Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555510 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Onur Küçük

• Ziyaretçi

zaten bizim taraftarda sürekli oyuncu suçlamak kötü ilan etmek gibi bir huyu var.
sen oyuncuyu doğru kullanmazsan dünyanın en iyi oyuncusu olsa ne yazar. biz 3 yıldır aynı muhabbetle
gidiyoruz bizden gidiyor adam gol atmaya başlıyor ne olacak ya arap ligi diyoruz ama mesela mitrovice şimdi larine kimse bakmak istemiyor
sen kalk elindeki oyuncuların yeteneklerine göre plan yapma caner gibi adamdan orta saha çıkartmaya çabalayacağım diye
takımı darmadağın et. sonra suçlu oyuncular olsun onlar kötü olsun
üçlü defans oynatacağım diye yediğimiz bütün kontralarda defansı eksik bıraktı 6 maçın 5 inde puan kaybetmişiz hala kafadan dönmüyor
kusura bakmasın burası başak değil. mesela orda avrupada tokatlanırsın kimse birşey demez ama perşembe günü ağır bir yenilgi alırsak
o gece enkazın altında başta hoca kalır. sonrada yönetim.
zamanında dedik Beşiktaş kalibresinde hoca değil diye. o gitsin arkasını biryerlere dayamış başakta başarılı olsun başkada bir takımda başarılı falan olamaz
kaldıki beşiktaşda olacak. yalnız başakdada başarılı falan değildi. öyle imkanlara sahip bir takım üç yıl üst üste şampiyonluğu bırakıyorsa o hoca başarılı diye anılmaz.
Bu sezon 78 puan alırız diyordun. Çok iddialıydın. Bu dediğin gerçekleşirse o iletini tepeye asmak lazım demiştim. Şimdi 180 derece değişik bir durum ortaya çıkmış.

Çevrimiçi Necmi

adam on numara top oynattı başak ta, her sene ilk 3 de... daha ne başarısı istiyosun abi... anadolu takımı bu başak, bizim standartlarımızda değil ama adam her sene yarıştırdı... senin başarı kıstasın kupaysa onu bilmem ama bence başak ta çok ama çok başarılıydı.. taraftar, iç saha baskısı olmamasına rağmen...
anadolu takımı dediğin takımın sahibi şu anda ülke futbolunu yönetiyor.
işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz bazen. baskının olmaması daha iyi değilmi
yenilip gelsede stadda tepki yok.
başarıda kıstas kupa değilse ne o zaman şimdi 3. 4. olursa başarılımı kabul edeceğiz
anlamadım o zaman neden tepki veriyoruz yenilmek önemli değil takım kötü oynamıyormu diyelim
şansız goller yedik. bunu diyende var zaten
olayı başak olarak değerlendiriyorsun yanlış yapıyorsun üç yılda başak istanbul takımlarından düşük kalbre değildi tersine yüksekti bile
başağın alacağı bir yerli oyuncuyu hiç bir istanbul takımı alamıyor. istediği oyuncuyu alamamak gibi bir derdi yok maaşlar tıkır tıkır ödeniyor. başarılı değildi hoca ama başak kulüp olarak başarılıydı. gerekeni yaptılar ama şampiyon olmak için hocayı aşamadılar.
olaya böyle bak.her sene sezon sonuna kadar götürüp sezon sonu 4-5 maçta şampiyonluk vermek loserliktir başarı değil.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

salladım ironiyi anlamamışsın bin çalışanımız olmadığını bende biliyorum 10 bin lira maaşı
amatör şubelerde çalışan hocalar bile almıyor zaten sallaya sallaya çıkartabildim 40 M euro maaşı
1,5 m euro bir aylık maaşları  zaten ironi burda 12 ayda 18 M euro eder bu para herhalde deli bile bizim kulüp çalışanlarına bu maaşı verdiğimizi düşünmez
bu çalışanların arasında hoca vs yok ben hesabı bir senelik yapmadım adamlar bir senelik yapmamış ekim ayından bahsediyorlar biz eylül ayındayız yani bir ay
sonra 200 M da kasım aralık aylarına yazmışlar. yetmemiş ocak mayıs arası 5 ayada 350 M maaş yazmışlar
burda rakamlara değil tutarsızlığa bakacaksın. biz 8 ayda adamların hesabına göre 111 M euro maaş ödemesi yapıyoruz.
senin elin alışık madem otur sen hesapla bakalım 111 M euroyu nasıl bulacaksın o zaman.
oraya buraya bakmaya gerek yok hesap ortada ekim 150 M tl kasım aralık 200 M tl ocak mayıs 350 m tl ödeme yapacakmışız
yani 8 ay 700 M tl buda 111 M euro eder. bak borçlardan faizlerden falan bahsetmiyor maaş diyor :D
Yapılandırılan miktarın 1 milyar mı yoksa 1.3 milyar TL mi olduğu hakkında fikir ayrılığına düşmüştük. Her neyse sen bu paranın tamamının başta bankalar birliği tarafından sağlanacağı böylece vadesi gelmemiş borçların faiz yükünden de sıyrılacağımızı iddia ediyordun. Taksitlendirme ile senin iddia ettiğin gibi olmadığı faktöringlere, bankalara vadesi geldiğinde bankalar birliği tarafından ödemenin yapılacağı ortaya çıktı. Bir başka ortaya çıkan da senin iddia ettiğinin aksine bankalar birliğinin en başta teminat almadığı. Bankalar birliği paranın tamamı için en başta teminat alsaydı Ekim ayı taksitinde gecikme yaşanmazdı. Bankalar birliğinden gelecek paranın sadece maaşlara gitmeyeceğini o konuda da haksız olduğunu zaten söylememe gerek yok. Yukarıda açıklamasını yaptım ödemeler sadece maaşlara yapılmıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Bu sezon 78 puan alırız diyordun. Çok iddialıydın. Bu dediğin gerçekleşirse o iletini tepeye asmak lazım demiştim. Şimdi 180 derece değişik bir durum ortaya çıkmış.
yoo ben sezon başından beri net olarak hocanın başarısız olacağını Beşiktaşa yakışmadığını söylüyorum
nasıl çok iddalıydım hocayı savunduğumu falanmı iddia ediyorsun bütün foruma güldürürsün kendini deme öyle birşey
kombinemi bile yenilemedim hocaya tepki olarak forma bile almadım. 78 puan alabilir alması gerektiğinide söylemiş olabilirim
ama iddia çok ciddi bir şey ben avcıyla alakalı hiç birşey iddia falan etmem. avcının benim gözümde hiç bir zaman bir değeri olmadı olmayacaktas
mesela 3 sene üst üste şampiyon yapsada dedim benim için Beşiktaşın hocası olmadığı gerçeği değişmez.
sen bana laf sokmaya çalışarak egomu tatmin ediyorsun bu hırs neden ben bunu anlamıyorum benimle derdin ne.
sana hiç bir saygısızlığım olmadı moderasyon bile vermemişim kusura bakma birinin evine gelip evin sahibine saygısızlık edemezsin
benden hoşlanmayabilirsin ama bu sürekli benimle uğraşma hakkı vermez sana çok rahatsızsan benden girme foruma seni burda zorlamı tutuyorum.
ben seninle muatap bile olmuyorum. neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamıyorum. benden dahamı iyi futbol biliyorsun olabilir
benim böyle bir iddiam yok bazen bir fikir söyler yanılabilirimde biliyormusun bende insanım bende hata yapabilirim.
bende herkes gibi kendi doğrularımı konuşuyorum kaldıki insanların fikirleri değişir fikir dediğin o anda yaşanan olaylara göre yapılır
söylenen hiç bir söz insanların üzerine yapışmaz. Bu sezon 78 puan alırız diyordun. Çok iddialıydın. koysana bu iddalı mesajlarımı ortaya bu kadar iddalı olduğuma göre bir sürü mesaj atmam lazım
koyda görelim kaç mesajda bahsetmişim ne kadar iddalıymışım bu kadar çok iddalı ne yazmışım. bu bir iddamıymış yoksa o anki konuyla alakalı bir yorummuymuş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan sonunda belirsizliğe son vermiş. Hele şükür  :money:

Candaş Tolga Işık : " Az önce Fikret Orman ile konuştum. Kararını değiştirmeyeceğini ve aday olmayacağını söyledi.. “

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1179361474109693954

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Liquidator

Sercan Dikme
@sercan_dikme
·
🔥Eski Beşiktaş Başkanı ve eski TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 20 Ekim’de yapılacak Beşiktaş Başkanlık seçimi için liste çalışmalarına başladı.

👉Olası diğer Beşiktaş Başkan adayları:

-Ahmet Nur Çebi
-Serdal Adalı
-İsmail Ünal
-Hürser Tekinoktay
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Necmi

Yapılandırılan miktarın 1 milyar mı yoksa 1.3 milyar TL mi olduğu hakkında fikir ayrılığına düşmüştük. Her neyse sen bu paranın tamamının başta bankalar birliği tarafından sağlanacağı böylece vadesi gelmemiş borçların faiz yükünden de sıyrılacağımızı iddia ediyordun. Taksitlendirme ile senin iddia ettiğin gibi olmadığı faktöringlere, bankalara vadesi geldiğinde bankalar birliği tarafından ödemenin yapılacağı ortaya çıktı. Bir başka ortaya çıkan da senin iddia ettiğinin aksine bankalar birliğinin en başta teminat almadığı. Bankalar birliği paranın tamamı için en başta teminat alsaydı Ekim ayı taksitinde gecikme yaşanmazdı. Bankalar birliğinden gelecek paranın sadece maaşlara gitmeyeceğini o konuda da haksız olduğunu zaten söylememe gerek yok. Yukarıda açıklamasını yaptım ödemeler sadece maaşlara yapılmıyor.
ben hiçbirşey iddia etmedim söylediğim şey bankalar birliği açıklamasıydı.
fikir ayrılığı falan yok benim bir fikrim yokki fikir ayrılığım olsun ben bankalar birliğinin açıklamasını söyledim
bu bir iddia değil açıklamanın söylenmesi ne ortaya çıktı boş konuşuyorsun anlaşma açıklandı değilmi ilk iki yıl sadece faizi ödeyeceğimiz bildirildi nasıl oluyorda günü geldikçe ödüyor bankalar birliği neye dayanarak söylüyorsun bunu. söyle nasıl ortaya çıktı bilelim ortaya çıktı demekle birşey ortaya çıkmıyor
ben açıklamadım bunu borç 5 yıllık ilk iki yıl faizi alınacak son 3 yıl ana para alınacak bu benim iddiam falan değil
ben rakam konusundada bir iddiada bulunmadım sadece söylediğim şey bankalar birliği finansal borçların yapılandırılacağını açıkladı
Beşiktaşın finansal borcununda 1 milyar olduğunu bankalar birliği açıkladı ebn iddia etmedim bankanın söylediği bu onun dışında anlaşmayımı gördüm
kim ne konuşuyorsa sallıyor dedim. kimsenin birşey bildiği yok sadece çıkarımda bulunuyoruz bir çıkarımda bulunmakta iddia falan değildir.

Çevrimiçi Akil Emre

Sercan Dikme
@sercan_dikme
·
Eski Beşiktaş Başkanı ve eski TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 20 Ekim’de yapılacak Beşiktaş Başkanlık seçimi için liste çalışmalarına başladı.

Olası diğer Beşiktaş Başkan adayları:

-Ahmet Nur Çebi
-Serdal Adalı
-İsmail Ünal
-Hürser Tekinoktay
Ekibe gel ANÇ hariç intertoto ligi gibi, demirören aday olmaz , ismail ünal ne yapmıştır bilgim yok, serdal adalı çok büyütüldü bir katkısnı göremedik. ANÇ çok düzgün umarım yönetime para desteği verecek kişiler alır, fikir verecek adam  istiyosa bu forumdan rastgele 10 kişi alsın daha faydalı olur.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yoo ben sezon başından beri net olarak hocanın başarısız olacağını Beşiktaşa yakışmadığını söylüyorum
nasıl çok iddalıydım hocayı savunduğumu falanmı iddia ediyorsun bütün foruma güldürürsün kendini deme öyle birşey
kombinemi bile yenilemedim hocaya tepki olarak forma bile almadım. 78 puan alabilir alması gerektiğinide söylemiş olabilirim
ama iddia çok ciddi bir şey ben avcıyla alakalı hiç birşey iddia falan etmem. avcının benim gözümde hiç bir zaman bir değeri olmadı olmayacaktas
mesela 3 sene üst üste şampiyon yapsada dedim benim için Beşiktaşın hocası olmadığı gerçeği değişmez.
sen bana laf sokmaya çalışarak egomu tatmin ediyorsun bu hırs neden ben bunu anlamıyorum benimle derdin ne.
sana hiç bir saygısızlığım olmadı moderasyon bile vermemişim kusura bakma birinin evine gelip evin sahibine saygısızlık edemezsin
benden hoşlanmayabilirsin ama bu sürekli benimle uğraşma hakkı vermez sana çok rahatsızsan benden girme foruma seni burda zorlamı tutuyorum.
ben seninle muatap bile olmuyorum. neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamıyorum. benden dahamı iyi futbol biliyorsun olabilir
benim böyle bir iddiam yok bazen bir fikir söyler yanılabilirimde biliyormusun bende insanım bende hata yapabilirim.
bende herkes gibi kendi doğrularımı konuşuyorum kaldıki insanların fikirleri değişir fikir dediğin o anda yaşanan olaylara göre yapılır
söylenen hiç bir söz insanların üzerine yapışmaz. Bu sezon 78 puan alırız diyordun. Çok iddialıydın. koysana bu iddalı mesajlarımı ortaya bu kadar iddalı olduğuma göre bir sürü mesaj atmam lazım
koyda görelim kaç mesajda bahsetmişim ne kadar iddalıymışım bu kadar çok iddalı ne yazmışım. bu bir iddamıymış yoksa o anki konuyla alakalı bir yorummuymuş
Beşiktaş Transfer Sezonu başlığında duruyor o mesajın. Arama yapıldığında kilitli olan konulardaki mesajları göremiyorum. Gidip bulacağım yine de senin için sana özel.

Mesele zaten 78 puan alıp almamak değil. Her konuda bunu yapıyorsun. Beşiktaş'ın borçları ve yapılandırma konusunda da aynı şeyi yaptın. En son tank konusu oldu orada da aynı şeyi yaptın. Yaptığın şey her şeye en iyimser tarafından bakmak. Daha gerçekçi bakan kötümser olanlara da kafayı takıp onlara haddini bildirmeye çalışmak. İşte olan ortada. Senin bakış açının ne kadar doğru-yanlış olduğu ortada. 78 puan alır mıyız, finansal olarak herşey muazzamsa Fikret Bey neden ilk senede hemen sıvıştı, kendi tank motorunu üretemeden nasıl tankta dünyada söz sahibi ülke olacakmışsın bunların cevabı belli.

Ek:  @tangaz  'a verdiğin cevap. ''Bunun geçmişle ne alakası varki benim futbol ömrümün çoğu iki puanlı sistemdi
ben bu günü konuşuyorum önümüzdeki sezon ligin kafamda yarattığım şekline göre
değerlendiriyorum mesela şampiyonluğun 80 barajını görme ihtimali var bu sene başakla yarışılmayacak devrede istanbul takımları var ve ts de girecek devreye gibi
görünüyor şampiyonuda bunların arasındaki maçlar belirler anadolu takımlarına süpriz puan kayıpları olmaz gibi geliyor
çok kan kaybettiler tff kararları onları çok daha fazla zorlayacak. 75 puanı bu sene için çok yüksek görme derim. 25 galibiyet.'' 

Buldukça eklerim mesajlarını.
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2019, 15:12:56 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Koa_lAA

anadolu takımı dediğin takımın sahibi şu anda ülke futbolunu yönetiyor.
işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz bazen. baskının olmaması daha iyi değilmi
yenilip gelsede stadda tepki yok.
başarıda kıstas kupa değilse ne o zaman şimdi 3. 4. olursa başarılımı kabul edeceğiz
anlamadım o zaman neden tepki veriyoruz yenilmek önemli değil takım kötü oynamıyormu diyelim
şansız goller yedik. bunu diyende var zaten
olayı başak olarak değerlendiriyorsun yanlış yapıyorsun üç yılda başak istanbul takımlarından düşük kalbre değildi tersine yüksekti bile
başağın alacağı bir yerli oyuncuyu hiç bir istanbul takımı alamıyor. istediği oyuncuyu alamamak gibi bir derdi yok maaşlar tıkır tıkır ödeniyor. başarılı değildi hoca ama başak kulüp olarak başarılıydı. gerekeni yaptılar ama şampiyon olmak için hocayı aşamadılar.
olaya böyle bak.her sene sezon sonuna kadar götürüp sezon sonu 4-5 maçta şampiyonluk vermek loserliktir başarı değil.

3. 4. lük bize başarı deil ama onlara başarı... zaten bunu dile getiriyorlarda... bi analizini yap bakalım başak ın 3 büyükler gibi bi taraftarı olsa ve geçen 3 senedeki gibi top oynasa hangi iç saha maçında kaç puan kaybederdi... sonra şampiyon olurmuydu olmazmıydı...

madem ülke futbolunu yönetiyordu hakkını niye yedirdi geçen sene... hocasını niye dövdürdü... gs şampiyon yapacaz diye bi bize mi hakem hatası yapıldı sanıyorsun...

işin özü saha içine bakılacaksa bakalım... adam gayet kaliteli top oynattı başak a.. inkar etmenin anlamı yok... başarılı sezonlarda geçirdi başak standartına göre... yok yönetenler falan filan ama adam iyi top oynatıyordu... başarılı da oldu... adam mehmet batdal, cengiz ünder(18 yaşında ozaman) le falan kafa tuttu bize 73 puan almış daha ne olacaktı...

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş Transfer Sezonu başlığında duruyor o mesajın. Arama yapıldığında kilitli olan konulardaki mesajları göremiyorum. Gidip bulacağım yine de senin için sana özel.

Mesele zaten 78 puan alıp almamak değil. Her konuda bunu yapıyorsun. Beşiktaş'ın borçları ve yapılandırma konusunda da aynı şeyi yaptın. En son tank konusu oldu orada da aynı şeyi yaptın. Yaptığın şey her şeye en iyimser tarafından bakmak. Daha gerçekçi bakan kötümser olanlara da kafayı takıp onlara haddini bildirmeye çalışmak. İşte olan ortada. Senin bakış açının ne kadar doğru-yanlış olduğu ortada. 78 puan alır mıyız, finansal olarak herşey muazzamsa Fikret Bey neden ilk senede hemen sıvıştı, kendi tank motorunu üretemeden nasıl tankta dünyada söz sahibi ülke olacakmışsın bunların cevabı belli.
yanılıyorsun fikir tartışmak birşeyi iddia etmek değildir ama insan bir fikri konuşuyorsa ona inanarak konuşur
ve konuştuğu her şey kendi fikridir ve kendini bağlar bir konuyu ben yanlış biliyor olabilirim  yanlışda yorumlamış olabilirim ama bu beni bağlar
tankda dünyada söz sahini olacağız falan demedim iyimser bakmam olaylara gerçekci bakarım. sen dünyada her tank üretenin motoru kendi yerli imalatımı olduğunu sanıyorsun
onu bırak amerikan abrams tanklarının namlusu alman şimdi bu o tankı amerikan tankı yapmıyormu. bu arada aynı namlu bizim altaydada kullanılıyor.
birşey iddia etmedim tank motorunu geliştirmeye uğraşıyoruz dedim. bunun için iki firma bildiğim çalışıyor biri bmc diğeri ya kale yada tei olması lazım.
zaten söylediğim ilk 40 tankın motoru alman olacak sonrası yerli motor kullanılacak söylenen bu ihale şartnameside bu. bir iddia değil bu bilgi
neyi iddia edeceğim ağzına almışsın iddayı sanki anlaşmaları ben yapıyorum. sadece verilen bilgileri tekrarlamak iddia falan olmaz. bazılarının yaptığı gibi götümden uydurmuyorum söyleneni tekrarlıyorum. benim için bilgi birinci ağızdan söylenendir burda konuştuğum konularda birinci ağızdan söylenen şeyler üzerine yapılan yorumlardır
yoksa twitterde dolanıp her hıyar sallayana tuzlukla koşmam. sadece birinci ağızdan çıkmamış hiç bir şeyi dikkate almam doğrumu yanlışmı diye kafa bile yormam.
bu arada bilgin olsun savunma sanayinde yüzde yüz yerli diye bir şey yok olamazda bunu yapmaya kalkan hiç kimse başarılı olamaz yerlilik olayı patent almaktır aslında
burda üretebiliyormusun esas mühim olan o. bazı kritik parçalar vardır üretmen gerekir çünkü alamazsın alsanda yarın alamama durumun vardır.
alabilme durumun olsa bile ihracat kısıtlamaları vardır. işde onları mümkünse milli hale getirirsin. yoksa alman topunun patentini almışım ülkede üretiyorum hiç bir kısıtlaması yok artık o yerlidir.
bu arada ben konulara çok iyimser bakabilirim bu beni bağlar ben hatalı düşünebilirim buda beni bağlar yanlışda bilgi verebilirim buda beni bağlar burda kuranı kerim yazmıyorum ki insanlar müridim falanda değil. kimseye haddini falan bildirmiyorum bırakta buna insanlar karar versin sen milletin avukatımısın
nasıl had bildireyim milleti burda zorlamı tutuyorum. zaten birine ters davransam burda durmaz gider.
kendine milleti korumak gibi bir misyonmu yükledin
sürekli birşeyler söylüyorsun ama söylediklerinin hiç bir temeli yok benim en azından bir temele dayanıyor resmi açıklama var bunun üzerine yorum yapıyorum sen neyin üzerine yapıyorsun yorumunu. belli oldu kanıtlandı dediğin zaman belli olmuş kanıtlanmışmı oluyor.  bir şeye kanıtlandı diyorsan bir zahmet kanıtınıda koy ortaya ama kanıt koy ondan bundan duyduğun dedikoduyu değil.
yazdın işde benim söylediklerimin tersi kanıtlanmış eee nerde peki kanıt şimdi sen kanıtlandı dediğin için bunu böylemi kabul etmek zorundayız.

Çevrimiçi Necmi

3. 4. lük bize başarı deil ama onlara başarı... zaten bunu dile getiriyorlarda... bi analizini yap bakalım başak ın 3 büyükler gibi bi taraftarı olsa ve geçen 3 senedeki gibi top oynasa hangi iç saha maçında kaç puan kaybederdi... sonra şampiyon olurmuydu olmazmıydı...

madem ülke futbolunu yönetiyordu hakkını niye yedirdi geçen sene... hocasını niye dövdürdü... gs şampiyon yapacaz diye bi bize mi hakem hatası yapıldı sanıyorsun...

işin özü saha içine bakılacaksa bakalım... adam gayet kaliteli top oynattı başak a.. inkar etmenin anlamı yok... başarılı sezonlarda geçirdi başak standartına göre... yok yönetenler falan filan ama adam iyi top oynatıyordu... başarılı da oldu... adam mehmet batdal, cengiz ünder(18 yaşında ozaman) le falan kafa tuttu bize 73 puan almış daha ne olacaktı...
bunun analizi yapılmazki sadece yorum yaparsın başağın taraftarı olsa belkide herşey ters tepecek
şu düştüğümüz kaos taraftar yüzünden değilmi. iki oyuncun sahada yuhalandığında oyuncuyu kaybediyorsun
Beşiktaş taraftarı gibi bir taraftarı olsa ardaya emreye forma giydirebilirmiydi sence birde o açıdan bak.
kaliteli falan oynatmadı sorun burda zaten bir viscaya dayalı oyun vardı o iyi oynarsa maçı kazanıyorlardı
gol atamıyorlardı gol yollarında yoktu takım maçları 1-0 2-1 le bitiyordu. savunmayı iyi yaptılar gol yemedilerde
durumu toparladılar. yoksa iyi dediğin başak bizim şimdiki halimizden farklı değildi. bizde iyi oynuyoruz yediğimiz golleri ve atamadığımız golleri çıkartırsak bayağı iyi oynuyoruz topa sahibiz. paslaşıyoruz hızlı paslaşıyoruz eğer başarı ölçüsü buysa o zaman bizde başarılıyız. :D
iş komşunun tavuğu meselesi başak iyi falan oynamıyordu. çok saçma sapan puanlar kaybetti. evet yönetimi anadolu takımlarından güçlü olduğu için tepede kalabildi istanbul takımları kadar güçlü olamadığı içinde şampiyon olamadı. burda hoca payı falan yok
bir yönetim ne kadar güçlü olursa olsun yüz yıllık örgütlenmede olan istanbul takımları kadar güçlü olamaz. ama gücü yettiğinden aldığı puanlarla tepede kalmayı başardılar işde.
avcı başarılı hoca falan değildir bu bir takıma bakarak konuşulmaz milli takıma gitti başarısız oldu Beşiktaşa geldi başarısız oldu
başka takıma gitse ordada başarılı olamaz. başakta başarılı olması onu başarılı hoca yapmaz bunun birçok etkeni var.
kaldıki Beşiktaşa yakışmadığını söylerken bunu başarıdan muaf tutarak yaptım. başarılı olsada Beşiktaşa yakışmıyor dedim
bu benim fikrim. bana göre başarılı değil bana göre şenol hocada başarılı değildi. ama hiç şenol hoca için Beşiktaşa yakışmıyor dedimmi.  Avcı için diyorum.

Çevrimdışı Koa_lAA

bunun analizi yapılmazki sadece yorum yaparsın başağın taraftarı olsa belkide herşey ters tepecek
şu düştüğümüz kaos taraftar yüzünden değilmi. iki oyuncun sahada yuhalandığında oyuncuyu kaybediyorsun
Beşiktaş taraftarı gibi bir taraftarı olsa ardaya emreye forma giydirebilirmiydi sence birde o açıdan bak.

kaliteli falan oynatmadı sorun burda zaten bir viscaya dayalı oyun vardı o iyi oynarsa maçı kazanıyorlardı
gol atamıyorlardı gol yollarında yoktu takım maçları 1-0 2-1 le bitiyordu. savunmayı iyi yaptılar gol yemedilerde
durumu toparladılar. yoksa iyi dediğin başak bizim şimdiki halimizden farklı değildi. bizde iyi oynuyoruz yediğimiz golleri ve atamadığımız golleri çıkartırsak bayağı iyi oynuyoruz topa sahibiz. paslaşıyoruz hızlı paslaşıyoruz eğer başarı ölçüsü buysa o zaman bizde başarılıyız. :D
iş komşunun tavuğu meselesi başak iyi falan oynamıyordu. çok saçma sapan puanlar kaybetti. evet yönetimi anadolu takımlarından güçlü olduğu için tepede kalabildi istanbul takımları kadar güçlü olamadığı içinde şampiyon olamadı. burda hoca payı falan yok
bir yönetim ne kadar güçlü olursa olsun yüz yıllık örgütlenmede olan istanbul takımları kadar güçlü olamaz. ama gücü yettiğinden aldığı puanlarla tepede kalmayı başardılar işde.
avcı başarılı hoca falan değildir bu bir takıma bakarak konuşulmaz milli takıma gitti başarısız oldu Beşiktaşa geldi başarısız oldu
başka takıma gitse ordada başarılı olamaz. başakta başarılı olması onu başarılı hoca yapmaz bunun birçok etkeni var.
kaldıki Beşiktaşa yakışmadığını söylerken bunu başarıdan muaf tutarak yaptım. başarılı olsada Beşiktaşa yakışmıyor dedim
bu benim fikrim. bana göre başarılı değil bana göre şenol hocada başarılı değildi. ama hiç şenol hoca için Beşiktaşa yakışmıyor dedimmi.  Avcı için diyorum.

koyu yer konusunda 100% hak veriyorum... geri kalan hiçbir kısımda seninle anlaşamayız abi... hiçbirine katılmıyorum...  :D

hayırlısı olsun hakkımızda...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

fikret orman yeniden aday olacak yedirdiler bizi falan diyen vardı, aday falan olmayacak adam. Hangi yüzle aday olsun, niye geri dönsün ???  anç harici ançta kötünün iyisi diğerleri ise berbat adaylar var. işte görün beşiktaşın ne halde olduğun zor dönemde kimse çıkıp girmiyor. iyi gününde ise herkes beşiktaşlıyım şunu ben yaptım falan diye dolanacak ortada.

Çevrimiçi Necmi

koyu yer konusunda 100% hak veriyorum... geri kalan hiçbir kısımda seninle anlaşamayız abi... hiçbirine katılmıyorum...  :D

hayırlısı olsun hakkımızda...
bakış açısı bu kardeşim anlaşmamız gerekmiyor senin beklentilerin farklıdır benimkiler farklı ben kendi beklentime cevap bulamam başarısız görürüm sen kendi beklentine cevap bulursun başarılı görürsün. bu tamamen kişisel bakış açısı oluyor birimiz haklı birimiz haksız olmuyoruz. ikimizde kendimize göre haklıyızdır. senin değerlendirmen farklı benimki farklıdır. şöyle düşün farklı değerlendirmeyle okula öğrenci kabul eden aynı branşda iki okul düşün birine başvuruyorsun seni yetersiz görüyorlar diğerinde yeterli görüyorlar. bu senin doğru yada yanlış olduğunu göstermiyor değerlendiren kişilerin olaya nerden baktığını gösterir sadece

Çevrimdışı Koa_lAA

bakış açısı bu kardeşim anlaşmamız gerekmiyor senin beklentilerin farklıdır benimkiler farklı ben kendi beklentime cevap bulamam başarısız görürüm sen kendi beklentine cevap bulursun başarılı görürsün. bu tamamen kişisel bakış açısı oluyor birimiz haklı birimiz haksız olmuyoruz. ikimizde kendimize göre haklıyızdır. senin değerlendirmen farklı benimki farklıdır. şöyle düşün farklı değerlendirmeyle okula öğrenci kabul eden aynı branşda iki okul düşün birine başvuruyorsun seni yetersiz görüyorlar diğerinde yeterli görüyorlar. bu senin doğru yada yanlış olduğunu göstermiyor değerlendiren kişilerin olaya nerden baktığını gösterir sadece

aynen abi...  :ok:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yanılıyorsun fikir tartışmak birşeyi iddia etmek değildir ama insan bir fikri konuşuyorsa ona inanarak konuşur
ve konuştuğu her şey kendi fikridir ve kendini bağlar bir konuyu ben yanlış biliyor olabilirim  yanlışda yorumlamış olabilirim ama bu beni bağlar
tankda dünyada söz sahini olacağız falan demedim iyimser bakmam olaylara gerçekci bakarım. sen dünyada her tank üretenin motoru kendi yerli imalatımı olduğunu sanıyorsun
onu bırak amerikan abrams tanklarının namlusu alman şimdi bu o tankı amerikan tankı yapmıyormu. bu arada aynı namlu bizim altaydada kullanılıyor.
birşey iddia etmedim tank motorunu geliştirmeye uğraşıyoruz dedim. bunun için iki firma bildiğim çalışıyor biri bmc diğeri ya kale yada tei olması lazım.
zaten söylediğim ilk 40 tankın motoru alman olacak sonrası yerli motor kullanılacak söylenen bu ihale şartnameside bu. bir iddia değil bu bilgi
neyi iddia edeceğim ağzına almışsın iddayı sanki anlaşmaları ben yapıyorum. sadece verilen bilgileri tekrarlamak iddia falan olmaz. bazılarının yaptığı gibi götümden uydurmuyorum söyleneni tekrarlıyorum. benim için bilgi birinci ağızdan söylenendir burda konuştuğum konularda birinci ağızdan söylenen şeyler üzerine yapılan yorumlardır
yoksa twitterde dolanıp her hıyar sallayana tuzlukla koşmam. sadece birinci ağızdan çıkmamış hiç bir şeyi dikkate almam doğrumu yanlışmı diye kafa bile yormam.
bu arada bilgin olsun savunma sanayinde yüzde yüz yerli diye bir şey yok olamazda bunu yapmaya kalkan hiç kimse başarılı olamaz yerlilik olayı patent almaktır aslında
burda üretebiliyormusun esas mühim olan o. bazı kritik parçalar vardır üretmen gerekir çünkü alamazsın alsanda yarın alamama durumun vardır.
alabilme durumun olsa bile ihracat kısıtlamaları vardır. işde onları mümkünse milli hale getirirsin. yoksa alman topunun patentini almışım ülkede üretiyorum hiç bir kısıtlaması yok artık o yerlidir.
bu arada ben konulara çok iyimser bakabilirim bu beni bağlar ben hatalı düşünebilirim buda beni bağlar yanlışda bilgi verebilirim buda beni bağlar burda kuranı kerim yazmıyorum ki insanlar müridim falanda değil. kimseye haddini falan bildirmiyorum bırakta buna insanlar karar versin sen milletin avukatımısın
nasıl had bildireyim milleti burda zorlamı tutuyorum. zaten birine ters davransam burda durmaz gider.
kendine milleti korumak gibi bir misyonmu yükledin
sürekli birşeyler söylüyorsun ama söylediklerinin hiç bir temeli yok benim en azından bir temele dayanıyor resmi açıklama var bunun üzerine yorum yapıyorum sen neyin üzerine yapıyorsun yorumunu. belli oldu kanıtlandı dediğin zaman belli olmuş kanıtlanmışmı oluyor.  bir şeye kanıtlandı diyorsan bir zahmet kanıtınıda koy ortaya ama kanıt koy ondan bundan duyduğun dedikoduyu değil.
yazdın işde benim söylediklerimin tersi kanıtlanmış eee nerde peki kanıt şimdi sen kanıtlandı dediğin için bunu böylemi kabul etmek zorundayız.
Ben Milli motor yapacağım deyip de bu konu hakkında hiç deneyimi olmayan yandaş özel şirkete vermezsin bunun ihalesini. Bunun ihalesini en önce Tümosan adındaki Albayraklar'a ait diğer yandaş şirkete verdiler. Bu şirket bu durum beni aşar deyince göstermelik yeniden ihaleye çıkılıp ihale diğer yandaş şirket  BMC'ye verildi. Devlet kuruluşları özellikle bunun uzağında tutulmak isteniyor. Fetö bahanelerine sığınmasınlar. Fetö halen varsa her yerde var; temizleyemiyorlarsa da kendi suçları. Senin elinde yüksek beygirli motor üreten Tülomsaş var. Motor üretimi hakkında bilgi tecrübesi olan Aselsan var Tei var. Teknik üniversiteler var. Aselsan ile Tülomsaş'ın ortaklaşa lokomotifler için yerli hibrit motor üretmesinin üzerinden daha sene geçmedi. Bir yerden başlanacaksa başlamak için elinde kaynaklar varken inadına inadına yandaş özel bir şirkete bunun ihalesinin verilmesinin makul bir açıklaması yok.

En önemli olan parçayı senin üretmen değil. Bilginin senin elinde olması, o bilgiyi kullanabilmek,  o bilginin üzerine koyup geliştirebilmek.

Benim dediklerimin temeli var diyorsun. Benim için temel dediğin o resmi açıklamaları da sorgularım. Tank örneğinde geçmiş resmi açıklamalara baktığımızda tankın motoru Milli olacaktı. Eski resmi açıklamalara göre seri üretime de çoktan başlayacaktık. Bankalar Birliğiyle alakalı kulüpten resmi açıklama olmamasına rağmen resmiymiş gibi kendin açıklıyordun en iyimser senaryoyla. 75-80 puan alırızın da temelini sen daha iyi bilirsin.

Çevrimiçi Necmi

fikret orman yeniden aday olacak yedirdiler bizi falan diyen vardı, aday falan olmayacak adam. Hangi yüzle aday olsun, niye geri dönsün ???  anç harici ançta kötünün iyisi diğerleri ise berbat adaylar var. işte görün beşiktaşın ne halde olduğun zor dönemde kimse çıkıp girmiyor. iyi gününde ise herkes beşiktaşlıyım şunu ben yaptım falan diye dolanacak ortada.
her zaman olduğu gibi sosyal medyada sallayan insanların peşine takılıp gerçekmiş gibi tepki göstermek işde bu oluyor.
bu arada aday olmayacağıda gerçekten doğru değil bence bunuda bilemeyiz herşey bir plan dahilinde olabilir.
listeler verilmeden yorum yapmak yanlış yarın fikrimi değiştirdim aday oldum derse bu mesajını nasıl açıklayacaksın bu seferde o yorumları yapan sana sallayacak haklı olarak :D
takip etmedim divana listesini veren varmı. yoksa ordaki bütün isimler şimdilik farazi oluyor.
birileri birilerini sürekli aday ilan edebilir. gerçekten o isimlerden biri çıkıp resmi olarak adaylığını açıkladımı buna bakmak lazım
dedikodunun kamuoyu peşinde koşanların eşeğine binmek doğru değil.
ben hiç ilgilenmedim seçimle takipde etmiyorum. aday varmı onuda bilmiyorum.
bizim sorunumuz belli bunu çözecek tek isimde miğdemiz kaldırırsa ethem oluyor.
onun dışında gelecek hiç bir başkan çare değildir heleki ortalıktaki isimlerden Çebi hariç diğerleri çarşının kuklası olur.
işde o zaman yandık demektir.

Çevrimdışı sozkul

Sercan Dikme
@sercan_dikme
·
🔥Eski Beşiktaş Başkanı ve eski TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 20 Ekim’de yapılacak Beşiktaş Başkanlık seçimi için liste çalışmalarına başladı.

👉Olası diğer Beşiktaş Başkan adayları:

-Ahmet Nur Çebi
-Serdal Adalı
-İsmail Ünal
-Hürser Tekinoktay

Demirören'in aday olması ihtimal dahilinde bile değil bence. Herşeyden önce karısı izin vermez..  :)

Tarihi hatırlatma babında camianın  çocukları sıralı tam liste ne yaptıklarını yazmama gerek yok herkes hatırlıyordur herhalde

2005-2005    Rıza Çalımbay
2007-2008    Ertuğrul Sağlam
2012-2012    Tayfur Havutçu
2012-2013     Samet Aybaba
Samet Aybabayi ayrı tutarım

Adam o kadro ile çok iyi iş çıkardı , millet Snaijder - Drogba alırken biz Gökhan Süzeni aldik ne bekliyordun ?

Hiç değilse ne oynadığımız belliydi çok yiyorduk ama çok da atıyorduk

O sezon 1-2 tane düzgün oyuncu alınsa şampiyon bile olabilirdik ki ligin son 5 haftasına kadar şampiyonluk şansımız da vardı

ara verdiğin günlerde bende yup haynkesi ikna olursa getiririm demiştim yazarken de senin magatı önereceğin aklıma gelmişti magat gelse bunlar 2. idmanda ölür abi bünyeleri yetmez idamana ne de olsa şenol bunlara 4 sene idman yatırmamıştı
Ben hala ayni yerdeyim abi 2 yildir yazdigim gibi israrla yazmaya devam edecegim ----> JORGE JESUS

Sistem, lobiyi de komplo teorilerini de yener-miş. Öyle bir rivayet var  :D
:lol: :lol: :lol:

Tıkır tıkır işliyor sistem MasaAllah çok istikrarlı her maç 3 yiyoruz :bandit:

Yapılandırma sözleşmesine Fikret Orman’ın imza atmadığını, Serdal Adalı’nın taşın altına elini koyduğunu okudum.

Tek kelimeyle yazık, hiçbir finansal sıkıntıda elini cebine atma, kredi çekerken kefalet verme ama 17 mio EUR bonservis harca.

Bu arada otel ruhsatı al, bürokraside kapılar ardına kadar açılsın, fabrikanı büyüt, işler tıkırında yürüsün.

8 gene başkanlık yapıp hiçbir şey vermeden cebini doldur, itibarını arttır.

Beşiktaş sırtından geçinip abat oldun Fikret Orman, yemek nasip olmasın
Denzibank dan alınan krediye de ANC şahsi kefalet vermişti

Başka söze gerek yok

Çevrimdışı mylife1903

:lol: :lol: :lol:

Tıkır tıkır işliyor sistem MasaAllah çok istikrarlı her maç 3 yiyoruz :bandit:
Yahu yunus emre karijma gittiginden beri bi tane olumlu masajin yoh