Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556090 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

ersin utkudan iyi olduğununa eminim karius'tan iyi midir görmek lazım
Ben Utku nun  Ersin den ii oldugunu dusunuyorum.. Ayagi cok ii bi kere..
Yorgo

Stresten iki  pizza 1 karadeniz pide yedim yahbu arkadas .. Bi sise sarp cabasi ..  :akuma:  Ekonomimize zarar ya bu  takim :)
Yorgo

Karius'tan kurtulmalıyız defolu kaleci, yediği gollerde çok hatalı yer tutuyor; Utku'dan bir şey olmaz, diğer genç kaleci daha iyi (ismini hatırlamıyorum şu an).
Ersin abicim kalecimizin adi
Yorgo

Çevrimdışı mellfred

Ben Utku nun  Ersin den ii oldugunu dusunuyorum.. Ayagi cok ii bi kere..
Açıkcası iddialı olamayacağım
İkisini de az tanıyorum. Ama Ersin’in kaleciliği daha iyi gibi geldi bana

Çevrimdışı tangaz

sayın orman istifa ettin mi etmedin mi? açıkla da kime saydıracağımızı bilelim :akuma:

sen nasıl bir ihanet şebesi çıktın arkadaş aklım havsalam almıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

sayın orman istifa ettin mi etmedin mi? açıkla da kime saydıracağımızı bilelim :akuma:

Kazansaydık etmemişti kaybettik etti yaptığı ayıp nabza göre şerbet verecekti şimdi adaylık falan aklının ucundan bile geçmiyordur

:biggrinking: HAy Allah  yasadigimiz probleme bak sen  :steamed: :steamed:
Yorgo

Çevrimdışı Karabay

Abi etseler mi iyi etmeseler mi iyi bilemiyorum. Koca sezon çöpe gitmiş olmasa bence kalsın bu rezilliği bizle beraber yaşasınlar. Ne güzel dünya, iyi günde ağam paşam, kötü günde istifa. Kalsınlar her gün yüzleşsinler kendileriyle.

Çevrimdışı tangaz

Kazansaydık etmemişti kaybettik etti yaptığı ayıp nabza göre şerbet verecekti şimdi adaylık falan aklının ucundan bile geçmiyordur

adam 2 senedir boşladım diyor kongreden evvel, aday oluyor seçiliyor.

hak bize böle adamlar.

şimdi tuttukları tetikçi kalemlere bakalım neler yazdıracaklar tabii hala yüzleri varsa.

istifa edeceksen 4 ay evvel neden aday oldun sistemi deplasmanda en az 3 gol yemek olan adamı niye getirdin sisteme bakk iddaa yakında bjk deplasmanda en az 3 gol yer oranını 1,05 e çekecek.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Abi etseler mi iyi etmeseler mi iyi bilemiyorum. Koca sezon çöpe gitmiş olmasa bence kalsın bu rezilliği bizle beraber yaşasınlar. Ne güzel dünya, iyi günde ağam paşam, kötü günde istifa. Kalsınlar her gün yüzleşsinler kendileriyle.

kesinlikle katılıyorum istifa falan etmesin öle maça gelmemezlik tlf.ları kapatmak filan olmaz her mikrofonu görünce koşuyordu sahur programına bile çıkıyordu şimdi nereye kaçıyorsun sayın orman?

Çevrimdışı tangaz

bu kadro erzurumdan kötü mü diyenler şenol yenilince sayfalar dolusu yazanlar nerdeler şimdi???

biz o gün de burdaydık şimdi de burdayız.

kimin derdi beşiktaşmış kimin ki ormanseverlik belli olmuştur sanırım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

kesinlikle katılıyorum istifa falan etmesin öle maça gelmemezlik tlf.ları kapatmak filan olmaz her mikrofonu görünce koşuyordu sahur programına bile çıkıyordu şimdi nereye kaçıyorsun sayın orman?

Maalesef intikam işine dönüştürecek kadar kötüye gitmeyi kaldıramaz camia. Bir an önce istifa etsinler.

Çevrimdışı AigleBordeaux

bu kadro erzurumdan kötü mü diyenler şenol yenilince sayfalar dolusu yazanlar nerdeler şimdi???

biz o gün de burdaydık şimdi de burdayız.

kimin derdi beşiktaşmış kimin ki ormanseverlik belli olmuştur sanırım.
İstifa etmesin diye ağlayanlar vardı geçen gün..
Son iki sezondur Fikret Orman ne yaptı bu kulüp için diye sorsan beyinleri mavi ekran verir.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

nkudu boyd ikilsine 7,5 mio bons verildi diabiyide ekle maaşlarıda 5 eder hepsini topla babelin 10da biri performans veremezler ee biz babele neden zam yapıp konuyu çözmedik? çünkü sayın orman öyle uygun gördü çok biliyor ya. quaresma bunların oynadıgının 3 katı oynuyordu ama sorsan takımı baltalıyordu oyunu bitiriyordu quaresma gidecek sistem gelecek akacaz rakip kaleye. yersen papaz eriği...

Çevrimdışı Erman1903

Şu an takımda o oyuncu iyi bu oyuncu kötü diye tartışanları anlamıyorum. Oyuncuların hiçbiri bu kadar kötü değil, Abdullah Avcı göz göre göre oyuncuların uymadığı bir formasyonu, taktiği direterek takımı sıralamanın dibine yerleştirdi. Hala niye böyle sonuçlar aldığımızı bilmez açıklamalar yapıyor, sistemine dair hiç kendine eleştiri getirmiyor.

Karius gibi ayakları olmadığı bilinen bir adam libero kaleci olarak kullanılıyor. Ljajic'den 8 numara yaratmaya çalışıyoruz. Burak tam bir fırsatçı golcü oysa bu taktik derin forvetlerle oynanıyor. Tek ayaklı Caner'den false back yaptık. Takımın en iyi oyuncusu Atiba bile bu taktiğin oyuncusu değil normalde.

Özellikle N'Koudou arkasındaki Canerin orta sahaya, defansa yaklaşarak oynaması dolayısıyla takımdaki en zor işi yapıyor şu anda. En kötü ihtimalle 2 kişinin tutmak zorunda olduğu bir oyuncu olduğu için bile değerli. Bana göre Fb ve Gs de bu kadar değerli bir kanat oyuncusu yok.

Hangi oyuncu nekadar akıllı iş yaptı şimdiye kadar? Bir Canerin gol atıp asist yaptığı maç var. O da normalde pek zekasıyla öne çıkan bir arkadaş değil.

Kadro çok iyi sayılmaz ama asla kötü değil. Bratislava ve Ts 4 attı bu takıma. Yok artık...

Çevrimdışı tangaz

İstifa etmesin diye ağlayanlar vardı geçen gün..
Son iki sezondur Fikret Orman ne yaptı bu kulüp için diye sorsan beyinleri mavi ekran verir.

yav onlar yöneticilerden birinin şirketinde çalışan 3-5 kişiydi hiç birinde tribünden gelen tip yoktu aynı yazıcıdan çıkmış 3-5 dövizle gelen elemandılar komedi bile değillerdi olsa olsa kara mizahtılar. aziz junyır diyenler bile gülmüşlerdir o gün.

Çevrimdışı tangaz

avcı td filan değildir. nokta...

Çevrimdışı AigleBordeaux

avcı td filan değildir. nokta...
Kalırsa Llajiç’le olacaklar , Adem’in vücüt dilinden belli
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

Maalesef intikam işine dönüştürecek kadar kötüye gitmeyi kaldıramaz camia. Bir an önce istifa etsinler.

bence kesin gittiler artık. kendince nabız yokluyordu, bugün maçı kazansaydık yakın zamanda ''yoğun baskı ve istek sebebiyle'' tekrar adaylığını açıklayacaktı adım gibi eminim
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Stresten iki  pizza 1 karadeniz pide yedim yahbu arkadas .. Bi sise sarp cabasi ..  :akuma:  Ekonomimize zarar ya bu  takim :)
afiyet olsun abi haftaya kazara yenersek salata göm :D
bipbipbupbup

Şu an takımda o oyuncu iyi bu oyuncu kötü diye tartışanları anlamıyorum. Oyuncuların hiçbiri bu kadar kötü değil, Abdullah Avcı göz göre göre oyuncuların uymadığı bir formasyonu, taktiği direterek takımı sıralamanın dibine yerleştirdi. Hala niye böyle sonuçlar aldığımızı bilmez açıklamalar yapıyor, sistemine dair hiç kendine eleştiri getirmiyor.

Karius gibi ayakları olmadığı bilinen bir adam libero kaleci olarak kullanılıyor. Ljajic'den 8 numara yaratmaya çalışıyoruz. Burak tam bir fırsatçı golcü oysa bu taktik derin forvetlerle oynanıyor. Tek ayaklı Caner'den false back yaptık. Takımın en iyi oyuncusu Atiba bile bu taktiğin oyuncusu değil normalde.

Özellikle N'Koudou arkasındaki Canerin orta sahaya, defansa yaklaşarak oynaması dolayısıyla takımdaki en zor işi yapıyor şu anda. En kötü ihtimalle 2 kişinin tutmak zorunda olduğu bir oyuncu olduğu için bile değerli. Bana göre Fb ve Gs de bu kadar değerli bir kanat oyuncusu yok.

Hangi oyuncu nekadar akıllı iş yaptı şimdiye kadar? Bir Canerin gol atıp asist yaptığı maç var. O da normalde pek zekasıyla öne çıkan bir arkadaş değil.

Kadro çok iyi sayılmaz ama asla kötü değil. Bratislava ve Ts 4 attı bu takıma. Yok artık...
yani, nkoudou gibi  diabi  gibi  hatta boyd  gibi dribblingi yuksek adamlarlal oynuyoruz ama bu adamlar  set hucumundan cok kontratak ve gecis futbolunda  one cikacak adamlar.. buna lens de dahil...  set hucumu oynayacaksan kanatlada lajic ve  hic istemeden soyluyorum ama q7 vb tip oyuncular ile oynamak zorundasin .. bu  cok mu zor? bunu bilmek anlamak icin futbol akademisi veya mezunu veya pro lisans t direktor olmak lazim degil ki
Yorgo

Çevrimdışı karaoğlan

E bu yazdıklarınızın aynını burak yılmaza deyince de öbür türlü konuşanlarsınız demi siz.

"Siz", kim? Hakkımda fikrin yoksa yorum yapma. Sosa'nın Milan'a giderken yaptığı soytarılıkları miden kaldırıyorsa o senin bileceğin iş.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

"Siz", kim? Hakkımda fikrin yoksa yorum yapma. Sosa'nın Milan'a giderken yaptığı soytarılıkları miden kaldırıyorsa o senin bileceğin iş.

Ve bedavaya gidecekti, yaptığı oyunlar yüzünden. Allahtan gizli görüşme vs bir şey yakalanmıştıda milan tehdit edilmiş onla, ondan dolayı seve seve parayı vermek zorunda kalmışlardı.

Çevrimdışı Savaş

Ayrıca bu transfer edilen adamlar icin de çok güzel yakıştırma var ama söylersek forumdan atılıyoruz.

Kim bulup getirdiyse helal olsun. Şahane iş çıkarmış.

Lense laf ederken birkaç tane daha lensimiz oldu.

Nerden tutsak elde kalıyor. Adımı soyledigimden beri Beşiktaş'lıyım, ben böyle bir rezillik görmedim.