Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2560198 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

bakın şenol güneş beşiktaş için şanstır skora aldanmayalım milne'den bu yana,ki bu neredeyse 30 sene eder, ilk defa beşiktaş bu kadar iyi gidiyor dedik ama bir takım cahil cühela anlamadı. güneşin başını yedi
şimdi de diyorum ki eğer avcı gönderilecekse yerine güneş'i ikna etmeniz gerekir bu kadroyla sergenle falan iş yapmaz bu takım
 ama yine anlamayacaklar
zavallı bir akılla, mücadele etmenin mümkünü yok

Çevrimdışı uğur07

Şimdi yazacak çok şey var da. Yazık gerçekten yazık. Umutlarımıza heyecanimiza sevgimize yazık. Malesef bende umutluydum Abdullah Avcı dan ama hem kapasitesizlik hem yönetim hem de şanssızlık bitirdi. Bu saatten sonra olmaz artık.

Geriden oyun kuruyorsun. Top nkoudou ya veya diaby ye gelince ters ayakta yakalanıp geriye dönüyorlar. Oyun akmiyor. Oğuzhan ljajic ileride top tutamiyor. Oyun akmiyor. Ve sen bunu ısrarla degistirmiyorsun. Müdahale etmiyorsun.

Ne desek boş. Bir de hala necip Caner Oğuzhan falan olmuyor arkadaş olmuyor.

(...)

SM-A260F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

Senol Gunesi cok elistirdim, gitmesini iki sezondur istiyordum ama su bir gercek Avci Senol Gunesin tirnagi olamaz
ha şunu bileydin

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

bakın şenol güneş beşiktaş için şanstır skora aldanmayalım milne'den bu yana,ki bu neredeyse 30 sene eder, ilk defa beşiktaş bu kadar iyi gidiyor dedik ama bir takım cahil cühela anlamadı. güneşin başını yedi
şimdi de diyorum ki eğer avcı gönderilecekse yerine güneş'i ikna etmeniz gerekir bu kadroyla sergenle falan iş yapmaz bu takım
 ama yine anlamayacaklar
zavallı bir akılla, mücadele etmenin mümkünü yok

Anlamazlar boşa laf etme. Artık bu takımda dikiş tutmaz, futbolcular bile inanmayı bırakmış. Bu takımın kurtuluşu sergen yalçın ise yani sadece küme düşme ekiplerinin tercihi ettiği bir adam ise biz zaten bulunduğumuz yeri hakediyoruz demektir.

Çevrimdışı blackeagle35

Şu anda teknik direktör değişikliği mi lazım yoksa yeni yönetime kadar beklenip onların getireceği hoca ile mi devam edilmeli??Yerli olarak gelebilecek kim var??Yabancı kim olabilir??Bu sezon her türlü gitti zaten..Del Bosque sonrası Rıza Çalımbay gibi olmasın..Kim gelse zaten takım bundan kötü olmayacak..

Çevrimdışı autopsy

Senol Gunesi cok elistirdim, gitmesini iki sezondur istiyordum ama su bir gercek Avci Senol Gunesin tirnagi olamaz

Şenol Güneş'in yanına yazılabilecek herhangi bir hoca yok bu ülkede. Söyledik, anlatamadık. İnanılmaz büyük bir fırsattı, çünkü camiayla aşı tutmuştu. Sonuçta bizden yetişme değil bu adam. Başarıyı paylaşamama ve yönetimin egoları yüzünden kaybettik. Zamanında Lucescu'yu kaybettiğimiz gibi. 2004-2005 e geri döndük tam anlamıyla.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncuların özgüveni o kadar kötü durumda görünüyor ki ne yapsalar şaşırmam  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Anlamazlar boşa laf etme. Artık bu takımda dikiş tutmaz, futbolcular bile inanmayı bırakmış. Bu takımın kurtuluşu sergen yalçın ise yani sadece küme düşme ekiplerinin tercihi ettiği bir adam ise biz zaten bulunduğumuz yeri hakediyoruz demektir.

Zaten bu sene artık kurtuluş falan yok bizim için. Şu an ciddi taktisyen, sistem hocası tarzında bir adamı getirsen başarılı olamaz böyle bir ortamda. Aslında melemenlik duruma düştük dua et Aybaba demiyorum  :D.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Oyuncuların özgüveni o kadar kötü durumda görünüyor ki ne yapsalar şaşırmam  :tabe:
Abdullah Avci'ya inanmiyorlar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

bu güvensizlik filan değil acelecilik. sorumluluk bilinci ile acele etmeyi deniyor saniyenin hesabını yapıyor burak :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

https://twitter.com/SaglamKadir/status/1178347520789024773

Sadece Trabzonspor değil içimizdeki böyleleri de kazandı. Doya doya kutlasınlar galibiyeti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyler bu adam bilerek böyle yapıyor artık buna iyice inandım , amacı bizi bitirmek ve ödül olarak da Terim sonrası Gs teknik direktörlüğüne getirilecek bakın görün
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2019, 21:27:46 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Akil Emre

Kadro hep dediğim gibi çok vasat, alınan oyuncu çok ama hepsi holosko ayarında, bu saatten sonra sergen gelse bile 2 ileri 1 geri devam ederiz sonuç yeni paralı yönetim fişek gibi bir kadrodur. Son olarak koca klüpte necip hariç oyuncu çıkmazmı arkadaş yeter izlediğimiz

Çevrimdışı ERAY G

Sergen de umarım gelmez. İyidir kötüdür değil. Adam bi takımın başında, bırakıp bize gelirse büyük ayıp eder, saygısızlıktır.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sergen diyenlerin derdi Besiktas olamaz ! ! !
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı ilhan mansız

Özellikle yeni gelen oyuncuların hiçbiri nasıl bir takıma geldiklerinin farkında değil. Resmen toptan kaçıyorlar. Hoca da bence hatalı tercihler yapıyor. Diaby kesinlikle ortada oynamalı. Takım o kadar kötü goller yiyor ki çok rahat kazanacağımız maçları veriyoruz. Berbat taraftar da işin tuzu biberi,,

Çevrimdışı AigleBordeaux

Herkes konusmus, Abdullah Avci nerde?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Sosa takımın en önemli iki oyuncusundan birisiydi tutamadın.
Marcelo savunmayı ayakta tutan isimdi gönderdin, yerini dolduramadın.
Pepe bazı konularda eksik olsa da üst düzey bir savunmacıydı tutamadın.
Babel takımın bütün hücum yükünü çeken oyuncuydu tutamadın.
Aboubakar, Adriano vs...

"Oyuncular karaktersizdi, bizlik bir şey yok." Yersen...

Çevrimdışı Karabay

Herkes konusmus, Abdullah Avci nerde?
Yöneticinin dediğinden anladığım; hoca istifa etmek için başkanı arıyor ama başkanın teli kapalı.

Yöneticinin dediğinden anladığım; hoca istifa etmek için başkanı arıyor ama başkanın teli kapalı.

hangi yönetici ?