Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2564793 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı sametbagan

peki sence dendiği gibi egosu olan biri yalnız kaldı diye istifa edermi yoksa herşeyi ben yaptımmı der.
E zaten ben yaptım dediği için yalnıız kaldı yalnız kalınca da istifa etti.

İşler iyi giderken ben kötü giderken biz dersen olmaz o iş ha bana göre sebadan sonra gelmiş en iyi başkan ama bu onun yaptığı yanlışları görmemize engel olmuyor maalesef.

Ben devre arası falan bırakır diyerdum hatta burda da yazmıştım ama biraz erken oldu benim için.

Sanırım eleştirilere daha fazla tahammül edemedi ve istifa etti.Hakkımızda hayırlısı

Bu arada benim başkan adayım Rahmi Koçtur.Ütopik ama Beşiktaşlı olupta camiayı birleştirecek yegane kişidir.

Çevrimiçi sozkul

Yalnız hesaba katılmayan konu şu an güçlüler ama güçlü kalabilecekler mi? Bence hayır. Ethem Sancak'ın maddi konular dışında bize politik açıdan bir destek sağlayacağını düşünmüyorum  :tabe:

çok ilginç bir noktaya değinmişsin Mustafa, doğru soruyu sormuşsun.
Soru kendi içinde cevabını veriyor zaten.  ortam o kadar bulanık ki kimin bir yıl sonra nerede olacağını tahmin etmek zor.
Ben Ethem Sancak olsam mesela, kendimi içine girdiğim siyasi ilişkilerden soyutlayıp alternatif gelecek planı yapsam Beşiktaş başkanı olurum.
3 büyük kulübün başkanına siyasi erk mümkün olduğunca bulaşmıyor. Hangi siyasi erk olursa olsun..

Çevrimiçi sozkul

Yeter ki Sancak istesin başkanlıgı izin alır bence. 5 yıl yapıp 3 şampiyonluk alsak yeter.
Bu arada iki proje yapar. Birde Basket salonu için devletten destek aldık mı tamamdır.  :ok:

Devletten Milyarlarca dolarlık direk iş alan adam bize nasıl politik yardımı olmasın Mustafa  :D
"Efendim bu yıl CL'ye gitmemiz lazım Türk Futbolunun önü acılması için gençlerimiz bu arenaya cıkması lazım desteğinizi beliyoruz " dese başımızdakine kim ne diyebilir.  :biggrinking:

Devletde kasa tamtakır diyorlar..

Çevrimdışı mrred

@mrred neredesin?

sataşma olarak seslenmiyorum. hocaya en çok güvenen en çok güzelleyen kişi olarak gerek oyun gerek maç sonu açıklamaları hakkında görüşünü merak ediyorum.
Oyuna ve hocaya inancım yüksek bilimsel çalışan bileğinin hakkıyla bir yerlere gelen bir insan arkasında bir para babası veya siyaset yok  böyle insanların her zaman arkasında olmak gerek. O yüzden başarılı olmasını çok istiyordum fakat bu gidişle olamıcak. Başkan sezon başlarken stratejik bir hata yaptı ve camiayı şampiyonluk beklentisine soktu fakat öbür taraftan bunu yapmasa kombine bilet ve forma satamazdı . Beklenti bu kadar yüksek olunca insanlar da haklı olarak sabırsızlandı. Fakat bütün stad Yönetim gitsin﹗ diye bağırmadı yine malum odakların uşağı olan belli bir grup Yönetim gitsin﹗ diye bağırdı. Yalnız ne olursa olsun başkanının açıklamalarını dikkatli dinlediğimde yine işin içinde paralı askerlerin olmasına üzülüyorum. Beşiktaş taraftarı özgün ve şahsiyetlidir. Ben aklı selim insanların başkan aleyhine bağırdığını düşünmüyorum. Adam sportif açıdan yanlış kararlar vermiştir fakat niyeti bozuk değildi. Bu twitterdaki insanlar özellikle gençler bunu anlamıyor. Yıldırım Demirören niyeti bozuk bir başkandı. Fulya projesinde yaptığı rezillikler transfer rezillikleri bunları gençler bilmiyor. Şimdi umut bağlanan Ethem Sancak falan Allah korusun. Bileğinin hakkıyla bir yere gelmemiş bütün başkan adayları Beşiktaş'tan uzak dursun. Benim adayım Ahmet Nur Çebi fakat ekibi iyi olursa Ali Gültiken bile olabilir. Ya da İbrahim Altınsay
The great gig in the sky

Çevrimiçi sozkul

ya çok basit bir soru sorayım bütün foruma...

sancak gelse ve türkiye kupasında olan olaylar tekrar yaşansa veya o olaylar varken kendisi başkan olmuş olsaydı... siyasiler ve turkuaz maça çıkın baskısı yaparken, bu tarafta da taraftar onurumuzu kurtar gerekirse 10 sene kupa alma arkandayız derken...

ne olurdu sonuç ?

maça çıkardık sanırım.

Çevrimdışı 38life

Ahmet Nur Çebi taraftarların kendi arasında konuşa konuşa şişirdiği bir balondur. Tıpkı Erdal Torunoğulları gibi. Taraftar sürekli değişim istiyor, transfer istiyor tek güdüleri bu. Bu gitsin, öteki gelsin. Çünkü görevdeki biri gidip yeni birinin gelmesi "hayal kurmalarını" sağlıyor. hayallerle yaşıyorlar. Bu yüzden taraftarın fikrinin asla önemsenmemesi gerekiyor. Benim yeni başkanda arayacağım ilk özellik de bu olacak. Taraftarı muhatap almayan, yüz vermeyen, güçlü iradesi olan bir başkan istiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Güçlü kısmı torpilinden geliyor zaten. O kısma kimsenin itirazı yok. Bu işler öyle olsa her sene fb şampiyon olurdu. Reis fenerli degil mi?
iyide ben ethem başkan olacak demiyorumki tersine olmaz diyorum.
kaldıki Başkanda istifa etmez. bence buda bir manevra.
ama diğer konuda bu iş öyle takım tutmayla alakalı falan değil ne hesaplar dönüyordur.
kimsenin kulüpler falan umrunda değil. Ha belki Beşiktaşın muhalif tutumu nedeniyle başına kendilerinden birini
getirmek isteyebilirler. ama Beşiktaşı şampiyon yapalımda demezler. reis fenerli ama feneri şike cenderesine sokmaktan çekinmedi
o zaman fenerli değilmiydi ondan bilgisizmi oldu bu işler.

Çevrimdışı Arthur Dayne

ANÇ gelirse anadolu takımı nasıl olur görürsünüz
adalı gelirse çarşının kuklası bir başkan nasıl olur onuda görürüz
ethem gelse keşke şu futbol camiasının hakkından bir o gelir.
para var güç var öyle bir başkan isteyen camiada var.
bunu isteyecek erkde varmı acaba bildiğim kadarıyla basından bile el çektirdiler.
anladığım kadarıyla savunma sanayisi dışında birşeyle uğraşma dediler.
Beşiktaşın başına geçip yıpratılmasına göz yumarlarmı şüpheli.
bu arada başkanı sosyal medya seçmiyor.
adalı büyük ihtimal olur ve yd dönemini bile ararız büyük ihtimal
Beşiktaş için hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor aklıma.
Forumda sürekli tartışılan konular belliyken hangi gerekçelerle anç isteniyor onu da anlamıyorum.Hem oyunu kurallarına göre oynayalım diyoruz hem de çebi’yi istiyoruz :) Tabi illa ki ethem olsun diyemem ama yukarıdakilerle bu kadar yakın olup aynı zamanda Beşiktaşlı olan biri varsa o başkan olsun.Bu ülkede ideal başkan tipi aziz yıldırım profilidir,acı ama gerçek...

Çevrimdışı mrred

O tankların gece görüş kamerasıyla ilgili bildiğim bazı şeyler var. Genel olarak ise, tank ihalesi Koç'tan alınıp BMC ye verildi. Bazı insanları ve şahsiyetleri gözünüzde çok büyütüyorsunuz. O tankın hiçbir şeyi bize ait değil sadece montaj. Türkiyede üretilebilecek parçaları da özellikle almıyorlar. Çünkü yurtdışına verdiğin ihalenin parasını aklamak daha kolay. Sadece bu kadarını söyleyim. Türk firmaları daha ucuz daha kaliteli parçalar yapsalar bile o tankın ihalesini alamıyorlar. Çünkü amaç farklı. Daha fazla bir şey söylemeye gerek yok. Anlayan anladı. Böyle bir firmanın sahibinin Beşiktaşı yönetmeye talip olması bize hakarettir.
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2019, 16:02:33 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Ahmet Nur Çebi taraftarların kendi arasında konuşa konuşa şişirdiği bir balondur. Tıpkı Erdal Torunoğulları gibi. Taraftar sürekli değişim istiyor, transfer istiyor tek güdüleri bu. Bu gitsin, öteki gelsin. Çünkü görevdeki biri gidip yeni birinin gelmesi "hayal kurmalarını" sağlıyor. hayallerle yaşıyorlar. Bu yüzden taraftarın fikrinin asla önemsenmemesi gerekiyor. Benim yeni başkanda arayacağım ilk özellik de bu olacak. Taraftarı muhatap almayan, yüz vermeyen, güçlü iradesi olan bir başkan istiyorum.
ben söylemedimmi bunu ANÇ gelsin işde anadolu kulübü nasıl olunuyormuş görmüş oluruz.
iş gerçekten ANÇ nin dahilinde olsaydı o şampiyon olan kadroları rüyamızda bile göremezdik çoğu ANÇ ye ramen alınmış
oyuncular. Başkan hocayı ayrı ANÇ yi ayrı ikna etmek zorunda kalıyordu.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar şimdi bu seçim süreci nasıl işleyecek. Seçimi istifadan sonra kaç gün içinde yapmak gerekiyor ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yalnız hesaba katılmayan konu şu an güçlüler ama güçlü kalabilecekler mi? Bence hayır. Ethem Sancak'ın maddi konular dışında bize politik açıdan bir destek sağlayacağını düşünmüyorum  :tabe:
Siyasetle pek ilgilenmiyorsun galiba :)

Çevrimiçi levitate

Forumda sürekli tartışılan konular belliyken hangi gerekçelerle anç isteniyor onu da anlamıyorum.Hem oyunu kurallarına göre oynayalım diyoruz hem de çebi’yi istiyoruz :) Tabi illa ki ethem olsun diyemem ama yukarıdakilerle bu kadar yakın olup aynı zamanda Beşiktaşlı olan biri varsa o başkan olsun.Bu ülkede ideal başkan tipi aziz yıldırım profilidir,acı ama gerçek...

+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Ayrıca Ethem'in siyasi olarak yakın durduğu RTE nin geleceği de meçhul . 2 tane yeni parti kuruluyor o bakımdan da pek mantıklı değil. Bizim şu an muhalefete yakın fakat gelecekte iktidarda söz sahibi olan bir partiye yakın bir adamı başkan yapmamız lazım. Ethem bence yanlış at (siyasi açıdan)
Babacan ya da Kılıçdaroğluna yakın birisi doğru at
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan gitse de kalsa da Hoca Beşiktaşta istediklerini yapamadan gitmek zorunda kalacaktı zaten. Taraftarın önünde başkan duramıyor Avcı mı duracak? Orhan Ak gitti, Başkan gitti, şimdi hep birlikte gür bir sesle "AVCI İSTİFA!" demek için bir engel kalmadı. Başkanın değişmesinin çok fazla bi etki yaratacağını düşünmüyorum yani.
Sil baştan başlamak gerek bazen ama bu süreklilik haline gelirse sıkıntı bitmez, devam eder  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bunun aziz’li hali vardı da necmi abi haşlamasın diye atmıyorum :)

Çevrimdışı Koa_lAA

şimdi twitterda gördüm... muhalefetten biri yazmış ki ...
" --Yönetim gitsin﹗ diye bağırırken bile ıslıklayanlar oldu maçta. hayret ediyorum" demiş...

not: Yönetim gitsin﹗ diye ilk yarıda maç 0-0 ken bağırdılar... bi kısım taraftarda olayın bilincinde maç oynanıyor, yenmek lazım diyerek bunları susturdu...

tabi bu arkadaşların galibiyet falan umrunda değil... olsa devre arası, maç sonu falan bağırırsın... hadi olsun maç başlamadan bağır...

sonra bunlar aday çıkaracak da kulübü yönetecekler falan filan...

Çevrimdışı Alper1903

vay be... gitmez diye ihtimal bile vermiyordum. cok sasirdim.

Çevrimdışı mrred

Başkan gitse de kalsa da Hoca Beşiktaşta istediklerini yapamadan gitmek zorunda kalacaktı zaten. Taraftarın önünde başkan duramıyor Avcı mı duracak? Orhan Ak gitti, Başkan gitti, şimdi hep birlikte gür bir sesle "AVCI İSTİFA!" demek için bir engel kalmadı. Başkanın değişmesinin çok fazla bi etki yaratacağını düşünmüyorum yani.
Çok doğru bir analiz. Başkan zamanlamayı yanlış yaptı. Ya bu sezon sonunu beklicekti ya da en başta hiç aday olmayacaktı. Şu an Çarşı denen paralı askerlerin ekmeğine yağ sürerek onlara bir güç verdi. Bundan sonraki başkanlar sürekli o bedavacı paralı askerlerle iyi geçinmek gibi bir gereksiz müsamahaya girecekler.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Koa_lAA

maça çıkardık sanırım.

"sanırım" çok iyimser kaçmış oraya... büyük ihtimalle maçı iptal ettirmez yardımcı hocayla devam ederdik oynamaya...

Çevrimdışı mrred

şimdi twitterda gördüm... muhalefetten biri yazmış ki ...
" --Yönetim gitsin﹗ diye bağırırken bile ıslıklayanlar oldu maçta. hayret ediyorum" demiş...

not: Yönetim gitsin﹗ diye ilk yarıda maç 0-0 ken bağırdılar... bi kısım taraftarda olayın bilincinde maç oynanıyor, yenmek lazım diyerek bunları susturdu...

tabi bu arkadaşların galibiyet falan umrunda değil... olsa devre arası, maç sonu falan bağırırsın... hadi olsun maç başlamadan bağır...

sonra bunlar aday çıkaracak da kulübü yönetecekler falan filan...
Onlar paralı asker .
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

ben söylemedimmi bunu ANÇ gelsin işde anadolu kulübü nasıl olunuyormuş görmüş oluruz.
iş gerçekten ANÇ nin dahilinde olsaydı o şampiyon olan kadroları rüyamızda bile göremezdik çoğu ANÇ ye ramen alınmış
oyuncular. Başkan hocayı ayrı ANÇ yi ayrı ikna etmek zorunda kalıyordu.

Böyle vasıfsız insanlarla bir yere gelemeyiz. Gelemeyecez de muhtemelen. Karanlık yıllar bizi bekliyor...

Çevrimdışı Sedat.Y

merak etme ahaberi hayatım boyunca bir kere bile açıp izlemeyi bırak zapladığımı bile hatırlamıyorum
ben tv izlemem bilgileride tek kaynaktan alarak konuşmam bu işleri takip eden bir sürü yabancı kaynak var
direnç gibi şeylere gelince raf ürünlerini hiç kimse üretmez kardeşim bunları dünyada üreten bir iki firma vardır herkes bunlardan alır ruslarda amerikalılarda çinlilerde o yüzden arkadaşların boş konuşmuş önemli olan malzemeyi satın almak değil ürünü ortaya çıkarmak dünya üzerindeki hiç bir ürün %100 yerli değildir. önemli olan askeri nitelik taşıyan ve kısıtlama gelecek ürünleri kendin üretmen motor neden önemli çünkü alternatifi çok az almanların var abd nin var rusların var ve hiç biri sana ihracat izni vermiyor al kullan ama başkasına satamazsın diyor bu tip ürünlerde milli olmak önemli biz bütün motorlarda sıkıntı yaşıyoruz altay tankında namlu sorunuda yaşadık mesela kullanacağımız namlu sadece almanlarda var. onlarda bırak satmayı suriyeye bile sokamazsın diyor.
bir üründe %75-80 i bulursan artık ona milli gözüyle bakabilirsin tabi %20 raf malzemesi olmak koşuluyla
kaldıki bir direnç işlemci gibi şeyler için neden kendin geliştirip milyarlarca dolarlık arge yapacaksın dünya çapında pazarlamıyorsunki
yapan var zaten kaldıki evinden çık bir km alan içinde bulabileceğin ürün bunlar. yarın ihtiyaç duyarsan evindeki tv den söker yinede temin edersin :D

+ 1903  :claps: :claps: :claps:  askeri teknoloji  konularına vakıf olmayanlar okusunlar bu yazıyı....

Bilgi sahibi olmayıp fikir sahibi olanlara laf anlatmak gerçekten çok zor.Çevremdede var bu tarz insanlardan beni çok yoruyorlar....İnternet denen engin derya var elinizin altında açın OKUYUN, araştırın, bilgilenin.Kulaktan duyma arkadaştan duyma sözleri fikir edinmeyin...Kendiniz birkaç kaynaktan araştırıp bilgilenin

Çevrimdışı 38life

Sil baştan başlamak gerek bazen ama bu süreklilik haline gelirse sıkıntı bitmez, devam eder  :tabe:

Bilgisayar yavaşlayıp ağırlaştığında, sürekli donduğunda reset atıp duran cahil pc kullanıcısı gibiyiz camia olarak. Hemen baştan başlatıp çözülmesini bekliyoruz, "hiçbir şey yapmadan!..." yapılan sadece "yeniden başlatmak." Bilgisayarı kapatıp, içini açııp temizlemek için vakit ayıramıyoruz. Vakit kaybı olarak görüyoruz, üşeniyoruz ya da sabredemiyoruz. Fakat totalde kaybettiğimiz vakit çok daha fazla...

Son 24 yılda: 4 şampiyonluk / 20 teknik direktör.