Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2543886 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mrred

Ruizin sakatlığı geçmiş diyorlar...
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Bu cümleye katılmıyorum. Oyun ve sistem çok değişti. Artık VAR diye bir şey var. Anadolu takımlarının hakları eskisi gibi göz göre göre hakem hatalarına kurban gitmiyor. Ayrıca 14 yabancı kuralından sonra deplasmanlar artık eskisi gibi değil. Eskiden oyuncu farkıyla bariz bir şekilde yenebilen takımlar vardı fakat 14 yabancı kuralından sonra bu fark da yavaş yavaş kapandı artık "oyun" farkıyla yenmemiz şart. Oyun farkı ortaya koyabilmemiz için de takımı inşaa etmemiz ve sabretmemiz gerek başka kurtuluşumuz yok. Ya da altyapından messi ronaldo falan çıkarcaz. Avcının Beşiktaş'a gelmesi onun için bir lütuftur ki adam ilk geldiğinden beri camianın ruhundan o yüzden bahsediyor. Kaçırdığı şampiyonluklarda eksik olan parça olarak hep bundan bahsetti. Şampiyonluğu olmayan bir TD taraftar ve camia gücüne inandığı için Beşiktaş'a geldi. Bu inanç ve güven Beşiktaş'ın büyüklüğünü bildiğini gösterir. Şenol Güneş iki de bir dışardan bakılınca ben bu kadar büyük bir camia olarak bilmiyordum diyip duruyordu. Bu sıkıntıların daha büyüğünü göze alıp gelmek isteyen kariyerli TD de olurdu fakat o zaman senelik 1.8 milyon euroya gelirler miydi ? En az 5 milyon euro isterlerdi.

neden ısrarla olmayan şeyleri varmış gibi yazıyorsun ilk iletinde şenol sürekli parayı bahane ederdi diyorsun oysa adam sezon başı kamplarda transfer sorulduğunda transfere gerek yok ayrılanlar olursa adam alınsın onun dışında maaşlar düzenli ödensin başka bişey istemiyorum demiştir. sene boyunca da anca sorulunca yanıt verirdi sanki durup durup bunu diyormuş algısı yaratma çabasında görüyorum seni.

şimdide şenol güneşin sadece ilk geldiğinde söylediği sözleri sanki sürekli demiş gibi yazıyorsun. şenol geldiğinde beşiktaş şampiyonlukları olan büyük bir kulüp bunu zaten herkes biliyor ama ben içine girince gördüğümden de farklı bir büyükmüş camiaymış şeklinde sözler söylemişti bizde izledik o konuşmaları hiç senin dediğin gibi demedi ve bunu sürekli diyip duruyordu demişsin yok böyle birşey.

kendi sevdiğini yüceltmek öne çıkarmak için diğerini karalıyorsun sürekli transfer döneminde de böyle birşeyler yazmıştın sanırım sergen hakkındaydı hatta ben öyle denmedi böyle dendi dediğimde görmezden geldin üzerinde 2-3 üye daha yok öle bişey doğrusu böyle diye yazınca haa ben yanlış biliyormuşum demiştin.

14 yabancı kuralı bugün mü geldi? 5 senedir var geçe seneler anadolu takımlarına puan kaybettiğimiz maçlardan sonra gelip birkaç kişi sürekli gülücük emojileri koyup kadro erzurumdan da mı kötü malatyadan da mı kötü sivastanda mı kötü die yazıyordunuz şimdi mi anadolu takımları kıymete geldi. geçelim bunları beşiktaşın forması 8. haftada 14 puan yapar bunun için td.de gerekmez ver atibaya kadroyu sana 14 puan çıkarırdı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

neden ısrarla olmayan şeyleri varmış gibi yazıyorsun ilk iletinde şenol sürekli parayı bahane ederdi diyorsun oysa adam sezon başı kamplarda transfer sorulduğunda transfere gerek yok ayrılanlar olursa adam alınsın onun dışında maaşlar düzenli ödensin başka bişey istemiyorum demiştir. sene boyunca da anca sorulunca yanıt verirdi sanki durup durup bunu diyormuş algısı yaratma çabasında görüyorum seni.

şimdide şenol güneşin sadece ilk geldiğinde söylediği sözleri sanki sürekli demiş gibi yazıyorsun. şenol geldiğinde beşiktaş şampiyonlukları olan büyük bir kulüp bunu zaten herkes biliyor ama ben içine girince gördüğümden de farklı bir büyükmüş camiaymış şeklinde sözler söylemişti bizde izledik o konuşmaları hiç senin dediğin gibi demedi ve bunu sürekli diyip duruyordu demişsin yok böyle birşey.

kendi sevdiğini yüceltmek öne çıkarmak için diğerini karalıyorsun sürekli transfer döneminde de böyle birşeyler yazmıştın sanırım sergen hakkındaydı hatta ben öyle denmedi böyle dendi dediğimde görmezden geldin üzerinde 2-3 üye daha yok öle bişey doğrusu böyle diye yazınca haa ben yanlış biliyormuşum demiştin.

14 yabancı kuralı bugün mü geldi? 5 senedir var geçe seneler anadolu takımlarına puan kaybettiğimiz maçlardan sonra gelip birkaç kişi sürekli gülücük emojileri koyup kadro erzurumdan da mı kötü malatyadan da mı kötü sivastanda mı kötü die yazıyordunuz şimdi mi anadolu takımları kıymete geldi. geçelim bunları beşiktaşın forması 8. haftada 14 puan yapar bunun için td.de gerekmez ver atibaya kadroyu sana 14 puan çıkarırdı.
Sen neye sinirlendin şimdi ben anlamadım ?
Agresif olunca haklı olmuyorsun . Sakin ol
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2019, 13:53:08 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı sametbagan

En azından Ali Koç'un seçildikten sonra açıkladığı kadarını bizimkilerde açıklamalı.
Bankalar birliği anlaşmasının neden böyle yapıldığı eğer nedenini bulabilirlerse açıklanmalı.
Durum söylendiği kadar kötü değilse oda açıklanmalı.
Kimi eleştireceğimizi bilelim.
Aynen belkide önceki yönetimin günahını alıyoruz burda bilip bilmeden sallıyoruz habire

Sorumluyu bulalım ona göre sallayalım durduk yere günaha girmeyelim zaten günahkarız yeterince bide bu eklenmesin :evillol:

Çevrimdışı mrred

Ben o şekilde düşünüyorum
Senin gibi düşünmek zorunda mıyım ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Aynen belkide önceki yönetimin günahını alıyoruz burda bilip bilmeden sallıyoruz habire

Sorumluyu bulalım ona göre sallayalım durduk yere günaha girmeyelim zaten günahkarız yeterince bide bu eklenmesin :evillol:

önceki yönetim mi kaldı samet? f. orman çek çük devri bitti demedi mi? dedi. bunun meali tümüyle düze çıktık demektir. tümüyle düze çıkılıp akabinde daha beter göçülmüşse bu formanın son çeyreği dönemine filan denk gelir.

banka yapılandırması filan hiç şeffaflık olmadıgı için tam bir muamma.

önce 1,6 milyar yapılandırıldı dendi sonra geçen serdal adalı 900 istedik trabzona 200 vermişlerdi bize de 250 verdiler gese 1 fener 1,1 istiyordu dedi karmakarışık hepsi. brak seni beni f.oran denetleme kuruluna bile bilgi evrak vb vermemiş ki.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Ben o şekilde düşünüyorum
Senin gibi düşünmek zorunda mıyım ?

dilediğin gibi düşün buna kimse bişey diyemez ama olmayanı varmış gibi yazarsan düzeltmemizi de hoş karşılamalısın.

Çevrimdışı mrred

dilediğin gibi düşün buna kimse bişey diyemez ama olmayanı varmış gibi yazarsan düzeltmemizi de hoş karşılamalısın.
hangi olmayan ? Şenol Güneş ben bu camianın bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum demiş mi dememiş mi ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı 'TaNeR'

mete kalkavanı vermişler gese maçımıza

VAR'da mistır cücü ;)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

araştırcak bişey @mrred  biliyoruz zaten kaç kere dediğini

Çevrimdışı tangaz

hangi olmayan ? Şenol Güneş ben bu camianın bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum demiş mi dememiş mi ?

şimdi demiş mi dememiş mi die kıvırma lafı az evvel sürekli diyordu demiştin.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

dolar tedavisi?
Hepimizin ihtiyacı var aslında böyle bir tedaviye.  :D
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu arada omuzomuza muhabbeti baya tutmuş galiba, devir kavga şenol güneşmiş abdullah avcıymış fikret ormanmış dönemi değil, şuan az çok emin olduğumuz güvenebilme ihtimalimiz yüksek olan başkanımız var, başta Beşiktaş'a sonra başkanımıza yardım için kartal yuvalarına gidip üç beş bir şey alalım. İlla forma olmasına gerek yok ki forma en düşük kar marjlı şeymiş galiba kulübümüzün kendi ürettiği şeyler en fazla kar marjı yüksek olan şeylermiş. Ha ben üşengecim çıkmak istemiyorum diyorsanız https://www.kartalyuvasi.com.tr 'de var.

Hepimiz burda demiyor muyduk birlik olmamız lazım falan diye, tam zamanıdır şimdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abdullah Avcı açıklama yapıyor  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eleştirinin dozajını da ayarlamak lazım. Buna basın dikkat etmezse halk ne yapsın. Bu yazıları kontrol eden yok mu?

https://twitter.com/Avfattas/status/1187014850125410309

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Braga maçının son antrenmanını yapıyor  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada omuzomuza muhabbeti baya tutmuş galiba, devir kavga şenol güneşmiş abdullah avcıymış fikret ormanmış dönemi değil, şuan az çok emin olduğumuz güvenebilme ihtimalimiz yüksek olan başkanımız var, başta Beşiktaş'a sonra başkanımıza yardım için kartal yuvalarına gidip üç beş bir şey alalım. İlla forma olmasına gerek yok ki forma en düşük kar marjlı şeymiş galiba kulübümüzün kendi ürettiği şeyler en fazla kar marjı yüksek olan şeylermiş. Ha ben üşengecim çıkmak istemiyorum diyorsanız https://www.kartalyuvasi.com.tr 'de var.

Hepimiz burda demiyor muyduk birlik olmamız lazım falan diye, tam zamanıdır şimdi.
Başkan Ahmet Nur Cebi 1903 forma

Yonetici Mesut Urgancilar da bayağı alacakmış unuttum kaç tane oldgunu :D

Yönetici Emre Kocadağ 1000 Forma

Mustafa sandal 100 forma sözü verdi

Eski yönetici Candaş Tolga ışık 200 forma

Beşiktaşlı sanatçı Işın Karaca, 50 forma satın alarak Demet Akalın, Hülya Avşar, Mustafa Sandal ve Yılmaz Erdoğan'a meydan okudu.

Mustafa Sandal, 100 Forma sözü ✅

Demet Akalın, 50 Forma Sözü ✅

#OmuzOmuzaKartalYuvasına
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2019, 21:36:29 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ahmet Nur Çebi'nin yönetiminde olan Emre Kocadağ 1000 adet forma alarak başta Van ve Artvin olmak üzere çeşitli okullara dağıtacağını söyledi 🦅🙏

#OmuzOmuzaKartalYuvasına

Abdullah Avcı:

"Necip'e bir parantez açmak lazım. Bu ülkede tartışılan bir oyuncu iken geçen sene 280 antremanın 279'una çıkmış, sahada her şeyini verebilen bir oyuncu."

Ilk defa hak verdim Avcıya :lol: :lol:

Yönetim kurulu üyesi Hakan Dalbatan, Köy okulunda çocuklara 100 forma dağıtma sözü verdi. Ayrıca 20 forma alıp belge atan 3 kişiye yemek sözü verdi 🦅🙏

Abdullah Avcı: "Enzo Roco sakatlıktan tamamen kurtuldu. Yarın ilk 11'de başlayacak."

Abdullah Avcı: "Bu bir şanssızlık mı, bir teknik adamın 5 senede yaşayacağı şeyi 5 ayda yaşamak mı bilemiyorum. Bunlarla yaşayamayız, düzelteceğiz.”

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, 200 öğrenciye forma benden dedi.

Ali Naibi 50 forma

Akıyor MasaAllah

Taraftarlarımızın Başlattığı Kartal Yuvası Organizasyonuyla Bugün Satılan Forma Sayısı 4100. Gün Sonuna Kadar 5000’i Geçmesi Bekleniyor.

Çevrimdışı mylife1903

Bizim baskani nevzat demirde gorunce
Aklima su sahne geldi

Yaraliyuz - yaraliyuz
Mani - torunoglu
Ernie - avci