Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2550110 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı AigleBordeaux

totem olsun diye söylemedim, bu maçı alırsak eşşeklik etmediğimiz sürece ligi alırız diye düşünüyordum :D
Avci yine cildirtti
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi levitate

Hoca ısrarından vazgeçmedikten sonra çok zor.
Avci yine cildirtti
tek sorun bu kaldı işte

hücumcular yeteneksiz veya formsuz değil hoca kısıtlıyor, bu kafadan çıkmadığı sürece sıkıntı var
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

tek sorun bu kaldı işte

hücumcular yeteneksiz veya formsuz değil hoca kısıtlıyor, bu kafadan çıkmadığı sürece sıkıntı var

Evet hoca kısıtlıyor.Başakşehir de ki oyunu oynatıyor bizi.

Çevrimdışı Alper1903

rezalet futbol ama konya deplasmanından 3 puan. konya deplasmanı için iyi sonuç. sadece bu maç için ama.

Takımın ilk 11'i bu ;
Sistem 4-2-3-1 olmalı.

Karius

Gökhan    Vida     Ruiz      Rebocho

El neny   Atiba

Lens              Diaby          N'koudou

Burak

Sakatlık,kaza,bela,cezalı olmadığı sürece sürekli bu 11 çıkmalı.

rezalet futbol ama konya deplasmanından 3 puan. konya deplasmanı için iyi sonuç. sadece bu maç için ama.

İyi ki konyayı da kötü döneminde yakaladık  :tabe:

Çevrimdışı AigleBordeaux

İyi ki konyayı da kötü döneminde yakaladık  :tabe:
Konya'da yetenekli topcu yok
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi levitate

hadi konya'nın iğrenç futbol anlayışından dolayı bu haftayı affedelim. ama haftaya bitik kayseri'ye karşı böyle oynarsak hocanın kulağı çooook çınlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Takımın ilk 11'i bu ;
Sistem 4-2-3-1 olmalı.

Karius

El neny   Atiba

Burak

aynen lens yerine boydda olabilir ama caner ve ljajic olmamalı ljajic formu geri kazanana adam sahada yürüyor sürekli pas hatası yapıyor mücadele etmiyor geçen seneki ljajic bu olamaz caner bu takımda yedek olur başkada bişe olmaz şu kadroyu sahaya sürmelyiz defansı oturttuk bu belli oluyor hucümüda oturtursak çok başka olur ama bugünkü inadında devam ederse hoca biyerde patlarız

Çevrimdışı MUSTAFA_

hadi konya'nın iğrenç futbol anlayışından dolayı bu haftayı affedelim. ama haftaya bitik kayseri'ye karşı böyle oynarsak hocanın kulağı çooook çınlar
Sahamızda daha iyi oynuyoruz. En azından galibiyete daha rahat gidiyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

aynen lens yerine boydda olabilir ama caner ve ljajic olmamalı ljajic formu geri kazanana adam sahada yürüyor sürekli pas hatası yapıyor mücadele etmiyor geçen seneki ljajic bu olamaz caner bu takımda yedek olur başkada bişe olmaz şu kadroyu sahaya sürmelyiz defansı oturttuk bu belli oluyor hucümüda oturtursak çok başka olur ama bugünkü inadında devam ederse hoca biyerde patlarız

Ben boyd yerine lensi tercih ederim sebebi fizik olması hızı olması.Boyd'da hızlı ama fizik yok lens asist yapmasada,gol atamasa da adam geçip topu rakip kaleye geçiriyor yaklaştırıyor o bölge de ki bek oyuncusunu korkutuyor rahat rahat cıkarttırmıyor geriye yardıma da geliyor.Caner oynamasın da boyd'da olur lense de :)
Ljajic'i kazanalım derken diğer oyuncuları kaybedicez gerek yok düzeleceğe benzemiyor devre arası yaklaşıyor kendi bilir.Ljajic yüzünden orta saha çöküyor Oğuzhan v2 oldu top almıyor kosmuyor fizik bitmiş seviye de.
Aynen defans oturmus vaziyette hücum hattını da oturtup takımı kurcuklamamak lazım .

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak Yılmaz: "Ben de taştan bir insan değilim, benim de duygularım var. Bu takımın kaptanıyım, dik durmak gerekiyor, karakter koymak gerekiyor, ben Beşiktaşlıyım, bunu gittiğim her takımda söyledim. Biraz daha sağduyu isteyebilirim ama hepsinin başımın üstünde yeri var. Bizim için bıçak sırtı bir maçtı, rakiplerimizin bir tanesinin kaybetmesinden sonra bugün kazanmak istiyorduk. Karşı takım iyi bir takım, iyi statları, hocaları ve taraftarları var. Bir şeyleri tam olarak oturtamadık. Takım arkadaşlarımızla birbirimize alışamadık, oynadığımız oyuna alışamadık. Burada kimseyi suçlamıyorum. Formda olmadığınız dönemde 1-0, 1-0 kazanmak ileride işinize yarayacaktır. Şu anda çok güzel bir ortam var."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Diaby ankaragücü maçında %100 lük golü kaçırmasa şuan liderdik.Küçük nüanslar şampiyonluğu kaçırmamıza neden oluyor.

Beşiktaş Süper Lig’de gol yemiyor. Siyah-beyazlılar son oynadığı 6 lig maçında sadece 1 gol yedi

✅Beşiktaş 2-0 Alanyaspor
⚠️Ankaragücü 0-0 Beşiktaş
✅Beşiktaş 1-0 Galatasaray
✅Antalyaspor 1-2 Beşiktaş
✅Beşiktaş 1-0 Denizlispor
✅Konyaspor 0-1 Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Muhammed Elneny: "Takımı tebrik ederim. Herkes çok çalıştı ve kazandık. Sürekli konuşuyoruz, birlikte savunma yapmamız gerektiğini söylüyoruz. Bu şekilde 5 maçta 1 gol yedik. Beşiktaş forması giymek benim için gurur. İnşallah bu şekilde devam edeceğiz ve şampiyon olacağız."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Burak Yılmaz: "Ben de taştan bir insan değilim, benim de duygularım var. Bu takımın kaptanıyım, dik durmak gerekiyor, karakter koymak gerekiyor, ben Beşiktaşlıyım, bunu gittiğim her takımda söyledim. Biraz daha sağduyu isteyebilirim ama hepsinin başımın üstünde yeri var. Bizim için bıçak sırtı bir maçtı, rakiplerimizin bir tanesinin kaybetmesinden sonra bugün kazanmak istiyorduk. Karşı takım iyi bir takım, iyi statları, hocaları ve taraftarları var. Bir şeyleri tam olarak oturtamadık. Takım arkadaşlarımızla birbirimize alışamadık, oynadığımız oyuna alışamadık. Burada kimseyi suçlamıyorum. Formda olmadığınız dönemde 1-0, 1-0 kazanmak ileride işinize yarayacaktır. Şu anda çok güzel bir ortam var."

Sanki biraz laf atmış gibi hocaya bilemedim.Gökhan gönül de biraz laf atmıştı hocaya geçen haftalarda.

Çevrimiçi levitate

qral > falçao
bipbipbupbup

Galatasaray 1-0, Umut Nayir Dk 69
Denizlispor 1-0, N’Koudou Dk 70
Konyaspor 1-0, Burak Yılmaz Dk 71

Son 3 maç gol dakikalarımız...

ljajici anlamıyorum taraftar geçen sene değer veriyordu hepimiz adamı çok seviyorduk bu bizlere ihanet sahada yok adam ne bi mücadele ne bi hırs adam yürüyor pas hatası yapıyor top kaybı yapıyor devre bitecek biraz kıpırdandığı maç 1-2dir her maç umuyoruz ama yok burası BEŞİKTAŞ formanın ağırlığını taşıyamıyorsa devre arası direk yollayalım olmaz böyle büyük takımın 10 numarası oyunu yönlendirir sorumluluk alır bunların hiçbirini yapmıyor kendine yazık eder bizler değer verdik geçen sene bi sıkıntısı yoktu saçma sçapan triplerde sene başından beri oğuzhan v2 olmadan piyasası varken zarar etmeden gönderelim devreye kadar düzelmezse

Hocaya sitem ediyor herhalde oynattığı oyuna bana öyle geliyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Takımın ilk 11'i bu ;
Sistem 4-2-3-1 olmalı.

Karius

El neny   Atiba

Burak

Şu 11’in ülke sınırları içinde alamayacağı maç yok. :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Hocaya sitem ediyor herhalde oynattığı oyuna bana öyle geliyor.
hocaya siteminde bir sınırı var adam yok sahada pas atamıyor resmen alıyor topu eveliyor gevelyor sprint bile atmıyor hocaya sitemi varsa yolları ayıralım hocaya sitemi varsa bu taraftara ihanet etmesi gerekmez yazık eder kendine

Çevrimdışı Necmi

Zar olsada koyduk...

Şimdi gelelim Hunter’in hatalarına.

Hocam bu Caner’i 90 dk tutmak nedir allasen ya. :s20:
asist yaptı  :D

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abdullah Avcı: "Bundan evvel çalıştığım takımda da ligin en az gol yiyen takımıydık. Maç kazandıkça özgüven ve takım enerjisi yukarı çıkıyor. Konyaspor zor bir rakip. Ligde birçok takımla karşılaşıyoruz ama taktiksel anlamda en fazla planı olan takımlardan biri. 6 maçlık süreçte tek gol yedik. Milli aradan döndükten sonra oyunlara dönmek kolay olmayabiliyor ama güzel galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Konyaspor zor bir rakip. Ligde birçok takımla karşılaşıyoruz ama taktiksel anlamda en fazla planı olan takımlardan biri. 6 maçlık süreçte tek gol yedik. Milli aradan döndükten sonra oyunlara dönmek kolay olmayabiliyor ama güzel galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum."

Beşiktaş Tarihi
★★★