Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2549833 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı levitate

salak değil bu adam bütün istifa seslerini duydu, sürekli puan kaybediyor bunun da farkında. istifa da etmiyorum diyor. o zaman bilerek yapıyor başka açıklaması yok. demek ki başka şeyler peşinde.
kendimi kanıtlayacağım düşüncesinde bence

ama şu saatten sonra çok zooooor
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Abdullah Avcı tazminat peşinde.Başka izahı yok :s20:

elin geselisi ne bekliyordun ki

burda renklileri övüp ligin dominant takımları deyip dururken gönderemeyen fikret orman ödesin tazminatını
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 'TaNeR'

salak değil bu adam bütün istifa seslerini duydu, sürekli puan kaybediyor bunun da farkında. istifa da etmiyorum diyor. o zaman bilerek yapıyor başka açıklaması yok. demek ki başka şeyler peşinde.

Truva atı olur kendisi (bknz. Avcı hakkında mesajlarım)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Carşı frankfurt taraftarini izlesin, takim nasil destekleniyor görsünler.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mellfred

Şenol Güneş’in gönderilmesinin büyük hata olacağını ısrarla söyledim
8. Haftada td gönderilmez
bunu da söylüyorum 
Kaldı ki geldiğinde kimse şampiyonluk beklemiyordu. İlk sene takım kurulur seneye rekabet ederiz denmiyor muydu ?
kulüpte tek kuruş maaş ödenmemişken daha fazlasını beklemek de fazla iyimserlik

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş’in gönderilmesinin büyük hata olacağını ısrarla söyledim
8. Haftada td gönderilmez
bunu da söylüyorum 
Kaldı ki geldiğinde kimse şampiyonluk beklemiyordu. İlk sene takım kurulur seneye rekabet ederiz denmiyor muydu ?
kulüpte tek kuruş maaş ödenmemişken daha fazlasını beklemek de fazla iyimserlik

adamın gelmesi hata idi
kalması ise daha büyük hata olacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı levitate

ilk yarıda 278 pasın 158'ini rebocho, vida, roco ve elneny yapmış. bir bakıma kendi aralarında top çevirmişler

bilic zamanı bile böyle değildik vay be
bipbipbupbup

Çevrimdışı Alper1903

Truva atı olur kendisi (bknz. Avcı hakkında mesajlarım)

mümkün, yönetimin göndermesini bekliyordur bence o daha mümkün.

Çevrimdışı mellfred

adamın gelmesi hata idi
kalması ise daha büyük hata olacaktır.
Karılmıyorum abi
Devre arasına kadar kalmalı be destek verilmeli,derken ts ikiyi yedi,
kimi getirirsek getirelim bu sakatlık ve şanssızlıkla -+ 2 puan farkla benzer yerde olacaktık
hakkını yemeyelim Avcı adam akıllı tam kadro tek maç oynayamadı
Sezon başından beri santraforu yok
(@mylife1903 hep söyler atanın iyi olacak)
Stoperde sürekli birileri var  birileri yok kaleci zaten yok
ortasahada sürekli eksik Kanatlar vasat
Sakatlıklar nedeniyle as takımdan 6 eksik vardı bugün üstelik yediğimiz gol bariz oyuncu hatası 1 penaltı kaçırdık üsrtüne
Sezon genelinde de hep şanssızdık, bu avcının da şanssızlığıydı
Paralar ödenmedi zemin rezalet yönetim rezalet. taraftar yönetim rekabetinin ortasında kaldı destek alamadı
Sakatlıklar yetmiyormuş gibi bir de amatör hatalar (vida elneny kırmızıları kaçan goller penaltılar...)
bir sekiz hafta daha görelim derim
dediğim gibi aksilikler gelince üst üste gelir

Çevrimdışı tangaz

Karılmıyorum abi
Devre arasına kadar kalmalı be destek verilmeli,derken ts ikiyi yedi,
kimi getirirsek getirelim bu sakatlık ve şanssızlıkla -+ 2 puan farkla benzer yerde olacaktık
hakkını yemeyelim Avcı adam akıllı tam kadro tek maç oynayamadı
Sezon başından beri santraforu yok
(@mylife1903 hep söyler atanın iyi olacak)
Stoperde sürekli birileri var  birileri yok kaleci zaten yok
ortasahada sürekli eksik Kanatlar vasat
Sakatlıklar nedeniyle as takımdan 6 eksik vardı bugün üstelik yediğimiz gol bariz oyuncu hatası 1 penaltı kaçırdık üsrtüne
Sezon genelinde de hep şanssızdık, bu avcının da şanssızlığıydı
Paralar ödenmedi zemin rezalet yönetim rezalet. taraftar yönetim rekabetinin ortasında kaldı destek alamadı
Sakatlıklar yetmiyormuş gibi bir de amatör hatalar (vida elneny kırmızıları kaçan goller penaltılar...)
bir sekiz hafta daha görelim derim
dediğim gibi aksilikler gelince üst üste gelir

ilk yarıda 278 pasın 158'ini rebocho, vida, roco ve elneny yapmış. diğer maçlara bakarsak benzer istatistikler görürüz isimler değişir ama mevkiler değişmez. takımda coşku yok böyle saçma sapan pas tercihleri ile (geride yana yana) coşkuyu yakalayamayız. adamın sınırsız olanakla başaksitide yaptıkları daha doğrusu yapamadıkları kriz anlarını yönetemeyişi büyük takımı çalıştıramayacağının emareleridir. 3 sene üst üste kalsa da yönetimsel hatalar olmasa da sonuç değişmeyecek işte bu nedenle gitmeli ve geleceğe bakılmalı zira bu seneyi kaybettik. önümüzde 2 seçenek var acil avcıyı gönderip antrenörle (şenol fidan vb) yola devam edip sezon sonu için hoca planlaması yapmak sezon sonu yeni hocayı getirmek ya da şenol fidanla birkaç hafta götürüp en geç devre arası yeni td.yi getirip gelecek senenin temellerini atmak. ben şahsen 2.yi seçerim adam gibi ahlaklı (amacı para ile sınırlı olmayan başarıyı seven winner) kariyerli bir yabancı hoca gelsin ligi rakipleri görsün kadroyu görsün gelecek senenin planlarınıda transferlerinide belirlesin ormanın  kampa transfer yetiştirmeme saçmalığından arınmış yönetimle kampa full yada fulle yakın kadro ile başlasın adam gibi takım izleyelim derim...

Çevrimdışı worns

İstifa niye etsin ki adam? Böyle bir beklenti içerisinde olmak saçma. Daha 15 resmi maça çıkmamış, eksik problemli bir kadronun üstüne sürekli cezalar-sakatlıklarla uğraşmak zorunda kalmış vs. Yermek istiyorsanız yeterli malzeme var ama desteklemek isteyenin, bir şeyler yapabileceğine inananın da savunabileceği noktalar var. Niyete bağlı bir durum. Hiç bir hoca bu kadar sürede net çıkarımlar yapılabilecek seviyede değerlendirilemez bence. Hoca da kendi içinde istifa etmesini gerektirecek bir neden görmeyebilir.

Sonuçta ortada bir iş ilişkisi var. Kimseye zorla sözleşme imzalatmadı herhalde. Reel hayatta bir işyerine 1000 dolarını bırakmayacak mahkeme mahkeme gezecektir burada yazanların yüzde 80'i. Bu da normal olanıdır. Kötü bir şey değil. Adam durduk yere neden elindeki sözleşmeyi yırtsın? Şu onuru varsa istifa eder vs kafaları çiğlikten başka bir şey değil. Sözkonusu olan kim olsa aynı şeyi düşünürdüm. Pektemek, Köybaşı vs en sevmediklerim farketmez. Sözleşmeyi vereni eleştirirsin, politikayı eleştirirsin. İşçiyi eleştiremezsin. (sözleşmesini feshetmiyor diye eleştiremezsin yani) Kaç para yazıyorsa yazsın karşısında.
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2019, 00:26:08 worns ]

Çevrimdışı Alper1903

gerçekten gitmesi gerekiyor bu adamın artık. hayretle izliyorum her hafta ya. bide bugün çıkıp taraftar hakkımda kötü konuşmadı diyor napsınlar ana avrat sövsünler mi yani bunu mu istiyor?
nereye bakarsan bak. tribüne, sokağa, internete kim memnun bu adamdan? her yerde istifası isteniyor.
taraftar yemişim süslü cümleleri maç kazan diyor adam hala parselizasyon diyor, geçiş diyor, bilmemne diyor da diyor.
taraftar git, seni istemiyoruz başkasını istiyoruz diyor adam haftasonu taraftarımız bizi ileriye götürecek diyor.
ne istiyorsa verilsin allah aşkına artık sinir bozmaya başladı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İstifa niye etsin ki adam? Böyle bir beklenti içerisinde olmak saçma. Daha 15 resmi maça çıkmamış, eksik problemli bir kadronun üstüne sürekli cezalar-sakatlıklarla uğraşmak zorunda kalmış vs. Yermek istiyorsanız yeterli malzeme var ama desteklemek isteyenin, bir şeyler yapabileceğine inananın da savunabileceği noktalar var. Niyete bağlı bir durum. Hiç bir hoca bu kadar sürede net çıkarımlar yapılabilecek seviyede değerlendirilemez bence. Hoca da kendi içinde istifa etmesini gerektirecek bir neden görmeyebilir.

Sonuçta ortada bir iş ilişkisi var. Kimseye zorla sözleşme imzalatmadı herhalde. Reel hayatta bir işyerine 1000 dolarını bırakmayacak mahkeme mahkeme gezecektir burada yazanların yüzde 80'i. Bu da normal olanıdır. Kötü bir şey değil. Adam durduk yere neden elindeki sözleşmeyi yırtsın? Şu onuru varsa istifa eder vs kafaları çiğlikten başka bir şey değil. Sözkonusu olan kim olsa aynı şeyi düşünürdüm. Pektemek, Köybaşı vs en sevmediklerim farketmez. Sözleşmeyi vereni eleştirirsin, politikayı eleştirirsin. İşçiyi eleştiremezsin. (sözleşmesini feshetmiyor diye eleştiremezsin yani) Kaç para yazıyorsa yazsın karşısında.
Güzel yazmışsın. Devre arasına kadar beklenir. Düzelme emareleri umut ışığı görülmediği takdirde tazminatım diye de üstüne tutturursa  bize gelmesinde emeği geçen Fikret Bey ve arkadaşları ile sistemci teknik direktör tayfamız bir kampanya açıp o kampanya ile Avcı'nın tazminatını ödesinler bir zahmet.

Çevrimdışı ozankarakoc

Katılıyorum. İstifa da etmesin zaten. Ama bizimle dalga geçmekten de vazgeçsin mümkünse... 'Onuru varsa istifa eder' demek çiğlik, sığlık, ama basın toplantısında kıkır kıkır gülmek, rahat rahat cevaplar vermek, 'bakarız ya, olursa olur, olmazsa olmaz' minvalinde açıklamalar yapmak da normal değil.

Biraz bir şeyler hisset be adam! Bir şeylere isyan et! 'Çok üzgünüz' de, 'çok kızgınız' de... 'Hata yaptım özür dilerim' de... Hata yapmadığını düşünüyorsan 'antrenmanda konuştuklarımızın hiçbirini sahaya yansıtamadık' de... Oyunculara faturayı kesip kaçmasan da, ne bileyim, sitem et, bir şey yap!

Şu rahatlığı beni delirtiyor!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

ilk yarıda 278 pasın 158'ini rebocho, vida, roco ve elneny yapmış. bir bakıma kendi aralarında top çevirmişler

bilic zamanı bile böyle değildik vay be
Buraya bak. @levitate 2000 li yıllara gelene kadar ligde 70 den az gol atmamışız hiçbir teknik direktör yönetiminde :tabe: 2000lere bakarsak da en kısır dönemimizi geçiriyoruz. Maç başı neredeyse 1 gol atıyoruz. Gol sayımızda azalma bekliyorum ama gol atacağımız umudunu kaybedeceğimizi düşünmemiştim.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Fikret

Ders alinmiyir
Milneye yaptilar
Luceye yaptilar
Senola yaptilar

Listeden donen olmadi hic heveslenme
(...) sizin akli-selim yaklasiminizi hatirliyorum. Orneklerinizde de haklisiniz.
Bu kulubun medya gucu zayif. Zenginleri oyle birbirine yakin degil, kamuoyu olusturamiyor. Mafya-vari yapilanmalari yok gs gibi.
Biraz da bu sebeplerden oturu taraftarin bir kismini hemen manipule ediyorlar.

Bizim taraftar kotu gidisatta ilk olarak kulubun en iyisi, en degerlisinin kafasini aliyor.
Ilk doneminde Quaresma mesela gayet iyi oynuyordu. Takimin yildizi o donemler hizli falandi da kesinlikle is yapiyordu. Nihat Kahveci-Nobre-Holosko falan ne paralar alirken adam takildi illa yollandi. 1 sene oynamadan parasini alip gitmis oldu.
Sonra Fernandes, adam kontrat istedi alamadi. Tum rakipler Besiktas'in tek yildizina daliyordu, ikili sikistirma vs. Hakemler paso kart gosteriyordu. Her Fener maci oncesi 3 mac ceza aliyordu. Besiktas Ozzy-Holosko-Olcay-Almedia hucum 4lusuyle gol atamayinca basarisiz olunca sucu medya vs Fernandes'e bir sekilde yiktilar. Sahaya girip Fernandes'e tekme atan adam, o tribunde Fernandes'e kufreden, laf eden diger taraftarlarin yansimasiydi. Gene o donemin en iyi oyuncusunu ucuz sekilde yem ettik. Senol Gunes desen ayni sekilde.
Ama mesela Bilic soz konusu oldu mu hic kimse kotu sey soylemezdi. Medya cok severdi kendisini. Rakip taraftarlar adeta asikti. Her sene Besiktas'i 3. yapan, her derbiyi istisnasiz kaybeden adami kim sevmez?
2 sene boyunca uber basarisizliklar + sezon ortasi West Ham'la anlasan Bilic'in arkasindan agit yakan bu taraftardi. Sebebi de bu medya vs kanmalari. Bazilari kendilerine romantikler diyor. Bence duygusal da denebilir. Stabil olmayan duygulari olan tipler.
Senol Gunes'e Turk hoca diye gosterilen saygisizligi da bunlar yapti. Takim kotu gidince oklari ilk q7'ye, ilk fernandes'e cevirenlerde bunlardi. Simdi Besiktas'ta mesela ilk firsatta Ljajic-Burak Yilmaz'a gomme isleri baslar mesela.

Bu duygusal takilan arkadaslarin arada bir "fact check" yapmasi lazim. Ya bir olaydan, duygularinizdan uzaklasin dusunun.
Senol Gunes'in sampiyonluklari bir kenara sirf derbi galibiyetleri, Besiktas'i korkulan takim yapmasi, Avrupa'da namaglup sezonlari yada kendi sahasinda kolay kolay maglup olmamasi gibi istatistikleri icin bile tutmamiz, desteklememiz gerekirdi.
Acik konusalim her sene oyuncu parlatip, satan bir hoca olsa sampiyon olmadan da birkac sene kalmasi kimseyi uzmezdi. Al Marcelo'yu, Sosa'yi, Tosic'i, Fabri'yi uc kurusa adam parlatsin sen sat.
Sampiyonluklari, sattigi-aldigi oyuncu bonservis miktarlari, derbi galibiyetleri, avrupa basarilari gibi elle tutulur gercekler yerine:
-Orkan niye oynamiyor?
-Lens'e mobbing
-Necip neden oynuyor?
-Pas oyunu nerede?

gibi birbirinden komik, sacma seylerle elestirdiler. Sacma seyler diyorum cunku cogu subjektif, cunku cogu senin teknik direktorden daha iyi bilemeyecegin seyler. Marcelo'yu satip Vida-Medel alirsan pas oyunu kalmaz tabi. Sanki hoca keyfinden dan-dun vurun diyor. Yedek stoperin Rojo iken Necip daha iyiyse oynar tabi. Lens gibi Fenere transfer calimi diye aldigin adam varken tabi Q7 oynar. Orkan 2.ligde top oynayamazken, Besiktas kadrosuna tabi ki de girmemeli!

Degil bu forumda koskoca Turkiye'de Lens'in neden Besiktas'ta 11 baslamadigini, Orkan'in neden kadroya alinmamasi gerektigini Senol Gunes'ten iyi bilecek adam yoktur. Ama gel gor ki elestirmeye gelince sanki yeni yetme hoca gibi davranildi. Sebebi de duygusal. Medya gazi, yabanci karizmasi da yok adama gomelim.

Azicik objektif bakan herkes Senol Gunes kalibresi antrenorun Besiktas'a 10-20 yilda bir gelecegini gorurdu.
Burak Yilmaz mesela gecen 2.devre gosterdigi santrafor performansini Falcao'dan alamayacaklar. Son 2 transfer doneminde 20+m eurolar harcanan forvetlerin toplam performansi Burak'a yaklasamiyor bile. Avrupa'da top 10'u zorlayacak bir performans gosterdi adam. Ama takim kotu, kendisi sakat, hoca-antremanlar kotuyken simdi ilk firsatta teneke baglanmaya calisilacak. Ljajic kariyerinde "winner"lik pek olmayan bir adam, boyle yedek kalayim takim 2-0 gerideyken onemsiz macta gol-asist yapayim adamiydi. Senol Gunes'le biraz toparladi, kosmaya, mucadeleye basladi iyi oynadi. Ama simdi baya kotu, tek yaptigi da yan pas, geri pas. Ljajic gibi 8m euro gibi buyuk yatirim yaptigimiz oyuncuyu da uc gune kalmaz basinla beraber yerler.

Bu taraftar grubunu hic secmiyorum, Besiktas'in kanserli hucreleri olarak goruyorum.
Cer cop transfer yapmayin, bir tane alin adam gibi alin diyorduk, Demba Ba geldi. O adamin basarili olacagi cok bariz. Mantikli bir bonservis+maas'la gelmisti. Objektif degerlendirmesini yapacaksin. Lens'in kariyerinde "aman beni alma fena patlar" yaziyordu, Fenere transfer calimi diye aldik. Lens'e laf ettirmeyenler sucu Senol hocada, Q7'de buldu. Bu sezon sene basi Q7'ye gene suc attilar. E adam gitti daha da kotuye gittik. Quaresma sana ligde Avrupa'da mac kazandiriyordu. Rakipler saygi duyuyor, cekiniyordu. Oyunun kotulugu adamdan dolayi degildi, eskiden takiminin en iyi 5. oyuncusuyken onundeki 4 oyuncunun yollanmasi yuzundendi. Saglikli Gokhan Tore'yle forma savasi veren adami Orkan Cinar'la forma savasi verdirtirsen iyi sonuc beklemeyeceksin zaten.
Elinizi vicdaniniza koyun artik su sacma sapan duygusal yorumlari yapmayin. Su gozler surada Senol Gunes Aras'i Ermeni diye oynatmiyor, hoca irkci diyenler gordu. Boyle bir nefret olabilir mi?

Çevrimdışı levitate

Buraya bak. @levitate 2000 li yıllara gelene kadar ligde 70 den az gol atmamışız hiçbir teknik direktör yönetiminde :tabe: 2000lere bakarsak da en kısır dönemimizi geçiriyoruz. Maç başı neredeyse 1 gol atıyoruz. Gol sayımızda azalma bekliyorum ama gol atacağımız umudunu kaybedeceğimizi düşünmemiştim.

gol atmaya dayalı bir düzen yok, oldukça normal :D

şenol hoca ve bilic dönemlerinde bile kötü oynayıp pozisyona giremediğimiz zamanlar oluyordu, ama oyuncular doğaçlama davranıp, risk alıp şapkadan tavşan çıkarabiliyordu

bu sene bunları yapanı tesislerde kırbaçlıyorlar galiba
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2019, 08:01:47 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Fikret

Haketmedigin pozisyona haketmedigin iliskilerle gelirsen, ya dusuk tazminata tamah etmek zorunda kalirsin yada tum reputasyonunu yerle bir olmasina seyirci kalirsin.

(...)

A.Avci gibi Mehmet Ayan'in arkadasi olacak kadar dusuk bir kisi tabi ki istifa etmez. Haketmedigi parayi almak icin cig hareketler beklerim kendisinden. Ama zorlamamiz gerekiyor:

- Adil senaryo sudur: Besiktas bu senenin kalan 9 ayinin parasini oder. A.Avci'da zaten bu sure zamaninda yeni is bulur. Bu sayede A.Avci'nin kariyeri dibe batmamis olur.
Besiktas ekstra para odemez, Avci yuzunu kurtarir.

- Kotu senaryo sudur: Besiktas taraftari, camiasi nefret eder. Tazminat icin A.Avci'nin ne kadar kuculdugu gorulur. Senol Gunes'in gecen sezonki kadrosunun ustune 18m euro harcamasina ragmen lige kume dusmeme siralarinda takilan, Avrupa'da rezil rusva olan A.Avci'nin ne kadar kotu antrenor oldugunu herkes gorur. Tum karizmasi cizilir, kariyeri bitirilir. Ha 3-5 ay sonra tam tazminatiyla kovulur.
Besiktas tum parayi oder ama A.Avci'nin rezilligini de herkese gosterir. Yallah 2. Lig'e!

Hicbir hoca bu kadar kisa surede, net cikarimlar ... Nasil bir hoca ozur dilemeciligidir bu pes valla.
Abdullah Avci zaten 10-15 senedir Besiktaslilarin "yere yatsana" diye bildigi bir futbol katiliydi. Milli takim macerasindaki basarisizligi, Selcuk Inan-Alevi diye oynatmama olaylari vs herkesin aklinda. Inanilmaz basarisiz bir donemdi. Sonrasindaki elindeki anormal pahali, hukumet-belediye destekli takimlarla da rezil olusunu biliyoruz.
A.Avci karakteri, Besiktas taraftarinin sevmemesi ve de basarisiz, kupasiz, loser bir hoca olmasiyla zaten degerlendirilip, sepetlenmesi gerekir.
Gecen sene, santrafor gelince 2.yariyi cok iyi geciren su takimin uzerine 18m euro harcayip basarisizligin kitabini yazan Avci "apologist"ligini birakmanizi tavsiye ediyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Uyku tutmadi
Ya arkadas az gezindim, sergenj falan rahat buraksinlar
Oyle bir evlikten hayir gelmez
Calistirsin malatyayi bizim fikret baskankn sacmaliklarindan neden malatya zarar gorsun, iki yakamiz biraraya gelmez
Atiba calistirsin takimi

Sureyya abi calistirsa bundan kotu olmaz zaten

1-2 haftaya hocamizin arkasindayiz demecleri baslar o demec geldiginde en cok 3 hafta

Cok ve bos konusuyordu avci hoca hala ayni, burasi besiktas basin cok fena kullanir soylediklerini dedim anlatamadik
Isler kotu gidiyor doye fazla kurcalamiyirlar hocayi, biraz iyi gitsin 2-3 mac kazanalim ustiste, o basin toplantilarinda sagli sollu yoyecek cins cins sorulari

Bu medyaya hala anlaya calisiyor, anan yasiyor mu de gec iste

Caneri cakma bek yapmis, pepdullah falan deniyordu. Adriyano boyle oynuyordu zaten dedigimde, avcifanboyteam bana ne diyordu, caneri de oyle oynatsaymis senol gunes. Senol gunes salak mi malini bilmez mi?

Turkiyeye reykard gelmisti barselona efsanesi herifi burda paketledik. Sostemi varmis falan, bombos islerdir bunlar, sanki kendi bisi bulmus kimse aciklayamiyor, kimya mi bu, icat yapti sanki, tesla

Sistemle olsa almanyada baska sampiyon cikar, essek koysan basina bayern oluyor, dunku cocugu koyuyorlar takimin basina gene bayern oluyor. O sistem dedigin saha icinde degil yonetim kademesinde lazimdir.

Buyrun size sistem. O suslu laflari da fikret orman yer, anc gibi torunoglu gibi o adamlar yemez o laflari

Iki sene cl oynadik 1 maglubiyet aldik o da kievdeki tartismali mac. Mustehak bu taraftara sonra tarih neden tekrar ediyir

Avci hoca toplantida ozzi falan diyor, biz diyoruz ozzi o cocuga toplantida canere de fisek mi diyeceksin?
Ilhan cavcav olaydi bu hocayi 3. Hafta kovardi secim kongre falan derken arqda kaynadi
Gsyi yenemezse 90. Dakika duduguyle beraber, besiktas jk avciyi takipten cikar
Bunu gwtirip 3 sene anlasma yapmak da fikret ormana yazar tabi

Ozzi ile tolgayi verin avciya da senol gunese futbol ogretsin, he he
Su ozzi lens tolgay negredo gibi adamlara yikama yaglama cekenleri arastirin hepsi avcifanboyu cikar

Senol gunese sure verenler vardi, ben de avciya verem sure gs maci son sans bakacam duzgun oynattin mi, takimi iyi hazirladin mi ona gore yani, sacmaliga bak.
Suslu laflarla yazacam ben bundan sonra, taraftar seviyor

Çevrimdışı mylife1903

Guruptan da cikmayalim mumkunse clden bi takim geir sonra hayat devam ediyor ertugruldan beter oluruz.
Ayrica guruptan cikarsak karyusu zorunlu alacaz gibi bisiler konusuluyordu

Gecen sene senol gunes tolga olsa hemen oynatirim diyordu da tolga neden yoktu, yoneticiye selam vermemis Tolga reyiz, layic de selam vermese kadro disi birakabilecen mi hem hangi yonetiymis o, safak, umut, ezikci falandir

Çevrimdışı mylife1903

gol atmaya dayalı bir düzen yok, oldukça normal :D

şenol hoca ve bilic dönemlerinde bile kötü oynayıp kaleye pozisyona giremediğimiz zamanlar oluyordu, ama oyuncular doğaçlama davranıp, risk alıp şapkadan tavşan çıkarabiliyordu

bu sene bunları yapanı tesislerde kırbaçlıyorlar galiba
Yaw yemisim sistemini ne sistemi
Kadro bu
Fayda alacaksin
Layic zaten twk basina performans verebilecek bi cocuk degil
Etrafini guze dllduracaksin azicik serbest birakacaksin
Maksimim verim alip parlatip 15-20ye italyaya geri sokusturacaksin

Layici izleseler seribe takimina almazlar suan
Hani oyuncuyu sistem parlatirdi, yalana bah
Sistemle parlatacaksan neden 7 adam aliyon 15 mykn harciyon
Paflara yap madem sistem mutis kimse anlamiyor, topcu bile

Bide sey tipler vardi
Vida layic falan sisteme uymuyor bunlara musteri bulalim he iyice kiy takimi olalim, layic ile vida iynayamiyorsa hoca gider bu kadar basit.

Layic ile vida sisteme oluymuyor, degistir o sistemi uydur, siti mi burasi o uymuyor bu uymuyor kaleciye 60-70 verek, ama muhim degil sisteme uyuyor

Çevrimdışı mylife1903

Gegenpirezmis pas iade oyunuymus cakma bek falan

Buyuk takimin ugrasacagi isler degildir bunlar, sen horoz olacaksin basip gececeksin, neyin sistemi, yildiz oyuncun sokacak golu, utanilacak bisi yok yildiz oyuncu katkisinda ezik olmayin, pep pep diyonuz yildiz mi yok o takimda, livirpulda yildiz oyuncu mu yok, tek basina mac alan 4-5 oyuncusu var sonra sistem yaparsin rakiplerine gore

Pirez yapmiyrouz topu geri kazanma suresi falan doye anlatiyordu hoxa
Bu mac oldu tgs?
Yahu rakip sana topu isteyerek veriyor al git pas yap kendini yor diye bi tarafindan istatistik uyduruyor gerikazanma suresi falan diye, adam sana veriyor zaten neden basacan kendini yoracan top sendeyken sen ne yapabiliyon ona bah. Topu sana bu ligde 4-5 mac vermezler i da deplasmanda derbi o senenin formda anadolu takimi falan

Ciktim orta yaptim yandan genislik verdim falan diye anlatuyor hoca, ee gecen sene en bastan yapiyorduk bunu, yanlis oynuyor diyordun o yanlisi bile duzelteniyorsun sadece laf kalabaligi yapiyorsun anlami cikar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başlıklara bak. Bu takım derbiye çıkacak. Tartışma devam ediyor. Umarım derbiyi kazanırız.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1187603288985874432

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Fikret

Ya bazi arkadaslar icin hersey imaj. Gegenpres lafini kullanmasa da ayni oyunu tarif etse, uygulasa Senol Gunes millet gene yok yedekten niye Necip girdi diyecek. Quaresma niye oynadi diyecek de diyecek.

Bu konuda son derece "sakat" bir algi(...) var. Olayi okuyup, suzmekten aciz bazilari. Bu tip kisileri sadece Besiktas taraftarinda gormuyoruz tabi. Milli takim 2.Fransa maci oncesi sagda, solda milletin yazdiklarini bir bakin.
Milli takim, reyting alamaz hale gelmis, gruplarda 4. olan bir haldeydi. Herkese mac kaybeder haldeydi.
Su takimi alip su grupta 3.yapsa hoca gene makul bir sonuc olurdu. 2.yapsa basari olurdu. 1. yapmak, Fransa'dan 4 puan cikarmak olaganustu bir basaridir. Ama gel gor ki birileri Senol Gunes'in kravatinin renginde.
Erman isimli tetikci Fransa maci sonrasi dahi utanmadan hocaya salliyor. Kendisinin hakemliginde kimden mamalandigini bilmeyen yok. Futboldan anladigi olmayan, Lewandowski'yi Alman sanan bir zircahil ama gel gor ki Senol Gunes'e atip tutuyor birileri de buna alkis tutabiliyor.

Bazi hocalarin PR'i zayif oluyor. Tipten kaybediyorlar, isimden kaybediyorlar.
Slaven Bilic'im gitar caliyorum, sigaraydi, sakaldi dedin mi zaten belli bir kesim taraftar o anda gozu kor asiga donusuyor.
Ismin Samet olunca olmuyor tabi o is. Samet Aybaba da bu takimi Fener'in uc puan arkasinda 3.yapti hem de cok daha facia bir kadroda, ekonomik krizin son noktasi bir durumda.
Samet Aybaba'nin kafasindaki ideal sistemde Olcay-Almeida-Holosko 3lusu tabi ki yoktu.
Samet Aybaba tabi ki takimdaki en iyi 2 yedeginin Necip+Ugur Boral olmasini istemezdi. Ama adam o takimdan maksimum verimi aldi. Samet Hocanin gitmesi dogruydu ama gel gor ki kimse arkasindan manifesto yazmadi.

Boyle suslu laflari etmezsen, medya senin hakkinda parlatma haberleri yapmazsa oldugundan az goruyorlar seni. A.Avci'nin kariyeri basarisizliklarla dolu. Hukumet, belediye destegine ragmen "loser" nasil olunur tanimini yaptigi pahali kadrolari cop ettigi sezonlari basariymis gibi pazarladilar.
Bu takim ekonomik sikintilardayken, 18m euro harcamak yerine Samet Aybaba'yi getirse emin olun su an Avrupa'da 4 puanin vardi ligde de 3. falandin. Para da harcamazdin bunun icin. Ama gel gor ki senin Samet'in listeye bile alinmaz, A.Avci goygocularla beraber Fikret Orman'i kafalar... Yazik gercekten. Samet gelseydi dedigim de yok. Bilic'i aldigin gibi genc yabanci hoca da bulup getirebilirdin, Tamer Tuna, Sergen hatta Mehmet Ozdilek gibilerine de sans verebilirdin.
Bu hocalar en azindan hucum futboluna devam ettirirdi takimi, oyunculardan da verim alirlardi. Belki 3. olup sezon sonu ONURLU SEKILDE ISTIFA verirlerdi. Neticede Besiktasli adamlar...
(...) Karakter sikintilari olan, Besiktas'a zit, CV'si basarisizliklarla dolu hocanin gelmesine on ayak oldunuz.