Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2560884 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı caner.eryigit

İsmail Ünal adaymış imza topluyormuş bilginize

Çevrimdışı BavyeraKartali

Uzunnn bir aradan sonra stressiz mac izledim onceden mac icinde su icmeyen ben mutfaga ve sigaraya kac kere gittigimi hatirlamaz oldum. Cocuklarin ayak altinda olmasindan hic rahatsizlik duymadim , hatta elimde telefon arada instagrama bile girdim. Sonuc gergin olmadan bir mac bitirdim ailem mutlu ben kizgin,kirgin ve uzgundum . Tesekkurler baskan , tesekkurler Avci ve tesekkurler Futbolcular. Ben ne olursa olsun Baskan ve Avciya ragmen bir reaksiyon gosteririler diye dusundum 6 haftadir göstermedikleri gibi artik aliskanlik oldu bu his onlarda taraftarimiz olmasaydi belki de sadece bindikleri arabadan ve oturduklari evden anlayacaklardi Besiktas da olduklarini. Yazik cook yazik !
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

O belediye yönetimini beceremedi kulübü mu yönetecek hem zaten mimar değil mi mimar adam toptan ne anlar :D

Çevrimiçi Necmi

korktuğum bu işde :bandit:
o kısa süre bunun gibilerinin önünü kesmeye yarar yararsa.

Çevrimiçi Necmi

Uzunnn bir aradan sonra stressiz mac izledim onceden mac icinde su icmeyen ben mutfaga ve sigaraya kac kere gittigimi hatirlamaz oldum. Cocuklarin ayak altinda olmasindan hic rahatsizlik duymadim , hatta elimde telefon arada instagrama bile girdim. Sonuc gergin olmadan bir mac bitirdim ailem mutlu ben kizgin,kirgin ve uzgundum . Tesekkurler baskan , tesekkurler Avci ve tesekkurler Futbolcular. Ben ne olursa olsun Baskan ve Avciya ragmen bir reaksiyon gosteririler diye dusundum 6 haftadir göstermedikleri gibi artik aliskanlik oldu bu his onlarda taraftarimiz olmasaydi belki de sadece bindikleri arabadan ve oturduklari evden anlayacaklardi Besiktas da olduklarini. Yazik cook yazik !
ben ligin başından beri bütün maçları sıtressiz izliyorum valla
böyle oyunun zevkine daha iyi varılıyormuş.
senden daha kötü olan şey sigara içmek için bir yere gitmek zorunda değilim :bandit:

Çevrimiçi Necmi

İkisinin de hatalarına inmek için önce baştakilerin hatasını görmemiz gerekli diyorum. Sen bu adamlara istediğin kadroyu verdin mi hayır tabiki de. İnsanlar şey zannediyor Avcı gidecek bu takım uçup kaçacak şampiyonlar ligi şampiyonu olacak falan. Gündelik yaşıyoruz şimdi biri gelip belki bugünü kurtaracak ama düşeş gelirse belki ertesi sene iyi gider falan ama hiç garantisi olmayacak. Çünkü düzen yok sistem yok her şey günlük.Sen sosa gomez sistemini oturtuyorsun sonra gidip talisca aboubakarı alıyorsun bambaşka sisteme dönüyorsun onu da bozuyorsun negredo Talisca yapıyosun falan takım iyice geri gitmeye başlıyor. Tabi artık düşeş gelmeyip patlıyorsun. Sonra hocalar suçlu, sen kadrosunu koruyup düzgün transferler yapıp bırakıyor musun??? Avcı forvet istedi gittiler kanat aldılar adamın sistemi 8 numara lazım diye bağrırıyordu almadılar onu da. Forvet Burak diyorsun abi adam başak maçında yoktan var etti attı bu maç olmadı ama bu da insan. Sakatlıktan yeni yeni çıkıyor.
belki vermişlerdir istediğini bilebilirmisin bunu hocanın değil taraftarın istediğini vermediler.
kanat almadılar adam forvet birinci mevkisi forvet kim diyor kanat diye ne yapacaklardı kanat oynayabilen bir forvet alacaklardı
yoksa burak arkasında kulübede oturtacaklarmı yıl boyu. ama kimse hocaya forvet olduğunu söylememiş herhalde.
kafanızda yarattığınız olgulara inanıp konuşuyorsunuz hoca çıktımı istediğim oyuncular alındı dedimi siz yok alnmadı hocam diyorsunuz.
Avcının ne mazereti var istediğim oyuncular alındı dedi maaşları ödeniyor dedi. Burak sakatmış sakatlanır bu oyunun bir gerçeği ama bir kaç maç oynamayacak diye yerine oyuncu alınmaz bu sonrasında kaos yaratır. alıpda o kaosu yarattıklarında bu sefer herkes güven vardı ona güveneceklerdi der.
yoksa burakın yerini dolduracak forvet iyi forvet olmalı onuda kulübede oturtamazsın burakıda oturtamazsın ne olacak sonra.
bence gayet düzgün transfer yapıyorlarda düzgün hoca bulamıyorlar sorun orda :bandit:
tangazın dediği gibi geçen sezon ikinci yarı 39 puan toplamış takım aynen duruyor hemde içindeki bütün sorunlar temizlendikten sonra üstüne 7 takviye yapıp avcıya teslim ettiler burda bütün günah avcıya aittir. bunun lami cimi yok. şimdi iki maç kazansa çıkar herkes avcı şöyle iyi böyle iyi diye başta başkan
ama adam bu sene şampiyonluğu altı maçta verdi. bundan sonra iyi olsa ne olur olmasa ne olur.
başarılı olmasını elbet isterim onun başarısı Beşiktaşın başarısıdır ama görünen köyde klavuz istemiyordu
daha imzayı attığında söyledim devre arasını görürse başarılı sayarım.
ama sahadaki kötü futbol bence daha çok oyuncuların eseri gram kazanma ruhu yok mağlup durumdalar insan biraz silkelenir bunlar bitsinde gidelim havasında.

Çevrimdışı caner.eryigit

korktuğum bu işde :bandit:
o kısa süre bunun gibilerinin önünü kesmeye yarar yararsa.
Biri atanacak abi boşuna kasmaya gerek yok bindirilmiş kıtalar birini seçecek. Ancak bu düzeni tüm üyeler giderse oy kullanmaya o da imkansız öyle yenersin.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

belki vermişlerdir istediğini bilebilirmisin bunu hocanın değil taraftarın istediğini vermediler.
kanat almadılar adam forvet birinci mevkisi forvet kim diyor kanat diye ne yapacaklardı kanat oynayabilen bir forvet alacaklardı
yoksa burak arkasında kulübede oturtacaklarmı yıl boyu. ama kimse hocaya forvet olduğunu söylememiş herhalde.
kafanızda yarattığınız olgulara inanıp konuşuyorsunuz hoca çıktımı istediğim oyuncular alındı dedimi siz yok alnmadı hocam diyorsunuz.
Avcının ne mazereti var istediğim oyuncular alındı dedi maaşları ödeniyor dedi. Burak sakatmış sakatlanır bu oyunun bir gerçeği ama bir kaç maç oynamayacak diye yerine oyuncu alınmaz bu sonrasında kaos yaratır. alıpda o kaosu yarattıklarında bu sefer herkes güven vardı ona güveneceklerdi der.
yoksa burakın yerini dolduracak forvet iyi forvet olmalı onuda kulübede oturtamazsın burakıda oturtamazsın ne olacak sonra.
bence gayet düzgün transfer yapıyorlarda düzgün hoca bulamıyorlar sorun orda :bandit:
tangazın dediği gibi geçen sezon ikinci yarı 39 puan toplamış takım aynen duruyor hemde içindeki bütün sorunlar temizlendikten sonra üstüne 7 takviye yapıp avcıya teslim ettiler burda bütün günah avcıya aittir. bunun lami cimi yok. şimdi iki maç kazansa çıkar herkes avcı şöyle iyi böyle iyi diye başta başkan
ama adam bu sene şampiyonluğu altı maçta verdi. bundan sonra iyi olsa ne olur olmasa ne olur.
başarılı olmasını elbet isterim onun başarısı Beşiktaşın başarısıdır ama görünen köyde klavuz istemiyordu
daha imzayı attığında söyledim devre arasını görürse başarılı sayarım.
ama sahadaki kötü futbol bence daha çok oyuncuların eseri gram kazanma ruhu yok mağlup durumdalar insan biraz silkelenir bunlar bitsinde gidelim havasında.

Ne oynatmak istediğini biliyorsak, nasıl transfer istediğiniz biliriz değil mi abi yani??? Karşıdaki adam ben bina yapıcam diyorsa ve bu binayı nasıl yapacağını anlatıyorsa az çok ne gerektirdiğini bilirsin.Adam farklı bir forvet istedi topu tutabilen yani adebayor tarzı adama gittiler diaby aldılar. Diaby ve burak yılmaz arasında çok fazla farklılık var mı forvet olarak ??? Burak yılmaz sakat olmasa bile farklı tarzda bir profil istiyorum dedi. Profil olarak burakla diaby arasında o kadar uçuk fark yok ikiside arkaya kaçarak iş yapabilen tipler gibi gözüküyor.Burak biraz daha ekstraları olan maç alabilen bir adam diabyde o da yok.
Şenol güneşte istediğim adamlar alındı falan diyordu, sonra işler kötüye gidince ve takımı bırakınca sallamaya başlıyordu. Ne diyecek istemediğim adamlar mı alındı diyecek adam ??? Burda adam taraftarımız değilde taraftar dediği için bile laf yedi bir de deseki Beşiktaş bana istediğim transferleri yapmadı falan offf küfür kıyamet denmedik şeyler bırakılmazdı, sen kimsin yapılan transferleri beğenmiyorsun, bahane arıyor falan diyeceklerdi.
Hiçte güzel transferler yapılmadı, burda rebocho douglas nkodou eleştirdim hatta nkodou çok soru işaretleriyle geldi, hatta rebocho eleştirirken @cursedofdragon tek beğenmeyen istemeyen kürekle koşan sensin dedi. Ruize laf etmedik taş gibi geldi oynadı, elneny daha çözemedik ama o da az çok iş yapar gibi duruyor, diaby ve boydda dediğim gibi sağlam forvet ve 8 numara alınmadığı için çöpe atılmış transferler oldu. Düzgün transferler yapılmış olsa bile senin dediğin gibi bu ikisini almayarak hiçte düzgünlüğü gibi kalmadı, arabayı topladın motoru ve direksiyonu koymadın. Görünüşte güzel gibi gözükse de araba hareket etmediği ve yönlendirilmediği sürece ne anlamı var sadece duracak.

Evet geçen sene 39 puan topladı ama bu kadar düz mantık değil o başka bir oyunla topladı fakat o takım neden ilk yarı o kadar az puan toplamış madem bu kadar mükkemel takımsa ???? Sen böyle bi adam getiriyorsan bu kadronun iş yapmayacağını da bilmen lazım kusura bakma ama sen geçen sene aşçılık yarışmasına katılmışsın pizza yapmak istiyorsun evet mükkemel pizza yapmışsın diyorsun bu sene aşçılık yarışmasına katılacaksın ama börek yapmak istiyorsun fakat yine aynı malzemeleri veriyorsun diyorsun geçen sene aşçılık yarışmasında mükkemel pizza yaptın bu malzemelerle mükkemelde börek yap ??? verdiğiniz örnekte buna benziyor abi. Ha deseniz ki yok biz şenol güneş futbolu gibi istiyoruz yine yönetime yazar çünkü farklı bir tarz getiriyor. Öyle bir adam getirse bu 39 puan toplamış kadroya birde geçen sezona ek olarak 7 transfer yapsalar ammenaa. Derim ki sonuna kadar haklısınız. Fakat geçen seneki malzemerle bu sene alakası yok yani.

Yani özet olarak yönetim değişmediği sürece abdullah hoca şenol hoca napsın yani, adamları dinlemiyorsun ki tınlamıyorsun bile. Bu sene gerçekten kimsenin laf etmeyeceği ruiz gibi transferler yapılsaydı 7 tane o zaman avcıyı eleştirilebilir olurdu. Yönetimin bu sene en başarılı 2 transferi 1-quaresmayı o şekilde göndermek oldu 2-ruiz transferi oldu.

Biri atanacak abi boşuna kasmaya gerek yok bindirilmiş kıtalar birini seçecek. Ancak bu düzeni tüm üyeler giderse oy kullanmaya o da imkansız öyle yenersin.

Adam gibi Beşiktaşlı biri yokki, en ümitli olduğumuz adamda işte fo sözüm var ondan dolayı Beşiktaş umrumda değil nolursa olsun diyor. Adamların başkanı ülkede en rahat kişilerken, bütün işi gücü bırakıp hatta kendi paralarını kulübe aktarırken bizimkiler söz falan diyor işte.

Çevrimiçi Necmi

Ne oynatmak istediğini biliyorsak, nasıl transfer istediğiniz biliriz değil mi abi yani??? Karşıdaki adam ben bina yapıcam diyorsa ve bu binayı nasıl yapacağını anlatıyorsa az çok ne gerektirdiğini bilirsin.Adam farklı bir forvet istedi topu tutabilen yani adebayor tarzı adama gittiler diaby aldılar. Diaby ve burak yılmaz arasında çok fazla farklılık var mı forvet olarak ??? Burak yılmaz sakat olmasa bile farklı tarzda bir profil istiyorum dedi. Profil olarak burakla diaby arasında o kadar uçuk fark yok ikiside arkaya kaçarak iş yapabilen tipler gibi gözüküyor.Burak biraz daha ekstraları olan maç alabilen bir adam diabyde o da yok.
Şenol güneşte istediğim adamlar alındı falan diyordu, sonra işler kötüye gidince ve takımı bırakınca sallamaya başlıyordu. Ne diyecek istemediğim adamlar mı alındı diyecek adam ??? Burda adam taraftarımız değilde taraftar dediği için bile laf yedi bir de deseki Beşiktaş bana istediğim transferleri yapmadı falan offf küfür kıyamet denmedik şeyler bırakılmazdı, sen kimsin yapılan transferleri beğenmiyorsun, bahane arıyor falan diyeceklerdi.
Hiçte güzel transferler yapılmadı, burda rebocho douglas nkodou eleştirdim hatta nkodou çok soru işaretleriyle geldi, hatta rebocho eleştirirken @cursedofdragon tek beğenmeyen istemeyen kürekle koşan sensin dedi. Ruize laf etmedik taş gibi geldi oynadı, elneny daha çözemedik ama o da az çok iş yapar gibi duruyor, diaby ve boydda dediğim gibi sağlam forvet ve 8 numara alınmadığı için çöpe atılmış transferler oldu. Düzgün transferler yapılmış olsa bile senin dediğin gibi bu ikisini almayarak hiçte düzgünlüğü gibi kalmadı, arabayı topladın motoru ve direksiyonu koymadın. Görünüşte güzel gibi gözükse de araba hareket etmediği ve yönlendirilmediği sürece ne anlamı var sadece duracak.

Evet geçen sene 39 puan topladı ama bu kadar düz mantık değil o başka bir oyunla topladı fakat o takım neden ilk yarı o kadar az puan toplamış madem bu kadar mükkemel takımsa ???? Sen böyle bi adam getiriyorsan bu kadronun iş yapmayacağını da bilmen lazım kusura bakma ama sen geçen sene aşçılık yarışmasına katılmışsın pizza yapmak istiyorsun evet mükkemel pizza yapmışsın diyorsun bu sene aşçılık yarışmasına katılacaksın ama börek yapmak istiyorsun fakat yine aynı malzemeleri veriyorsun diyorsun geçen sene aşçılık yarışmasında mükkemel pizza yaptın bu malzemelerle mükkemelde börek yap ??? verdiğiniz örnekte buna benziyor abi. Ha deseniz ki yok biz şenol güneş futbolu gibi istiyoruz yine yönetime yazar çünkü farklı bir tarz getiriyor. Öyle bir adam getirse bu 39 puan toplamış kadroya birde geçen sezona ek olarak 7 transfer yapsalar ammenaa. Derim ki sonuna kadar haklısınız. Fakat geçen seneki malzemerle bu sene alakası yok yani.

Yani özet olarak yönetim değişmediği sürece abdullah hoca şenol hoca napsın yani, adamları dinlemiyorsun ki tınlamıyorsun bile. Bu sene gerçekten kimsenin laf etmeyeceği ruiz gibi transferler yapılsaydı 7 tane o zaman avcıyı eleştirilebilir olurdu. Yönetimin bu sene en başarılı 2 transferi 1-quaresmayı o şekilde göndermek oldu 2-ruiz transferi oldu.
farketmez bu senin düşüncen hoca çıkıp dedimi istediğim oyuncular alındı diye
konu orda noktalanır.

Çevrimdışı emre_1978

Ismail Ünal geleceğine Y.D gelsin. Ciddiyim

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya arkadaş cümbür cemaat saldırırız schuster Beşiktaşı gibi arkada açıklar verirsin bu kadar gol yersin anlarım da(bu kadar gol yenmez gerçi) rakip ceza sahasına giremiyoruz inanılır gibi değil.
Rakiplerin özel birşey yapmasına da gerek yok bir şekilde alıyor içeri manken arkadaş bu alman falan değil geçmişini irdelemek lazım böyle alman olmaz.

Ismail Ünal geleceğine Y.D gelsin. Ciddiyim

+1903 buna ek olarakta

yd > ismail ünal + hürser

başkan adaylarına bak  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Ya arkadaş cümbür cemaat saldırırız schuster Beşiktaşı gibi arkada açıklar verirsin bu kadar gol yersin anlarım da(bu kadar gol yenmez gerçi) rakip ceza sahasına giremiyoruz inanılır gibi değil.
Rakiplerin özel birşey yapmasına da gerek yok bir şekilde alıyor içeri manken arkadaş bu alman falan değil geçmişini irdelemek lazım böyle alman olmaz.

yediğimiz gollerin yarısını kendi kalemize attık adam ne yapsın rakibimi kontrol etsin kendi oyuncularımızımı
bir tane hatalı gol yedi daha onun dışında ne yapacak savunmayı kendi ceza sahamızda yapıyoruz

Çevrimiçi murat

Butun ergenler kanat alalim falan derken ne kanadi santrafor laizm santrafor dedigimde cahilsin sigsin abi diyorlardi kanat oyuncusu boyle ucacak boyle kacacak atletik Zenciler ligin icinden geceklerdi
Yahu anlatamadik degistir sistemi kanatsin oyna tam karijmadan kurtulmusun lensi yollarsin ya da kisa forvet yaparsin stoper santrafor kaleci al isine bah dedik
Guzel afili palavralar ile betimleyemiyoruz tabi

Al simdi bu oyunculari dusun napacagini
Zaten cok super uber topcu olsalar burda olmazlar
Hepsine verecegini bi santrafora versen bunlara lensi ekle toplamindan cok atar hepsinin
ben de takıma en elzem oyuncular olarak 1 stoper ve bir 8 numara yazmıştım diğerleri kadro içinden halledilebilir demiştim kaleciye de kenarından olasılığı lursa fabri diye yazmıştım ama eksik yazmışım iki stoper lazımmış bize.ayrıca bize gelen 6 veya 8 gelmiş mi gelmemişmi onu bile bilmiyoruz ve o da bir değil iki olmalıymış.kanada gelen diaby den birşey olacak gibi durmuyor nkudununda tek üst düzey özelliği hızı onu da kullanmıyoruz.burak sakat girdi sezona layiç formsuz dorukhan dağiılmış ama herşeye rağmen şu takımın kalesinde bir fabri olsaydı şu durumda olmazdık.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Orman aday  olmuyormus  Serdal Adali adayligini aciklamis diyor  Fatih Dogan
Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Serdal Adalı, Fikret Orman’ın seçime girmesi halinde, listesinde olmak istemediğini belirterek, ihtiyaç halinde başkanlığa adaylığını koyacağını açıkladı..
(AA)
Yorgo

Çevrimdışı caner.eryigit

Atanacak başkan adalıymış onda karar kılmışlar.
Mevcut kongre yapısı ile nur Çebi aday olsa bile karşısına bence seçilemez İsmail ünalın şansı daha yüksek bence

Atanacak başkan adalıymış onda karar kılmışlar.
Mevcut kongre yapısı ile nur Çebi aday olsa bile karşısına bence seçilemez İsmail ünalın şansı daha yüksek bence

Atanacak başkana karar verdilerse gerçekten Beşiktaşlıyım diyen çıksın bu zorlukları yenmeye çalışsın. Beşiktaşın çok büyük sorunları var, daha bu sorunlarda ya yok abi gelemem falan diye bırakıyorsa hiç gelmesin zaten.

Çevrimdışı Erman1903

8 numara 9 numara lazımdı diye konuşmak boşa. Kaleciden forvete kadar oyuncularının uymadığı bir formasyona geçiyorsun. Bir transfer döneminde bütün bunların çözülmesi mümkün değildi, yönetim baştan Avcı ile masaya oturmayacaktı.

Beşiktaşın sadece forması çıksa ilk 5'e oynar, çok daha kötü kadrolar gördük. Belkide yüzyılın en fiyasko başlangıcıdır lige. Herkes şapkasını önüne koyup düşünecek. Eğer kadronun uymadığını görüyor ve başarılı olabileceğine inanmıyorsan gelmeyeceksin. Görmüyorsan zaten iyi hoca değilsin. Herkes de biraz kendi bacağından asılır, getirmemeleri gerekiyordu Avcı'yı ama adamın performansını kendisi üzerinden değerlendirmeyip de ne yapacağız? Bu adamı zorla tutup getirmediler, Şenol hoca gibi olmak istiyorum diyordu, Sevilla'yı reddeden adam buraya başarısız olmaya gelmemiştir herhalde.
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2019, 23:42:21 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha kötüsü olur muydu? Olabilirdi. Ama bu kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Mevcut yönetimden kimseye güvenmiyorum. Demirören döneminden de kimseyi istemiyorum. Bu ikisinin kesişim kümesi karşımıza aday olarak çıkıyor. Benim memnun olmam mümkün değil.

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/1178757757123616770

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Atanacak başkana karar verdilerse gerçekten Beşiktaşlıyım diyen çıksın bu zorlukları yenmeye çalışsın. Beşiktaşın çok büyük sorunları var, daha bu sorunlarda ya yok abi gelemem falan diye bırakıyorsa hiç gelmesin zaten.
Bindirilmiş kıtaları kim yönetiyorsa o başkanı seçer. Nasıl değişir bu düzen herkesin üye olabilme imkanının önünü açacaksın.ama az olsun bizim olsuncu tayfa buna izin vermiyor maalesef.
Ancks şöyle birşey olabilir seçime katılım yüksek olur o zmn belki.
Allah belamızı verdi.