Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2565354 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

Ljajic 10 numara değil 8 numara oynuyor. 10 numara gibi değerlendirmek hata olur  :tabe:

liayiç ne 10 ne 8 bence 9,5 ya da 10,5 gibi kullanılınca verimli oyuncu atacan burakın arkasına free takıl diyeceksin çift hane gol çift hane asist yapar sana belli rol verince bunu kaldıramaz. taktik disiplinin üst düzey oldugu italyadan o kadar iyi istatistiği olmasına rağmen gönderilmesi nedeni de budur.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oynayamiyor desek daha dogru olur
8 numara oynayamadığı açık. Kanatlara aldığımızda daha etkili oluyor zaten. En azından orta sahayı Elneny, Oğuzhan ve Dorukhan ile denemekte fayda var. Ljajic'i kanatta kullanırsak daha faydalı olacak gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Son yılların forumda moda konusu futbol dünyasında mükemmel bir sistemin varlığı, o sistemi Guardiola'nın oynattığı , elindeki oyuncuların özellikleri ne olursa olsun fark etmez o sisteme uyacağı, sistemin oyuncuyu değerli kılacağıydı. Bu nasıl oluyormuş  acaba diye soranlar, olmayacağını diyenler cahil olurken fazla FM oynamaktan gerçek dünyadan kopup fantazi dünyalarına kapılanlar da bilimsel, futbolu bilen oluyordu.

Temeli olmayan saçma sapan hipotezler çürütülmeye mahkumdur. Bilimselim demekle de bilimsel olunmuyor.
Formundasin yine  :D

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı tangaz

hoca ben sistemden memnunum oyuncularda memnun deyince beni bi gülme tuttu kapadım tv.yi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

liayiç ne 10 ne 8 bence 9,5 ya da 10,5 gibi kullanılınca verimli oyuncu atacan burakın arkasına free takıl diyeceksin çift hane gol çift hane asist yapar sana belli rol verince bunu kaldıramaz. taktik disiplinin üst düzey oldugu italyadan o kadar iyi istatistiği olmasına rağmen gönderilmesi nedeni de budur.
Serbest oyun kurucu rolünde daha faydalı zaten. Serbest bırakınca döktürüyor. Şenol Güneş ile bunun için başarı oldu zaten. Şenol Güneş hücumda oyunculara serbestlik tanıyor ve son kararı onlara bırakıyordu. Şimdi satmak istesek İtalya'dan kesinlikle talip çıkar. Bence Torino'nun sistemine uymadığı için gönderdiler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

O puanlar futbol ve taktikten anlamayan, onu geçtim takıma senelerdir antreman yaptırmamış eski hocamıza yazar.
oki
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Hoca Half Back - Half Space olayını bırakıp düz mantık oynatırsa bu kadar zorlanmayacağız diye düşünüyorum. Bu ters bek mantığı 2 senedir moda oldu ben hoşlanmıyorum, tüm pozisyonlarda kaymaya sebep oluyor, oyuncuların hepsine başka yerlere itiyor, roller yüklüyor.

Bu da olmazsa 4-2-3-1 oynamak çok da zor bir şey değil. Böylece herkes pozisyonunda oynayacaktır. 

Eğer bu şekilde devam edeceksek bu sene takım yürümez, taktiksel değişiklik yapmadığımız sürece gemiyi düzgün bir yere yanaştıramayız. Lakin hoca biraz esnek olabilirse gitmesine falan pek gerek kalmaz, o kadar da kötü bir kadromuz yok bizim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Formundasin yine  :D
Bizim taraftar da bu dilden anlıyor. Yapacak birşey yok maalesef.

Çevrimdışı MUSTAFA_

hoca ben sistemden memnunum oyuncularda memnun deyince beni bi gülme tuttu kapadım tv.yi
Tek kendisi memnun. Ancak memnun olması gerekenler taraftarlar. Bunu anlaması umarım uzun sürmez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

Şimdi hocanın açıklaması okadar elestirilince, açıklamayı buldum izledim. Cümleden cımbızla dominant takımları kısmını alıp yüklenmek çok yanlış, bunu bilerek Beşiktaş'a özellikle zarar vermek isteyenlerin gazına gelmeyin lütfen.
Tam olarak şöyle diyor soru üzerine, çok puan kaybedildiğini kabul ediyor ve Alanya gibi bir takim 10 puanda küçümsemek gibi olmasın diyor ve sonra ekliyor dominant takımlarında 3 puan gerisindeyiz diyor. Yani Alanya ya göre dominant olan FB ve gs den çok fazla puan geride değiliz demek istiyor.
Hemen veryansın ,hoca okadar akılsız bir adam degil. Söylediklerini cimbizlayip Twitter larda coşkuyu verenlerin gazına gelmeyelim.

Çevrimdışı levitate

epl yada fransa gibi yerleri dağıtır düşüncesindeyim

rolde kaldırabilirnama 8 numara olarak değil

10 numara bir seyler uretir, ben adem'de bunu goremiyorum saman alevi gibi

yanınca tam yanıyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

Şimdi hocanın açıklaması okadar elestirilince, açıklamayı buldum okudum. Cümleden cımbızla dominant takımları kısmını alıp yüklenmek çok yanlış, bunu bilerek Beşiktaş'a özellikle zarar vermek isteyenlerin gazına gelmeyin lütfen.
Tam olarak şöyle diyor soru üzerine, çok puan kaybedildiğini kabul ediyor ve Alanya gibi bir takim 10 puanda küçümsemek gibi olmasın diyor ve sonra ekliyor dominant takımlarında 3 puan gerisindeyiz diyor. Yani Alanya ya göre dominant olan FB ve gs den çok fazla puan geride değiliz demek istiyor.
Hemen veryansın ,hoca okadar akılsız bir adam degil. Söylediklerini cimbizlayip Twitter larda coşkuyu verenlerin gazına gelmeyelim.

Troll bunlar bu saatden sonra kusura bakacak baksin. Ben daha toplantiyi izlemeden bunlarin kasitli

kullanildigini anladimda yazdim. Mesaj atanlara bakalim yeterli  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoca açıklamasının yanlış anlaşıldığını söylerken işe yanlış yerden yaklaşmış yine  :tabe:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1176237798011133952

Beşiktaş Tarihi
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hoca Half Back - Half Space olayını bırakıp düz mantık oynatırsa bu kadar zorlanmayacağız diye düşünüyorum. Bu ters bek mantığı 2 senedir moda oldu ben hoşlanmıyorum, tüm pozisyonlarda kaymaya sebep oluyor, oyuncuların hepsine başka yerlere itiyor, roller yüklüyor.

Bu da olmazsa 4-2-3-1 oynamak çok da zor bir şey değil. Böylece herkes pozisyonunda oynayacaktır. 

Eğer bu şekilde devam edeceksek bu sene takım yürümez, taktiksel değişiklik yapmadığımız sürece gemiyi düzgün bir yere yanaştıramayız. Lakin hoca biraz esnek olabilirse gitmesine falan pek gerek kalmaz, o kadar da kötü bir kadromuz yok bizim.
Mesele bu kulübe gelirken kafasında belli bir sistem, taktik anlayışıyla gelmesi. Önce bir gelir, incelersin eldeki futbolcu grubu neyi en doğru oynar, nasıl bir yol izlemeli diye. Ama daha gelmeden ben 4-3-3 oynatacağım, bir beki half space oynatacağım, benim ezberlerim var, vazgeçemem bu ezberlerden dersen 5 maçta 5 puan alırsın.

Çevrimdışı savaş altay

Mesele bu kulübe gelirken kafasında belli bir sistem, taktik anlayışıyla gelmesi. Önce bir gelir, incelersin eldeki futbolcu grubu neyi en doğru oynar, nasıl bir yol izlemeli diye. Ama daha gelmeden ben 4-3-3 oynatacağım, bir beki half space oynatacağım, benim ezberlerim var, vazgeçemem bu ezberlerden dersen 5 maçta 5 puan alırsın.
Katilirim

Çevrimdışı tangaz

dominant mominant takımlar diyor yaa şakamısın hocam :akuma:

orman güzelleme yapmayacak mı avcıya merakla bekliyorum

Çevrimdışı huseyincelebi

Yıllarca çalıştırdığı takıma karşı böyle kötü oynamamalıydık avcının analizleri sadece q7 li beşiktaş için mi geçerli  :alala: yıllarca çalıştırdığı takımının defolarını bilmiyor mu Avcı  :alala:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı mellfred

sabrı hak edecek ışık yok ki
,benim düşüncem,ki bu doğru olandır demiyorum, bekleyip görelim.
hocanın takımı toparlayıp zamanla bir iki dokunuşla ligi domine edecek bir takım yaratacığına inanıyorum
buna inanmak istememde kendimce sebeplerim var
en barizi şu: biz diğerleriyle aynı oyunu oynayıp daha iyi sonuç a la ma yız.
neden ?
1.si biz asla fener ya da gs'nin kadro kalitesinde olamayız
ikisi de bizden zenginler, finanse edecek sayıları fazla ve daha fazla lobililer (lobi nedir başka bir tartışma alanı ancak kısaca daha uzun elleri var)
2. si de birin cevabı içerisinde. daha fazla insan onların başarısını istiyor
hakemler federasyon ve spor takipçisi buna dahil
fenerliler ve gs'liler biz şampiyon olduğumuzda "keşke gs ya da fener olsaydı"diyorlar
kimseye yaranamıyoruz. 3. bir rakip kimse istemiyor
fark yaratmak zorundayız
öyle ki açık ara fark yaratmak zorundayız
sahada hakemi de yenmek zorundayız
egemen güçleri de tartışmaya yer vermeden yenmek zorundayız
ben bunu sergenle yapacağımıza inanmıyorum
sergenle sürpriz maçlar çıkarır kalanında vasatı yaşar nüanslarla şampiyonluğu kaybederiz
farkı olanı denemek zorundayız, bu riske en çok biz  girmek zorundayız
trabzon ve biziz,marjinal riskler almak zorunda olan.
nasıl ki trabzon kendi gençleriyle dirildiyse misal (çünkü trabzon asla transfer yarışına giremez gsfb ile )
biz de yeni bir şey yaratmak zorundayız
diğerlerinin silahıyla onlara karşı başarılı olamayacağımıza inanıyorum
kendimize ait, bize ait bir şeye ihtiyacımız var
avcı'ya bu nedenle inanmaya devam etmeliyiz
"sistemin oyuncuyu değerli hale getirdiği" sisteme ihtiyacımız var
yoksa falcao yarışında biz hep kaybeden olacağız

Çevrimdışı tangaz

@mrred neredesin?

sataşma olarak seslenmiyorum. hocaya en çok güvenen en çok güzelleyen kişi olarak gerek oyun gerek maç sonu açıklamaları hakkında görüşünü merak ediyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Dediğin gibi 4-2-3-1'de 10 numarada serbest arkasında iki kişiyle takılacak o zaman iyi istatistik yapar, haricinde verimli olabilecek bir futbolcu değil. Bu rolün iyi oyuncusudur 6,5 makul ama alınmasını pek istemiyordum ben. Yönetim de futboldan anlasa en pahalı transferi sistemine uymayacak hoca getirmezdi. Her işimiz ofsayt...

Çevrimdışı savaş altay

Yıllarca çalıştırdığı takıma karşı böyle kötü oynamamalıydık avcının analizleri sadece q7 li beşiktaş için mi geçerli  :alala: yıllarca çalıştırdığı takımının defolarını bilmiyor mu Avcı  :alala:
+1903

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Hoca çok karmaşık düşünüyo bizim lig için bu kadar karmaşık sistemlere gerek yok. Transfer sezonunda yazmıştım ayak fetişisti midir nedir diye. Sağ ayaklı sol bek, sol ayaklı sol açık, çift ayaklı 10 numara falan ne gerek var işini yapsın yeter demiştim.

Aklıma eskilerden şu video overqualified drummer videosu geldi. Hoca davulcunun ilk 1 dakikada çaldığı gibi çalsa şampiyon olacak, ama o 1. dakikadan sonraki gibi çalmaya çalışıyo  :lol: :lol:

[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2019, 00:31:48 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı tangaz

ilk dewre 9 kişi kalmadıysak yatıp kalkıp dua edelim

Çevrimdışı tangaz

gg necip caner atiba burak birazda ozzi sahada mücadeleleri ile öne çıktılar peki ya yeniler? avcının itina ile seçip aldıkları? akıllı para dediği para ile bunları bulup getirdiyse ben akılsızından istiyorum.