Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2562266 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Karabay

Sosa takımın en önemli iki oyuncusundan birisiydi tutamadın.
Marcelo savunmayı ayakta tutan isimdi gönderdin, yerini dolduramadın.
Pepe bazı konularda eksik olsa da üst düzey bir savunmacıydı tutamadın.
Babel takımın bütün hücum yükünü çeken oyuncuydu tutamadın.
Aboubakar, Adriano vs...

"Oyuncular karaktersizdi, bizlik bir şey yok." Yersen...
Şu sosa olayı tamamen tez konusu. Adamın zorla gitmek istediği de yalanmış demekki. Yıllardır trabzonu sırtlıyor herif. Ülkeyle ilgili ne derdi var ne tasası.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ürrrrrrrrrrkmezgil

Eeeee her tdnin maç sonu yapması gereken 10dklık açıklama yok mu ???

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

fbnin fikstürü allahtan bize gelmedi.

Çevrimdışı 38life

Şu sosa olayı tamamen tez konusu. Adamın zorla gitmek istediği de yalanmış demekki. Yıllardır trabzonu sırtlıyor herif. Ülkeyle ilgili ne derdi var ne tasası.

Valla olsa da olmasa da beni ilgilendirmez. Çünkü kendisi tek örnek değil. Bu kadar vakâ tesadüf olamaz. Fikret Ormana sorsan Beşiktaş gidenin geri dönmek istediği bir kulüp. Ama ben bakınca futbolcuların "bir an önce şuradan kurtulsam" dediği bir kulüp görüyorum nedense. Bunun Fikret Orman'ın anlaşması imkansız olan biri olmasıyla alakası olabilir mi? Aaaaa yok canım!

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı 38life

N'Koudou ile ilgili o kadar yazdım kimseyi ikna edemedim forumda. Zamanla göreceksiniz... 5 milyon değil 500 bin euro bile vermem. Hatta bedavaya bile almam, rotasyonda boşa yer işgali.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Alper1903

Soru: “İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?”

Abdullah Avcı: “Ben bir oyun kültürü oluşturmaya çalışıyorum. Beşiktaş daha önce de zor durumdan kafasını kaldırmıştır. Yine öyle olacaktır.”

ya bu adam dalga mı geçiyor bizimle küfür yazmamak için zor tutuyorum kendimi bu ne lan?

Çevrimiçi levitate

Fırat Günayer: "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?
Abdullah Avcı: "Ben bir oyun kültürü oluşturmaya çalışıyorum. Beşiktaş daha önce zor durumdan kafasını kaldırmıştır. Yine öyle olacaktır."

Gürler Akgün: "Radikal kararlar almayı düşünüyor musunuz?"
Abdullah Avcı: "Ne ilgili radikal karar? Evet, şu anda hiç alışık olmadığımız ve yaşamadığımız bir süreç yaşıyoruz. Büyük takım refleksi göstermemiz lazım."

Abdullah Avcı: Alanyaspor ile aramızda 6 puan fark var. Henüz hiç bir takımın sistemi oturmadı

derleme xd
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2019, 21:59:42 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı BJKTÜRK23

6 maç 5 puan. Sezon başı kağıt üstünde en az yazan 10-12 puan yazardık. 7 puan gerideyiz minimumdan 6.haftadan çok kötü bir grafik Ha  Atiba Burak 2 haftadır oynuyor. Hakemlerin bize muamelesi ortada...Yeni hoca yeni oyun yeni oyuncular maç içi sanssızlıklar, camianın dağılması, oyuncuların inanmışlığını kaybetmesi, vasat sevici taraftar yapısı, maalesef ki gerçek kalitesiz kadro çok da şaşırmadım bekliyordum ama bu kadar da değil...  teşhis bu... iyi kötü çoğunluk da farkında... Tedavi ne uygulanacak bu çok daha mühim...

Şimdi bu halde olmamızın birinci sorumlusu başkan ve yönetimindekiler istifa kararı aldılar seçime gidiyoruz... Yerine gelecek kişi ve ekibi gerçekten tam güç birliği içinde olmalı yoksa ANÇ -Adalı- Hüsrev vs ayrı ayrı girip yine takımdakiler gibi ortalama vasat kişilerden oluşacaksa saman alevi etkisi olur ilerisi daha da kötü olur... Artık kimin önderliğinde olur bilemem kim vitrine konur bilemem ama tek adamla bu iş olmaz. Nevzat Demir inden Serdar Bilgili sine Ethem Sancak ından Rahmi Koç una Ahmet Nur Çebi sinden Serdal Adalı sına otursunlar anlaşsınlar ağırlıklarını koysunlar ellerini değil vücutlarını koysunlar içlerinden biri vitrine alınır... Hatta Fikret orman YD dahi isim verebilir katkı verebilirler... İşin şakası yok ya herro ya merro seçimi ya seneye bizde varız diyebileceğiz ya da ts gibi sadece namımız kalacak...

Hoca gider gibi duruyor... Aslında yerine gelecek kişinin de bu sezon için yapacağı bir şey yok... Devre arası 15 vasat oyuncu satıp 5-6 winner alacak halimiz de yok... O yüzden gelecek hoca sadece bir kaç maç gaz verebilir... Belki daha memnun edici bir düzende oynatabilir... vs ama şampiyon yapacak hali yok. Ben açıkçası yetersiz olduğumuzu bilsem de öyle abartıldığı gibi küme düşeceğimizi de düşünmüyorum. Gelecek hocaya ve devre arası takviye miktarına ve rakiplerinde böyle devam etmesini ummaya bağlı avrupa kupalarına bile katılabiliriz... Hoca işi güçbirliği yönetimi kurulup kurulamayacağına bağlı öyle Adalı veya Anç tek başlarına girerlerse bankalar birliği anlaşması da var gerekli takviye yapacak durumumuz olmaz... O durumda zaten maliyetli oyuncuları yollayıp vekaleten bir hoca getirmek ya da Avcı ile devam etmek daha mantıklı. Yok 1-2 adam alıp zorlayacağız sonuna kadar denirse Luce-Denizli-Şenol Güneş gibi kurt ligi bilen şampiyon yapmış hocalara sarılırız. Bu seneyi kurtarmak için şampiyon olmak için değil daha fazla rezil olmamak skor anlamında ezilmemek için...

Şimdi günü kurtarma hamleleri yaptığımız için hep bu haldeyiz diyenler çıkabilir. Yine diyorum en iyi ihtimaller olur güçbirliği yönetimi olur maddi sorunlar çözülür kaliteli oyuncular alınırsa uzun vadeli planlardan bahsedebiliriz. İdareten başkanla kulüp ekolüne (saldıran kartallar) uymayan hoca ile, 1.5 m luk düz sıradan vasat topçular ile geleceğe yönelik yatırım yapılınca ne olduğu da ortada üstelik bunu isteyenler ilk desteği çekenler oluyor... Son olarak bu durumumuz sadece kulüp içi değil dışarıdan da görülmemiş şekilde saldırı alıyoruz işte o sebeple bu güçbirliği işinden de açıkçası pek umudum yok zaten böyle bir şeyi başarabilirsek bütün sızmalarda ortaya çıkacak sonrasını onlar düşünsün...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı ERAY G

N'Koudou ile ilgili o kadar yazdım kimseyi ikna edemedim forumda. Zamanla göreceksiniz... 5 milyon değil 500 bin euro bile vermem. Hatta bedavaya bile almam, rotasyonda boşa yer işgali.

Bir tane isabetli ortası yok, çizgiye inip bir tane isabetli pası yok (bu maç için değil oynadığı bütün maçlarda).

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/tribundergi/status/1178380834920906752

Bunun nedeni senin RAKIP KALEYI düşünmeyen furbol anlayışın olabilir mi acaba sevgili sistem dehası ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AigleBordeaux

istemiyordum gelmesini, masallah beni yaniltmadi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Nartallo

Beşiktaş takımı hadi hazırlık maçlarını geçtim son 7 resmi maçta bir galibiyet alıyor, hücum anlamında bırakın kaleyi bulanı, auta bile şut atmadan devre bitiriyor, her maç 3 golden aşağı yemiyor, hocası maç sonu geniş geniş konuşuyor.

Klüpler Birliği Başkanı’nın telefonu kapalıymış, koca camianın liderine bak, zor zamanda gemiyi ilk o terk ediyor.

Çevrimdışı karaoğlan

Bu tablonun birinci sorumlusu Orman'dır. Takım zaten sıkıntıdayken istifa edip etmediği dahi belli olmayan garip bir duruma soktu camiayı. Takımda var olan asgari direnci de yok etti ve kulübü tam bir belirsizliğe itti. Ya "Aralık ayında seçim olacak ve aday olmayacağım" demeliydi veya başka bir alternatifi varsa onu sunmalıydı.

Ben hala Abdullah Avcı'yla devam edilmesi taraftarıyım. Oyun mentalitesini değiştirmek kolay bir şey değil ve bu kadar basiretsiz bir yönetimle çalışmasaydı belki lider değildik ama bu durumda da olmazdık.

Çevrimdışı kyiv

Karius neden ısrarla oynuyor? Kesilmesi için maç başına 5 gol falan mı yemeli?

Bu camia şuan dipte. Kendine Beşiktaşlı diyen, Beşiktaşlı hisseden biri eğer bu takıma Başkan olmazsa, yok ona söz verdim yok ona şeyim var falan diye düşünürse ona da yazıklar olsun yüzüne tüküreyim ayrıca. Artık paralı zengin biri çokta güçlü bir yönetimle gelmesi lazım, 116 yıllık camia çökecek gidecek yoksa. Bizim fb gibi hakemlerde ittirmez tam tersi aşağıya doğru ittirir aaa uuu derken gider küme bile düşeriz.

Sosa'ya da yazıklar olsun ayrıca, o hırs o gol attıktan sonraki sevinçler falan, sanki şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş gibi sevindi. Futbolcularla girdiği münakaşa falan da rezildi. Bu kulüpten o kadar ekmek yedin, sen bir hiçken seni yine sosa yapan bu takımada yaptığın rezillikti. İğrenç insansın.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bu camia şuan dipte. Kendine Beşiktaşlı diyen, Beşiktaşlı hisseden biri eğer bu takıma Başkan olmazsa, yok ona söz verdim yok ona şeyim var falan diye düşünürse ona da yazıklar olsun yüzüne tüküreyim ayrıca. Artık paralı zengin biri çokta güçlü bir yönetimle gelmesi lazım, 116 yıllık camia çökecek gidecek yoksa. Bizim fb gibi hakemlerde ittirmez tam tersi aşağıya doğru ittirir aaa uuu derken gider küme bile düşeriz.

Küme düşecek kadar kötü değiliz. Kasımpaşa-Kayseri-Gençlerbirliği-Ankaragücü-Göztepe-Antalya ve Yeni Malatya dan daha iyi kadromuz bunların hepsinin üstünde bitiririz bence o kadar da değil... Ha şu var Allah korusun 2-3 hafta kala potada olursak düşmeyiz ama düşürürler orası ayrı da oralara kalacağını sanmıyorum işin. Fabri-Marcelo-Gomez  kiralarız devre arası kimse konuşmaz bunları... Hoş Handanovic-Marcelo-Adriano-Khedira-Babel-Talisca-Gomez katmak şu takıma alınanlardan daha maliyetli olmazdı... adriano ve babel e biraz zam yeterdi. bir Talisca belki külfetli olurdu ona da her türlü değerdi şuan çok başka şeyler konuşuyor olurduk. Taraftar boyd a nkodou ya mbappe muamelesi yapmasa vasat sevicilik yapmasa bu adamlar için bastırsa çok da zor değildi ya neyse geçmişe mazi...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal