Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2560570 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

%33den de azi dovizdi abi
Belgesi var o isin hasirt diye koydum belgeyi hala dolara cevirip ustune dolardan sitad ekleyip kurla birc aciklama yapmaya calistilar
Bakkal hesabi bile degil

Paralar har vurulur harman savuruldu yesilcam agzi ile bi guzel ezdiler paralari

misal geçen şafakın kafa attıgı görüntüyü irdeleyelim biri kafayı atıyor diğeri yiyor sonra oturup 1 saat daha görüşüyolar. hukuk adamısın elinde belge olur gider haşırt die gereğini yaparsın o masaya oturman bile soru işareti neyin pazarlığını yapıyosun? adama mahkemede hesabını sorar hatta ceza almasını sağlarsın. sen gidip farklı yollarla çözmeye kalkışınca bin tane soru oluşur ortamda.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

Dalgamı geçiyorlar bizimle üm-iti bizim maça atamışlar hakemliği bırakması gereken adam bizim maçı yönetecek tescilli gsli adam vallahi insan çıldırıyor şu adamın maç almaması gerekirken bizim maça atanması skandal yönetim inşallah çıkıp konuşur en son konyada bizi biçmişti gs ta maçı daha dün gibi hafızalarda adam izleyerek penaltıyı kendi takımı aleyhine veremeyecek kadar fanatik gsli

Çevrimdışı tangaz

Sitadin kalem kalem maliyetini bile bilmiyor kimse
Seffaf olacagiz falan diye vaatler veriyorlardi

Yahu insaat bu ciksr tikir tikir aciklarsin
Malzemeden calip da yapabildiysen zaten basarilisin

5000 ton gitti yazarsin cimento da 4800 ton gider falan olur yani 200 tonu alir satarsin ya da baska insaatta kullanirsin onunla ilgilenmiyoruz

Ama bellidir maliyet yani tikir tikir aciklanir

f.orman bi keresinde 120 milyon dolar gibi die açıklama yaptı neden dolar dedi? betonu demiri küfeki taşını prekastı koltugu filan dövizle mi aldı? tl ile aldı ödemek için gidip döviz kredisi mi çekti öyle ise neden tl değil döviz çekti bir sürü soru gizemiyle duruyor ve bu bilinçli yapılmışa benziyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı gokhantr

Pırlanta FM tayfası hakem atamalarını yorumlasın.

Yeni yönetim medyaya ne zaman atamalarla ilgili patlayacak merakla bekliyorum. İki renkliden hangisi tutarsa o yıl ittiriliyor.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu borçlar nereden geldi? Kaçıp gitmek çok yakıştı gerçekten. Kimsenin ilerde ama stat yaptı demeye gönlü el vermeyecek  :tabe:

https://twitter.com/gokhantiryaki/status/1199618292958351360
Bu aralar yazmayan bi arkadaş burada olsa sana, hangi ülkede yaşıyorsun, döviz krizi var, koca koca firmalar batıyor vs 2 kat borç artması çok normal derdi. :D

Çevrimdışı tangaz

Bu aralar yazmayan bi arkadaş burada olsa sana, hangi ülkede yaşıyorsun, döviz krizi var, koca koca firmalar batıyor vs 2 kat borç artması çok normal derdi. :D

derdi valla  :D

düşününce aslında borcun artması değil epey düşmesi gerekiyormuş borcun %70i tl iken sürekli döviz geliri yaptık döviz arttıkça kur katlandıkça borcumuz artmamalı bilakis düşmeliydi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunu yazan kişi mali müşavir ve denetçilik yapıyor. Hesabında yazdıklarına bakarsanız işin döviz falan olmadığını anlarsınız. Halının altına süpürülen çok şey var. Bunlar aydınlatılmadan bu borcun nereden geldiğini bilemeyiz. Ancak nedenin döviz olmadığı açık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

yazdıklarının tümü doğru ancak ben hücum anlamında takviyede gelse bir daha sakatlıkda olmasa paralarda düzenli ödense çok ümitli olamıyorum nedenlerini de yukarıda sıralamıştım.
ümit beklentiyle alakalı bir durum o nedenle kişiye göre değişir.
mesela benim sezon başında şampiyonluğa dönük bir beklentim olmadı
o nedenle takıma daha farklı bir gözle bakabiliyorum değerlendirmem bu noktada daha sağlıklı oluyor
şampiyonluk beklentisi olan kişiler için tabiki hiçde iç açıcı bir durum yok
Beşiktaş şampiyonluk yolundaysa bunu gümbür gümbür hissettirir.
biz daha belirsiz bir sezonda şampiyonluk ipi göğüslemedik şampiyon olacağımız seneler
bunu daha ilk maçlarda hissederiz.

Çevrimiçi Necmi

Victor Ruiz  :)

https://twitter.com/chefanalysis/status/1199625471643856896
ben burda oyun kurma görmedim ne zamandır stoperin geriden top çıkarması oyun kurma oldu
arkası dönük oyunculara zor paslar veriyor risklide o pas yine kendisine dönüyor
bunun adı oyun kurma değil :D ne yapacak stoper top ayağına geldiğinde elbet birine atacak
bu oyun kurmamı oluyor.
yaptığı zamanlarda var olmadık paslar çıkarıyor adam kaçırıyor oyunun yönünü değiştiriyor
ama burda öyle birşey görmedim :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Bunu yazan kişi mali müşavir ve denetçilik yapıyor. Hesabında yazdıklarına bakarsanız işin döviz falan olmadığını anlarsınız. Halının altına süpürülen çok şey var. Bunlar aydınlatılmadan bu borcun nereden geldiğini bilemeyiz. Ancak nedenin döviz olmadığı açık  :tabe:
birinin mali müşavir olması Beşiktaş hesaplarına hakim olduğu anlamı çıkartmazki
senin benim gördüğümden fazlasınıda görmemiş fazlasınıda söylemiyor.
bu raporlar yapılanma öncesi raporlar şimdiki durumun tanımı değil bence borç şu anda bu rakamlardan daha fazla görünmesi lazım
yoksa zaten bu mali tablo yüzünden yapılanmaya gittik yıl sonu raporları bu nokrtada daha açıklayıcı olur
bu üçüncü dönem bu dönem giderlerin en yüksek olduğu ve hiç gelirin olmadığı bir dönem üç aylık raporları değerlendirerek
mali bütçe için yorum yapılmaz mali müşavir hiç yapmaz mesela birinci dönemde pat diye rakamlar düşecek
çünkü gider olmayacak ama gelir olacak bunlar aldatıcı. tek dikkate alınması gereken yıl sonu mali raporları oda şubatta falan ortaya çıkar sanırım

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben burda oyun kurma görmedim ne zamandır stoperin geriden top çıkarması oyun kurma oldu
arkası dönük oyunculara zor paslar veriyor risklide o pas yine kendisine dönüyor
bunun adı oyun kurma değil :D ne yapacak stoper top ayağına geldiğinde elbet birine atacak
bu oyun kurmamı oluyor.
yaptığı zamanlarda var olmadık paslar çıkarıyor adam kaçırıyor oyunun yönünü değiştiriyor
ama burda öyle birşey görmedim :bandit:
Ruzi'in hakkını yeme bence. Bu basit gördüğümüz paslardan daha kolayını düşünmeden ileri vuran veya taca atan. Ruiz bize bir standart koyduğu için artık normalde yaptıkları ama normalde defansların çoğunun yapamadığı şeyleri bile küçümser olduk  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

birinin mali müşavir olması Beşiktaş hesaplarına hakim olduğu anlamı çıkartmazki
bu raporlar yapılanma öncesi raporlar şimdiki durumun tanımı değil bence borç şu anda bu rakamlardan daha fazla görünmesi lazım
yoksa zaten bu mali tablo yüzünden yapılanmaya gittik yıl sonu raporları bu nokrtada daha açıklayıcı olur
bu üçüncü dönem bu dönem giderlerin en yüksek olduğu ve hiç gelirin olmadığı bir dönem üç aylık raporları değerlendirerek
mali bütçe için yorum yapılmaz mali müşavir hiç yapmaz mesela birinci dönemde pat diye rakamlar düşecek
çünkü gider olmayacak ama gelir olacak bunlar aldatıcı. tek dikkate alınması gereken yıl sonu mali raporları oda şubatta falan ortaya çıkar sanırım
Benim anlatmak istediğimi anlamamışsın. Bu buz dağının görünen kısmı. Görünen kısım bile sadece döviz olmayacak kadar fazla. Demek istediğim bu. Gökhan Tiryaki sürekli takip ettiğim biri değil. Arada girip paylaşımlarına bakıyorum. Hakim olmadığının ben de farkındayım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Ruzi'in hakkını yeme bence. Bu basit gördüğümüz paslardan daha kolayını düşünmeden ileri vuran veya taca atan. Ruiz bize bir standart koyduğu için artık normalde yaptıkları ama normalde defansların çoğunun yapamadığı şeyleri bile küçümser olduk  :tabe:
yemiyorum sadece bu görüntüler oyun kurma değil onu anlatmaya çalıştım
insanlar yanlış yorum yapıyor. yoksa oyun içinde her maç en az 3-4 net pası var ilerdekiler biraz ona uysa direk gole gidilecek.
mesela kanatdaki adamı kaçırtmak için attığı aşırtma paslara bitiyorum

Çevrimdışı mylife1903

Garipligi gormek icin musavir olmaya gerek yok
80 yasindaki bakkal ahmet amca bile anlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Abdullah Avcı: “Yarın itibarıyla Beşiktaşımızın Avrupa Ligi'nde galibiyetle tanışması ve ülke puanına katkıda bulunması için sahada olacağız. İyi bir kadroyla çıkacağız."

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Abdullah Avcı: “Yarın itibarıyla Beşiktaşımızın Avrupa Ligi'nde galibiyetle tanışması ve ülke puanına katkıda bulunması için sahada olacağız. İyi bir kadroyla çıkacağız."

Ya şu kelimeleri kullanma işte ya. Durup dururken polimik konusu açıcaksın, Beşiktaş ülke puanını bu sene düşürdü yedek kadro çıktı bragayla falan konuları açılacak. Yarın ki maçta Beşiktaşa yakışır şekilde 3 puanla kapatmak istiyoruz falan de gitsin bitsin işte. Cidden hoca oyundan dışarı çıkmasın, böyle oyun dışı konularda pek başarılı değil.

Çevrimdışı mrred

bize ilk geldiği senede aynısını yaptı başarı gelene kadar sisteme dokunmuyor
birde şu anda onun oyununu oynayacak tek oyuncu caner oda cezalı bir tane bulsa orta açacak adam ertesi gün milli takımda
olur. Bunun böyle olacağını göreceğiz zaman lazım. Bunları ilk yaşamıyoruzki daha öncede yaşattı.
bizdede burak gelince orta oyunundan döndü çünkü kafa vuramaz burak milli takımdada bunun devamını oynuyor
yeterince orta açtık ama forvetler atamadı diyen hocadan bahsediyoruz.
Abi adamın kapalı savunmaları açma opsiyonu Love santrafor oynarken orta kafa oyunu oynamak. O bahsedilen oyunun o kadar çok defosu var ki burada geçen sene baya anlattık. Öncelikle içeri orta yaptığın her topu bir bakıma uzay boşluğuna atıyorsun ve rakibe topu kapıp hızlı hücum etme şansı veriyorsun. Daha sonra topu kaptırdığın her her atakta takım geri koşuyor ve takımı yoruyorsun. Yaş ortalaman 31 seçtiğin oyun gelgitli oyun. Şenol Güneş'i savunan insanların anlamadıkları bir şey var geçen sene Gs Eren Derdiyok ile bizden nasıl fazla puanı nasıl topladı ? 2017*2018 de  14 puan aldığımız şampiyonlar liginde başarılı olurken neden ligde başarılı olamadık ? Oyuncular şampiyonlar liginde parayı dert etmezken ligde mi ettiler yani ? Bu tarz bahanelerin ardına sığınan insanlar bana nedense Ali Eceyi hatırlatıyor. Ali Ece Larin futbolcu bile değil diyordu bak gördük 7 gol 6 asist yapmış futbolcu olmayan Larin.  Neden sonuç ilişkisinden uzak yorumlara artık gülüyorum. Bir insan temel prensiplere bağlı kalarak bir maçı 3 kez izlesin piyasadaki bütün yorumculardan daha iyi yorumcu olur
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2019, 17:01:14 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Abi adamın kapalı savunmaları açma opsiyonu Love santrafor oynarken orta kafa oyunu oynamak. O bahsedilen oyunun o kadar çok defosu var ki burada geçen sene baya anlattık. Öncelikle içeri orta yaptığın her topu bir bakıma uzay boşluğuna atıyorsun ve rakibe topu kapıp hızlı hücum etme şansı veriyorsun. Daha sonra topu kaptırdığın her her atakta takım geri koşuyor ve takımı yoruyorsun. Yaş ortalaman 31 seçtiğin oyun gelgitli oyun. Şenol Güneş'i savunan insanların anlamadıkları bir şey var geçen sene Gs Eren Derdiyok ile bizden nasıl fazla puanı nasıl topladı ? 2017*2018 de  14 puan aldığımız şampiyonlar liginde başarılı olurken neden ligde başarılı olamadık ? Oyuncular şampiyonlar liginde parayı dert etmezken ligde mi ettiler yani ? Bu tarz bahanelerin ardına sığınan insanlar bana nedense Ali Eceyi hatırlatıyor. Ali Ece Larin futbolcu bile değil diyordu bak gördük 7 gol 6 asist yapmış futbolcu olmayan Larin.  Neden sonuç ilişkisinden uzak yorumlara artık gülüyorum. Bir insan temel prensiplere bağlı kalarak bir maçı 3 kez izlesin piyasadaki bütün yorumculardan daha iyi yorumcu olur
dünyanın en usta ayaklarından birine kafayla gol atmaya zorladı ya ötesini konuşmayalım

Çevrimdışı mrred

Bir ara sakatlıkları hocanın antreman tekniklerine bağlayan vardı . Sahi ne oldu o iş ?

Sanırım Fatih Terim Ersun Yanal falan da aynı teknikleri kullanıyor zira hem Gs hem Fb bildiğin revire döndü .

Sanırım bu 3 antrenör ağız birliği etmişler acayip bir teknik uygulayalım futbolcuları sakatlayalım demişler. Te allahım ya
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Wolverhampton maçından itibaren başlayarak takımda iyiye gidiş emareleri belli oluyordu. Bu tabiki yeterli değil fakat Şenol Güneş o kadar berbat bir miras bıraktı ki neresini tutsak elimizde kalıyor. Bu miras konusunu biraz açayım insanlar Şenol Güneş'e düşman olduğumu sanıyor. Hocanın seçtiği oyun çok defolu bir oyundu . Son 2 sene özellikle set hücumlarında çizilmiş uygulanan bir set hücumumuz veya pratiğimiz yoktu. Var diyen olursa ve gösterirse özür dilerim hiç çekinmem. Bütün hücum q7 nin ortalarına bağlıydı. İdmanda çalışılan başka bir hücum seti sanırım yoktu varsa da ben sahada göremiyordum belki başka bir arkadaşımız görmüştür . Mesela bek stoper arası koşularına dayalı bir oyunumuz yoktu ya da bekleri içerde konumlandırıp kanatları birebir bırakan bir oyunumuz yoktu. Ya da hızlı pasa dayalı savunmasının dengesini bozan bir oyunumuz yoktu. Hoca takım savunmasının önemini sene başından beri vurguluyordu fakat sanırım güçlü oyun uğruna stoperleri orta sahaya yakın konumlandırdığında rakip savunma arkamıza çok rahat sarkıyordu ayrıca savunma konsantrasyonumuz da düşük olunca ilk 6 maçta baya gol yedik. Değişen ne oldu peki ? Benim gözümde savunmayı önde kurmaktan vazgeçti oyun merkezini ve savunmayı biraz geri aldı ve savunma konsantrasoyunumuza aşırı önem vermeye başladı.
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2019, 17:25:43 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbolcusu Umut Nayir, Slovan Bratislava maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Avcı, "Oğuzhan ile oyuna başlayacağım kesin. Atiba ve Ruiz, cuma gününe kadar bizimle çalışamayacak. Douglas ve Dorukhan sakat, Lens cezalı. Burak da benim korumamda" açıklamasında bulundu.

Maç kazandıkça eleştiri boyutu hiçbir zaman değişmiyor. 1-0 kazansan neden 3-0 değil diye eleştiriliyor. Devamlı bir olumsuz yaklaşım var ama inişler çıkışlar mutlaka olacak. Yarından itibaren olumlu olacağına inanıyorum. Neyi çalışıyoruz, neyi uygulamaya çalışıyoruz, buna bakıyoruz. İnişler, çıkışlar var futbolun içinde.

Oğuzhan ile oyuna başlayacağım kesin. Bugün Oğuzhan tipinde oyuncu bulmaya kalksan, 6-8-10. Yerli, takım kaptanı. Dışarıda bırakamayız. Bir fırsat geldi, sakatlandı. Şimdi fırsatlar yine önüne gelecek.

Kaynak:Fanatik

Trabzonspor muhabbetleri de yalanmış demekki. Oğuzhandan hala ümidi kesmemiş hoca.

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbolcusu Umut Nayir, Slovan Bratislava maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Avcı, "Oğuzhan ile oyuna başlayacağım kesin. Atiba ve Ruiz, cuma gününe kadar bizimle çalışamayacak. Douglas ve Dorukhan sakat, Lens cezalı. Burak da benim korumamda" açıklamasında bulundu.

Maç kazandıkça eleştiri boyutu hiçbir zaman değişmiyor. 1-0 kazansan neden 3-0 değil diye eleştiriliyor. Devamlı bir olumsuz yaklaşım var ama inişler çıkışlar mutlaka olacak. Yarından itibaren olumlu olacağına inanıyorum. Neyi çalışıyoruz, neyi uygulamaya çalışıyoruz, buna bakıyoruz. İnişler, çıkışlar var futbolun içinde.

Oğuzhan ile oyuna başlayacağım kesin. Bugün Oğuzhan tipinde oyuncu bulmaya kalksan, 6-8-10. Yerli, takım kaptanı. Dışarıda bırakamayız. Bir fırsat geldi, sakatlandı. Şimdi fırsatlar yine önüne gelecek.

Kaynak:Fanatik

Trabzonspor muhabbetleri de yalanmış demekki. Oğuzhandan hala ümidi kesmemiş hoca.
Su burak benim korumamda aciklamasi kadar guzel bir aciklamasi olmamisti simdiye kadsr