Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2542710 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı celiker1

En önemli ve zor maç ilk maç.Kasımpaşa'yı geçebilirsek önümüz açılıyor  :super: Genel anlamda anlayamadığım şekilde maç hafife alınıyor :ebebe: Hoca ve futbolcularda aynı rehavet yoktur umarım.
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2019, 00:49:59 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bunu direk oğuzhana söylese hadi bir miktar hak veririm de basın önünde milli takım hocasının yapması doğru gelmiyor.
Doğru bulmayabilirsin ama bunu aklından kötü bir niyet geçirerek yapmıyor. Bir öğretmen gibi hareket ediyor. Başkalarının yanlışını da üzerine alıp tepkileri kendisine yönelten birisi Şenol Güneş  Asıl yanlışı yapan ve bunda ısrar eden ise Oğuzhan.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

milli takımda şenol hoca başarısız olsa beşiktaş başkanının da şenol güneş hakkında böyle bir söylemde bulunmasıyla kıyaslıyorum o eski öğrencisine başkan eski teknik direktörüne sözleşmeleri devam ederken bu tip söylemler etik değil.
O söylemde bulunan Beşiktaş başkanının samimiyetine,  aralarındaki ilişkiye bağlı. Şenol Güneş futbolcuyla, yöneticilerle konuşmadan böyle bir söylemde bulunmazdı. Oyuncuya cesaret veriyor. Bunu da bir öğretmen gibi yapıyor. Burada asıl kusurlu olan Oğuzhan. Bizim kulüp fazla forma şansı bulamayan yedek bir oyuncuya 2-2.5 milyon avro verme lüksüne sahip değil.

Çevrimdışı worns

Bu oğuzhandan bize fayda gelmez de gidipte rakibimize mi verelim ??? sosa ile uyumunu biliyoruz. hiç gerek yok, sağolsun. hollanda ya da almanyadan falan birileri istiyorsa tamam türkiyeden kimseye vermeyelim.

Katılıyorum. Oğuzhan'dan madem vazgeçtik kariyer planlamasını yapmak bizim işimiz değil. (Ben halen tümden elden çıkarılması taraftarı değilim. Kiralık vs çözümlerden yanayım mümkünse Hollanda'ya.) Diyelim gönderiyoruz Ts'ye gidip bedavaya ya da sembolik paralarla göndermemeliyiz. Oyuncunun potansiyeli var. Ts'de gidip kendine gelme olasılığı az değil hala yaşı da öyle fazla değil. Rakibi güçlendirmenin ve eline değer vermenin hiç bir manası yok.

İlla istiyorlarsa madem Tolgay'la 3.3 milyona vedalaşıldı Ozi ile de 5-6 milyon versinler öyle vedalaşılabilir. Aksi taktirde tümden saçma olur.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Katılıyorum. Oğuzhan'dan madem vazgeçtik kariyer planlamasını yapmak bizim işimiz değil. (Ben halen tümden elden çıkarılması taraftarı değilim. Kiralık vs çözümlerden yanayım mümkünse Hollanda'ya.) Diyelim gönderiyoruz Ts'ye gidip bedavaya ya da sembolik paralarla göndermemeliyiz. Oyuncunun potansiyeli var. Ts'de gidip kendine gelme olasılığı az değil hala yaşı da öyle fazla değil. Rakibi güçlendirmenin ve eline değer vermenin hiç bir manası yok.

İlla istiyorlarsa madem Tolgay'la 3.3 milyona vedalaşıldı Ozi ile de 5-6 milyon versinler öyle vedalaşılabilir. Aksi taktirde tümden saçma olur.

O zaman eyvallah tabi ki tolgaydan çok daha farklı mertebede. Oğuzhan direk katkı yapmış biri, tolgay 1 senede olsa onun kadar katkı yapmadı hiç bir zaman. Ama evet tabi ücretini öderlerse 5 milyon euro falan tamam alsınlar. Fakat öyle bedavaya bu riske giremeyiz.

Doğru bulmayabilirsin ama bunu aklından kötü bir niyet geçirerek yapmıyor. Bir öğretmen gibi hareket ediyor. Başkalarının yanlışını da üzerine alıp tepkileri kendisine yönelten birisi Şenol Güneş  Asıl yanlışı yapan ve bunda ısrar eden ise Oğuzhan.

Kötü bir niyet geçirmediği konusunda hem fikiriz ama başkalarının yanlışını nasıl üstüne almış burda onu anlayamadım. Oğuzhanı direk gömmüş. Israr eden oğuzhan demişsin demekki olmuyor gömmeyle olmuyor. Biz destekleyelim o zaman diye burak ve tribünler olarak karar vermişken şenol güneşin yaptığı yanlış. Tekrardan söyliyim yanlış anlaşılmasın dediği değil yaptığı yanlış.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kötü bir niyet geçirmediği konusunda hem fikiriz ama başkalarının yanlışını nasıl üstüne almış burda onu anlayamadım. Oğuzhanı direk gömmüş. Israr eden oğuzhan demişsin demekki olmuyor gömmeyle olmuyor. Biz destekleyelim o zaman diye burak ve tribünler olarak karar vermişken şenol güneşin yaptığı yanlış. Tekrardan söyliyim yanlış anlaşılmasın dediği değil yaptığı yanlış.
Oğuzhan 8 küsür senedir bu takımda. 8 senedir gömülseydi bu kulüpte olamazdı Oğuzhan. Hak ettiğinden fazla destek alan ama aldığı desteğin karşılığını vermeyen bir oyuncudur Oğuzhan. Baş kusurlu kendisi. Kendi etti kendi buldu. Kimse ona bir tuzak hazırlamadı. Örneğin kimse Oğuzhan'a 4-1 yenildiğimiz Kasımpaşa maçı öncesinde Babel ve Larinle gece kulübünde sabahla demedi.  Ortada gömülme durumu da yok. Yanlışı yapan ve bunda ısrar eden Oğuzhan. Şenol Güneş'in kusuru başkalarının özellikle sevdiği kişilerin yaptığı yanlışlarda tepkiyi kendi üzerine çekmesi, öğretmen gibi yol gösterici olması.

Oğuzhan 8 küsür senedir bu takımda. 8 senedir gömülseydi bu kulüpte olamazdı Oğuzhan. Hak ettiğinden fazla destek alan ama aldığı desteğin karşılığını vermeyen bir oyuncudur Oğuzhan. Baş kusurlu kendisi. Kendi etti kendi buldu. Kimse ona bir tuzak hazırlamadı. Örneğin kimse Oğuzhan'a 4-1 yenildiğimiz Kasımpaşa maçı öncesinde Babel ve Larinle gece kulübünde sabahla demedi.  Ortada gömülme durumu da yok. Yanlışı yapan ve bunda ısrar eden Oğuzhan. Şenol Güneş'in kusuru başkalarının özellikle sevdiği kişilerin yaptığı yanlışlarda tepkiyi kendi üzerine çekmesi, öğretmen gibi yol gösterici olması.

burda şenol güneş ne yapmışta oğuzhanın yaptığı yanlışı üzerine çekmiş. onu anlamıyorum abi???

Onur Küçük

• Ziyaretçi

burda şenol güneş ne yapmışta oğuzhanın yaptığı yanlışı üzerine çekmiş. onu anlamıyorum abi???
Bizimle çalıştığı dönemde Oğuzhan'ın durumundan kendisi baş sorumlu gibi gösterildi. Şimdi ise Oğuzhan'ın parayı kariyerin önüne attığını bunda ısrar etmesinin yanlış olduğunu söyleyerek tepkileri üzerine çekiyor.

Çevrimdışı gokhantr

Şenol Güneş iyi ki gitmiş adamın yaptıklarını hala anlayamamış bazıları kin nefretten önünüzü görmüyorsunuz rezalet.

Çevrimdışı tangaz

bence trabzona yol yapıyor gibi geldi.

haklısın mantıklı
(...)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ben beşiktaş yenilince 2 gün kendime gelemiyorum sen tutup bana Beşiktaş yenilince seviniyorsun gülücükler atıyorsun falan diyorsun. Konu tam olarak buydu. Tekrara girmek istemiyorum benim güldüğüm şey yenilgi sebeplerimizin paraların ödenmemesi , lobi, hakemler gibi ucu açık şeylere dayandırılması. Beşiktaş ne zaman hem camia hem teknik heyet olarak sahanın içinde kalırsa o zaman şampiyon olur. Bizi diğerlerinden ayıran nüve tam olarak akıl koymamız ve tutkumuz ise buna göre davranmamız gerek. Yenilgiyi saçma sapan bahanelerde aramak bizi geliştirmez tam tersi geriletir. Bu konuda fikrim net. Futbol bir takım oyunuysa takımın iyi veya kötü oyunundan teknik heyet asli sorumludur. Diğer sorumlular talidir. Bir yerde asli sorumlu varken tali sorumluya gitmek hem rasyonel değildir hem de adil değildir.

senin yenilince kaç gün düzelmediğini bilemeyiz o iç dünyanda yaşadığın ve sana özel ama burda beşiktaşın kaybettiği maçlarda sırıtma emojili mesajlar attığını hatta 2-3 üyeyle karşılıklı paslaşarak bunu yaptığını ve ti'ye aldığını iletilerinde görüyorduk.

yaptıklarını inkar etme! maç başlıklarında akan sayfada ve maç bitimi ana sayfada yapıyordunuz bunu. herkes barut fıçısı sövecek yer ararken siz belirip sırıtma emojileri ile dolduruyordunuz sayfaları. hiç öyle dediğin gibi gülme nedenlerin paralar lobi hakemler değildi aklınsıra dalga geçiyordun. sen bu hakem lobi filan işlerini diğer günler yazardın maç akarken özellikle bitimi takım yenilmiş ana sayfada sırıtma emojileri doldurmak en hafif tabirle yakışıksız bir davranıştır. takım kaybetmiş nedeni ne olursa olsun (ister kötü oyun, ister hakem hatası, ister güç yetersizliği) gelip hiç bir beşikaşlı sırıta sırıta yazmamalı yazarsa tepkim de tavrım da aynen dewam eder çünkü amaç eleştiri değil dalga geçmek izlenimi bırakıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Böyle birşey dememiş dinlediğim kadarıyla

burada demedi ben geçenlerde buradada paylaşılan vidyosu vardı 45 dk.lık vidyoda 22.dk kullandığı ifadeyi buraya taşıdım. tüm iletileri dikkatli okumamış ya da unutmuş olabilirsin. yoksa inceyi kaçırmazdın abi @sozkul

Çevrimdışı mylife1903

haklısın mantıklı
(...)
(...)
Oğuzhan Özyakup üç yıldır çok tartışılıyor. Takımda kalabilecek mi?

- Oğuzhan’a inanıyorum ben. 26 yaşındaki futbolcuya, 800 bin euro alırken, 2 milyon 400 bin eurodan 5 yıllık sözleşme yaparsanız, yaş gelir 30-31’e... Uğraşmasına gerek kalmamış. Böyle mahvettiler çocuğu. İki yıllık sözleşme yapılsa farklı olurdu.

Baskan demis  :money:

Çevrimdışı tangaz

abi doğru ya da azlığı hakkında bir şey demiyorum.

Evet doğrudur bizde burda olmadığını söyledik.Belki de daha da kötüye gidicek. Herşeye okey. Benim kızdığım şey biz bu adamı eleştirmedik mi tribünde bol bol ıslıklanmadı mı ?? Hem de daha geçen sene şenol güneş varken yapıldı bunlar. Ama adam iyiye gitmek yerine daha kötüye gitti. Bu sefer hem barışma babında hem de burak yılmaz golden sonra takım arkadaşını gösterdi destek olun hesabı gol onun hesabı diye ondan dolayı taraftarda dinleyip alkışladı maç sonu moral verdi. Bir de böyle deniyelim. Destek verelim kötü döneminde belki tutar ??? Kaybedeceğimiz bir şey yok, çünkü gitmeyecek hiç bir yere. Çünkü ıslıkladığımız zaman hırslanmadığı çok ortada. Biz destek verelim derken dostumuz sevdiğimiz td olan Şenol Güneş büyük ihtimal renkli gazetecinin oyununa gelerek bu yorumu herkesin içinde yapmış ve küçük düşürmüş. Ne gerek var şimdi bunu diyince haaaaaaaaa şenol güneş dedi dur oynayayım mı diyecek ??? Hayır. Bugün Satabilecekmiyiz ??? Hayır.

kimse gelip ozziyi savunmasın bana ikna olmam! oziyi eleştiren kim olsa tek kelam etmem! ister şenol ister avcı ister sen ister başkası  kim ne dese az demiş derim. sen kalkacan senede beşiktaşın 15 trilyonunu cebe indirecen sonra güçsüz olacan yok öyle dünya, çakıl taşı değil bu 15 trilyon eski parayla...

Çevrimdışı tangaz

22.01 de ilginx seyler oluyor

Yabanciya 1 yerine 2 veriyoruz sonra onu gayriresmi yoldan.... hop beyne kan gidiyor konuyu baska yere bagliyir
Ilginc yani iste duyuyon ispat edemiyon sonra
Denetlemeci denetlese ne gorecek
Lens 2 almis 2 hesabina yatmis
Sonra?

@sozkul abi ben burdaki söylemi alıp öbürüne monte edip kombo şeediyorum  :D

Çevrimdışı tangaz

İyi hoca kötü karakter. Karakter derken sakın özel hayatındaki karakteri anlaşılmasın böyle bir hadsizlik kimsenin harcı da değil zaten. Kötü karakterden kastım futbolcu iletişimi, medya iletişimi, inatları, değişime kapalı olması gibi özellikler. Zorluğu olan bir adam

karar ver hocalıgı iyi mi kötü mü?

madem iyi 2 sene nasıl kötü oynatır bizi? 2 sene kötü oynatan bir adama iyi hoca demek tutarsızlıktır.

ısrarla pusu kültürü ile adamı gömecek fırsat kovalıyordun/sun amacın üzüm yemek değil dalga geçmek beşiktaşın hocası ile dalga geçip durdun 2 sene eleştirmedin sadece dalga geçtin misal bu sene de milli takım andorra maçında aynını yaptın tıpkı geçen sene kaybedilen lig maçlarında yaptıgın gibi bolbol sırıtma emojili yazıyordun. sonra fransaya filan kök söktürürken ortada yoktun tıpkı geçen sene takım 5.vitese taktıgında yaptıgın gibi   :bandit:

adam hakkında kötü konuşan tek örnek gördük bugüne değin (karyus), negredo tek kelam etmedi ama etse en başta o ederdi ve haklı derdim negredonun bile tek kelam etmemesini demek ki aralarında nasıl bir konuşma geçtiyse oyuncu hoca iletişiminde sorun yok diye bile değerlendirebiliriz, öte yandan adamı öve öve bitiremeyen onlarca örnek var (marcelodan gomeze adrianodan pepeye buraka fabriye taliscaya değin) ve sen futbolcu iletişimini kötü diye etiketliyorsun. sana mı inanalım futbolculardan duyduğumuza mı?

çamur at izi kalsın mantığından kurtul bi kötü diyorsun sonra ordan tutturamayacağını görüp iyi hoca ama karakteri kötü diyorsun sonra ordan da tepki gelir die onuda bir tornadan geçiriyorsun kötü dedim ama aslında kötü değil vbvbvb tamam en iyisi zor diyeyim kötü nereden çıktı.

Çevrimdışı tangaz

Bu oğuzhandan bize fayda gelmez de gidipte rakibimize mi verelim ??? sosa ile uyumunu biliyoruz. hiç gerek yok, sağolsun. hollanda ya da almanyadan falan birileri istiyorsa tamam türkiyeden kimseye vermeyelim.

korkmayın rakibe giderse gitsin sanki en büyük silahın gidiyor önünde miss gibi tolgay örneği var beşiktaşda oynayamayan gidip renklilerde oynar sanıyorsunuz oynayamaz burdaki ortamın arkadaşlıgın yarısını bulamaz orada.

Çevrimdışı tangaz

Biz bonservissiz Negredo'ya 2.5 milyon avro bonservis verirken bir de az bonservis veriyormuşuz diye Valencia'dan 3.5 milyon net alan adamın maaşını 4.35'e çıkarmıştık. Sadece bonservis değil imza paraları ve maaşlarda da büyük usulsüzlükler dönüyor.

f.orman döneminde detaylı inceleme yapma şansım olsa usulüne uygun iş sayısının daha düşük oranda kalacağını düşünüyorum.

örneğin ormanın ahmet buluttan nemalanıyormuşuz iddiaları var adama ödeme yapmıyoruz ki nemalanalım şeklinde sözü vardı ama giderayak adama çekleri verdi gitti ve adam çekleri federasyona verdi uefadan gelen para buluta gitti. hayırdır fikret bey neden böle bişey yaptın? yeni yönetime kaçarken bir haftada ödemesi zorunlu olan 100-150 milyon tele bırakmışken üstüne uefadan gelecek 2 milyon yuroyu kullanma imkanı bile vermemek yeni yönetimi iyice zor ortama atma gayreti uefaya gidememe riski bırakma zihniyeti nasıl bir kafadır? nasıl bir ihanettir!?!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

f.orman döneminde detaylı inceleme yapma şansım olsa usulüne uygun iş sayısının daha düşük oranda kalacağını düşünüyorum.

örneğin ormanın ahmet buluttan nemalanıyormuşuz iddiaları var adama ödeme yapmıyoruz ki nemalanalım şeklinde sözü vardı ama giderayak adama çekleri verdi gitti ve adam çekleri federasyona verdi uefadan gelen para buluta gitti. hayırdır fikret bey neden böle bişey yaptın? yeni yönetime kaçarken bir haftada ödemesi zorunlu olan 100-150 milyon tele bırakmışken üstüne uefadan gelecek 2 milyon yuroyu kullanma imkanı bile vermemek yeni yönetimi iyice zor ortama atma gayreti uefaya gidememe riski bırakma zihniyeti nasıl bir kafadır? nasıl bir ihanettir!?!
ahmet bulut ile alakalı olarak zihnimde yanlış kalmadıysa Fikret Bey giderayak geçmişte yapılan işlere karşılık olarak ahmet bulut'a çek veriyor. Daha sonra verilen çekler karşılıksız çıkıyor ve menajer şahıs haciz sürecini başlatıp federasyon yoluyla alacağını tahsil ediyor. Ortada dönen bir para var ama bu para nasıl bir muhasebe tekniği uygulanıyorsa birilerinin ellerinde buharlaşıyor. Örneğin locadan 300 milyon TL gelirin var. Sen bu parayı 3 senelik peşin olarak alıyorsun. 3. sene sonunda bu para buharlaşmış oluyor. Bu kadarı yeter mi? Yetmez. 3 sene önce 300 milyon olarak muhasebe edilen borç da orada duruyor. 

Daha önceki mesajlarında belirttiğin gibi futbolcu maaşlarının şişik olması türlü türlü soru işaretlerini zihinlere getiriyor. Oğuzhan'ın maaşının 2.5 milyon avroya fırlaması da bunlardan biri. Anlaşmadan önce bir futbolcunun alacağı maaş medyada çok kez dile getiriliyorsa bu zaten başlı başına soru işareti. Örneğin Negredo,Lens ve Oğuzhan. Bunların alacağı maaşlar konuşuldu durdu hep medyada. Yönetici-menajer-medya ayağı var bu tür işlerin. Gomez de yüksek maaş almıştı bizden ama fazladan aldığı 2.5 milyon avro sene sonunda ortaya çıkmıştı ki bu da Florentina'dan aldığı maaş ile bizden aldığı görünen maaş arasındaki farkı açıklıyordu.

Çevrimdışı tangaz

ahmet bulut ile alakalı olarak zihnimde yanlış kalmadıysa Fikret Bey giderayak geçmişte yapılan işlere karşılık olarak ahmet bulut'a çek veriyor. Daha sonra verilen çekler karşılıksız çıkıyor ve menajer şahıs haciz sürecini başlatıp federasyon yoluyla alacağını tahsil ediyor. Ortada dönen bir para var ama bu para nasıl bir muhasebe tekniği uygulanıyorsa birilerinin ellerinde buharlaşıyor. Örneğin locadan 300 milyon TL gelirin var. Sen bu parayı 3 senelik peşin olarak alıyorsun. 3. sene sonunda bu para buharlaşmış oluyor. Bu kadarı yeter mi? Yetmez. 3 sene önce 300 milyon olarak muhasebe edilen borç da orada duruyor. 

Daha önceki mesajlarında belirttiğin gibi futbolcu maaşlarının şişik olması türlü türlü soru işaretlerini zihinlere getiriyor. Oğuzhan'ın maaşının 2.5 milyon avroya fırlaması da bunlardan biri. Anlaşmadan önce bir futbolcunun alacağı maaş medyada çok kez dile getiriliyorsa bu zaten başlı başına soru işareti. Örneğin Negredo,Lens ve Oğuzhan. Bunların alacağı maaşlar konuşuldu durdu hep medyada. Yönetici-menajer-medya ayağı var bu tür işlerin. Gomez de yüksek maaş almıştı bizden ama fazladan aldığı 2.5 milyon avro sene sonunda ortaya çıkmıştı ki bu da Florentina'dan aldığı maaş ile bizden aldığı görünen maaş arasındaki farkı açıklıyordu.

ortada dönen bir para ve öyle böyle değil büyük para var 150 milyon yuro üzerinde gelir elde ediyorsun ve ödenmeyen tonla kalem var hatta ödenen kalem daha az dediğin gibi nasıl bir becerikli! mali müşavirle çalışıyorsa fikret bravo! demekten başkası elimden gelmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

ortada dönen bir para ve öyle böyle değil büyük para var 150 milyon yuro üzerinde gelir elde ediyorsun ve ödenmeyen tonla kalem var hatta ödenen kalem daha az dediğin gibi nasıl bir becerikli! mali müşavirle çalışıyorsa fikret bravo! demekten başkası elimden gelmiyor.
Bu elemanmis abi finans akli kilubun

Çevrimdışı tangaz

Bu elemanmis abi finans akli kilubun

başka türlü izah edilemiyor zaten reis

Çevrimiçi Necmi

Ne sacma yorum yapiyorsun abi konu senol gunes olunca
Adam destek olmak icin milli takima bile aldi
Senol gunes oynatamadi avci oynatsin
Senol gunesle problemi olmus olsa avci ile roket takmasi lazimdi
Ne anlatiyorsun?
Bilic de oynatmiyordu
Atiba veli oynuyordu

Mutsuigun nedeni senol gunes, he abi borclari da senol yapti zaten o durumdasin
Sanki senol gunes yuhalatti

Sumuk gibi yere yapisan futbolcu
Yanindan kosarak biri gecse yere dusuyor
Taraftara da kulak tikiyordu falan
Senol demistir git oglum kulak yap taraftara

Sorulmasi gereken atiba ile 100bin pazarligi yapan orman ve avanesi ozzi ile pazarlik yapmamis mi, sorusudur
ben siz değilim dostum Beşiktaş oyuncusunu gömerim  yerden yere vururum ama başkasının yapmasına
izin vermem. Haddini bilip konuşacak. almıyorsa milli takıma almaz. Ama kalkıp bıdı bıdı edemez.
Ben ona söylüyormuyum zamanında zımba gibi ilhanı kenarda oturturken yerde sürünen hakanı milli takımda neden oynattın. o dönemin en formada oyuncusu nihatı kenarda oturturken sahtekar arifi neden oynattın. oynatma nedenin oyuncunun iyi olması değilse nedir. eleştirdiği adamın 4 yıl hocalığını yapmış oynatmaha dediğimizde ısrarla sahaya sürüyordu.
Kalkar performansını milli takım için yeterli görmüyorum der anlarım. Başka şeyleri neden karıştırıyorsun tam tribüne çağrılmış taraftarın üstünde çalışması var. (...)milli maç yok birşey yok ne diye çıkarda ozi ile alakalı konuşursun buna bu dönemde olursa kötü niyet olarak bakarım.
kafanızda dolanan tilkiler Beşiktaş menfaatlerine düşünmenizi etkiliyor.
basını eleştirirsiniz Beşiktaş aleyhine konuşuyor diye o zaman neden gerçekleri söylüyor demiyorsunuz. Taraftarın işi Beşiktaş menfaatini konuşmaktır. kendi eleştirebilir ama başkasına karşı Beşiktaş değerini korur.
Şenol Güneş çıkaca fol yok yumurta yok ozi hakkında konuşacak hemde bunu tamda Taraftarın barış rüzgarları estirdiği anda yapacak çıkacaksın bunu iyi niyette yaptı haklı diyeceksin hadi ordan.

Çevrimiçi Necmi

doğru demiş az bile demiş

beşiktaşın her sene 15 trilyonunu cebe indirecen karşılıgında en ufak temasta yere yapışacan 80de sahaya girecen 2 dk sonra nefes nefese kalacan sen 5 metre depar atarken 80 dk dır sahada geberen rakip 10 metre geriden kalkacak gelecek seni geçecek sende arkasından bakacan taraftarda vay niye dedi ona ne buna ne filan diyecek.

bırakın şu duygusallığı ozi her sene 15 trilyonumuzu cebe indirip maçları en güzel yerden izleyen arada da meşhur topçularla birlikte jogging fitnes yapan şanslı bir çocuktur.
ozi konusunda ben hiçde duygusal değilim burda aboulu şampiyonlukda daha onu yerden yere vuruyordum
eleştirmem gereken her dönemde eleştirdim.
bunun neresi haklı kazandığı para bizi ilgilendirir biz konuşuruz eleştiririz ama bu milli takım hocasının işi değil
bence ts ye gitme durumu varsa onun yolunu yapıyor Beşiktaşda mutlu değil mutlu olacağı yerde oynamalı
ne demek milli takım hocasının haddinemi böyle birşey söylemek. birde neden şimdi böyle bir açıklama geliyor.
neye hizmet ediyor bu açıklama. milli maçmı var takımımı topluyorda oziyi almamış. şampiyona yazın olacak nerden biliyor ozinin yaza kadar toparlamayacağını.
doğru söylemiş yanlış söylemişin bir önemi yok hangi vasıfla konuşuyorsun sanamı kalmış bunu söylemek mutluymuş mutsuzmuş kulübünde sana ne ne yapıyorsun mutlu olacağı kulüpmü arıyorsun. seni ne ilgilendirir bu.
Beşiktaşın 15 trilyonunu cebe indirmesi seni rahatsız eder haklısın bunu konuşmakta her eleştiriyide yaparsın
ama şenol güneşi bunlar hiç ilgilendirmez hazır görürse alır görmezse almaz bu kadar basit gerisi haddine değil.
herkes haddini bilecek Beşiktaş milli takım hocasının basın karşısında konuşacağı malzeme değildir. kendi zamanında mutsuz olabilir şimdi nerden biliyor mutsuz olduğunu.
oziyle alakalı her eleştiriyi yapabiliriz buna bizim hakkımız var. ama kimseyede Beşiktaşı yedirmeyiz. çizgileri ortaya koymak lazım.