doğru demiş az bile demiş
beşiktaşın her sene 15 trilyonunu cebe indirecen karşılıgında en ufak temasta yere yapışacan 80de sahaya girecen 2 dk sonra nefes nefese kalacan sen 5 metre depar atarken 80 dk dır sahada geberen rakip 10 metre geriden kalkacak gelecek seni geçecek sende arkasından bakacan taraftarda vay niye dedi ona ne buna ne filan diyecek.
bırakın şu duygusallığı ozi her sene 15 trilyonumuzu cebe indirip maçları en güzel yerden izleyen arada da meşhur topçularla birlikte jogging fitnes yapan şanslı bir çocuktur.
ozi konusunda ben hiçde duygusal değilim burda aboulu şampiyonlukda daha onu yerden yere vuruyordum
eleştirmem gereken her dönemde eleştirdim.
bunun neresi haklı kazandığı para bizi ilgilendirir biz konuşuruz eleştiririz ama bu milli takım hocasının işi değil
bence ts ye gitme durumu varsa onun yolunu yapıyor Beşiktaşda mutlu değil mutlu olacağı yerde oynamalı
ne demek milli takım hocasının haddinemi böyle birşey söylemek. birde neden şimdi böyle bir açıklama geliyor.
neye hizmet ediyor bu açıklama. milli maçmı var takımımı topluyorda oziyi almamış. şampiyona yazın olacak nerden biliyor ozinin yaza kadar toparlamayacağını.
doğru söylemiş yanlış söylemişin bir önemi yok hangi vasıfla konuşuyorsun sanamı kalmış bunu söylemek mutluymuş mutsuzmuş kulübünde sana ne ne yapıyorsun mutlu olacağı kulüpmü arıyorsun. seni ne ilgilendirir bu.
Beşiktaşın 15 trilyonunu cebe indirmesi seni rahatsız eder haklısın bunu konuşmakta her eleştiriyide yaparsın
ama şenol güneşi bunlar hiç ilgilendirmez hazır görürse alır görmezse almaz bu kadar basit gerisi haddine değil.
herkes haddini bilecek Beşiktaş milli takım hocasının basın karşısında konuşacağı malzeme değildir. kendi zamanında mutsuz olabilir şimdi nerden biliyor mutsuz olduğunu.
oziyle alakalı her eleştiriyi yapabiliriz buna bizim hakkımız var. ama kimseyede Beşiktaşı yedirmeyiz. çizgileri ortaya koymak lazım.