Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2564342 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Necmi

Nedir abi bu düşmanlıkları yunan takımı olsa böyle davranmazlar öyle böyle değil.

meyve veren ağaç taşlanır sen hiç kavak ağacına taş atan gördünmü :D
böylesi daha iyi hoplata hoplata gidiyoruz.

Çevrimdışı tangaz

fener maçı öncesi yönetim topa girmeli yoksa çok dövünürüz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı celiker1

İlk yarının son üç maçında alacağımız maksimum puan ikinci yarının ilk beş maçı için çok önemli.Ikinci yarıya çok zorlu 5 maç(Sivas,Göztepe D,Rize D,Antep,Başak D) ile başlayacağız.O beş maç sonunda liderlikle çıkarsak,tünelin ucundaki ışık gözükür :ok:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

İlk yarının son üç maçında alacağımız maksimum puan ikinci yarının ilk beş maçı için çok önemli.Ikinci yarıya çok zorlu 5 maç(Sivas,Göztepe D,Rize D,Antep,Başak D) ile başlayacağız.O beş maç sonunda liderlikle çıkarsak,tünelin ucundaki ışık gözükür :ok:

aynen, o 5 maç için şimdiden kredi toplamak lazım bir tek antep iç saha maçı kolay birazda rize deplasmanı gerisi hep zorlu maçlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı caner.eryigit

Hoplata Hoplata gidersek sıkıntı yok ta ne bileyim bu adamlar canlı yayına bağlanıp temiz bir kalayı hakediyor.

Çevrimdışı celiker1

Ayrıca rakiplerinde fikstürüne baktığım zaman Kadıköy'de Fener'i yendiğimiz an Fener şampiyonlukta devre dışı kalır :money:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

çağrı eksik yazmış sadece biz varız peki ya rakipler onlar kalan 3 maç kaç puan çıkaracak araya girerken puanlar nasıl olacak onları da değerlendirmeli. fener kalan 3 maçta normali maks. 6 puan alır gese ona keza 6 da kalır bizim ise 6 puan cepte fazlasını alırsak aradaki farkı açarız sarışınlarla ama ts sanki 9 puan çıkarabilir gibi duruyor kalan 3 maçta...
ben ts nin konya deplasmanından 3 puan alacağını sanmıyorum

sivas feneri yenerse o 9 puanla girebilir kimsenin hesaplamadığı durum sivas bizi takip ediyor bizim oynadığımız
takımlarla önce sivas oynuyor ve onlarda 6 da 6 yaptılar son sekiz haftada biz onlardan sadece 1 puan daha fazla aldık
deplasmanda gs ye yenildiler yani hiçde sivası rakipmi görüyorsunuz lafları doğru değil şu anda evet rakip hemde ciddi rakip fenerdende gs dende daha ciddi bir rakip iç saha dış saha demeden vurup geçiyorlar. adamların sancılı geçen sezon başı oynadıkları takımlar Beşiktaş ts alanya antep gibi takımlardı ve gerçektende formlarının zirvesindeydi o takımlar. sivasda eksikdi. sakın adına bakıp rakipmi falan demeyelim evet rakip fenerin bursa karşısında düştüğü hataya düşeriz sonra timsah yürüyüşü ile kutlamayalım sivasın şampiyonluğunu
çok mütevazi davranıyorlar takım oldular birlik var. ve unutmayın şampiyonluk havasına girdiğinde ona direnmeyecek çok takım olacak. şu durumda iyi bir ts ile iyi bir sivas ile mücadele etmek renklilerle mücadele etmekten zordur.

Çevrimdışı Necmi

tahminim devre sonunda

biz 33-34
ts 33-35
fb 29-31
gs 29
biz=36  :bandit:
sivası yok saymışsın 39 la bitirirse hiç şaşırmam bu olasılık oldukça kuvvetli
tek ciddi maçı bu hafta onun ciddiyetide yenemeyeceği takım olması değil
hakeme karşı oynayacağı.

Çevrimdışı Necmi

Hoplata Hoplata gidersek sıkıntı yok ta ne bileyim bu adamlar canlı yayına bağlanıp temiz bir kalayı hakediyor.

valla hiç izlemiyorum o nedenle yok hükmündeler kendileri çalıp kendileri oynasın
bu sene spor programı izlemedim sanırım tavsiye ederim sadece bazen maç bitiminde beindeki yorumlarda kalıyorum oda kanal değişmediğim için
birçok şeyi seçerek youtube den takip ediyorum.

Çevrimdışı Necmi

Ayrıca rakiplerinde fikstürüne baktığım zaman Kadıköy'de Fener'i yendiğimiz an Fener şampiyonlukta devre dışı kalır :money:
biz yenmesekde fener devre dışı kalacak fenerin götürecek pozisyonu yok bence ne kadar iterlerse itsinler
bu kadar olur işde. ilk yarı bağlamında çokda ittiklerini söyleyemem.

Çevrimdışı tangaz

biz=36  :bandit:
sivası yok saymışsın 39 la bitirirse hiç şaşırmam bu olasılık oldukça kuvvetli
tek ciddi maçı bu hafta onun ciddiyetide yenemeyeceği takım olması değil
hakeme karşı oynayacağı.

sivası devre arasına kadar değerlendirmeyeceğim devre arası kalanlar gidenler gelenler sonrası kadrosunun son şekline göre araya katacam abi :)

Çevrimdışı Necmi

5 maç değil aslında 9 maç ondan sonrada ts maçı ve alanya gs deplasmanları geliyor.

Çevrimdışı celiker1

biz yenmesekde fener devre dışı kalacak fenerin götürecek pozisyonu yok bence ne kadar iterlerse itsinler
bu kadar olur işde. ilk yarı bağlamında çokda ittiklerini söyleyemem.
Ligin son 11 maçı bizim ile oynayacakları maç hariç fikstürleri çok iyi abi.O son 11 maça kadar dağılmış olmaları lazım.o yüzden bu hafta Sivas yenip biz Kadıköy'de yendiğimiz an Fener'e :halay: Çünkü hem puan avantajları olmayacak hem de onlarında ikinci yarı başlangıcı çok zor
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

sivası devre arasına kadar değerlendirmeyeceğim devre arası kalanlar gidenler gelenler sonrası kadrosunun son şekline göre araya katacam abi :)
ilk yarıyı şeyetmiştinde ondan dedim
yoksa sivas ikinci yarının ilk 7-8 haftasında kırılır kırılmazsa zaten şampiyon olurlar.

Çevrimdışı caner.eryigit

valla hiç izlemiyorum o nedenle yok hükmündeler kendileri çalıp kendileri oynasın
bu sene spor programı izlemedim sanırım tavsiye ederim sadece bazen maç bitiminde beindeki yorumlarda kalıyorum oda kanal değişmediğim için
birçok şeyi seçerek youtube den takip ediyorum.
Biz yerleştirdik mi izlemesi keyifli oluyor abi tavsiye ederim

Çevrimdışı celiker1

5 maç değil aslında 9 maç ondan sonrada ts maçı ve alanya gs deplasmanları geliyor.
O beş maç sonu lider kalırsak o maçlardaki olası kayıplarıda hesap ederek yazdım.Rakiplerlinde o süreçte maçları zorlu
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Ligin son 11 maçı bizim ile oynayacakları maç hariç fikstürleri çok iyi abi.O son 11 maça kadar dağılmış olmaları lazım.o yüzden bu hafta Sivas yenip biz Kadıköy'de yendiğimiz an Fener'e :halay: Çünkü hem puan avantajları olmayacak hem de onlarında ikinci yarı başlangıcı çok zor
fikstürleri kolay değil aslında ilk yarı kolaydı ikinci yarı zorluk derecesi en yüksek maçları içerde oynuyorlar
bu içerde kolayca 3 puan alma ihtimallerini ortadan kaldırıyor deplasmanda zaten kimle oynasalar sorunlular
şimdi içerde dışarda zorlanacaklar ilk yarıyı içerde aldıkları puanlarla yukarda tutunarak bitirdiler.
ikinci yarı bu kadar kolay olmayacak.

Çevrimdışı Necmi

O beş maç sonu lider kalırsak o maçlardaki olası kayıplarıda hesap ederek yazdım.Rakiplerlinde o süreçte maçları zorlu
aslında öyle değil işde esas zorluk beş maç sonrası oynayacağımız 4 maçta
olaya böyle bakmak lazım yoksa zor dediğimiz rize göztepe deplasmanları bizim hep gidip kazandığımız deplasmanlar
antep ve sivasla içerde oynayacağız bir zorluk derecesi yüksek başak deplasmanı var
oda en kötü zamanımızda bu sene berabere kaldık içerde ben ilk 5 maçın zor geçeceğini düşünmüyorum
ondan sonraki dört maç kırılmamamız lazım ilk 5 haftada ciddi kopma olmaz zaten kopmayı sağlayacak ondan sonraki 4 maçtaki
performansımız olur. tabi ilk 5 maç sonunda en yakın rakibimize 5 puan fark atarak gelirsek  iyi olur :D

Çevrimdışı Necmi

aynen, o 5 maç için şimdiden kredi toplamak lazım bir tek antep iç saha maçı kolay birazda rize deplasmanı gerisi hep zorlu maçlar
bizim için zor olan kapanan takımlar oluyor karşımızda oynayan takım olunca
dağıtıyoruz o nedenle göztepe falan çekinmiyorum kapanmayacak kendi sahasında
göztepe maçlarımız deplasmanda iç sahadan daha rahat geçiyor. ilk 5 haftada belki başak zorlar bizi ciddi olarak.

Çevrimdışı tangaz

bizim için zor olan kapanan takımlar oluyor karşımızda oynayan takım olunca
dağıtıyoruz o nedenle göztepe falan çekinmiyorum kapanmayacak kendi sahasında
göztepe maçlarımız deplasmanda iç sahadan daha rahat geçiyor. ilk 5 haftada belki başak zorlar bizi ciddi olarak.

tüm takımların kamplarını yapacağı takviyeleri ve alacağı performansları da görmek lazım hele şu 3 maçı mümkünse kayıpsız asgari 7 puanla geçelim

Çevrimdışı cursedofdragon

Douglas: "51 gün önce, 19 Ekim'de sağ ayak bileğimi burktum ve bağlarımdan sakatlandım. Tedavimin minimum 72 gün sürmesi bekleniyordu. En kısa sürede geri dönmek için çok çalışıyorum. Sevdiğim şeyi yapmak, tekrar sahada futbol oynamak için sabırsızlanıyorum!"

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Douglas: "51 gün önce, 19 Ekim'de sağ ayak bileğimi burktum ve bağlarımdan sakatlandım. Tedavimin minimum 72 gün sürmesi bekleniyordu. En kısa sürede geri dönmek için çok çalışıyorum. Sevdiğim şeyi yapmak, tekrar sahada futbol oynamak için sabırsızlanıyorum!"

Ne demek bu ???
Yani 72 günde sakatlığımın geçmesi bekleniyordu sakatlığım geçti mi demek yoksa daha belli değil uzadı mı demek ??? İlk yarıyı kapatmış gerçi kafadan. Ulan douglas zaten senin hiç gelmeni istemiyordum, yanıltmadın bizi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne demek bu ???
Yani 72 günde sakatlığımın geçmesi bekleniyordu sakatlığım geçti mi demek yoksa daha belli değil uzadı mı demek ??? İlk yarıyı kapatmış gerçi kafadan. Ulan douglas zaten senin hiç gelmeni istemiyordum, yanıltmadın bizi.
Burada çoğunluğun istediği bir oyuncu. Maliyeti de çok uygundu. Bence iyi bir hamleydi. Ancak ondan beklediğimiz katkıyı alamadık sakatlık problemi yüzünden. Ben ondan sağ kanatta çok faydalanacağımızı düşünüyordum. Bu mali şartlarda kanat alamazsak o bölgede kullanacağımızı düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ne demek bu ???

şu demek; millet daglısa noldu nerede die sorup duruyor da zaten normali en az 72 gündü tedavimin daha evvel beklemeyin beni

Çevrimdışı worns

İkide bir bu Douglas nerde diye sorup duruyordum duymuş cevap vermiş adam :)

Umarım toparlanır ikinci yarı da en azından Gökhan'ı dönem dönem dinlendirme şansı yaratır.