Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555625 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi Necmi

Rica ederim fakat telif hakları bakımından site açısından sorun olabilir diye fotoğraf kullanıyorum. Geri video olayında belli bir dakika kullanabiliyoruz ama daha iyisini @Necmi abi bilir.
izinsiz bein linki bile paylaşamıyoruz bırak videoyu sitesinde uyarı var
bizim sitemize link bile veremezsiniz diyor.

Çevrimiçi levitate

Darısı bizim başımıza :D Geçen senenin yarı performansını gösterse yeterli.
Şu an rakamsal olarak geçen seneki performansına yakın oynuyor. Oyun olarak iyi değil ama skor katkısı hala iyi.
turnuvaya gitseydi 25'e satardık
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

izinsiz bein linki bile paylaşamıyoruz bırak videoyu sitesinde uyarı var
bizim sitemize link bile veremezsiniz diyor.
Yani ben de öyle tahmin ettiğim için o işe giremiyorum. Şimdilik fotoğrafla idare ederiz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Takımın keyfi yerinde :)

Cumartesi gecesi de böyle gülerler inşallah

Beşiktaş Abdullah Avcı'sız çalıştı
Beşiktaş, Süper Lig’in 12'nci haftasında İttifak Holding Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Özel bir etkinlikte bulunan teknik direktör Abdullah Avcı, çalışmada yer almadı.

Kaynak: Fanatik

Abdullah hocam nerdesin ??? Senin Beşiktaş'tan önemli ne gibi etkinliğin olabilir ???

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaşlı Gökhan Gönül, takımdan ayrılacağı iddialarına bu paylaşımla yanıt verdi 😂 #Beşiktaş
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Beşiktaşlı Gökhan Gönül, takımdan ayrılacağı iddialarına bu paylaşımla yanıt verdi 😂 #Beşiktaş

:kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

:kop: :kop: :kop:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Gökhan gönül müthiş bir profesyonel, ben çok beğeniyorum kendisini.Hala performansı iyi bence, maşallahı var. Ayrıca fenerbahçeli formalı fotoğrafları silmemesine rağmen benim için gram önemli değil, istiyorsa bolusporlu olsun sahada o hırsı o mücadeleyi o formayı terlettiğini, formasını silmediği takıma karşı da farklı oynamadığını görünce takmıyorsun zaten. Pamuk şeker gibi gider gitmez eskiden ekmek yediği kaba pislemedi. Veya sahada Beşiktaş'ı tınlamayan ama yanlış bir şey yapınca Beşiktaş armasını öpen fotoğrafını paylaşanlar gibi değil.

Çevrimiçi Necmi

Gökhan gönül müthiş bir profesyonel, ben çok beğeniyorum kendisini.Hala performansı iyi bence, maşallahı var. Ayrıca fenerbahçeli formalı fotoğrafları silmemesine rağmen benim için gram önemli değil, istiyorsa bolusporlu olsun sahada o hırsı o mücadeleyi o formayı terlettiğini, formasını silmediği takıma karşı da farklı oynamadığını görünce takmıyorsun zaten. Pamuk şeker gibi gider gitmez eskiden ekmek yediği kaba pislemedi. Veya sahada Beşiktaş'ı tınlamayan ama yanlış bir şey yapınca Beşiktaş armasını öpen fotoğrafını paylaşanlar gibi değil.
geçmişini inkar eden insanın geleceğide olmaz.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Yani ben de öyle tahmin ettiğim için o işe giremiyorum. Şimdilik fotoğrafla idare ederiz.
kendi sitesinin linkini paylaşılmasına bile hoş görülü olmayan bir firmanın ben şahsen sitesine asla girmem
ben tıklayarak hit kazandırmayayım demek derdi direk sitesine girilmesi

bence admin aynıdır kulübün politikası değişmiştir.

o da olabilir :)

Ajdin Hasić'in transfer detayları. (Orta Çizgi)

✅1.2 milyon Euro imza parası
✅200 bin Euro civarı yıllık ücret

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ajdin Hasić'in transfer detayları. (Orta Çizgi)

✅1.2 milyon Euro imza parası
✅200 bin Euro civarı yıllık ücret
İlk önce genel haberi girip gündem yaratıp Beşiktaş'a zarar vermek yerine neden bekleyip sonra detayları paylaştı? Hem söyleyeyim: Amacı siteye hit almak. İlk önce olay yaratıyor sonra bak bende doğrusu var deyip reklamını yapıyor.  İzlemeyenlere olayı tam olarak anlamaları için "Nightcrawler" diye bir film var onu izlemelerini öneririm  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

İlk önce genel haberi girip gündem yaratıp Beşiktaş'a zarar vermek yerine neden bekleyip sonra detayları paylaştı? Hem söyleyeyim: Amacı siteye hit almak. İlk önce olay yaratıyor sonra bak bende doğrusu var deyip reklamını yapıyor.  İzlemeyenlere olayı tam olarak anlamaları için "Nightcrawler" diye bir film var onu izlemelerini öneririm  :tabe:

olabilir  :tabe:

EURO U-19 11. Grupta Bosna Hersek, Lüksemburg’u 90+3. dakikada atılan golle 1-0 mağlup etti.

Golün asisti takım kaptanı Ajdin Hasić’ten geldi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

EURO U-19 11. Grupta Bosna Hersek, Lüksemburg’u 90+3. dakikada atılan golle 1-0 mağlup etti.

Golün asisti takım kaptanı Ajdin Hasić’ten geldi.
Çocuk altın yumurta gibi. Değerini bilip yavaş yavaş oynatmaya başlamamız lazım. İlerde çok büyük meblağlara satabiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Biraz toparlandığımız anda ne hikmetse bütün oyuncularımıza teklifler yağıyor.

Bugün bütün medya organları ortaklaşmış gibi haberler yapmışlar.

Burak,vida,Gökhan gönül, vs. Tüm kadroya teklif gelmiş ne hikmetse :)

Çocuk altın yumurta gibi. Değerini bilip yavaş yavaş oynatmaya başlamamız lazım. İlerde çok büyük meblağlara satabiliriz  :tabe:

Devre arası çabuk gelsin o yüzden gerçi çok bir şey kalmadı :) 6 maç kaldı :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Devre arası çabuk gelsin o yüzden gerçi çok bir şey kalmadı :) 6 maç kaldı :)
Oyunda da oynayamadım hatalardan beta sürümünü. Oyunun da çıkmasını bekliyorum Hasic için. Ancak ikinci devre iyi bir Hasic bize çok şey kazandırır. Bence Visca'dan daha iyi bir şey çıkartır ondan Avcı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkanımız Ahmet Nur Çebi eski yönetimin Fikret orman'ın Vodafone ile 2 yıl için 36 milyon tl üzerinden yaptığı anlaşmayı çok az buluyor ve en azından 50 milyon Tl'ye çıkartılmasını istiyor. Aksi takdir de 1 sene için fesih bedelini ödeyip Türkiye'nin en zengin iş adamlarından biri olan Mansimov'un sponsor olunması isteyecek.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık