Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2532015 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı worns

hocanın geçen sene elinde bayiç ve adebayor seçenekleri varken robinhoda ısrar edip şampiyonluğu vermesi pivot sevmiyor mu acaba dedirtiyor bana

Geçen sene ileri uç oyuncusunu sahte 9 kullanmaya takmıştı evet. Zaman zaman Bajic'i de oynattı ama çoğunlukla düşük tempolu bir pas oyunu artı robinho üzerinden oyunu oturtmaya çalıştı.

Aslında hocanın kariyerinde farklı evreler var. Ekstra defansif oyunu tercih ettiği hatta bunu çok iyi oynattığı dönemler var. Geçiş oyunu üzerinden ekmek yediği ve Başakşehir'in asıl parlak maçlarını oynadığı dönemler var. Bu zamanlarda Adebayor'u hayata döndürmüşlüğü, Batdal'dan filan verim almışlığı var. Son bir yılı dışarıda bırakırsan bütün kariyerinde pivotlar var. Tek tip oyun üzerinden kendini var etmiş bir hoca değil. Duruma göre planı değiştirdi bu konuda başarılıydı da.

Bir noktadan sonra ana oyun planını topa hükmeden, sahayı parselleyen :) pozisyonların hareketli olduğu, akışkan bir hücum futboluna dönüştürmeye çalıştı. Kafasındaki ideal futbolu oynatma aşamasına geçtiğini düşündü. Başakşehir'de bunu belli oranda yapabildi. Belli oranda tıkandı. Bizde ise şaşırtıcı bir iyimserlikle kariyerine kaldığı yerden devam etmeye çalıştı. Belli bir savunma kültürü, birlikte oynama alışkanlığı olan takımda bu konuda daha iddialı olabilirdi ama henüz hiç bir hattı derli toplu olmayan takımı da idealist kafayla aynı düzene sokmaya çalışınca sağlam çakıldı.

Şu aralar durumu anlamış görünüyor. Wolves maçından beri rollerin daha tanımlı olduğu, karma pas tercihlerinin kullanılabildiği bir oyuna dönmeye çalışıyoruz. Şansına elindeki oyuncu grubundan da çok kayıp verdi, total kalite sorunuyla da karşı karşıya kaldı. Kör topal bir dönüşüm geçirmeye çalışıyor. Artık ihtiyaçlar listesine pivot özellikli bir hücumcu ekleyeceği kesin Umut'u kullanmaya başladığı rol bunu gösteriyor.

Çevrimdışı tangaz

Geçen sene ileri uç oyuncusunu sahte 9 kullanmaya takmıştı evet. Zaman zaman Bajic'i de oynattı ama çoğunlukla düşük tempolu bir pas oyunu artı robinho üzerinden oyunu oturtmaya çalıştı.

Aslında hocanın kariyerinde farklı evreler var. Ekstra defansif oyunu tercih ettiği hatta bunu çok iyi oynattığı dönemler var. Geçiş oyunu üzerinden ekmek yediği ve Başakşehir'in asıl parlak maçlarını oynadığı dönemler var. Bu zamanlarda Adebayor'u hayata döndürmüşlüğü, Batdal'dan filan verim almışlığı var. Son bir yılı dışarıda bırakırsan bütün kariyerinde pivotlar var. Tek tip oyun üzerinden kendini var etmiş bir hoca değil. Duruma göre planı değiştirdi bu konuda başarılıydı da.

Bir noktadan sonra ana oyun planını topa hükmeden, sahayı parselleyen :) pozisyonların hareketli olduğu, akışkan bir hücum futboluna dönüştürmeye çalıştı. Kafasındaki ideal futbolu oynatma aşamasına geçtiğini düşündü. Başakşehir'de bunu belli oranda yapabildi. Belli oranda tıkandı. Bizde ise şaşırtıcı bir iyimserlikle kariyerine kaldığı yerden devam etmeye çalıştı. Belli bir savunma kültürü, birlikte oynama alışkanlığı olan takımda bu konuda daha iddialı olabilirdi ama henüz hiç bir hattı derli toplu olmayan takımı da idealist kafayla aynı düzene sokmaya çalışınca sağlam çakıldı.

Şu aralar durumu anlamış görünüyor. Wolves maçından beri rollerin daha tanımlı olduğu, karma pas tercihlerinin kullanılabildiği bir oyuna dönmeye çalışıyoruz. Şansına elindeki oyuncu grubundan da çok kayıp verdi, total kalite sorunuyla da karşı karşıya kaldı. Kör topal bir dönüşüm geçirmeye çalışıyor. Artık ihtiyaçlar listesine pivot özellikli bir hücumcu ekleyeceği kesin Umut'u kullanmaya başladığı rol bunu gösteriyor.

bu yazıdan çıkan sonuç aslında hocanın iyi bir geçiş oyunu taktisyeni oldugu pep olmaya çalışırken kaybettiği şeklide değil mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

bu yazıdan çıkan sonuç aslında hocanın iyi bir geçiş oyunu taktisyeni oldugu pep olmaya çalışırken kaybettiği şeklide değil mi?

doğru. hoca bence her türlü iyi taktisyen farklı oyunları da oynatabiliyor. ama taktik birikimine çok fazla güvendi. aşırı özgüven sorunu yaşamaya başladığını düşünüyorum bir noktadan sonra. bütün futbol medyası adamdan taktik gurusu olarak bahsetmeye başladı vs.  o da aslında bielsa menşeili olan ideal futbol maceralarına daldı.

pep olmak sadece iyi taktisyen olmakla olmuyor ki. pep geldi ilk senede pahalı city kadrosunu 4. yapabildi.  sonra dedi bunlarla olmuyor bana yeni bekler lazım. iki beke 110 milyon euro harcadı. bir transfer yılında 300 küsür milyona oyuncu aldı sanırım. şimdiki city zaten oldukça üst düzey oyuncuların pepin taktiğine evriltilmesi ve diğer mevkilere de en uyumlu adamların alınmasıyla kuruldu. zaten pep'in oyun görüşlerinin gelişmesinde çok etkili olan bielsa'da performans bakımından hep sorunludur. zaman zaman yükselir takımları, çok konuşulur, estetik oyun oynarlar ama elindeki takımlar oyunun istediği fizik gücü ve kaliteyi kaldıramaz.

ben pep olmaya çalışma demiyorum yine bir gün denersin :) ama önce zaten yapabildiklerini yap. caner'e oyun kuruculuk öğreteceğim, dorukhan'a de bruyne videosu izleteceğim diye takım defansını oturtmayı unuttu. halbuki avcı geldiğinde ilk düşündüğümüz şey, en azından sahaya yerleşmeyi bilen, kolay gol yemeyen bir takım oluruz düşüncesiydi. o kadar maceracı başladı ki schuster takımından beter olduk savunma zaafları konusunda.

Çevrimdışı tangaz

doğru. hoca bence her türlü iyi taktisyen farklı oyunları da oynatabiliyor. ama taktik birikimine çok fazla güvendi. aşırı özgüven sorunu yaşamaya başladığını düşünüyorum bir noktadan sonra. bütün futbol medyası adamdan taktik gurusu olarak bahsetmeye başladı vs.  o da aslında bielsa menşeili olan ideal futbol maceralarına daldı.

pep olmak sadece iyi taktisyen olmakla olmuyor ki. pep geldi ilk senede pahalı city kadrosunu 4. yapabildi.  sonra dedi bunlarla olmuyor bana yeni bekler lazım. iki beke 110 milyon euro harcadı. bir transfer yılında 300 küsür milyona oyuncu aldı sanırım. şimdiki city zaten oldukça üst düzey oyuncuların pepin taktiğine evriltilmesi ve diğer mevkilere de en uyumlu adamların alınmasıyla kuruldu. zaten pep'in oyun görüşlerinin gelişmesinde çok etkili olan bielsa'da performans bakımından hep sorunludur. zaman zaman yükselir takımları, çok konuşulur, estetik oyun oynarlar ama elindeki takımlar oyunun istediği fizik gücü ve kaliteyi kaldıramaz.

ben pep olmaya çalışma demiyorum yine bir gün denersin :) ama önce zaten yapabildiklerini yap. caner'e oyun kuruculuk öğreteceğim, dorukhan'a de bruyne videosu izleteceğim diye takım defansını oturtmayı unuttu. halbuki avcı geldiğinde ilk düşündüğümüz şey, en azından sahaya yerleşmeyi bilen, kolay gol yemeyen bir takım oluruz düşüncesiydi. o kadar maceracı başladı ki schuster takımından beter olduk savunma zaafları konusunda.

pep olmak mantıklı bir seçim değil bence pep dediğin adam 3 stoper var 4. lazım 50 milyon bons bütçesi isterim diyor şak önüne konuyor diğer mevkilerde de durum farklı değil bu nedenle bizim lige uygun olan pep olmak değil yup haynkes olmayı seçmektir. :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

pep olmak mantıklı bir seçim değil bence pep dediğin adam 3 stoper var 4. lazım 50 milyon bons bütçesi isterim diyor şak önüne konuyor diğer mevkilerde de durum farklı değil bu nedenle bizim lige uygun olan pep olmak değil yup haynkes olmayı seçmektir. :icool:
ralf ragnick te olur bir alt klasmanda
https://www.goal.com/tr/haber/ralf-rangnickin-futbol-aydinlanmasi/ldwi9tppgrty1ozzgkwm72y1g
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2019, 18:05:59 MURAT ]

Çevrimdışı Alper1903

pana hazirlik macinda genclerle oynadi istedigi oyuna yakin bir sey oynadi gencler, sonra sivas macina cikti canerle medelle q7’yle 3 tane yedi takim. demek ki yasi ilerlemis topcuya ne soylersen soyle kafasindakini oynamaya calisiyor. ben buradan bunu anliyorum. besiktas 50 milyona stoper alamayacagina gore mecbur eldeki malzemeden yemek yapacak. cok gec fark etti bunu. takimi da kendine inandirmasi gerek artik.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yine düşürücez yabancı sınırını falan demeye başlamış nihat. lan artık salın şu meseleyi ben gerçekten artık %100 emin oldum, türk menejerler böyle başkanlara falan baskı yapıyor komisyon alıyolar. çünkü türk oyuncuları öyle ittiremedikleri için ellerinde patlıyor galiba. Türk milli takımına bak, on numara hepsi yurt dışında düzgün eğitim alıyorlar.

Çevrimdışı mellfred

Biz bu sene kupa maçı oynayacak Mıyız ?

Çevrimdışı Egos

Biz bu sene kupa maçı oynayacak Mıyız ?

evet, işin kötüsü kupa makul bir hedef gibi gözüküyor. umarım birkaç maç gençleri oynatabiliriz.

Çevrimdışı mellfred

Aynen var böyle bir ton oyuncu. Sörloth Ts'ye gidene kadar her türlü alınabilirdi gayet de iş görürdü. Bu konuda çok kötü sınav verildi.
Vedat muric ismi çok ayyuka çıkmadan bize yazılıyordu geçen sezonun ikinci yarısı
Hatta, güneşi “benden sonra da hoca kullanır iyi oyıncu alın bunu” falan gibisinden konuşturmuşlardı gaste haberinde
ben de açıpmizlemiştim maç özetlerini
Gs fb savaşa girince bizimkiler araya giremediler yoksa akıllarında vardı muric

Çevrimdışı mellfred

evet, işin kötüsü kupa makul bir hedef gibi gözüküyor. umarım birkaç maç gençleri oynatabiliriz.
Kupa aşkı bizi tarumar etti iki sezon hiç bulaşmasınlar
koy gençleri günahıyşa sevabıyla götürsünler gittiği kadar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bobo sanki hiç oynamamış gibi görünüyor ama sessiz sedasız işini yapıp gitmiş bir oyuncu. Bu biraz da takımın kötü olup unutmak istediğimiz bir dönemde oynamış olmasından kaynaklanıyor.
Bobo ile çifte kupalı şampiyonluk yaşadık :alala: :alala:

Hele O kupa finalinde Fb ye yaptıkları :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

bence abartıyorlar her maç o kadar pozisyonu her kaleci çıkarıyor emin ol.
kariusunda her maç çıkardığı en az üç net pozisyon oluyor ama bizde bu görünmüyor
muslera çok pis hatalı goller yiyor. ama bizim için karius göze batıyor. kötü kaleci değil ama
abartıldığı kadar iyi kalecide değil. necipin kafasını kurtarabilecek kalecimi var :D
muslera yerdi :evillol:
Abi Musleranin sağına demekten dilimizde tüy bitti, Beşiktaş sayfaları Musleranin sağından yediği Gollerden kolaj videolar yapıp Futbolculari etiketlemişler , Umut izlemiş sanırım videoları :evillol: :evillol:

Bu arada gerçekten herif sağına gelen 5 topun 4 unu alıyor içeri :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Yine düşürücez yabancı sınırını falan demeye başlamış nihat. lan artık salın şu meseleyi ben gerçekten artık %100 emin oldum, türk menejerler böyle başkanlara falan baskı yapıyor komisyon alıyolar. çünkü türk oyuncuları öyle ittiremedikleri için ellerinde patlıyor galiba. Türk milli takımına bak, on numara hepsi yurt dışında düzgün eğitim alıyorlar.
Altyapidan oyuncu neden cikmiyor saniyorsun
Altyapi oyuncusundan komisyon alamazsin alirsan da cok kucuk miktar olur onun yerine yabanci cakarsin ya da kazma turk topcuya 1.7 maas ha o maasin hepsi oyuncunun cebine de girmez ustune oyuncuyu da kovamazsin ya konusursa

Çevrimdışı tangaz

Altyapidan oyuncu neden cikmiyor saniyorsun
Altyapi oyuncusundan komisyon alamazsin alirsan da cok kucuk miktar olur onun yerine yabanci cakarsin ya da kazma turk topcuya 1.7 maas ha o maasin hepsi oyuncunun cebine de girmez ustune oyuncuyu da kovamazsin ya konusursa

her klasmanda (2.lig 3.lig) her oyuncudan yenir reis sezon başı sakaryasporda bir yönetici istifa etti mahallenin çocugu kontenjanından yönetime girmiş sen ben gibi amatör ruhla bişiler yapmaya çalışıyor X bir oyuncu ile 200bine anlaşıyor sonra menajer bunu devre dışı bırakıp başkan yada 2.başkanla kontak kuruyor oyuncu 350bine transfer ediliyor herifde istifa ediyor sonra basına açıklama yapıyor araya vali filan giriyor görevine geri dön diye vbvb bu ülkede her ligde filmler dönmesi dtandart olmuş.

diagne misal herif açıklama yapıyor gs.den 2,5 maaşım var top 5 lige gidersem bunun altını kabul ederim bir alt klasman belçika vb aynı maaşa giderim araplar olursa 5 isterim die, buraya kadar açıklma ve mantık makul avrupa liglerinden bize gelen oyuncularında orda 1 alıyorsa tr.de 1,5a kadar istemesini makul karşılarım üstü hep soru işareti diğer ve daha büyük soru işareti ise anadoluda oynayan oyuncular ist.a gelirken maaşını neden hep 3e katlar? misal diagne dedik ya adam top 5 lige gidersem daha az maaşa okeyim diyor ee 3 büyüklerde o top 5 lig misali kayseride 1e oynayan eleman ist.a 0,7-0,8e razı gelecek üstü her türlü indira gandi

Çevrimiçi Kartal Ç

Bjk insaat sirketi kurabiliyorsa menajerlik sirketi de kurabilir. Ilk etapta kendi altyapi oyuncularimiza yonelik. Cocuklari vampir menajerlere kaptirmayiz.

Çevrimdışı tangaz

Abi Musleranin sağına demekten dilimizde tüy bitti, Beşiktaş sayfaları Musleranin sağından yediği Gollerden kolaj videolar yapıp Futbolculari etiketlemişler , Umut izlemiş sanırım videoları :evillol: :evillol:

Bu arada gerçekten herif sağına gelen 5 topun 4 unu alıyor içeri :tabe:

bu sene formda bir sezon geçiriyor

Çevrimdışı tangaz

Efsane..

Bu yaşta bu performans gerçekten inanılmaz..

yaş dediğin sadece bir sayı dostum  :eyes

2 sene daha rahat oynar

yaş dediğin sadece bir sayı dostum  :eyes

2 sene daha rahat oynar
Abi mevkisi itibari ile bu yaşta bu performansı gerçekten çok çok ekstra bir durum

Çevrimdışı tangaz

Abi mevkisi itibari ile bu yaşta bu performansı gerçekten çok çok ekstra bir durum

ve reel paraya oynayan belki de tek oyuncumuzdur

ve reel paraya oynayan belki de tek oyuncumuzdur
Güven ile Umutu saymazsak en az paraya oynayan oyuncumuz , Necip ile aynı paraya oynuyor..

Çevrimdışı tangaz

Güven ile Umutu saymazsak en az paraya oynayan oyuncumuz , Necip ile aynı paraya oynuyor..

lens'in üç de birine oynuyor katkısı ise 10 katı :claps:

Mustafa Sandal #OmuzOmuzaKartalYuvasına kampanyasına 200 forma alarak destek verdi.

Mustafa Sandal #OmuzOmuzaKartalYuvasına kampanyasına 200 forma alarak destek verdi.
Üstte de Fethi sabancı yazıyor

Sabnci ailesinden mi acaba yoksa soy isim benzerliği mi :alala: