Deplasmanda 11. dk 2-0 öne geçen büyük takım ya farka koşar ya maşın fişini orada çeker. Takımda çok ciddi, akılsız ve yetersiz₁ oyuncu çokluğu sorunu var. Geçen sene ki fener ol-mamak için böyle galibiyetler iyidir. Fakat ilk devre bitmeden ilk 2 yarışından koparız gibi duruyor o durumda da 4-5. olmak başarı bu takımla. 5 tane çok net 11 oyuncusuna ihtiyaç var ilk 2 den söz edebilmek için. Çebi nin gelmesine sevindim. Fakat kaliteli oyuncuya ederini verip almayacağını da iyi biliyorum. Hele 5 tane imkansız... Skorer oyuncu yetersizliğin varsa bu ligde olduğun yerde debelenirsin...
5. maçımızda ilk deplasman galibiyetimizi aldık. 4-5 tane daha deplasman alırsa bu takım başarılıdır gözümde.
Takım parasını aldı. Derbi galibiyetinden moralli. 11. dk 2-0 öne geçmiş takım. Avcı nın gerçek anlamda değerlendirileceği ilk maçtı. İstediği tüm ortam oluşmuştu. Sonuç odaklı bakarsak başarılı oldu. İlerisi için bakarsak sınıfta kaldı. Her ne kadar oyuncu profili anlamında geldiği takımdan daha düşük seviye bir kadro olsa da ileri uçta, 4 oyuncunun da çıkması gerekse de yerine sakat Burak hariç sokacak oyuncusu olmasa da 3 hamle yaptı her hamlesinde oyunu daha da rakibe verdi. Giren-Çıkan isim olarak eleştirmiyorum ama her 3 hamle de hatalı... Ayrıca ilerisi için bizi bekleyen en büyük sorun sezon öncesi herkes Şenol Güneş yi eleştirip Avcı yı kutlasa da erken ve fazla gelmiş demek ki takıma yüklemeler, takımın yaşı önce ki oyun anlayışı da etken olsa da takım 90 dk yı çıkaramadı maalesef. Hem de ligin en zayıf takımlarından birine ve 2-0 öne geçmişken... Bunları da kazandığımız maçtan sonra olsa da - olarak buraya bırakmak lazım.