değiliz 6/6 yapıyoruz :D rakiplerimiz 2 maç kazanımıyor 1 maç kazanıyor 2 geri 1 ileri örnek fenerbahçe bizden daha düşük durumda :D
Stabilden kastım bizde bazı bölgelerin yedeklerinin olamaması  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

iddaa da biliyor renklilerin tff mhk destekli olduğunu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

sanki renklilerin her yeri as yedek fışkırıyor iddaa da biliyor renklilerin hakem tff destekli oldugunu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

sanki renklilerin her yeri as yedek fışkırıyor iddaa da biliyor renklilerin hakem tff destekli oldugunu
Onların da var ama onların bu konuda destekçisi TFF ve MHK var. Oyuncularını hakemler gösterdikleri ve göstermedikleri kartlarla koruyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

her bölgede en az 2 adamımız var buna da katılmam mümkün değil iddaa (demirören) bize şampiyonluğu yedirmeyeceklerini biliyor hepsi bu  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Bence normal. Henüz stabil bir durumda değiliz. Herhangi bir aksilik işleri değiştirir. Bunu bildikleri için ara transfer dönemini görene kadar bizim oranı düşürmeyeceklerini düşünüyorum  :tabe:
neden renkliler bizden dahamı stabil :alala:

Çevrimdışı tangaz

esas onların kıçı başı oynuyor adı üstünde renkli  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bundan dolayı  :tabe:

Onların da var ama onların bu konuda destekçisi TFF ve MHK var. Oyuncularını hakemler gösterdikleri ve göstermedikleri kartlarla koruyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

TFF geri adım atmamış  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1205133627711016960

https://twitter.com/demarkesports/status/1205134750169681921

lan bizde para yok zaten istesekte yapamayız fb ve gs için yaptılar bunu. bizde para olsa böyle kısıtlamalara da girmezdik zaten. terimin ocak operasyonu
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2019, 17:50:20 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim değişiyor ama sevmediğimiz basın kahvaltıları devam ediyor  :money:

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran basın mensuplarıyla kahvaltı organizasyonunda bir araya gelecek.

Tarih: 16 Aralık 2019 Pazartesi
Saat:10:00
Mekan: White Pepper by Divan - Vodafone Arena

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yönetim değişiyor ama sevmediğimiz basın kahvaltıları devam ediyor  :money:

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran basın mensuplarıyla kahvaltı organizasyonunda bir araya gelecek.

Tarih: 16 Aralık 2019 Pazartesi
Saat:10:00
Mekan: White Pepper by Divan - Vodafone Arena

Yalnız ben buna karşı değilim, ne demişler dostu yakın tut düşmanı daha da yakın

Çevrimiçi Sinan23

REZİLLİK. Rotasyonuna da utkunada güvenine de . Sonra hafta sonu İngiliz köylüsünü değilde Türk koylusunu yenerse havaya girer adam. Ulan liverpool maci daha az koymuştu skoru. 6 maç 1 tane mahalle takımını son saniye yendin. Kariyerin bu kadar işte. Gel şimdi haftasonu maça taraftar çağır. Milletin başı eğildi aşağıya.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Osmanlı böyle çökmedi şu takımı 2 yılda ne hale getirdiler yazıklar olsun getirenlere hepsi cep doldurma, avanta yeme, yalakalık yaparak biryerlere gelme peşinde koltuk sevdalısı (...) ruhlarında 1gr Beşiktaşlılık yok. Lige ambargo koyup sarışınları süründürmek varken ne hallere düştük.

REZİLLİK. Rotasyonuna da utkunada güvenine de . Sonra hafta sonu İngiliz köylüsünü değilde Türk koylusunu yenerse havaya girer adam. Ulan liverpool maci daha az koymuştu skoru. 6 maç 1 tane mahalle takımını son saniye yendin. Kariyerin bu kadar işte. Gel şimdi haftasonu maça taraftar çağır. Milletin başı eğildi aşağıya.

Dur yav sakin, takım öyle rezil top oynamadı. Wolves dediğin takım cityi yenmiş takım. Ayrıca gençler oynadı. Ciddiye aldığımız bir maç değildi. Ha şunu dersen avrupada genel olarak rezil bir sezon geçirdik onu anlarım.

Bu akşam maalesef kötü bir akşam oldu arkadaşlar, yani kaleci şanssızlığı yaşadık. Sakin olalım pazar günü daha önemli maçımız var. Zaten elenmiştik. Elenmediğimiz ilerlediğimiz zamanlarda tff tarafından nelere uğradığımızı da hatırlayın. Ki o zamanlar geniş kadromuz vardı, en azından kalede tolga zengin vardı leipzig deplasmanını alıp geliyordu falan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim de yapmamız gereken bu. Zaten elendiğimiz bir turnuva için dövünmeye değmez. Sadece kadromuzun sıkıntılı olduğunu gösterir. Önümüzdeki maça odaklanalım  :tabe:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1205248837289467904

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

Rakiple aramızda ciddi kondisyon farkı vardı, 15 dakika tempo yapıp 4 gol attılar. Özellikle gençler tempoya ayak uyduramadılar
biz Necipi beğenmiyoruz gençleri kullanın diyoruz ama hocaların bildiği varmış, Kerem  paspas oldu mesela.
Son Oğuzhansever olarak diyorum ki verelim gitsin Trabzon’a mi gider nere giderse artık
 sen bu maçta da sorumluluk almayacaksan be işe yarayacaksın
Ersin’i de oynayacaksa taraftar oynatacak, utkunun lobisi hem bize hem çocuğa yazık edecek
Günay’la Cenk’le ziyan ettiğimiz seneler tecrübe olmamış daha
tipine bakıp romantizmle kale işi yürütülmüyor
Son olarak sağlık olsun 4 yemeseydik iydi ama olması gereken rotasyon da buydu
Ligi koyalım Ligi

Bizim de yapmamız gereken bu. Zaten elendiğimiz bir turnuva için dövünmeye değmez. Sadece kadromuzun sıkıntılı olduğunu gösterir. Önümüzdeki maça odaklanalım  :tabe:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1205248837289467904

Kadro da o kadar sıkıntı değil ki. Bu kadro ilk defa birbiriyle oynadı, wolves hiçte rotasyon yapmış gibi durmuyordu.  en kritik bölgeleri as oyuncularıydı. bizde atiba-elneny olsa maç böyle mi biterdi ??? kalecinin yaktığı bir maçki hedefsiz bir maçtı.

ha kadromuz yetersiz ona katılıyorum fakat para da bu malzeme de bu. en iyisini çıkarmaya çalışıyoruz işte.

Çevrimdışı celiker1

Maç önü daha kötü skor çıkacağından endişeliydim.Iyi ki ilk yarı gol yemedik.Fizik gücü en yüksek İngiliz takımlarına karşı her şey olabilir maalesef.Gençleri seyrettik deyip artık şampiyonluğa odaklanıyoruz :ok:
Hayatta Beşiktaş