Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2564231 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi tolga1903

Vallahi öyle şu kanseri atmadıktam sonra hangi başkan gelirse gelsin aynı dev edecek maç oynanıyor adamlar paralar nerde Yönetim gitsin﹗ hırsız Burak tezahüratlatı gram kulübü düşünmüyorlwr kendi egoları sırf

Kulübü düşünen insan penaltı atacak adama hırsız diye bağırmaz dünyada hiçbir kulübün taraftarı şunu yapmaz bak iddia ediyorum. Nerden musallat oldular nerden geldiler lanet olsun böyle kitleye. Diaby'nin ıslıklanması da ayrı rezalet lan takım ne oynuyor da diaby ne yapacak? Kaç maça çıktı daha kaç antrenmana çıktı maçı geçtim. Ne zaman böyle iyi gün taraftarı olduk biz gerçi bunlar taraftar falan değil adını söyleyemicem ceza alırım.

Çevrimdışı mrred

Bu arada Mehmet Üstünkaya Galatarasay lisesi mezunu ve aşırı zengin bir adam ona rağmen özkaynak düzeni atılımını başlatan başkandır Şu an Gs Lisesi mezunu bir başkan adayı olsa twitterdaki troller ve bedava biletçiler istemezük derler.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Alper1903

3-4 kere istifa ediyorum diyip, "baski"lardan geri donerse Aziz Yildirim olma isini tamamlamis olacak. Simdilik %75  :D

Ben sadece kaostan başka bir şey göremiyorum açıkçası.
Aziz Yıldırım'ın elinde medya vardı, hakemleri kontrol edebiliyordu Fikret Orman'da bu yok.
Dolayısıyla "gaz alma" durumu söz konusu olamaz. Aksine kendine cephe almış, daha da sinirli bir taraftar bulur içerideki maçlarda. Kendine karşı ılıman olan taraftarı da karşısına alır.
Sadece sportif başarıya endeksli bir takım da bu hocayla mümkün değil. Taraftar her hoşuna gitmediği durumda aynı şeyleri tekrar edecek.
Konuşulan senaryo zaten kaos içinde olan Beşiktaş'ı daha da derinlere sürükler.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bale açıklamasını talihsiz bir açıklama olarak değerlendirirsek 2. kategoride gibi duruyor. Ali Gültiken ve Hürser Tekin 2.kategori sayılabilir. Çebi 3.kategori Ethem 1.kategori Fikret Orman 3.kategori
Talisca nın yerinde necip var diyen adam mı 2. Kategoride hadi abi Allah aşkına(hürser)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Talisca nın yerinde necip var diyen adam mı 2. Kategoride hadi abi Allah aşkına(hürser)

Hürser oktay bizimle (...)₁

Çevrimdışı Erman1903

Hürser Tekin altyapı işinde gerçekten başarılı bir isim ama Beşiktaş'a başkan olabilecek karizma ve liderliğe sahip birisi değil. Zaten başka bir aday çıkarsa seçilmesi mümkün olmaz :)... Alenle youtube söyleşisi falan var biraz 'değişik' birisi...

Çevrimdışı mrred

Ekşi sözlükten bir alıntı bu paralar nerede sorusunun gazına gelip futbol takımı sanki bedavaya oynuyormuş gibi hesap yapmış daha sonrada bir arkadaş bir güzel cevap vermiş. İbretlik okuyun bence

"Hesap kitap bilmeyen insanların gelip hala savunduğu beşiktaş'ın eski başkanı. dolar yükseldi şu bu diyenler var ya. onlar için tüm hesabı dolar üzerinden yapalım

-fikret orman beşiktaş'ı devraldığında

borç 580 milyon tl.
dolar kuru 1.8 (açıklandığı günün kuru)
beşiktaş'ın borcu: 320 milyon $

-fikret orman yönetiminin geldiği nokta

borç 2 milyar 453 milyon tl
dolar kuru 5.85(açıklandığı günün kuru)
beşiktaş'ın borcu: 420 milyon $

borç net 100 milyon dolar artmış

peki kazançlar ne kadar?

vodafone ile anlaşma 145 milyon $

şampiyonlar ligi gelir 100 milyon $

futbolcu satışları en az 40 milyon $

yani fikret orman'ın harcadığı para zararla birlikte en az 385 milyon dolar. daha stattaki tribün sponsorlukları, forma üstündeki sponsorluklar, forma satışı, bilet satışı, lig geliri de eklerseniz en az 100 milyon $ da onlar edecektir. onları saymıyorum bile.

stadı 100 milyon tl'ye yapıcam demişti 400 oldu hadi stada da 100 milyon dolar diyelim.

hadi çok bilmişler bana şunu açıklayın 285 milyon $ nerede? "

285 mio dolar nerede diyen arkadaşa cevaben:

"dediklerinin hepsinin doğru olduğunu kabul edelim. o söylediğin tüm olayların toplam süresi 7,5 yıl. kaba hesapla 40 mio dolar düşer seneye. bugünkü kurla 37 mio euro.

sadece futbol takımının yıllık maaş bütçesinden daha az olan bu paranın nerede olduğunu soruyorsun değil mi sayın akli melekesi olmayan canım kardeşim!! eğer öyle ise devam edeceğim:

- amatör branşlar için harcanan para,
- borçların senelik faizi 100 mio tl, yazıyla da yazayım ister misin????? belki anlamakta güçlük çekiyorsundur, sayılar falan ağır geliyodur.

bana gelip sakın ama galibiyette şu kadar para geliyor, öyle oluyor falan deme. ort. her sezon 25 galibiyet alsan, galibiyet başına da 7 yıl için 1,5 mio tl kazansan, yıllık 37,5 mio tl yani bugünkü kurla 6 mio euro yapıyor ki, bu da mesela o senin ağzının suyu akarak baktığın pepe'nin bir yıllık maaşı kadar neredeyse!

şimdi hala gelip burada bu para nerede demek için gerçekten başka yerden mamalanıyor olmak gerekir ya da basit matematik bilmemekten ileri geliyordur. basit matematiği bildiğini düşündüğümden ilk seçenek bana daha doğru geliyor sayın trol!!"

Ekşiden alıntı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı balkan-kartal

Benim bir sorum var
Bizim borcumuz sifir olsa idi kulubun hic borcu olmasaydi yine yili ekside, zararda mi kapatacaktik
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimiçi murat

Ne alaka simdi? Görevi bırakmadan son icraat mi yapalım dediler yoksa stadyumdaki Yönetim gitsin﹗ fikret gol gol tezahüratlarının yd'nin paralı askerlerinin yaptığına mı kanaat getirdiler? Eğer ikinci kanaatleri doğruysa ilk önce yd'yi ihraç edip sonra da takım ataktayken o Yönetim gitsin﹗ diyen, daha takımla 3 maça çıkmış oyuncuyu ıslıklayan, burak yılmaz penaltı atarken hırsız diye bağıran Beşiktaş'ın baş düşmanı kanser kitlenin passoligini ve varsa kombinesini iptal etsinler yemin ediyorum bu yönetime yatar kalkar dua ederim. Şu ikisini yapsınlar gerekirse istifa etmesinler bunları yapabilen daha güçlü yönetim gelemez çünkü.
+1903

Çevrimdışı mellfred

Bu beşiktaşa sahip çıkarız beşiktaş sahipsiz kalmaz lafları goy goy. Daha önce neredeydiniz? Allahı var Ahmet Nur Çebi beşiktaşa kasa kolaylığı sağlıcak şeyler yaptı. Sen o zaman neredeydin Ethem Efendi ? 2012 de neredeydin Ethem Efendi ? Kulübe her gün icra gelirken kulüp yoklukla boğuşurken neredeydiniz ? Şimdi gelmişler maval okuyorlar. Geçin bunları. Bu adaylar içinde gögsünü gere gere konuşabilecek tek aday var o da Çebi. Kulüp kasası tam takırken gelirler temlikli ya da mallar ipotekliyken gelip yönetime talip olcaklardı. Diğer türlü mış miş ecek acak. Para? Yok. Laf? Çok.
Yedir içir dobre viçir.

Çevrimdışı ferdi1903

Kulübü düşünen insan penaltı atacak adama hırsız diye bağırmaz dünyada hiçbir kulübün taraftarı şunu yapmaz bak iddia ediyorum. Nerden musallat oldular nerden geldiler lanet olsun böyle kitleye. Diaby'nin ıslıklanması da ayrı rezalet lan takım ne oynuyor da diaby ne yapacak? Kaç maça çıktı daha kaç antrenmana çıktı maçı geçtim. Ne zaman böyle iyi gün taraftarı olduk biz gerçi bunlar taraftar falan değil adını söyleyemicem ceza alırım.
+1903 net

@tangaz  abi görmesin bu videoyu video içerisinde geçtiğimiz yıldan avrupa gelirleri var mı ,  2 yıl  şampiyonlar liginden gelir elde ettiler falan diyor avrupa gelirimiz falan demiyor  :lol:
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2019, 02:19:42 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı Koa_lAA

Ekşi sözlükten bir alıntı bu paralar nerede sorusunun gazına gelip futbol takımı sanki bedavaya oynuyormuş gibi hesap yapmış daha sonrada bir arkadaş bir güzel cevap vermiş. İbretlik okuyun bence

"Hesap kitap bilmeyen insanların gelip hala savunduğu beşiktaş'ın eski başkanı. dolar yükseldi şu bu diyenler var ya. onlar için tüm hesabı dolar üzerinden yapalım

-fikret orman beşiktaş'ı devraldığında

borç 580 milyon tl.
dolar kuru 1.8 (açıklandığı günün kuru)
beşiktaş'ın borcu: 320 milyon $

-fikret orman yönetiminin geldiği nokta

borç 2 milyar 453 milyon tl
dolar kuru 5.85(açıklandığı günün kuru)
beşiktaş'ın borcu: 420 milyon $

borç net 100 milyon dolar artmış

peki kazançlar ne kadar?

vodafone ile anlaşma 145 milyon $

şampiyonlar ligi gelir 100 milyon $

futbolcu satışları en az 40 milyon $

yani fikret orman'ın harcadığı para zararla birlikte en az 385 milyon dolar. daha stattaki tribün sponsorlukları, forma üstündeki sponsorluklar, forma satışı, bilet satışı, lig geliri de eklerseniz en az 100 milyon $ da onlar edecektir. onları saymıyorum bile.

stadı 100 milyon tl'ye yapıcam demişti 400 oldu hadi stada da 100 milyon dolar diyelim.

hadi çok bilmişler bana şunu açıklayın 285 milyon $ nerede? "

285 mio dolar nerede diyen arkadaşa cevaben:

"dediklerinin hepsinin doğru olduğunu kabul edelim. o söylediğin tüm olayların toplam süresi 7,5 yıl. kaba hesapla 40 mio dolar düşer seneye. bugünkü kurla 37 mio euro.

sadece futbol takımının yıllık maaş bütçesinden daha az olan bu paranın nerede olduğunu soruyorsun değil mi sayın akli melekesi olmayan canım kardeşim!! eğer öyle ise devam edeceğim:

- amatör branşlar için harcanan para,
- borçların senelik faizi 100 mio tl, yazıyla da yazayım ister misin????? belki anlamakta güçlük çekiyorsundur, sayılar falan ağır geliyodur.

bana gelip sakın ama galibiyette şu kadar para geliyor, öyle oluyor falan deme. ort. her sezon 25 galibiyet alsan, galibiyet başına da 7 yıl için 1,5 mio tl kazansan, yıllık 37,5 mio tl yani bugünkü kurla 6 mio euro yapıyor ki, bu da mesela o senin ağzının suyu akarak baktığın pepe'nin bir yıllık maaşı kadar neredeyse!

şimdi hala gelip burada bu para nerede demek için gerçekten başka yerden mamalanıyor olmak gerekir ya da basit matematik bilmemekten ileri geliyordur. basit matematiği bildiğini düşündüğümden ilk seçenek bana daha doğru geliyor sayın trol!!"

Ekşiden alıntı.

üstteki arkadaş biber tayfanın analizini yapmış... şu kulübü italyanca dilekçe yazarak gomez transferi için şikayet eden tayfa hani...

Çevrimiçi levitate

top 10 birader anlarında 1 numaraaaa

bipbipbupbup

@tangaz  abi görmesin bu videoyu video içerisinde geçtiğimiz yıldan avrupa gelirleri var mı ,  2 yıl  şampiyonlar liginden gelir elde ettiler falan diyor avrupa gelirimiz falan demiyor  :lol:

Bu videoyu dün izledim, gerçekten kanım çekildi. Bu adamdan hayatta Başkan falan olmaz, hele o oturduğu masadakileri görünce o kan emicileri tam Beşiktaş’a daha fazla kan emici yapıştıracağının garantisiydi. Başkanın yaptığı doğru işlerden biri de şu Çarşıyı şu şaklabanları falan uzaklaştırmaktı.

Biz başkanın eksikleri giderilmesi adına yeni başkan gelmesini istiyoruz, bu adam ise çivi çakmaya geliyor.

Herkesi birleştirmek demek herkesin kulübe sokup kan emmesine izin vermek değil Hürsel bey, doğru insanları doğru hedefe yönlendirip araya girmek nemalanmak isteyen kötü niyetli insanlara karşı bir güçlü duvar olmak demektir.

Eğer bu adam gelecekse gerçekten gitmesin Fikret Orman zaten.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

-Siyah-beyazlılar, "Biz 15 sene şampiyonluk göremedik. Sen bu stadı yaptın. Bizi bırakma başkanım. Sen bunu hak etmedin. Arkanızda dağ var. 2-3 kişinin sözlerine bakma. Önce Allah sonra biz varız. Size güveniyoruz" diyerek Fikret Orman'ın kararından dönmesini istedi.

-Basın mensuplarına bir açıklama yapmayan Orman, kendisini bekleyen taraftarlara ise, "Bizi hırsız yaptılar. Ben emek verdim. Ben kanımı verdim. Paralar nerede diyorlar. Hiçbir kulüpte hiçbir başkana yapılmayan bana yapıldı" diyerek adeta isyan etti.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

-Siyah-beyazlılar, "Biz 15 sene şampiyonluk göremedik. Sen bu stadı yaptın. Bizi bırakma başkanım. Sen bunu hak etmedin. Arkanızda dağ var. 2-3 kişinin sözlerine bakma. Önce Allah sonra biz varız. Size güveniyoruz" diyerek Fikret Orman'ın kararından dönmesini istedi.

-Basın mensuplarına bir açıklama yapmayan Orman, kendisini bekleyen taraftarlara ise, "Bizi hırsız yaptılar. Ben emek verdim. Ben kanımı verdim. Paralar nerede diyorlar. Hiçbir kulüpte hiçbir başkana yapılmayan bana yapıldı" diyerek adeta isyan etti.
Şu çarşı belası kadar zarar veren yok bu kulübe, protesto yapmasini bile beceremiyorlar, hala burağa hırsız diyorlar, ya adam formayi giymiş ya artık göğüsünde BJK armasi var, kendi başkanina paralar nerede protestosu, kendi camiasini rakiplere bukadar kücük düsüren baska bir taraftar grubu yokdur bu dünyada, türkü söylemekden baska birsey bilmeyen, rakibe ve hakeme baski kuramayan gereksiz bir taraftar grubudur carşi. sonra toki arenada gs taraftari fikret orman paralar nerede diye tempo tutunca kiziyoruz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi yaço58

Şu çarşı belası kadar zarar veren yok bu kulübe, protesto yapmasini bile beceremiyorlar, hala burağa hırsız diyorlar, ya adam formayi giymiş ya artık göğüsünde BJK armasi var, kendi başkanina paralar nerede protestosu, kendi camiasini rakiplere bukadar kücük düsüren baska bir taraftar grubu yokdur bu dünyada, türkü söylemekden baska birsey bilmeyen, rakibe ve hakeme baski kuramayan gereksiz bir taraftar grubudur carşi. sonra toki arenada gs taraftari fikret orman paralar nerede diye tempo tutunca kiziyoruz.
Geçen maçtan sonra Douglasın pozisyonunu paylaşıp eyyama devam diye tivit attılar bu hareketi renkliler yapardı şuan sırf kulübe zararlar ne zaman yd gibi onlara bilet verip deplasmana gönderecek başkan gelirse o zaman bu protestolar son bulur yoksa protesto edecek bişeyler bulurlar yav maçta 30.dk f. O paralar nerde oooo tezahüratı tam bunu söylediklerinde suat ljajic yapıştırdı sarıyı fırsat bulsa o ara burağı da atardı cidden garip geçen sene Erzurum maçında burağa sarı gösterdi diye hakemi alkışlayanlar oldu tribündegelen başkanın ilk işi tribünden bu kesimi göndermek olmalı o kadar kamera varsa bulursun elebaşlarını kombinesini falan iptal edersin zor işler değil bunlar az bişe üzerine düşülmesi gerekiyor bu konunun

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Avrupa yakası fena sallandı.
Allah beterinden saklasın.

Çevrimdışı Koa_lAA

Avrupa yakası fena sallandı.
Allah beterinden saklasın.

biz zonguldak ta bile sallandık... nasıl bi depremse artık... umarım can kaybı yoktur... maddi hasarla kurtarırız ülke olarak...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

İstanbul ve civarında olan arkadaşlara geçmiş olsun iyi salladı valla.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Başkan istifa etmemiş galiba erken seçime gidilecekmiş yeniden aday olabilirmiş gibi bi haber gördüm. Başkan istifa etmeyecek yazan arkadaşları tebrik ediyorum ben yemiştim valla :D

Çevrimiçi Necmi

Sıralama
Süleyman Seba (sportif başarı ve kulüp kültürü)
Mehmet Üstünkaya (özkaynak düzeninin mimarı sebanın yoluna açan başkan)
Fikret Orman (Yokluk dönemi başkanı ve sportif başarı)
Serdar Bilgili (Seba sonra kulübü Fetöden uzak tutan güvenilir)
Ben Mehmet Üstünkayayı bire koyarım
aslında Sebanın alt yapı olayı tamamen üstünkaya eseri

Çevrimdışı savaş altay

istanbul ve cevresi iyi sallandi, ibretlik gunler devam ediyor. Allahu ekber.