Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2552116 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi murat

Masraflari ceplerinden mi odeyecekler?
Bu isin sitandarti nedir mesela, a takim deplasman macina kac yonetici gider, masraflarin hangilerini kulup oder?
3 yoneticinin yol su konaklama masrafini kulup odesin mesela kalanlar pamuk ellerini ceplerine soksun
Mali disiplin olsun ama su isin bi tuzugu de olmali oturup yazsinlar ansiklopedi gibi
Mesela anc nin sirketinde 100 tane mudur toplanip mi gidiyor fuara.

yönetici maça gitmek için bile elini cebine atmayacaksa gelmesinler göreve.

Çevrimdışı tangaz

22.01 de ilginx seyler oluyor

Yabanciya 1 yerine 2 veriyoruz sonra onu gayriresmi yoldan.... hop beyne kan gidiyor konuyu baska yere bagliyir
Ilginc yani iste duyuyon ispat edemiyon sonra
Denetlemeci denetlese ne gorecek
Lens 2 almis 2 hesabina yatmis
Sonra?

reis vidyoyu akşam izledim orda yabancıya da demiyor oyuncuya diyor yerli yabancı hepsini şeediyor 1 milyonluk oyuncuya 2 veriliyor sonra onu gayri resmi yoldan derken sonra oyuncuyuda kaybediyoruz die bağlıyor sözü tam şenol stayl salmış kobrayı

bilindik bilgiyi 50 yıllık futbol adamı teyit etti şaşırmadık burda 1,7 mio sanki pektonun cebine mi giriyordu derken tam da bunu şeetmiyormuyduk zaten.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

yönetici maça gitmek için bile elini cebine atmayacaksa gelmesinler göreve.

anç fikret beyin aylardır ödemediği elektrik faturalarını cebinden ödemiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

Akşama kritik bir maça çıkacağız yenmek zorundayız hakemle mücadelemiz daha çetin Olcak akşam Fıratın bize karşı sergilediği hakemlik ortada bizim lehimize penaltı vermek kendisinin kitabında yoktur birde bizim aleyhimixe kırmızı vermekde 3-0lık gs maçında 2 penaltıyı gördü vermedi fb 2-2lik maçın son dksı babele hasan ali tekmeyi geçirdi gördü penaltıyı vermedi emenike olayı malum bize karşı yönetimi ortada ancak fıratıda gömmemiz lazım sahaya çıkıp çoşkulu baskılı oynamalıyız Aykut  Abdullah hocaya önde basarak oynatıyırdu bizede önde basarlarsa o baskıyı kırmamız şart ve orta. Sahayı geçtiğimiz an diaby ve nkadou ile pozisyonlar bulabiliriz akşam ki maçı kayıpsız geçersek önümüz açık İstanbul dışına çıkmıyoruz devreye kadar ve rakiplerimizi altımıza alıp lider bile bitirebiliriz devreyi şu maçı alalım ne olursa olsun Burak kendine gelir umarım bugün golleri atar çok ihtiyac var burağa ileri hattımız nkadou-Diaby-ljajic ilerde Burak olacak herhalde geri hattımız belli zaten ideal kadromuz ile çıkacağız çoşkulu oynayalım eğer Aykut ilerde basarsa direk gs maçı gibi uzun top atıp indirelim yada dönen topları basarak direk kaleye inelim Konya formsuz ceza sahası dışından çok gol yediler mutlaka şut atmalıyız elneny kaleyi görünce vurmalı inşallah akşam güzel bir galibiyet ile döneriz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

konyada bir grup yine hırsız tezahuratı yapmış burağa acaba dertleri ne gerçekten merak ediyorum sezonun kritik maçlarından ve zor bir deplasman hakem sıkıntılı yapılacak en son şey ama bi grup taraftar kılığına girmiş kişiler yapmış ben bunu yappanın bizim taraftar olmadığını düşünmek istiyorum bu adiliktir adam zamanında hata yaptı geldiğinde kendini kabullendirmek için savaştı severiz burağı yada sevmeyiz üzerinde beşiktaş formasını taşıyorsa bunun yaplması ahlaksızlıktır yönetim değişmiş bi ivme yakalamışız bu maçı alırsak önümüz çok daha açık ama yapılana bak anlamlandıramıyorum

Çevrimdışı cursedofdragon

konyada bir grup yine hırsız tezahuratı yapmış burağa acaba dertleri ne gerçekten merak ediyorum sezonun kritik maçlarından ve zor bir deplasman hakem sıkıntılı yapılacak en son şey ama bi grup taraftar kılığına girmiş kişiler yapmış ben bunu yappanın bizim taraftar olmadığını düşünmek istiyorum bu adiliktir adam zamanında hata yaptı geldiğinde kendini kabullendirmek için savaştı severiz burağı yada sevmeyiz üzerinde beşiktaş formasını taşıyorsa bunun yaplması ahlaksızlıktır yönetim değişmiş bi ivme yakalamışız bu maçı alırsak önümüz çok daha açık ama yapılana bak anlamlandıramıyorum
renkli olabilirler.  :tabe:

Çevrimdışı ilhan mansız

rakipler Ligi götüremeyeceklerinin farkında, artık her türlü pisliği yapacaklardır. İnşallah biz kazanırsak ve fenerde kaybederse bütün avantaj bize geçecek. 🦅🦅.bu noktada oyunculara, yönetime, taraftara vs. Karşı yapılacak her hareket maksatlıdır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

rakipler Ligi götüremeyeceklerinin farkında, artık her türlü pisliği yapacaklardır. İnşallah biz kazanırsak ve fenerde kaybederse bütün avantaj bize geçecek. 🦅🦅.bu noktada oyunculara, yönetime, taraftara vs. Karşı yapılacak her hareket maksatlıdır.
Bu maçı alırsak fb zaten puan kaybetmesi yüksek ihtimal önümüz çok açık fikstürümüz çok iyi inşallah bu akşam kazanırız da önümüze bakarız

Çevrimdışı Necmi

renkli olabilirler.  :tabe:
hiç sanmıyorum. Renkli değillerde Beşiktaşlıda olduklarını sanmıyorum.

Çevrimdışı Necmi

Bu maçı alırsak fb zaten puan kaybetmesi yüksek ihtimal önümüz çok açık fikstürümüz çok iyi inşallah bu akşam kazanırız da önümüze bakarız
fenerin puan kaybetmemesi için çalışırlar biz kazanırsak.
malatya yapabileceklerinin üstüne koyması lazım.

Çevrimdışı sametbagan

Akşam maç berabere biter fener de berabere kalır.Yoksa gs geri düşer bunu da maalesef bu oyunu dizayn ettiğini zanneden gerzekler  istemez.

maalesef futbolumuzun hali bu sezonun 26-27.haftasına kadar en az 4-5 takımı yarıştan koparmayıp güya ligin izlenirliğini arttırıyorlar.

Çevrimdışı ilhan mansız

Akşam maç berabere biter fener de berabere kalır.Yoksa gs geri düşer bunu da maalesef bu oyunu dizayn ettiğini zanneden gerzekler  istemez.

maalesef futbolumuzun hali bu sezonun 26-27.haftasına kadar en az 4-5 takımı yarıştan koparmayıp güya ligin izlenirliğini arttırıyorlar.
aynen, yalnız işleri çok zor, takımlar o kadar dandik ki😂, giresunsporun forvetini Zlatan İbrahimoviç diye yutturmaya çalışıyorlar 😂

Çevrimdışı Necmi

negatif enerji yok kazanmak için önce kendimiz inanmalıyız.
sürekli birilerinin önünü keseceğini düşünerek mücadele edilmez
birilerinden birşeyleri düzeltmeyi mi bekleyelim zor oyunu bozar
sen dirençli olursan karşındakinin direnci kırılır. Hiç birşey hayatta sane hediye paketiyle
verilmez istiyorsan zorlayacaksın alırsın alamazsın ama zorlayacaksın almak için.

Çevrimdışı Necmi

aynen, yalnız işleri çok zor, takımlar o kadar dandik ki😂, giresunsporun forvetini Zlatan İbrahimoviç diye yutturmaya çalışıyorlar 😂
aslında şu anda en sorunsuz ve en güçlü takım biziz bizdeki eksiklik birlik olamamak
bütünleştiğimiz anda bu takım ipi çok kolay göğüsler. Biz ne yapıyoruz yola devam ettiğimiz oyunculara saldıralım
yetersiz diyelim sonra o oyuncularla şampiyon olacağız diyelim kanatları beğenmiyoruz ama ligde elimizdeki kanatlardan daha iyi kanat
oyuncusu olan takım yok. orta sahayı beğenmiyoruz ama kimsenin elinde atiba elneny ljajic yok yaklaşan ayarda bir
oyuncu bile yok. stoperlere bin kılıf buluyoruz ama vida olsun ruiz olsun bugüb serbest bırak birbirlerine girerler almak için
beklerimizde öyle herşeyi bir kenara bırakalım hiç beğenmediğimiz caner seviyesinde bekleri yok
kalecimizde düzeliyor öndeki uyum sağlandıkça biz sadece takım olamadık bu arada burak şu anda ligin en iyi forveti.
takım ritim kazanınca burakda sıralamaya başlar. sorunlarımız yokmu var tabiki ama baş edebilecek bir kadroda var.
biraz gaza ihtiyaçları var. oyuncuya moral verdiğinde performansları iki katına çıkar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu maç öncesi hırsız burak diye bağıranlar, fikret orman gitme diye pankart tutan adamlar aynıdır. Asla Beşiktaş'lı olduğuna inanmam. Burağı istememek yakıştıramamak bir nevi anlarım ama bu kadar kritik maç öncesi demotive etmek hainliktir. Bu adam bizim formamızla çıkacak maça.Yapanlara yazıklar olsun, ama Burak genelde böyle durumlarda daha çok hırslanan biri. İnşallah böyle içimizdeki hainlere attığı gollerle cevap vericek bu akşam.

Çevrimdışı celiker1

Maç sonucu ne olursa olsun buraya not düşüyorum.N'Kodou sakat değilse sahada olması lazım.Diaby sağ açık değil forvet arkası ikinci forvet gibi olur.Sakatlık ve ceza harici bunların olmadığı Beşiktaş kadrosu teknik yönetim hatasıdır
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı murat baltacı

Hoca niye ilk yarıları çöpe atıyoruz niye canerde ısrar ediyorsun niye bu ağır pas oyununda ısrar ediyorsun
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi levitate

dışkı gibi oynayıp kazanmakta bir meziyettir helal takım

hocayı @tangaz abinin merhametine bırakıyorum :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Zar olsada koyduk...

Şimdi gelelim Hunter’in hatalarına.

Hocam bu Caner’i 90 dk tutmak nedir allasen ya. :s20:

Çevrimiçi levitate

totem olsun diye söylemedim, bu maçı alırsak eşşeklik etmediğimiz sürece ligi alırız diye düşünüyordum :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

totem olsun diye söylemedim, bu maçı alırsak eşşeklik etmediğimiz sürece ligi alırız diye düşünüyordum :D

Hoca ısrarından vazgeçmedikten sonra çok zor.

Çevrimiçi mayguntr

Ilk 6 mac 12 gol yiyip, sonraki 6 macta 1 gol yemek,

Devre arasina kadar onumuzdeki 5 mac istanbuldan cikmiyoruz.