Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556157 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seçime girecek başkan adayları bir aksilik olmazsa şu şekilde olacakmış  :tabe:

İsmail Ünal

Ahmet Nur Çebi (Ali Gültiken de listesinde olacakmış.)

Serdal Adalı

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

İsmail Ünal

Serdal Adalı

şayet eski üyeler dewamsızlık yapmazsa i.ünalın şansı büyük olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan_

bidaa sistem diyenin ağzının ortasına kürekle vuracam zaten  :D

sistem

:evillol:

Çevrimdışı tangaz

sistem

:evillol:

sen zaten dewamsızlıkdan kaldın ne zamandır yoktun gel öpeyim seni  :-*

gömecek şenolunda yok tabii yazamıyorsun  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı levitate

hataydaki hoca iyi futbol oynatıyordu
ama benim tercihim bitirim bıçkın kavgacı tip bir yabancı hoca geçenlerde kim olabilir sorusuna eric gerets vari bir profil olabilir demiştim.

+1903 o hoca bugün kovuldu bu arada
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

şayet eski üyeler dewamsızlık yapmazsa i.ünalın şansı büyük olur
Zaten bunu duyduğum kişi İsmail Ünal'ın kazanma şansının yüksek olduğunu ve çok fazla bu konuda çalıştığını söylüyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

sen zaten dewamsızlıkdan kaldın ne zamandır yoktun gel öpeyim seni  :-*

gömecek şenolunda yok tabii yazamıyorsun  :D

:-*
Büyük değişimler var bu aralar abi. Yoğsa hep buralardayım.
Gömecek bir şey yok ki ortada abi :D. Cidden bir şey yok. Yok yani. Akü komple yok. Şenol Güneş'i korkuluk diye eleştiriyordum da Abdullah hoca benim yeteneklerimin üzerinde performans sergiliyor.

Çevrimdışı Nartallo

Yapılandırma sözleşmesine Fikret Orman’ın imza atmadığını, Serdal Adalı’nın taşın altına elini koyduğunu okudum.

Tek kelimeyle yazık, hiçbir finansal sıkıntıda elini cebine atma, kredi çekerken kefalet verme ama 17 mio EUR bonservis harca.

Bu arada otel ruhsatı al, bürokraside kapılar ardına kadar açılsın, fabrikanı büyüt, işler tıkırında yürüsün.

8 gene başkanlık yapıp hiçbir şey vermeden cebini doldur, itibarını arttır.

Beşiktaş sırtından geçinip abat oldun Fikret Orman, yemek nasip olmasın

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yapılandırma sözleşmesine Fikret Orman’ın imza atmadığını, Serdal Adalı’nın taşın altına elini koyduğunu okudum.

Tek kelimeyle yazık, hiçbir finansal sıkıntıda elini cebine atma, kredi çekerken kefalet verme ama 17 mio EUR bonservis harca.

Bu arada otel ruhsatı al, bürokraside kapılar ardına kadar açılsın, fabrikanı büyüt, işler tıkırında yürüsün.

Son iki sene gezmediği makam kalmadı ama bu gezilerin hiç bir faydası olmadı Beşiktaş’a
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

f.ormanla kalsa tek, umutu şafakı...

Çevrimdışı 38life

Ayrıca bu transfer edilen adamlar icin de çok güzel yakıştırma var ama söylersek forumdan atılıyoruz.

Kim bulup getirdiyse helal olsun. Şahane iş çıkarmış.

Lense laf ederken birkaç tane daha lensimiz oldu.

Nerden tutsak elde kalıyor. Adımı soyledigimden beri Beşiktaş'lıyım, ben böyle bir rezillik görmedim.

N'Koudou gece rüyalarıma giriyor. 5 milyon euro nedir aga? Öküz bile alınabilirdi o parayla. Bu yaz 8 milyon euro da Karius'a sayacaz. Yıldırım Demirörenden daha iyi anılmayacak derken şaka yapmıyorduk...

Çevrimdışı mylife1903

bidaa sistem diyenin ağzının ortasına kürekle vuracam zaten  :D
Bu sistem mistem taktik bombos isler
Teori ile olaydi herkes alirdi ilk milyonumu nasil kazandim kitabini zengin olurdu herkes milyon kazaninca milyonu olan da zengin sayilmazdi tabi

Avci cok guZel konusuyormus sivesi yokmus futbol biliyormus boyle boyle sisire sisire getirdiler he senol gunes fatoh twrim falan bunlar salaktir zaten futbol falan bilmezler bi avci bilir sivisi tek satir.

Simdi de adami gomuyorlar yahu ne bekliyordunuz da gomuyorsunuz adami senelerdir gommeye firsat bulamiyoruz orantisiz gomulenleri cikartmaktab toprak altindan

Androya gol gec gelince senol gunes gomuyorlardi sonra deplasmanda 4 atinca tiss

Yuve olacaktik baywrn olacaktik ambargo koyacaktik. Olamazsin vazgec bu sevdadan dedigimde, abi cok karamsarsin, karamsar degilim bisi biliyozda soyliyiz
Abi senol gunesi gomuyordun simdi kalsin diyon, basariliyken gomuyorduk firsat vardi gidince daha kotu olmasin dedik anlatamiyorsun ergen tayfaya. Aynilari luceye yapildi koskoca luce korkak romen cingenesi yapildi bu ulkede, kacirdilar adami. Bizim sikat tayfa ozamanlar cemeci tayfa da akkis tutuyordu demode 3lu oynatiyor efem defaun gitsin al gozune sok simdi o 3luyu

Fikret ormanin da bir suru sacmaligi oldu twk tek hepsini yazdik tekrar etmeyecem boyle patlayacagi cok belliydi. Feda sezonundan belliydi sacma sapan isler
Simdi aklasinlar fikret ormani. Borcun sanki hepsi dolardi bir suru (...)₄ tutmus yonetim algi kastieiyir ulan insan olan adam olan o algiyi tffye hakemlere mhkye yoneltir
Parasini verip kendisine guzelleme siparis ettiriyorlar

Gecmisle hesaplasmadan gelecegi insa edemezsin
Senol gunese yapilanlarin hesabi kesilmeden 2024e kadwr bi poh olmaz bizden

Laz hamsi senor burnuna sicam falan yaziliyordu lan ayiotluayi 25 senede 4 kupa gormussun 2 sini hu almis oyle denir mi? Bayern olsan 10 senede 8 kere kupa alsan senol 3. Yapti 4. Lldu gonder gitsin sen seviye tespitini yapamiyon duGun, yenilgiye mahkumsin

Kerameti fikret ormanda sananlar falan vardi avciya yikama yaglama cekip sisirenler hah onlardir camianin kanseri iste.

Sistemmis taktikmis
Futbol bu
Futbol iyi oyuncuyla oynanir buyuk takimsin obur yarisahada oynarsin bazen kazanirsin bazen kaybedersin, simdi avci attirsin bakam uefa macinda 50mden kaleciye pas

Bayern sistemine baksin avci aistem ariyorsa
Cl fibalistine kendi evinde 7
Onu oynatsin yahu

Adam sanki almis siirt jetpayi sistem kurmus 5 milyon tele harcayip kupa almis da keramet sistemde olmus. Devletin takimini 10 sene cakistirmis iste memur kafasinda.

Avci bir silkinecek kendine gelecek palavrayi birakacak, bu takima seri galibiyetlwr aldiracak. Yoksa cok takdir ettigim bu cesareti bu batakliga girisinin bir faydasini da goremeyecek 2-3 anadolu takimi calistirip yok olacak, kendi kariyeri ortada

Lens ucacak kacacakti senor mipink yapiyordu
Insan utanir sunlari yazarken
Nerde la lens, top mu istop ediyo avci gelince
Negredonjn menejeri gelecehti
Toreye dava acilacakti
Gasteci mahkemeye verilecekti
Bild gastesi yalanciydi dava acilacakti

Senol gunes kalip bu yonetim gitse yanina da bu ergen tayfayi alsa daha iyi yerde olurduk

Sistwmmis al sistemini izle simdi gozunle
Sistem oyuncuyu degerli kilarmis lan neden tiransfer yaptiriyon zaten para yok al genclerle oyna sistemin varsa
Milleti salak yerine koyuyorlar. Sistemle olsa adamlar mal mi oyuncuya 50-60 veriyorlar paftan alirlar koyarlar

Bu sistem falan 11-10-1999 tarihinde biraktim. Donum noktasidir futbola bakisimda
Bu tarihte fb zemani almisti italyadan
Bu denyo cikip havalimanindan 433 oynayacam demis ucaga binmisti
Ilk isi sergene bakip bune lan alin bunu burdan siyip kovmak olmustu
Sonra sergenin hikayesi belli 433 hikayesi belli zemanin hikayesi belli
Suslu palavralara salaklar inanir karaktersizler inanir
20. Yilini kutlayacam yakinda zeman reyizin cok sey bircluyum kendisine
433 benzeri seyler oynatip basarili olan car mi bu ligde ayri bir konu
Kerametin kimde oldugunu anlayin once. Reykart geldi buraya paketlendi delbokseyi iyadelintaahhutlu pistaladik salagin tekiydi zaten, koku geldi advokat hidink hepten dusuruyordu fbyi, sistemmis falan

Futbol hirsla istekle gucle yetenekle oynanir sen sabaha kadar aistem taktik yap kadron kotuyse tokati yer donersin

Caneri senol gunes neden cakma bek olarak kullanmamis, diyorlardi :lol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu sistem mistem taktik bombos isler
Teori ile olaydi herkes alirdi ilk milyonumu nasil kazandim kitabini zengin olurdu herkes milyon kazaninca milyonu olan da zengin sayilmazdi tabi

Avci cok guZel konusuyormus sivesi yokmus futbol biliyormus boyle boyle sisire sisire getirdiler he senol gunes fatoh twrim falan bunlar salaktir zaten futbol falan bilmezler bi avci bilir sivisi tek satir.

Simdi de adami gomuyorlar yahu ne bekliyordunuz da gomuyorsunuz adami senelerdir gommeye firsat bulamiyoruz orantisiz gomulenleri cikartmaktab toprak altindan

Androya gol gec gelince senol gunes gomuyorlardi sonra deplasmanda 4 atinca tiss

Yuve olacaktik baywrn olacaktik ambargo koyacaktik. Olamazsin vazgec bu sevdadan dedigimde, abi cok karamsarsin, karamsar degilim bisi biliyozda soyliyiz
Abi senol gunesi gomuyordun simdi kalsin diyon, basariliyken gomuyorduk firsat vardi gidince daha kotu olmasin dedik anlatamiyorsun ergen tayfaya. Aynilari luceye yapildi koskoca luce korkak romen cingenesi yapildi bu ulkede, kacirdilar adami. Bizim sikat tayfa ozamanlar cemeci tayfa da akkis tutuyordu demode 3lu oynatiyor efem defaun gitsin al gozune sok simdi o 3luyu

Fikret ormanin da bir suru sacmaligi oldu twk tek hepsini yazdik tekrar etmeyecem boyle patlayacagi cok belliydi. Feda sezonundan belliydi sacma sapan isler
Simdi aklasinlar fikret ormani. Borcun sanki hepsi dolardi bir suru (...)₄ tutmus yonetim algi kastieiyir ulan insan olan adam olan o algiyi tffye hakemlere mhkye yoneltir
Parasini verip kendisine guzelleme siparis ettiriyorlar

Gecmisle hesaplasmadan gelecegi insa edemezsin
Senol gunese yapilanlarin hesabi kesilmeden 2024e kadwr bi poh olmaz bizden

Laz hamsi senor burnuna sicam falan yaziliyordu lan ayiotluayi 25 senede 4 kupa gormussun 2 sini hu almis oyle denir mi? Bayern olsan 10 senede 8 kere kupa alsan senol 3. Yapti 4. Lldu gonder gitsin sen seviye tespitini yapamiyon duGun, yenilgiye mahkumsin

Kerameti fikret ormanda sananlar falan vardi avciya yikama yaglama cekip sisirenler hah onlardir camianin kanseri iste.

Sistemmis taktikmis
Futbol bu
Futbol iyi oyuncuyla oynanir buyuk takimsin obur yarisahada oynarsin bazen kazanirsin bazen kaybedersin, simdi avci attirsin bakam uefa macinda 50mden kaleciye pas

Bayern sistemine baksin avci aistem ariyorsa
Cl fibalistine kendi evinde 7
Onu oynatsin yahu

Adam sanki almis siirt jetpayi sistem kurmus 5 milyon tele harcayip kupa almis da keramet sistemde olmus. Devletin takimini 10 sene cakistirmis iste memur kafasinda.

Avci bir silkinecek kendine gelecek palavrayi birakacak, bu takima seri galibiyetlwr aldiracak. Yoksa cok takdir ettigim bu cesareti bu batakliga girisinin bir faydasini da goremeyecek 2-3 anadolu takimi calistirip yok olacak, kendi kariyeri ortada

Lens ucacak kacacakti senor mipink yapiyordu
Insan utanir sunlari yazarken
Nerde la lens, top mu istop ediyo avci gelince
Negredonjn menejeri gelecehti
Toreye dava acilacakti
Gasteci mahkemeye verilecekti
Bild gastesi yalanciydi dava acilacakti

Senol gunes kalip bu yonetim gitse yanina da bu ergen tayfayi alsa daha iyi yerde olurduk

Sistwmmis al sistemini izle simdi gozunle
Sistem oyuncuyu degerli kilarmis lan neden tiransfer yaptiriyon zaten para yok al genclerle oyna sistemin varsa
Milleti salak yerine koyuyorlar. Sistemle olsa adamlar mal mi oyuncuya 50-60 veriyorlar paftan alirlar koyarlar

Bu sistem falan 11-10-1999 tarihinde biraktim. Donum noktasidir futbola bakisimda
Bu tarihte fb zemani almisti italyadan
Bu denyo cikip havalimanindan 433 oynayacam demis ucaga binmisti
Ilk isi sergene bakip bune lan alin bunu burdan siyip kovmak olmustu
Sonra sergenin hikayesi belli 433 hikayesi belli zemanin hikayesi belli
Suslu palavralara salaklar inanir karaktersizler inanir
20. Yilini kutlayacam yakinda zeman reyizin cok sey bircluyum kendisine
433 benzeri seyler oynatip basarili olan car mi bu ligde ayri bir konu
Kerametin kimde oldugunu anlayin once. Reykart geldi buraya paketlendi delbokseyi iyadelintaahhutlu pistaladik salagin tekiydi zaten, koku geldi advokat hidink hepten dusuruyordu fbyi, sistemmis falan

Futbol hirsla istekle gucle yetenekle oynanir sen sabaha kadar aistem taktik yap kadron kotuyse tokati yer donersin

Caneri senol gunes neden cakma bek olarak kullanmamis, diyorlardi :lol:
Bu yazının üzerine de fazla birşey eklenmez. Noktayı koymuşsun  :claps:
Dün Tottenham'a 7 attıkları için değil bir takımı örnek almak isteyen varsa o takım Bayern Münih olmalı.  Topu ayağına aldığında saniyeler içinde golü bulabilmek olmalı bizim felsefemiz de. Türkiye liginde topu en hızlı dikine direkt oynayabilen en fazla golü bulup şampiyon olabilir. Gol atmaktan çok gol yememe üzerine stratejilerini kuran savunma organizasyonları çok üst seviye olmayan takımlara karşı bu tarzda oynadığında çok kolay açık verip gol yiyorlar.
Maalesef senin de belirttiğin gibi kulübün başındaki başkan ile onun yöneticileri de taraftarı da ciddi bir sorun. Taraftar özellikle bu sistemci ergen taraftar da ben masumum ayağına yatmayacak. Yönetimin değişip düzgün kişilerin gelmesi yetmez. Bu camia taraftarı da içine alan toplu bir değişimden geçmeli .

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

N'Koudou gece rüyalarıma giriyor. 5 milyon euro nedir aga? Öküz bile alınabilirdi o parayla. Bu yaz 8 milyon euro da Karius'a sayacaz. Yıldırım Demirörenden daha iyi anılmayacak derken şaka yapmıyorduk...
Karius'u yine Neşe Erberk mankenlik ajansına kiralar paranın bir kısmını çıkarırız da Nkodunun yarısını ne yapicaz onu ben de merak ediyorum. Gerçi zararda tam bizim kârda yarısı bizimdi o da ayrı.

Çevrimdışı Koa_lAA

İsmail Ünal

Serdal Adalı

ismail ünal seçilir bu listeden gibi... y.d, bilgili falan destek atıyomuş ünal a... kankalar ya hani... sonra gelen gideni aratır muhabbetleri devam eder...

Çevrimdışı mylife1903

Bu yazının üzerine de fazla birşey eklenmez. Noktayı koymuşsun  :claps:
Dün Tottenham'a 7 attıkları için değil bir takımı örnek almak isteyen varsa o takım Bayern Münih olmalı.  Topu ayağına aldığında saniyeler içinde golü bulabilmek olmalı bizim felsefemiz de. Türkiye liginde topu en hızlı dikine direkt oynayabilen en fazla golü bulup şampiyon olabilir. Gol atmaktan çok gol yememe üzerine stratejilerini kuran savunma organizasyonları çok üst seviye olmayan takımlara karşı bu tarzda oynadığında çok kolay açık verip gol yiyorlar.
Maalesef senin de belirttiğin gibi kulübün başındaki başkan ile onun yöneticileri de taraftarı da ciddi bir sorun. Taraftar özellikle bu sistemci ergen taraftar da ben masumum ayağına yatmayacak. Yönetimin değişip düzgün kişilerin gelmesi yetmez. Bu camia taraftarı da içine alan toplu bir değişimden geçmeli .
Camianin lideri olsa herkes 1 adim atar bi noktada bulusulur.
Fikret orman ilk zamani da bir suru hata yapiyordu ama en azindan duzgun bir kaynastiriciydi bolunmeler yoktu. Guzel kelimeler ile topluyordu camiaydi.
Sonradan kupa gelince ben demeye basladi o an yazdik zaten ben ben eben bene diyo hep sonu iyi degil zehirlendi diye.
Kerameti kendinde sandi yanildi, patladi

Taraftar ayaklanmis yusuf abi dedi
Taraftar ayaklanmis ft ile ben yapiyom fikisturu dedi
Bir suru ornek var boyle

Sen taraftari boyle taca atarsan arkanda durulmasi bir adim one atilmasi gereken zamanda herkes bir adim geri atar dimdizlak meydanda kalirsin

Sonun baslangiclari cok bir suru nokta var mitrovic olayi ile baslayan lakin disaridan hasirt diye operasyon dugmesine basilmasinin sebebi cikip abuk sabuk yurolik hirsizlik organizasyonudur dedigi zamandir. Eline beline diline hakim olacan koskoca thy var orda adami boyle dayak manyagi yaparlar, boyali ucakla ucabildik mi o demecten sonra?
Yahu thy sistem d gistiginde bir arastirilsa belediyeden daha fazla tezillik cikacak bi kurum bu ulkede oraya laf edilir mi? Sana ne?
Adamlar belediye degisti diye suyu gavurdan alan bir firma degil mi?
Sana neler yapmaz

Yeni baskan kimseye eyvallahi olmayan mumkunse isleri turkiye siniri icinde olmayan biri olsun cok farkli seyler olur. Anc falan da fazla ziplayamaz tak kayumu atarlar fabrikasina

Çevrimdışı Koa_lAA

Iyi tamam erman avci hocayi da gomelim hatta gonderelim de yeminle hoca yok kim gelsin yani
2-3 haftaya duzelmezse zaten secenek belli mesut bakkal ile kumede kal
Secim yanlis avci sisirildigi kadar yok tamam diyelim bunlara ama yeminle kom gelsin yani

Riza samet falan filan bunlara kulubun anahtari verilmez
Sergen falan bilemiyorum cig cig yerler gibi geliyor

Mantikli secim bulamiyorum dusunup dusunup

Ha benim fikrimi soruyorsan yabanci gider makati bulur getiririm yada haynkesin kapisinda yatarim turk olacaksa da gelsin mustafa akcay hoca en azindan duzgun bir adam

yerli... yılmaz vural ... taraftarın sevdiği tarz hoca olur...

yabancı... bielsa ... leeds de hoca şuan... ikna et getir.. taraftarın daha çok sevdiği tarz... iyi başla kötü bitir... tam bizim stil...

Çevrimdışı mylife1903

Karius'u yine Neşe Erberk mankenlik ajansına kiralar paranın bir kısmını çıkarırız da Nkodunun yarısını ne yapicaz onu ben de merak ediyorum. Gerçi zararda tam bizim kârda yarısı bizimdi o da ayrı.
Adamin yarisi gelmis galiba, yarim porsiyonluk oynuyor
Yarisi mi hepsi mi tartismasi vardi boyle isler neden hep bizde olur
Karyusa 8.5 verecez uefadan cikarsak galiba oyle bisiler vardi elensek daha karli gibi

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ya bu ismail ünal ismi nereden çıktı? Çok vasıfsız bi adam belediyeyi beceremedi yüzüne bulaştırdı Fikret Orman kalsın daha iyi.

Çevrimdışı mylife1903

ismail ünal seçilir bu listeden gibi... y.d, bilgili falan destek atıyomuş ünal a... kankalar ya hani... sonra gelen gideni aratır muhabbetleri devam eder...
Unal secilirse gelen gideni aratmaz bi sureklilik olur. Seba sonrasi bilgili yd orman unal mahserin 4 atlisi
Olayli kongre olur gibi duruyor

Çevrimdışı mylife1903

yerli... yılmaz vural ... taraftarın sevdiği tarz hoca olur...

yabancı... bielsa ... leeds de hoca şuan... ikna et getir.. taraftarın daha çok sevdiği tarz... iyi başla kötü bitir... tam bizim stil...
Tak biz camialik cuk oturacak adam var hektor kuper
Yillarin degismez kaybedeni

Çevrimdışı mylife1903

Ya bu ismail ünal ismi nereden çıktı? Çok vasıfsız bi adam belediyeyi beceremedi yüzüne bulaştırdı Fikret Orman kalsın daha iyi.
Vasif onemli degil ceketini kiysa 2000-3000 oy alir o oylar bolunmezse kongre fareleri dolasiyordur mekik diplomasimisi yapiyordur su gunlerde adaylar arasinda

Çevrimdışı Koa_lAA

Unal secilirse gelen gideni aratmaz bi sureklilik olur. Seba sonrasi bilgili yd orman unal mahserin 4 atlisi
Olayli kongre olur gibi duruyor

ben yd ile orman ı aynı kefeye koymam... aynı ata bindiklerini de hiç ama hiç düşünmüyorum... fikret orman a yaptıkları için teşekkür ederim... y.d ye yaptıkları için lanet ederim...

kongre de eğer sadece bu adaylar yarışacaksa sıkıntı var demektir... hele ki ünal seçilirse of of of  :D

Çevrimiçi Akil Emre

Valla bu 4 aday aynı çatı altında birleşse yine iyi bir yönetim oldu diemem. Ufukta ışık gözükmüyor. Fb gibi takım kötü giderken sarılacak basket takımıda yok, hobisi olan adam bu dönemi az sıkıntıyla atlatır, yeni hobi önerilerine açığım

Çevrimdışı Koa_lAA

Tak biz camialik cuk oturacak adam var hektor kuper
Yillarin degismez kaybedeni

o şimdi ordu da falan çalıştı ya kesmez bizim büyük taraftarı... ordu da yapamayan bizde nasıl yapcak hesabı... ordu muydu ya, samsun yada bi karadeniz takımı işte...