Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2562878 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi Necmi

Şampiyon oluruz olmayız bilinmez fakat futbol bir "oyundur" . Sahadaki oyundan 1.derecede teknik heyet sorumludur. Bu camiayı yöneten teknik direktörler bahane değil çözüm üretirler.
Tabelayı seven arkadaşlara sesleniyorum . Look at the tabela

2018-2019 ilk yarısı 17 maçta 26 puan
2019-2020 ilk yarısı 14 maç 27 puan
boş ver bırak hocaları bir kenara galibiyetin tadını çıkart :D
berbat oynadık bu kötü oyunun karşılığı son dakikada gelen galibiyet golü
şampiyonluk davullarını ufaktan çaldırıyor. bunun tadını çıkart bence.
Avcı hocanın kendini kanıtlaması için önce o kupayı kaldırması lazım.
biliyoruzki götürüp götürüp son düzlükte verdi üç yıldır. hemde ne verme.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba santrafor olarak oynamış 2006-2007 sezonunda @MURAT  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

boş ver bırak hocaları bir kenara galibiyetin tadını çıkart :D
berbat oynadık bu kötü oyunun karşılığı son dakikada gelen galibiyet golü
şampiyonluk davullarını ufaktan çaldırıyor. bunun tadını çıkart bence.
Avcı hocanın kendini kanıtlaması için önce o kupayı kaldırması lazım.
biliyoruzki götürüp götürüp son düzlükte verdi üç yıldır. hemde ne verme.
Ona da şampiyonluk veririz biz öyle bir camiayız. 2 yılın acısı hala yüreğimde soğumadı Bahaneci insanlardan hiç haz etmiyorum.
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Papaz her zaman pilav yemez @MURAT abi.
Ne yaptıgını bilen, duracagı yeri bilen, tak diye sokan bir forvet lazım bize.
Bugün Burakın kacırdıgı  o pozisyonu atacak biri lazım bize.
En basitinden Schörlot tarzı bir adam almalıyız devre arasında.
benim bahsettiğim mrredin söylediği geçen sene santraforumuz yoktu burak olsa 26 puanda kalmazdık söylemine karşı verdiği cevabı desteklemek içindi.bu sene burak 3 gol atmış.geçen sene golcümüz 3 gol atmıştır heralde.beğenilmeyen umuta da 5 gol attırabilmişiz.golcü önemli ama golcüye pozisyon hazırlamakta önemli.umut belki yetersiz ama santrafor oynamayı biliyor.bilen adama bir şey kurgulayabilirsin.güven bilmiyor örneğin ondan tavşan çıkarmasını beklersin.

Çevrimdışı mrred

benim bahsettiğim mrredin söylediği geçen sene santraforumuz yoktu burak olsa 26 puanda kalmazdık söylemine karşı verdiği cevabı desteklemek içindi.bu sene burak 3 gol atmış.geçen sene golcümüz 3 gol atmıştır heralde.beğenilmeyen umuta da 5 gol attırabilmişiz.golcü önemli ama golcüye pozisyon hazırlamakta önemli.umut belki yetersiz ama santrafor oynamayı biliyor.bilen adama bir şey kurgulayabilirsin.güven bilmiyor örneğin ondan tavşan çıkarmasını beklersin.
Tam olarak buydu abi dediğim.
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

galibiyeti aslında ljajicin oyun sonuna doğru biraz haraketlenmesinden aldık %91 pas isabetiyle oynamış bulunduğu bölge için iyi istatistik.
zaten asistlerden önceki paslar ondan gelmedi mi

ilk yarıda güzel yerlerden faul almaya çalıştı hakem vermedi vs.

ama hala çok top eziyor, nereye atacağına karar veremiyor. çözülecek şeyler önemli olan takımın işleyen dişlilerinden biri olması
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Atiba santrafor olarak oynamış 2006-2007 sezonunda @MURAT  :tabe:

necip gibi mübarek :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

zaten asistlerden önceki paslar ondan gelmedi mi

ilk yarıda güzel yerlerden faul almaya çalıştı hakem vermedi vs.

ama hala çok top eziyor, nereye atacağına karar veremiyor. çözülecek şeyler önemli olan takımın işleyen dişlilerinden biri olması
Takımın en çok isabetli pas yapan 3. oyuncusu olmuş. İyi top dağıttığını gösterir bu. Zaten ilk 2 sırada Atiba ve Elneny varken 3. olmak iyidir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

galibiyeti aslında ljajicin oyun sonuna doğru biraz haraketlenmesinden aldık %91 pas isabetiyle oynamış bulunduğu bölge için iyi istatistik.
Tabelaya yapsın abi %91 fln olmasa da razıyız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bu maç özelinde en vasat oyuncumuz her zamanki gibi Vida idi.

Kasımpaşa santraforunu top ona her geldiğinde ya döndürdü ya ilk müdahaleyi hemen yapamadı ya da pas atmasına izin verdi ve kasımpaşa hızlı hücuma çıktı. Vidanın benim saydığım 5 kasımpaşa hücumunda yaptığı ilk müdahale zamanlamasında eksiklik veya yetersizlik vardı. Vida bunu her maç yapıyor. Para ederken kesinlikle satılmalı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimiçi murat

Elf gözlerim neler görüyor legolas  :o_o:
sadece her yerde oynamış olması benziyor :D

Çevrimdışı mellfred

Maç 2-1 Kasımpaşa lehine devam ederken Mustafa Pektemek'in karşı karşıya kaldığı pozisyonu geriden gelip engelleyen Vida'da maçın gizli kahramanıdır :ok:
Pozisyonda herkes uyudu neyseki vida uyanıliktı
geçen sene gs deplasmanını sırf bu yüzden kaybetmiştik
Uyanık kalmalı

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Son 8 maçta toplanan puanlar:

Beşiktaş 22
Trabzonspor 17
Fenerbahçe 14
Galatasaray 14

Çevrimdışı mellfred

Bu maç özelinde en vasat oyuncumuz her zamanki gibi Vida idi.

Kasımpaşa santraforunu top ona her geldiğinde ya döndürdü ya ilk müdahaleyi hemen yapamadı ya da pas atmasına izin verdi ve kasımpaşa hızlı hücuma çıktı. Vidanın benim saydığım 5 kasımpaşa hücumunda yaptığı ilk müdahale zamanlamasında eksiklik veya yetersizlik vardı. Vida bunu her maç yapıyor. Para ederken kesinlikle satılmalı.
Maçın tekrarını bekliyorum hocam

Çevrimiçi sozkul

Birisinin başkanı uyarması lazım, Ali ECE ile filan konuşmasın... Saçma bir görüntü oluşuyor.
Neymiş, 500 kişinin 4 yıllık aidat ödemesi işlenmemiş, 240 bin TL yapıyor, hesapladım.. Mahalle dedikodusu gibi..

Bunları denetleme kuruluna ver, işlemeyen muhasebe elemanlarına dava aç ya da sen açıkla ama Ali Ece'ye açıklatma.
Başkan kendini komik durumlara düşürüyor, Querasma mevzusu aklıma geldi şimdi.
Mesut Urgancılar'ın başkan'ın yanından hiç ayrılmaması lazım galiba..

Çevrimiçi sozkul

necip gibi mübarek :D

Necip ile dalga geçmen üzüyor beni..  :(
birtanecik altyapı adamımız..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Birisinin başkanı uyarması lazım, Ali ECE ile filan konuşmasın... Saçma bir görüntü oluşuyor.
Neymiş, 500 kişinin 4 yıllık aidat ödemesi işlenmemiş, 240 bin TL yapıyor, hesapladım.. Mahalle dedikodusu gibi..

Bunları denetleme kuruluna ver, işlemeyen muhasebe elemanlarına dava aç ya da sen açıkla ama Ali Ece'ye açıklatma.
Başkan kendini komik durumlara düşürüyor, Querasma mevzusu aklıma geldi şimdi.
Mesut Urgancılar'ın başkan'ın yanından hiç ayrılmaması lazım galiba..
Ben bu para konularının bu kadar ayrıntılı olarak büyük bir yolsuzluk yoksa mali kongre dışında konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum. Sonra tüm basın bir ağızdan batıyor muhabbeti çeviriyor. Kötü imajınla kalıyorsun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Necip ile dalga geçmen üzüyor beni..  :(
birtanecik altyapı adamımız..

Necip'in ismi Cissé falan olsaydı, bir de o kollarını yanlara açıp yürümesi olmasaydı bizim ligde bayağı övgü alan bir oyuncu olurdu. :lol: