Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2560860 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı celiker1

Ben takımın toparlanmasında birinci kilit hamlenin Rebocha'yı sol beke monte etmek,ikinci kilit hamlenin Atiba-Elneny olduğunu düşünüyorum.Tabi ki bunlarla beraber bekleri içe çekerek geriden çok fazla pas yaparak ileri çıkma anlayışından vazgeçmekte önemli.Bunları yapıp misal Rebocha yerine sol bekte yine Caner olsaydı 2-3 gol fazla yiyip bambaşka şeyler konuşuyor olabilirdik olumsuz anlamda
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Ben takımın toparlanmasında birinci kilit hamlenin Rebocha'yı sol beke monte etmek,ikinci kilit hamlenin Atiba-Elneny olduğunu düşünüyorum.Tabi ki bunlarla beraber bekleri içe çekerek geriden çok fazla pas yaparak ileri çıkma anlayışından vazgeçmekte önemli.Bunları yapıp misal Rebocha yerine sol bekte yine Caner olsaydı 2-3 gol fazla yiyip bambaşka şeyler konuşuyor olabilirdik olumsuz anlamda
katılıyorum rebocho nun katılması stoperlerin yerinden kaymasını engelledi göbek açılmayınca öndeki ikilide rahat etti
savunma yapacaklarına kendi mevkilerine daha fazla zaman ayırmaya başladılar hem savunma güçlendi hem orta saha
birde ruizin dönmesi çok önemli o oynarken canerin bile arkasını kapatabiliyor

Çevrimiçi sozkul

Bende katılıyorum, iki satıra bütün hikayeyi sığdırmışsın.
Ama daha fazla gol posziyonuna girmenin bir yolunu bulamaz isek zorlanırız.

Çevrimdışı celiker1

Takım biraz daha özgüven kazansın Rebocha'nın bindirmelerini,gol yollarında ekstra olacağını daha fazla göreceğiz abi.Hücum anlamında hala arayışta hoca.Misal Diaby tekrar tekrar söylüyoruz sağda olmaz ve muhakkak sağda olup Burak'ın arkasında serbest oynamalı diye.Başlangıçta veya maçın ilerleyen dakikalarında yine ısrarla sağa çekiyor oyuncuyu. Birde Burak daha yeni yeni oynamaya başladı.Oynadıkça çevresindeki Diaby,N'Kodou,Boyd gibi oyuncularda ona alıştığı zaman gol yollarında işler daha kolay olabilir.Mesela Boyd,Burak ile hiç oynamadı.Belkide ileride onunla kimyası tutacak.Ankaragünde hızlı,kuvvetli Origi'nin Boyd'un yükselişinde faydası çoktu
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2019, 16:57:41 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

bende katılıyorum özellikle son söylediğin çok kritik nasılsa bir şekilde gol atarız rahatlığına bürünmek zorundayız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

koyup geleceğiz
çok gerçekçiyim :bandit:
İnşallah abi tek korkum adamlara 3 kornerden Bi penaltı çalınması o maça kadar Burak iyice form tutar birde ljajic kendine gelirse o zaman çok başka olur

Çevrimiçi Necmi

Takım biraz daha özgüven kazansın Rebocha'nın bindirmelerini,gol yollarında ekstra olacağını daha fazla göreceğiz abi.Hücum anlamında hala arayışta hoca.Misal Diaby tekrar tekrar söylüyoruz sağda olmaz ve muhakkak sağda olup Burak'ın arkasında serbest oynamalı diye.Birde Burak daha yeni yeni oynamaya başladı.Oynadıkça çevresindeki Diaby,N'Kodou,Boyd gibi oyuncularda ona alıştığı zaman gol yollarında işler daha kolay olabilir.Mesela Boyd,Burak ile hiç oynamadı.Belkide ileride onunla kimyası tutacak.Ankaragünde hızlı,kuvvetli Origi'nin Boyd'un yükselişinde faydası çoktu
bence savunma şu anda ürkek takım çok gol yedi o nedenle rahat değiller
savunma oturdukça birbirlerini tanıkca daha rahat ileri çıkışlar yapacaklardır.
bence boyd u verimli kullanamadık bunda birazda üçüncü bölgenin oturmaması neden oluyor
çünkü burda diaby de nkoudou da gömüldü aslında kimse zincirin bir halkası kırık demiyor
hep bireysel oyunculardan bekliyor çıkışı al caneri koy beke şimdi oturdu dediğimiz savunma dağılıverir
sonra vida kötü olur ruiz kötü olur kimse zincirin halkası kırık demez hücumdada böyle hemde en önemli halka kırık şu an
bir türlü denge sağlanamıyor.

Çevrimiçi yaço58

Şu takıma Visca gibi bir adam olsa çok çok çok güzel ve rahat olacak her şey.Boyd'dan umutsuz değilim ama şu ana kadar formanın ağırlığını kaldıramadı.Ligde şans bulup gol atsa toparlayacak diye hala umutluyum

Visca            Diaby           N'Kodou

Burak

Yurt dışından mevcut maddi şartlarımızla kiralanacak kim olabilir skorer sağ açık?
İnşallah bulurlar çok önemli savunma oturmuşken ilerde skorer bir kanat mutlaka lazım

Çevrimiçi yaço58

bence boyd u verimli kullanamadık bunda birazda üçüncü bölgenin oturmaması neden oluyor
çünkü burda diaby de nkoudou da gömüldü aslında kimse zincirin bir halkası kırık demiyor
hep bireysel oyunculardan bekliyor çıkışı al caneri koy beke şimdi oturdu dediğimiz savunma dağılıverir
sonra vida kötü olur ruiz kötü olur kimse zincirin halkası kırık demez hücumdada böyle hemde en önemli halka kırık şu an
Abi o dengenin sağlanamaması bence ljajicle de alakalı ljajic geçen seneki formda olmuş olsa o çarkda işler inşallah Malatya fener maçlarına kadar düzelir

Çevrimdışı celiker1

Mevcut oyuncular içinde ben olsam şu an

BOYD                  DİABY                N'KODOU

BURAK
çıkarım sahaya.Hoca Caner'in defansif katkısını hücumda ekstra gördüğü için ondan vazgeçmiyor.Ljajic'ide ileride sorun çözecek oyuncu olarak gördüğü ve kazanmaya çalıştığı için ileride her şey karışıyor.Caner ve Ljajic kadroya giriyor,mecburen Diaby sağa geçiyor gibi.Hocanın Caner'i keseceğini düşünmüyorum.Öylede olunca bence

N'KODOU                 DIABY               CANER

BURAK
dizilişiyle çıkmalı

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Abi o dengenin sağlanamaması bence ljajicle de alakalı ljajic geçen seneki formda olmuş olsa o çarkda işler inşallah Malatya fener maçlarına kadar düzelir
Sorun bence Ljajic'in formundan ziyade oyun ile alakalı durum
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

BURAK
çıkarım sahaya.Hoca Caner'in defansif katkısını hücumda ekstra gördüğü için ondan vazgeçmiyor.Ljajic'ide ileride sorun çözecek oyuncu olarak gördüğü ve kazanmaya çalıştığı için ileride her şey karışıyor.Caner ve Ljajic kadroya giriyor,mecburen Diaby sağa geçiyor gibi.Hocanın Caner'i keseceğini düşünmüyorum.Öylede olunca bence

BURAK
dizilişiyle çıkmalı

mevcut görüntüleri itibari ile burak arkasına yazdığın hiç bir oyuncu bana "işte tamam budur, ohh" dedirtemiyor :(
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

aslında buna ben katılmıyorum bizde sorun burakın formsuzluğu o düzeldiğinde göreceksiniz ljajicde düzelmiş olacak
kötü dediğimiz oyuncu 5 asist bir golle oynuyor burak iyi olsa şimdi asist sayısı 8-9 olurdu
birde bence bu orta sahadanda kaynaklanıyor top almak için çok fazla geriye gelmek zorunda kalıyor oyundan düşüyor
burak aktif olsun takımı otomatik ileri itecek takım oyununda böyle bir oyuncu geri düşünce bütün hattı düşürüyor
ama bu hafta burakta biraz ilerleme gördüm içerde oynayacağımız maçlar burakın kendine gelmesinde katkı sağlayacak
o zaman ljajicde oyuna girer.

Çevrimiçi Necmi

BURAK

BURAK
dizilişiyle çıkmalı

ljajic kadroya girmeli zaten canerde öyle unutmamak lazım bizim hücum hattı bu kadar kötüyken bu iki oyuncu taşıdı bizi
attığımız gollerin nerdeyse hepsinde bu iki oyuncunun imzası var. şu anda tutunduysak lige bu iki oyuncu sayesinde oldu.
beklediğimiz kadar iyi değiller ama bunda direk suçluda onlar değil.

Çevrimiçi Necmi

Sorun bence Ljajic'in formundan ziyade oyun ile alakalı durum
kesinlikle katılıyorum buna

Çevrimdışı levitate

aslında buna ben katılmıyorum bizde sorun burakın formsuzluğu o düzeldiğinde göreceksiniz ljajicde düzelmiş olacak
kötü dediğimiz oyuncu 5 asist bir golle oynuyor burak iyi olsa şimdi asist sayısı 8-9 olurdu
birde bence bu orta sahadanda kaynaklanıyor top almak için çok fazla geriye gelmek zorunda kalıyor oyundan düşüyor
burak aktif olsun takımı otomatik ileri itecek takım oyununda böyle bir oyuncu geri düşünce bütün hattı düşürüyor
ama bu hafta burakta biraz ilerleme gördüm içerde oynayacağımız maçlar burakın kendine gelmesinde katkı sağlayacak
o zaman ljajicde oyuna girer.

elneny azıcık ileri çıksa top almaya gelmez

zaten elneny her ileri çıktığında pozisyona giriyoruz, ama atiba'nın yanından ayrılmıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

mevcut görüntüleri itibari ile burak arkasına yazdığın hiç bir oyuncu bana "işte tamam budur, ohh" dedirtemiyor :(
bence arkasında çift oyuncuyla oynamak lazım ljajic ve diaby caneride serbest bırakacaksın yada nkoudou
oynarsa onu beklerinin dengesini bozmak için kendi beklerimizi çıkartırız

Çevrimiçi Necmi

elneny azıcık ileri çıksa top almaya gelmez

zaten elneny her ileri çıktığında pozisyona giriyoruz, ama atiba'nın yanından ayrılmıyor
aslında elneny değil ilerde atibanın olması lazım :D
atiba presde yapıyor baskı kuruyor

Çevrimiçi Necmi

bizim en tehlikeli bölgelerimiz oturdu artık şimdi üçüncü bölge ve bir çözüm bulunacaktır buna
gol lazım atılacak goller moral verip süreci hızlandırır. burakın konuşmasını dinleyince ciddi
kırılma yaşamışlar belli oluyor morale ihtiyaçları var takım kazandıkça takım morali yükseldi
şimdi birazda hücumdaki oyuncuların moralinin yükselmesi lazım

Çevrimdışı cursedofdragon

Hücumda etkisiz olmamızın nedeni bence oyuncu kaynaklı ;

Burak - Sezon başıa ameliyat oldu geri döndü tekrar sakatlandı yaşı olduğu için fizik olarak kendini toparlayamadı.Yeni yeni toparlıyor.
Umut - Çok iyi niyetli ama geçen seneye kadar süper lig maçı bile yoktu.Beşiktaş'ın santraforu olacak kadar iyi değil maalesef.
Güven - Santrafor değil daha çok açık oyuncusu.
N'koudou - Bize gelmeden önce gol,asist şöyle dursun maç oynamışlığı bile yoktu.Bir de sakatlık geçirdi.
Lens - Gol,asist yapan bir oyuncu değil zaten.
Ljajic - Sezon başından beri formsuz.
Boyd - Bir uyum sorunu var büyük takım oyununa ayak uyduramadı.
Atiba & El neny -  Defansif olarak iyiler ama hücumda gol,asist yapmıyorlar fazla.
Oğuzhan - Zaten bitmiş durumda.

Hal böyle olunca gol atmakta zorlanıyoruz.

Çevrimdışı cursedofdragon

BURAK

BURAK
dizilişiyle çıkmalı

Hocanın Caner ve Ljajici oynatmasının tek nedeni var abi skor üreten 2 oyuncuda onlar :)

Çevrimiçi Necmi

bizim farklı bir kaç maç kazanmaya ihtiyacımız var rakibide kırar bu.

neyse takım iyi olunca moralimizde yükseliyor :D

Çevrimdışı sametbagan

bizim farklı bir kaç maç kazanmaya ihtiyacımız var rakibide kırar bu.

neyse takım iyi olunca moralimizde yükseliyor :D
Konya maçı hariç son 6 maçta sırasıyla
alanya 2-0 bitti.

ankaragücü en az 3-0 biterdi

gs maçı en az 2-0 biterdi

antalya maçı ilk yarıdan 4-5 fark olurdu

denizli maçı malum hem 2 penaltı hem de rakibin kırmızısı verilmedi o da en az 3-0 biterdi

Bizim pozisyona girme sıkıntımız yok bizim girdiğimiz pozisyonları gole çevirme sıkıntımız var

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Oğuzhan tsye gidiyormuş yarım dönem. Bence rezalet bir karar olur adamlara resmen bir silah veriyorsun. Tamam oynamaz bizde artık olmayacak biri oğuzhan fakat gidipte adamlara tutma ihtimali olan birini de vermezsin. Atıyorum ts ile şampiyonluk yarışına girdin gitti oğuzhanın asistiyle golüyle şampiyon oldular bunun hesabını kim vericek ??? Ayrıca tsye günahımızi bile vermememiz lazım kendileri gsnin pilot kulübüdür, yeri geldiğinde bjk adına da baya güzel algı da yaparlar. Ya avrupaya gitsin ya da yedek kulübesinde çürüsün .

Çevrimiçi yaço58

Oğuzhan tsye gidiyormuş yarım dönem. Bence rezalet bir karar olur adamlara resmen bir silah veriyorsun. Tamam oynamaz bizde artık olmayacak biri oğuzhan fakat gidipte adamlara tutma ihtimali olan birini de vermezsin. Atıyorum ts ile şampiyonluk yarışına girdin gitti oğuzhanın asistiyle golüyle şampiyon oldular bunun hesabını kim vericek ??? Ayrıca tsye günahımızi bile vermememiz lazım kendileri gsnin pilot kulübüdür, yeri geldiğinde bjk adına da baya güzel algı da yaparlar. Ya avrupaya gitsin ya da yedek kulübesinde çürüsün .
aynen öyle biyere kiralanacaksa malatya olmalı türkiyede yoksa avrupaya gidebiliyorsa gitsin yoksa tsye su bile verilmez gs yalakası bir takım