Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2550072 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

Yeni baskan kap aciklamalarina baslayacak mi?
Bugun ilk defa baskan sifati ile konusacakmis, dinleyecek arkadaslar vaadlerini bir hir yazarsa takip etme sansimiz olur.

O otopark sozlesmesini falan da bi sekil fesih ederler insallah, 15 sene kiraya vermisler, efenim kimse istemiyorsu falan, diye savujuyorlardi, avm acilacagini otopark verilirken safak bilmiyor muydu?
Su is borsaya acik baska ulkede baska sirkette olsa mesela amerikada falan, fbi ciya basar o sirketi, surum surum surundururler.

Sehirdisinda arkadasin bahcesi vardi,
Nineden kalma birakilmis
Elemanin biri geldi ederi 1000$ olan yere 5000$ teklif etti
Killanmaz misin?
Oyle bir killanirim oyle bir killanirim ki

Zamanlamasi manidar
Teklif manidar
Atlar arabaya gider kesif yaparsin bisi gozukmuyordur
Sonra tapu kadastoru yaparsin aaaa supruzzzz
Etraftaki butun bahceleri yola kadar toplamislar
Aaaaa satmiyorun tabi
6 ay geciyor is makineleri gozukuyor
Ohh mis
Gidip bi de arazini citle ceviriyorsun 2 de kopek atiyon icine
Iki de dilekce veriyon arazimi bozuyorlar gidip gelemiyorum bahceme diye
Biraz da tepeden bastiriyon hafta sonlari arayip rahatsiz oluyom diyon polise
En sonunda eleman bi canta para getiriyor
Al abi yeter diyor

Bu fulya avm yapilmasi isini safak biliyor muydu otoparki abisinin ortagina verirken 15 senelik
Sozlesme de fesih sartlari nelerdir

Ama beni en cok gilendiren neden kulup kendi isletmez
Yahu semt icinde bir suru taraftari issiz bu camianin
Egitimsiz okuzlerin isletebdigi otoparki kulup neden isletemez arkadas

Yahu gavurun otoparklarinda insan bile calismiyor araba giriyor fotosunu cekuuorlar ciksrken atiyon parayi aciyor cikisi falan bir suru sistem var
Yandaslara peskes cekeceginie kendiniz islwtsenize
Taraftara is olanagi yaratsaniza

Nargilecilere kulubun gayeimwnkulunu kiraya veriyirlar
Nargileci oara kazanmayacak olsa kira verir mi, salak mi?
Kendin ac nargileci, maclari goster falan filan
120bin maasli golhan sariyi kostururdun bugun otoparka yarin nargileciye
Rahata alismis twmbel herifler

Çevrimdışı tangaz

Bu çok söylendi Fikret Orman'ın son iki yönetim kurulu için.
Bence yönetim kurulunun yetersiz olduğunu biliyordu, daha iyisini kurmaya çalıştı ama yapamadı, bu bir hata değil ama sonuçtu. Insan ilişkilerinde yaptığı hataların sonuçları, çok fazla ben demesi, ve çok değersiz insanlara gereksiz övgüde bulunması, onun güvenilirliğini azalttı, adam bulamadı artık.

bu bile amacının beşiktaş olmadığını gösterir misal ben aynı durumda olsam mayısda aday olmayacağımı martta açıklar diğer adayların önünü açardım bu enkazı da bırakmazdım. f.ormanın amacı beşiktaş filan değildi beşiktaşı hedeflediği yolda araç olarak kullandı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bizim doktor vardi fbden mi ne almistik atdoktoru onun yuzdesini yakaladik herhalde
Ayrica sarper diye vardi bi doktorumuz takimin yas ortalamasi 67ydi boyle sakatlik olmamisti
Hocayla alakasi yoktur demiyorjm ama sanki doktorla konsuyonerle daha alakali gibi geliyir belki iletisimleri zayif ama cidden yeter topcuya da yazik

Ruiz icin duyum dolar cekmesi yalniz digerlerini bilmiyorum turk oyuncularda ozellikle doviz sikismasi yoktur diye dusunuyorjm yabancilari bilemem sanki zaten biraz yumusaklar gibi birinin karni agrir oburunjn basi agrir

abi atçı doktor dönemi bile bu sayda sakat vermemiştik üstelik o dönem ümraniye zemini berbat ötesi idi sakatlıklarda oranında payı çoktu. bu başka bir seviyeye ulaştı avcı hocalığım sorgulanmaz filan diyordu bi zahmet bişeyi sorgulansın bu ne aga her maç 2-3 sakat spor tarihinde duymadım ben
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

abi atçı doktor dönemi bile bu sayda sakat vermemiştik üstelik o dönem ümraniye zemini berbat ötesi idi sakatlıklarda oranında payı çoktu. bu başka bir seviyeye ulaştı avcı hocalığım sorgulanmaz filan diyordu bi zahmet bişeyi sorgulansın bu ne aga her maç 2-3 sakat spor tarihinde duymadım ben
Senol gunes calistirmamis abi ondan daglis nekodu diyabi ruizi falan hele hic calistirmamis senol gunes ondan oluyor

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Senol gunes calistirmamis abi ondan daglis nekodu diyabi ruizi falan hele hic calistirmamis senol gunes ondan oluyor
Takımın artık çalıştığı belli oluyor.  Her hafta 2-3 sakat veriyoruz. Artık her maç bu takım 120 km. koşmaya da başlar.

Şenol Güneş bulmuş kendi gibi bir kondisyoner Miguel bir de doktor Sarper Çetinkaya. Senelerce takım çalışmadığı için dolayısıyla sakatlık vermedi. Ne güzel bunun ekmeğini yediler ama.

Çevrimdışı tangaz

Yeni baskan kap aciklamalarina baslayacak mi?
Bugun ilk defa baskan sifati ile konusacakmis, dinleyecek arkadaslar vaadlerini bir hir yazarsa takip etme sansimiz olur.

O otopark sozlesmesini falan da bi sekil fesih ederler insallah, 15 sene kiraya vermisler, efenim kimse istemiyorsu falan, diye savujuyorlardi, avm acilacagini otopark verilirken safak bilmiyor muydu?
Su is borsaya acik baska ulkede baska sirkette olsa mesela amerikada falan, fbi ciya basar o sirketi, surum surum surundururler.

Sehirdisinda arkadasin bahcesi vardi,
Nineden kalma birakilmis
Elemanin biri geldi ederi 1000$ olan yere 5000$ teklif etti
Killanmaz misin?
Oyle bir killanirim oyle bir killanirim ki

Zamanlamasi manidar
Teklif manidar
Atlar arabaya gider kesif yaparsin bisi gozukmuyordur
Sonra tapu kadastoru yaparsin aaaa supruzzzz
Etraftaki butun bahceleri yola kadar toplamislar
Aaaaa satmiyorun tabi
6 ay geciyor is makineleri gozukuyor
Ohh mis
Gidip bi de arazini citle ceviriyorsun 2 de kopek atiyon icine
Iki de dilekce veriyon arazimi bozuyorlar gidip gelemiyorum bahceme diye
Biraz da tepeden bastiriyon hafta sonlari arayip rahatsiz oluyom diyon polise
En sonunda eleman bi canta para getiriyor
Al abi yeter diyor

Bu fulya avm yapilmasi isini safak biliyor muydu otoparki abisinin ortagina verirken 15 senelik
Sozlesme de fesih sartlari nelerdir

Ama beni en cok gilendiren neden kulup kendi isletmez
Yahu semt icinde bir suru taraftari issiz bu camianin
Egitimsiz okuzlerin isletebdigi otoparki kulup neden isletemez arkadas

Yahu gavurun otoparklarinda insan bile calismiyor araba giriyor fotosunu cekuuorlar ciksrken atiyon parayi aciyor cikisi falan bir suru sistem var
Yandaslara peskes cekeceginie kendiniz islwtsenize
Taraftara is olanagi yaratsaniza

Nargilecilere kulubun gayeimwnkulunu kiraya veriyirlar
Nargileci oara kazanmayacak olsa kira verir mi, salak mi?
Kendin ac nargileci, maclari goster falan filan
120bin maasli golhan sariyi kostururdun bugun otoparka yarin nargileciye
Rahata alismis twmbel herifler

bu otopark konusu giderek enteresan bir hal alıyor reis orayı bir gecede mi avm yapmaya karar vermişler bu iş şeye benzedi gider 3 kuruşa tarla alırsın 3 gün sonra imar geçer tarla olur arsa bi 3 gün daha geçer bi plan tadili senin arsa olur rezidans+otel+avm alanı 3 kuruşluk yer çıkar 3333 kuruşa bu hesap biraz. midem bulandı zaten 2 senedir sürekli bulanıktı sürekli bişeyler duyuyordum sağdan soldan iş giderek kötü hal alıyor. o otoparkı şafakın abisini şirketimi kiralamıştı öle bi söylentide vardı. hatta burada biz eleştirirken @MURAT bomboş atıl biyer başkan büyük iş yapmış mealinde savunuyordu. birde şimdi dinlemek isterim görüşlerini  :bandit: sonra bu avm işi nereden çıktı hiç duyan olmuşmuydu? medyaya falan pek çıkmadı ya da ben görmedim belki. 23 milyona mal olmuş %60ı kiralanmış kiralar peşin toplanmış o para ile yapılmış kaç yıllık kiralar peşin toplandı? AŞ üzerinden mi dernek üzerinden mi yapıldı? inşaatı kim yapmış (tadil dekorasyon vbvb)

Çevrimdışı tangaz

ahh şenol ahh

zemin ve borç da hep onun eseri.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bu otopark konusu giderek enteresan bir hal alıyor reis orayı bir gecede mi avm yapmaya karar vermişler bu iş şeye benzedi gider 3 kuruşa tarla alırsın 3 gün sonra imar geçer tarla olur arsa bi 3 gün daha geçer bi plan tadili senin arsa olur rezidans+otel+avm alanı 3 kuruşluk yer çıkar 3333 kuruşa bu hesap biraz. midem bulandı zaten 2 senedir sürekli bulanıktı sürekli bişeyler duyuyordum sağdan soldan iş giderek kötü hal alıyor. o otoparkı şafakın abisini şirketimi kiralamıştı öle bi söylentide vardı. hatta burada biz eleştirirken @MURAT bomboş atıl biyer başkan büyük iş yapmış mealinde savunuyordu. birde şimdi dinlemek isterim görüşlerini  :bandit: sonra bu avm işi nereden çıktı hiç duyan olmuşmuydu? medyaya falan pek çıkmadı ya da ben görmedim belki. 23 milyona mal olmuş %60ı kiralanmış kiralar peşin toplanmış o para ile yapılmış kaç yıllık kiralar peşin toplandı? AŞ üzerinden mi dernek üzerinden mi yapıldı? inşaatı kim yapmış (tadil dekorasyon vbvb)
Sen benden önce davrandın.  Çok iyi hatırlıyorum o yerin 15 senelik Şafak Bey'in abisinin şirketine kiraya verildiği ortaya çıktığında forumda bunun nasıl alkışlandığını o atıl sayılacak yerin bu paralara kiralara verilmesinin büyük başarı olarak görüldüğünü. Şafak Bey demek ki vizyonu olan bir adammış.  Adam geleceği görmüş yoksa nereden bilsin oraya AVM dikileceğini.

Çevrimdışı tangaz

Takımın artık çalıştığı belli oluyor.  Her hafta 2-3 sakat veriyoruz. Artık her maç bu takım 120 km. koşmaya da başlar.

Şenol Güneş bulmuş kendi gibi bir kondisyoner Miguel bir de doktor Sarper Çetinkaya. Senelerce takım çalışmadığı için dolayısıyla sakatlık vermedi. Ne güzel bunun ekmeğini yediler ama.

ironi tarafını bir yana bırakırsak belki de doğrusu buydu, kadroyu koşturmamaktı. adam en iyi hekimden (sarper hoca) oyuncuların atletik performans ölçüm sonuçlarını alıp fiziksel kapasitelerine göre idman yaptırıp bunlar 120 km koşamaz (biliçle 120km koşu işide abartıdır ayrıca 110-114 arası koşardı takım bunun da 25-26sını olcay veli ikilisi yapardı geri kalan ortalama 9u anca bulurdu) koşarsa çatlar demiş olması ve sahip oldukları fiziksel+atletik performansa göre çalıştırılmış+oynatılmış olmaları ihtimali giderek güçleniyor.

Çevrimdışı tangaz

levent çifter kimdir? a.n.çebiden 3bin oya karşılık1 milyon dolar istediği söylemi dolanıyor ortalıkda.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ironi tarafını bir yana bırakırsak belki de doğrusu buydu, kadroyu koşturmamaktı. adam en iyi hekimden (sarper hoca) oyuncuların atletik performans ölçüm sonuçlarını alıp fiziksel kapasitelerine göre idman yaptırıp bunlar 120 km koşamaz (biliçle 120km koşu işide abartıdır ayrıca 110-114 arası koşardı takım bunun da 25-26sını olcay veli ikilisi yapardı geri kalan ortalama 9u anca bulurdu) koşarsa çatlar demiş olması ve sahip oldukları fiziksel+atletik performansa göre çalıştırılmış+oynatılmış olmaları ihtimali giderek güçleniyor.
Etiyopya, Kenya gibi yerlerden uzun mesafeci Kuzey Afrika'dan orta mesafeci , Afrika'nın batısından özellikle seçilip ayrılıp köle olarak götürülenlerin kısa mesafe koşucusu çıkmaları çalışma değil genetikle açıklanır.  Günümüzde artık çalışma teknikleri konusunda hemen hemen herkes bilinçli özelikle büyük kulüplerin üst yapıları. Asıl farkı yaratan ise genetik. Olcay, Veli hangi teknik direktörlerle çalışırlarsa çalışsın çok koşan oyuncular olarak bilineceklerdi. Olcay gitti yerine Babel geldi sonra da bunu takım az koşmaya başlıyor olarak yorumladılar. Böyle düşünenlerin analiz yeteneğini ciddi ciddi sorgulamak lâzım.
Elimizde çok düzgün bir teknik ekip vardı. Yaptıkları işin düzgünlüğünü de ölçmek mümkündü. Yanlış olan ise yöneticilerdi.

Çevrimdışı tangaz

İşine son verme yetkisi varmışda kullanmamış gibii konuşuyorsun Necmi, sen bize defalarca söyledin tüm kararlar başkandan çıkıyor, yönetim kurulunun hükmü yok dedin.
Adam kulüp içinde fikrini beyan etmiş ama başkanı ikna edememiş olamaz mı? Beşiktaş sevgisinden dolayı kulüp karışmasın bu görüşünü kamuya yaymamış olamaz mı?
CEO muzun iş bulmanın bu kadar zor olduğu ekonomik koşullarda tazminat almadan istifa etmesini kafa karıştırıcı buluyorum ben. Bir nevi bravo adama..

adamın kıdem tazminatı 10 günlük maaşına anca denk gelir (7,5 yıl x 6.380 tl = 47.850 tl) ihbarı çok tutar (240 bin) kullanmadığı izinler varsa izin parası da ekleyelim tabii ama gerçi izin paralarını istifa etse de alır yasal hakkı özetle istifa veya kovulması arasında maaşı 120binse 240bin tl oynar.

Çevrimdışı sozkul

4-5 yıldır her kongrede yönetim atıl durumda olan fulya’nın tadil edileceğini ( orası komple büyük bir firmaya verilmişti neydi kimdi unuttum, o iş yapamayıp boşaltmıştı) anlatır hep. Kimseninde ilgisini çekmezdi. Ne durumda olduğunu ne aşamada olduğunu hiç takip etmedik, kamuoyu ilgi göstermedi nedense. Gizliden gizliye tadil edilen bir yer değil. Kaç yıllık kiralar peşin alındı açıklanmalı tabiiki. Ama orası böyle küçük dükkanlarla daha iyi iş yapacak bir yer. Ama otopark lazım, dükkanlar için ayrı otopark bölgesi var mı yoksa herkes şafağa mı parkedecek bakmak lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

4-5 yıldır her kongrede yönetim atıl durumda olan fulya’nın tadil edileceğini ( orası komple büyük bir firmaya verilmişti neydi kimdi unuttum, o iş yapamayıp boşaltmıştı) anlatır hep. Kimseninde ilgisini çekmezdi. Ne durumda olduğunu ne aşamada olduğunu hiç takip etmedik, kamuoyu ilgi göstermedi nedense. Gizliden gizliye tadil edilen bir yer değil. Kaç yıllık kiralar peşin alındı açıklanmalı tabiiki. Ama orası böyle küçük dükkanlarla daha iyi iş yapacak bir yer. Ama otopark lazım, dükkanlar için ayrı otopark bölgesi var mı yoksa herkes şafağa mı parkedecek bakmak lazım.

real hipermarket değilmiydi? realler batınca orası da kapanmadı mı? 4-5 yıldır kongrede konuşulmuş ahlar vahlar edilmiş ama sonra bir gece ansızın avm.ye dönüşmüş intibağı oluştu bende gizliden gizliye tadil edilmesi olanaksız istanbulun orta yerinde rezidıns altında bi yapı gizleyemezsin tadili ama koşullarını pek ala da gizlersin. öyle mide bulandırdı ki son dönem icraatları gelen duyumlar ortadaki dedikodular vbvb gelinen noktada hiç günahı olmasa dahi (ki ben buna inanmıyor aksine çok günahı oldugunu düşünüyorum) f.orman dönemi beyaz ve siyah güzellikler ve çirkinlikler dönemi olarak hatırlanacak.

Çevrimdışı mylife1903

Sen benden önce davrandın.  Çok iyi hatırlıyorum o yerin 15 senelik Şafak Bey'in abisinin şirketine kiraya verildiği ortaya çıktığında forumda bunun nasıl alkışlandığını o atıl sayılacak yerin bu paralara kiralara verilmesinin büyük başarı olarak görüldüğünü. Şafak Bey demek ki vizyonu olan bir adammış.  Adam geleceği görmüş yoksa nereden bilsin oraya AVM dikileceğini.
Abi safak beyin abisinin sirketine verilmedi onu duzelt istersen
Safak beyin abisinin baska sirketteki bir ortaginin baska sirketine verildi yani safak beyin abisinin otoparkla bi isi yok yani bilmiyorum anlatabildimmi

Çevrimdışı mylife1903

ahh şenol ahh

zemin ve borç da hep onun eseri.
Zemini quaresma bozmus abi
Borcu da negredo ile lensden faydalanamayan senola yazabiliriz

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abi safak beyin abisinin sirketine verilmedi onu duzelt istersen
Safak beyin abisinin baska sirketteki bir ortaginin baska sirketine verildi yani safak beyin abisinin otoparkla bi isi yok yani bilmiyorum anlatabildimmi
Şafak Bey masum yani. Biz de adamın günahını almışız boş yere. Şafak ve Fikret Bey savunucuları gelip bu konuda hatırlatma yapmadan beni uyardığın için teşekkürler.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Geriden gelerek okuyorum mylife ve tangaz reisler ateş etmiş, füze atmış, yargı dağıtmış. Nokta tespitler harika eleştiriler okudum hepsinin altına imzamı atarım.

Çevrimdışı mylife1903

Geriden gelerek okuyorum mylife ve tangaz reisler ateş etmiş, füze atmış, yargı dağıtmış. Nokta tespitler harika eleştiriler okudum hepsinin altına imzamı atarım.
Iyice geriye git
2016 falan
Unal aysaldan beter olacak falan diyorduk
Uyariydi tabi
Yahu 2015 falan herhalde
Anc ile fikret baskan putin medvedev gibi olsunlr diyorduk
3 donem biri 3 donem biri

Bir suru kmtasi var.
thyye laf etmesi falan herhalde sonun baslangici

Çevrimdışı mylife1903

Şafak Bey masum yani. Biz de adamın günahını almışız boş yere. Şafak ve Fikret Bey savunucuları gelip bu konuda hatırlatma yapmadan beni uyardığın için teşekkürler.
Masum tabi adam
Otoparki kendi almamis
Belese almamis
Sahte imza atmamis
Icerden bilgi sizdirmamis

Çevrimdışı tangaz

bir de utanmadan 2 kelimelerinden biri SEBA oluyordu.

Çevrimdışı sozkul

Iyice geriye git
2016 falan
Unal aysaldan beter olacak falan diyorduk
Uyariydi tabi
Yahu 2015 falan herhalde
Anc ile fikret baskan putin medvedev gibi olsunlr diyorduk
3 donem biri 3 donem biri

Bir suru kmtasi var.
thyye laf etmesi falan herhalde sonun baslangici

Ama sen 1000 oyum olsa Fikret Orman'a veririmde dedin yakın zamanda. Haksızlık edemem: iyi yönetim kurulu kursun koşulunuda ekledin tabiiki.
Ben mesela bir tane bile oy vermedim bugüne kadar, koşullu koşulsuz..   :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Ama sen 1000 oyum olsa Fikret Orman'a veririmde dedin yakın zamanda. Haksızlık edemem: iyi yönetim kurulu kursun koşulunuda ekledin tabiiki.
Ben mesela bir tane bile oy vermedim bugüne kadar, koşullu koşulsuz..   :icool:
Romantizm abi romantizm
Su secime bile girmesini bekliyordum
Bi yanina ancyi bi yanina adaliyi alaydi gene bin oyumu verirdim

Çevrimdışı tangaz

levent çifter kimdir? a.n.çebiden 3bin oya karşılık1 milyon dolar istediği söylemi dolanıyor ortalıkda.

rivayet şöyle hatta : adam çebiyi aramış kongreyi kazanmanız için desteğim şart demiş çebi talebini sormuş 1 milyon dolar denince kulübü terk edin seçimi kazanırsam eşyanızı bile almaya gelmeyin yanıtını vermiş çebi