Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2565767 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi yaço58

fenerin son yıllardaki galibiyet yüzdeleri düşünülürse en faydalı oyuncularının posbıyık olduğunu istatistiklerle kanıtlamışsın
Abi kanıta ihtiyaç yokki evimizdeki derbi ve kadıköydeki palabıyığın yönettiği maçlara bakınca herşey kabak gibi ortaya çıkıyor zaten söze gerek kalmıyor adamın bizim oyunculara karşı takındığı tavır saha içinde falan gerçekten sinir bozucu tosici koşa koşa atması falan komediydi adam aranıyor her derbide bize kırmızı göstermeye ve Vodafonedaki feci 5öbetim üzerine deplasmanda ki ilk derbiye verilmesi skandaldı yönetimde bizim gibi izlemiştim o maçta bir pozisyon vardı pepe ile cüce arasında şenol hoca kenardan dümdüz kaymıştı buna herkes hatırlar adam bizi biçmek için düdüğü kullanıyordu

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya abiler wifi den twitter giremiyorum.mobilden giriyor wifi den girmiyor. Tel Huawei y 2019.
Anlayan biri varsa lütfen özelden yazarsa sevinirim teli kırıcam az kaldı.
Marcelo başkan yrn gelsin başlasın onun yeri ayrı..

Çevrimdışı haluk.m

Ya abiler wifi den twitter giremiyorum.mobilden giriyor wifi den girmiyor. Tel Huawei y 2019.
Anlayan biri varsa lütfen özelden yazarsa sevinirim teli kırıcam az kaldı.
Marcelo başkan yrn gelsin başlasın onun yeri ayrı..

Telefon Yöneticisi/Mobil veri/Ağa bağlı uygulamalar/Yüklü uygulamalar listesi

Ya da

Ayarlar/Kablosuz bağlantı ve ağlar/Mobil veri/Ağa bağlı uygulamalar/Yüklü uygulamalar listesi

Bu listeyi bulabilirsen oradan seçiyorsun  Wifi ya da Mobil İnternet açıkken hangi uygulamalar çalışsın gibi bir liste. Sorun buradan kaynaklanıyor olabilir bir bak. 

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

berbat oynadık on kişiyi yenemiyorduk neden ben sürekli sırıtıyorum anlamadım :D
Abi işin en zevkli yani o zaten

Kanser olduk yine orası ayrı konu

Ama dakika 90+5 Ve en az 40 milyon kişi Puan kaybettik diye sevinirken , tweetler atmaya başlarken 90+5 de Umut bir koyuyor hevesleri kursağında kalıyor, twetleri içinde patlıyor

Bundan daha büyük zevk olamaz :lol: :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı caner.eryigit

Telefon Yöneticisi/Mobil veri/Ağa bağlı uygulamalar/Yüklü uygulamalar listesi

Ya da

Ayarlar/Kablosuz bağlantı ve ağlar/Mobil veri/Ağa bağlı uygulamalar/Yüklü uygulamalar listesi

Bu listeyi bulabilirsen oradan seçiyorsun  Wifi ya da Mobil İnternet açıkken hangi uygulamalar çalışsın gibi bir liste. Sorun buradan kaynaklanıyor olabilir bir bak.
Buldum dediğin yere girdim maalesef sorun oradan kaynaklanmıyor teli kırdım kırıcam her yere girebiliyorum bir tek twitter girmiyor wifi den

Çevrimdışı haluk.m

Buldum dediğin yere girdim maalesef sorun oradan kaynaklanmıyor teli kırdım kırıcam her yere girebiliyorum bir tek twitter girmiyor wifi den

Sorunu tam anlamak için farklı bir telefondan wifi'ye bağlanıp uygulamayı açmayı dene,  en azından sorun telefonda mı yoksa modem'den mi kaynaklanıyor anlamış olursun.  Aynı telefonu farklı wifi ağlarına bağlayarak da deneyebilirsin.

https://www.sosyal-destek.com/twitter-wifiden-acilmiyor-calismiyor/  şu adresi bir kontrol et, çok karışık bir durum. 

Bu artış GS'nin de işine geliyor. Çünkü transferlerin çoğu hatalı ve değiştirmek istiyorlar  :tabe:
Gs de itiraz edecekmiş başkanları söylemiş , şuanda + da olan tek Takım onlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

İtiraz etsinler bakalım. Sonuçları ne olacak görelim  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Ben bu yüzsüzlüğe bayılıyorum. Biri, stadı devlet tarafından yapılmış bir takım, diğeri doğrudan Cumhurbaşkanı desteği ile Avrupa'ya gidebilmiş bir takım, öbürünün başkanı ile federasyon başkanı arasından su sızmıyor, ama konu Beşiktaş'a gelince herkes mağdur, herkes ağlak...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben bu yüzsüzlüğe bayılıyorum. Biri, stadı devlet tarafından yapılmış bir takım, diğeri doğrudan Cumhurbaşkanı desteği ile Avrupa'ya gidebilmiş bir takım, öbürünün başkanı ile federasyon başkanı arasından su sızmıyor, ama konu Beşiktaş'a gelince herkes mağdur, herkes ağlak...

öyle kendilerine yapılınca ses çıkartmazlar bir kere bizim lehimize bir şey olunca yeri göğü ayağı kaldırırlar.

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/kaya9733/status/1204824706274213893?s=09

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk

Beşiktaştan bir cacık olmaz evet çünkü kadroda sen görevli değilsin  :evillol:

Çevrimiçi yaço58

Şampiyonlar ligi turnusol kağıdı görevinin görüyor alnının akıyla şampiyon olan takım ile hakemlerle ittirmeyle şampiyon olan takım belli oluyor biz 2 sene alnımızın akıyla şampiyon olup ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik ülke puanına katkı sağladık peki ne oldu el birliğiyle önümüz kesildi medyadan tffsine kadar hepsi birlik olup kestiler en zorlu fikstürün arasına derbi koydular ilk maç ile ikinci maç arası 60 gün olacak şekilde canere inanılmaz şekilde bir gecede ceza verdiler yönetmelik değiştirilip oyuncularımızı adliye koridorlarında gördük bunları biz ülkemizi alnımızın akıyla temsil ederken yaşadık şimdi yarın yedeklerle çıkacağız ve bize ülke puanı diye martaval okuyacaklar geçeçekler bu işi ilerde direk turnuvaya katılmamak belkide tek bize yarayacak çünkü biz iyi olunca basınına hakemine karşı şampiyonlık alıyoruz ve o oyunlarla ön elemeyi de geçeriz ancak civcivler orada maçları bülentlsr üm-itler yönetmediği için geçemez

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sivas - fb macina ali palabiyigi vermisler, okadar kart sinirinda olan önemli adamlar var tabiki, bunlar asla kart görmemeli, ve derbide oynamali. Gustavo, emre, muriqi bunlar istedigini yapsin sivas macinda, sari kart gömeyeceklerdir. Derbiyede aydunuzu verirler, ohhhh hayirli isler....
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Sivas - fb macina ali palabiyigi vermisler, okadar kart sinirinda olan önemli adamlar var tabiki, bunlar asla kart görmemeli, ve derbide oynamali. Gustavo, emre, muriqi bunlar istedigini yapsin sivas macinda, sari kart gömeyeceklerdir. Derbiyede aydunuzu verirler, ohhhh hayirli isler....
bize de y.kemal ugurlu, adam direkt  Elneny'yi gozune kestirmis geliordur stada, zaten bizim Elneny de hakemlerle  bu ara fazlasiyla gergin diyaloglar kuruyor ... Adamlar  oturmus  olan Atiba-Elneny ikilisini  bozmak isteyecektir ..   :akuma:
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

bize de y.kemal ugurlu, adam direkt  Elneny'yi gozune kestirmis geliordur stada, zaten bizim Elneny de hakemlerle  bu ara fazlasiyla gergin diyaloglar kuruyor ... Adamlar  oturmus  olan Atiba-Elneny ikilisini  bozmak isteyecektir ..   :akuma:
allahtan malatya yumuşak bir takım üstümüzede oynayacak yapısı yok.

Çevrimdışı Doğukan E.

💰İddaa’da şampiyonluk oranları güncellendi:

🔶Fenerbahçe: 2.65
🔶Galatasaray: 3.00
🔶Beşiktaş: 3.90
🔶Trabzonspor: 7.50
🔶Başakşehir: 12.00
🔶Sivasspor: 15.00

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

allahtan malatya yumuşak bir takım üstümüzede oynayacak yapısı yok.
farkmaz abi  hakem  pek yumusak degil, aslind abaska manada yumusak  :biggrinking: ..Iki sene evvel kony aamcinda  taliscanin nasilsari yiyerek cezali duruma dustugunu hatirliyorum ben hala .. Hos sonrasinda kirmizili sarisini 3'lemistik   :D
Yorgo

SON DAKİKA :busted_cop: :busted_cop:

Beşiktaş

2019-2020 sezonu için kabul edilebilir sapma tutarının %30’dan, %40’a çıkartılması yönünde bizatihi bir talebimiz söz konusu olmamıştır.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Allah Allah neden bir anda böyle oranlar çok oynadı. İddadan anlayan arkadaşlarımız yorumlarsa sevinirim.

Çevrimiçi Necmi

Allah Allah neden bir anda böyle oranlar çok oynadı. İddadan anlayan arkadaşlarımız yorumlarsa sevinirim.
bence oranı gören basmıştır bunlarda düşürdüler işde.

Çevrimdışı cursedofdragon

Halen yükseğiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Halen yükseğiz.
Bence normal. Henüz stabil bir durumda değiliz. Herhangi bir aksilik işleri değiştirir. Bunu bildikleri için ara transfer dönemini görene kadar bizim oranı düşürmeyeceklerini düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★