Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2559609 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Alper1903

nedir bu ya biri telefonları kapatır diğeri oyun oturtacam der ötekiler aynı matbaada aynı fontla yazılmış sahte dövizlerle dümen çevirmeye kalkarlar.
amatör takım tutmuyoruz koskoca Beşiktaş'ı tutuyoruz nedir bunlar ya

Çevrimiçi Kartal Ç

Hafta içi oynayacağımız wolver maçı beni çok ürkütüyor. Kendi stadımızda bile rahatımız kalmadı. İçsahada namağlupluklardan nerelere geldik.

Çevrimdışı levitate

bu ne şimdi? ben anlayamadım ne bu? tek şey söylemesi gerekiyor da bu o değil !!?!!?!
istifa desin diyosan değil :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Hafta içi oynayacağımız wolver maçı beni çok ürkütüyor. Kendi stadımızda bile rahatımız kalmadı. İçsahada namağlupluklardan nerelere geldik.

Motor yatak sarmış hafta içi arabayı seramik mi kaplatsak der gibi oldu.  :)

Rekorumuzu kırmayalım yeter. Ülke puanına da katkı yapmamamız gerekiyor kendi geleceğimiz için. 0-0 çıkmayın maça deseler çıkmazdık kesinlikle. 13 veya 20 ekim den sonra mal belli olacak o zaman bakarız sezon ve gelecek planımıza...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı AigleBordeaux

istifa desin diyosan değil :D
Sistem oturacak
Yolumuz başka diyince anlamalıydık zaten.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gerçekten sahipsiz kaldık. İşler kötü gidince "Ben aslında yokum." moduna girdi başkan. Gerçi ondan önce de olup olmadığı tartışılır.Yazık...

Alıntı
Beşiktaş, Trabzon'da fark yiyor ve kulübün Genel Sekreteri canlı yayında Başkan Orman'a ulaşamadıklarını söylüyor. Ya bunun bende açıklaması yok. Vallahi yok, billahi yok.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Küme düşecek kadar kötü değiliz. Kasımpaşa-Kayseri-Gençlerbirliği-Ankaragücü-Göztepe-Antalya ve Yeni Malatya dan daha iyi kadromuz bunların hepsinin üstünde bitiririz bence o kadar da değil... Ha şu var Allah korusun 2-3 hafta kala potada olursak düşmeyiz ama düşürürler orası ayrı da oralara kalacağını sanmıyorum işin. Fabri-Marcelo-Gomez  kiralarız devre arası kimse konuşmaz bunları... Hoş Handanovic-Marcelo-Adriano-Khedira-Babel-Talisca-Gomez katmak şu takıma alınanlardan daha maliyetli olmazdı... adriano ve babel e biraz zam yeterdi. bir Talisca belki külfetli olurdu ona da her türlü değerdi şuan çok başka şeyler konuşuyor olurduk. Taraftar boyd a nkodou ya mbappe muamelesi yapmasa vasat sevicilik yapmasa bu adamlar için bastırsa çok da zor değildi ya neyse geçmişe mazi...

Şuan mantıklı düşünecek bir hal içerisinde değilim. En iyisi bir kaç gün sonra biraz sakinleştikten sonra foruma girmek.

Çevrimdışı caner.eryigit

Topu 5.8 saniyede geri kazanıp 3 saniyede gol yiyoruz müthiş hayret edersin

Çevrimdışı 'TaNeR'

...
Evet, Avcı bizde b'dir ve mümkün olduğunca 'yeni sistem getiriyorum' ayaklarına önümüzü kesmektedir. Takımdan gönderilene kadar da Beşiktaş'a bir faydasının olmayacağını düşünmekteyim. Gönderilirken de mazereti 'ben yeni sistem oturduyordum, tabii ki buna zaman gerekiyordu ama buna sabır gösterilmedi' olacak ve kendini aklayabilecektir.

Olan Beşiktaşımıza olacak, çabuk uyanalım ve yolları şimdiden ayrılalım.

Daha önceden de yazdığım gibi, Avcı bir truva atıdır ve tek niyeti Beşiktaşa ''sistem getiriyorum'' ayaklarına kötü top oynatmak, puan kayıpları yaşatmak ve zarar vermektir, net. Er ya da geç istifasında da kendini aklama açıklaması hazırdır (''sabır gösterilmedi'') ;)

Hemen bugün gönderilmelidir! Oyuncu kalitemiz lig için yeterli ama bu hoca ile olmaz.

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Bir tane isabetli ortası yok, çizgiye inip bir tane isabetli pası yok (bu maç için değil oynadığı bütün maçlarda).

Çünkü bir "futbolcu"da değil bir "sporcu"da olması gereken en temel özellik Akıl - Beden koordinasyonu yok. Zayıf.

Çevrimdışı karaoğlan

Şu Karius'u da biri kaleden alsın Allah aşkına. Zaten her maç 2-3 gol yiyoruz; Ersin bundan daha kötü bir performans gösteremez herhalde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı karaoğlan

Şu sosa olayı tamamen tez konusu. Adamın zorla gitmek istediği de yalanmış demekki. Yıllardır trabzonu sırtlıyor herif. Ülkeyle ilgili ne derdi var ne tasası.

Antremana Milan tekmelikleriyle gelen Sosa değil miydi? Yönetimden haz etmiyoruz diye Beşiktaş'a yanlış yapanları göze hoş hale getirmeyelim.

Çevrimdışı Alper1903

Daha önceden de yazdığım gibi, Avcı bir truva atıdır ve tek niyeti Beşiktaşa ''sistem getiriyorum'' ayaklarına kötü top oynatmak, puan kayıpları yaşatmak ve zarar vermektir, net. Er ya da geç istifasında da kendini aklama açıklaması hazırdır (''sabır gösterilmedi'') ;)

Hemen bugün gönderilmelidir! Oyuncu kalitemiz lig için yeterli ama bu hoca ile olmaz.

yok gitmiyor, gönderecek kimse yok şu an. telefonları kapalı. hala oyun moyun zırvalıyor. sıralamadan bihaber.

Çevrimdışı ferdi1903

Yaklasik 9 yasimdan beri maclarimizi takip ederim, kötü oldumuz dönemler cok oldu ama böyle bir tablo böyle bir rezalet yasamamistik, sorumlu olanlara selamlarimi iletiyorum

Çevrimdışı mellfred

güneşi sepetleyenlere güneşin ahıdır bu. beter olun demeye siyah beyaz tarafım varmıyor 

Çevrimdışı mellfred

ilk mçaında 3 hafta ceza alan mısırlıyla 4 haftada 4 keyfi sarı gören layice ceza kesemeyen bir takım, takım olamaz
kimse beşiktantan büyük değildir

Çevrimdışı Karabay

Antremana Milan tekmelikleriyle gelen Sosa değil miydi? Yönetimden haz etmiyoruz diye Beşiktaş'a yanlış yapanları göze hoş hale getirmeyelim.
E bu yazdıklarınızın aynını burak yılmaza deyince de öbür türlü konuşanlarsınız demi siz.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Buralara gelmemizin baş sorunlusu Fikret ormandir. Artik başkan diyemiyorum, son 2,5 yili resmen başkansiz gecirdik
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2019, 23:04:55 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bu takimin teknik direktoru bence Okan Buruktur ... Uc yil Italya da top oynamis, UEFA kazanmis  , gittigi takimlarda t dirketor olarak farkini belli etmis bir aamdir.. Hic mi akillanmaz abi  insanlar gecmisten.. Evet Sergen babadir, buyk yetnektir efsanedir Besiktasta ama  lutfen ya .. Hele bi  Malatya da sezounu tamamlasin da.. Daha gecen sezon istedikleri yapilmadi diye  sezon baslamadan takimi  yarida biraki istifa etti yahu .. Bi sey daha; Caner Necip  bu takimda  70 milyon euroluk takimda ne isi var ya .. Besiktasin cocuguymus Necip faydasindan cok zarari dokundu adamin 1 bucuk milyon euro aliyor herif sulalesini zengin ettik ama adam 10 yildir bir arpa yolu yol almadi arkadas..  Simdi sira Caner;de .. Ya allahaskina ben top oynadim, orta sahda  defansta  oynayan oyunculara su soylenir adam ustunegeldi mi sen de sabit  kal  hamle yamadan , adaminhareketini bekle derler yahu bu Caner;de buenbasit  futbol bilgisi yok arkada.. Adam bekte de bugun yedirdigi stoper de de rakiple geri gelmeyialiskanlik edinmis .. Rakip kalene geliyor Caner de rakiple ger geri  kalemize dogrugeliyor ustelik bunu  iki uc metre  oteden yapiyor .. Ya boyel  defansa can kurban ya  , boyle defnas yapmakvar mi ya arkadas ?? Basit , temel bir futbol bilgisi ya bu  !! 
Yorgo

belki de  vardir  bir sebebi Sosa'nin da   :bandit:
Yorgo

+Karius.. Karius ne, kim ya ?? Allah in emri mi ? Koy Utku;yu  , zaten ayagi daha iyi ki Karius tan .. KARIUS UN YEDIGI GOLLERI DE  BENCE  COUGUNU CIKARIRIDI BU COCUK ..
Yorgo

Çevrimdışı 'TaNeR'

+Karius.. Karius ne, kim ya ?? Allah in emri mi ? Koy Utku;yu  , zaten ayagi daha iyi ki Karius tan .. KARIUS UN YEDIGI GOLLERI DE  BENCE  COUGUNU CIKARIRIDI BU COCUK ..

Karius'tan kurtulmalıyız defolu kaleci, yediği gollerde çok hatalı yer tutuyor; Utku'dan bir şey olmaz, diğer genç kaleci daha iyi (ismini hatırlamıyorum şu an).
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mellfred

yorgo' allah dedirtti karius  :D

Çevrimdışı mellfred

Karius'tan kurtulmalıyız defolu kaleci, yediği gollerde çok hatalı yer tutuyor; Utku'dan bir şey olmaz, diğer genç kaleci daha iyi (ismini hatırlamıyorum şu an).
ersin utkudan iyi olduğununa eminim karius'tan iyi midir görmek lazım