Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2541776 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tuncaboylu

ben 500 net die bi rakam sölemedim abuşun da bunu sölemesine gerek yok rakamlar avrupada brüt burada net

alt açılım anlamaya gerek yok yani porto abuşa net 2,9 verecek brüt 5,5 eder bu rakam portekiz futbol tarihinde böle bi rakam alan oyuncu yoktur abuş kim.
Aboubakar 1 sene bekleyip serbest kaldıktan sonra imza parası + 3 milyon Euro sözleşme alabilecekken, neden Porto'yla 1.5'tan sözleşme yenilesin?

Porto bu kadar para vermiyor, her sene CL'ye katılıyor ve bu kadar oyuncu satıyorken, neden FFP'ye takılıyor?

Çevrimdışı mellfred

iyide bu duruma getiren devlet zaten :alala:
devlet istesin bir haftada herşey düzelir dünyanın en iyi hakemlerine sahip oluruz birden.
dünyanın en adil federasyonu olur.
Ben asporun gs yardakçılarını hayretle izliyorum
bunların as başkanları  hükümetin başakşehiri şampiyon yapmak istediğini alenen söyledi seçim öncesi
ve bu adamlar örneği olmaksızın şampiyon yapıldı, ancak hükümet istediğini alamadı
TRT ve a spiratör gibi kanallar nasıl olıur da devam edebiliyor

Çevrimdışı Arthur Dayne

Her kim Beşiktaş kulübünü başkanını veya futbol takımını küçük gören, ezik gören , güçsüz gören bir düşünce yapısına sahip ise geçmişimize bakmasını tavsiye ederim. Beşiktaşlı olan genç arkadaşlarıma öncelikle tavsiyem kulübün kuruluş hikayesini bir okusunlar ve müzeyi kesinlikle gezsinler. Beşiktaş sahaya her zaman dinamizm ve zeka koyduğunda şampiyon olur. O yüzden de şampiyonluklarımız şikesiz ve tertemizdir. Sadece siyah beyaz renklere sahip olduğumuz için değil alnımız da ak olduğu için onlara sarışın ya da renkli diyoruz. Bir kulübün hakkı öyle zırt pırt çıkıp konuşmakla savunulmaz. Dün Başkan ne dedi ? "...TFF gerekli önlemleri almazsa , teknik direktörler maç sonlarında açıklama yaparak algı oluşturmaya çalışırsa biz de konuşacağız bunlara gerekli önlemler alınmazsa futbolun marka değeri falan anlamam konuşurum..." dedi. Demek ki öyle bağırmaya falan gerek yokmuş. Mafya bozuntusu teknik direktör cezayı aldı oturdu. Strateji diye bir şey var. Bağırarak çağırarak davanı savunacağın yerler vardır ama bu çok nadir zamanlarda olur. Ne oldu yahu bu arkadaşların gözlerinde büyüttüğü GS Lobisi ? Hadi gelsin kurtarsın Terim'i görelim
Artık ben de böyle düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Aboubakar 1 sene bekleyip serbest kaldıktan sonra imza parası + 3 milyon Euro sözleşme alabilecekken, neden Porto'yla 1.5'tan sözleşme yenilesin?

Porto bu kadar para vermiyor, her sene CL'ye katılıyor ve bu kadar oyuncu satıyorken, neden FFP'ye takılıyor?

benzer soruları talisca için de sorabiliriz adam benficada üç otuz kuruşa kontratı varken neden önce kontratını uzattı ve sonrasında bize 2.yıl kiralık gelmeyi kabul etti? porto benfica gerçeklerini kabul edip etmemekde sürekli tereddüttesin işine gelince öleler işine gelince böleler. portekiz takımları menajer ağları konulu belgesel tadında yazdığın iletiler arşivde duruyor önce bunları anımsa çelişkilerinden arın tutarlı ol sonra bunları sor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Artık ben de böyle düşünüyorum.

bu düşünceden ne kadar çok arkadaşı kurtarabilirsek cephede eli silah tutan bir asker daha kazanırız aksi halde ensemizden şaplak eksik olmaz önceki gün yurdeşen dün polat bugün fazia reyis...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

takımın en iyi idman yapanının lens olduğunu söylüyordun @mrred ama rakamlar seni pek doğrulamıyor takımın en şişkosu ve yağ oranı en yüksek elemanı lens çıkmış yine yeni yeniden

Çevrimdışı tuncaboylu

benzer soruları talisca için de sorabiliriz adam benficada üç otuz kuruşa kontratı varken neden önce kontratını uzattı ve sonrasında bize 2.yıl kiralık gelmeyi kabul etti? porto benfica gerçeklerini kabul edip etmemekde sürekli tereddüttesin işine gelince öleler işine gelince böleler. portekiz takımları menajer ağları konulu belgesel tadında yazdığın iletiler arşivde duruyor önce bunları anımsa çelişkilerinden arın tutarlı ol sonra bunları sor
Gayet tutarlıyım.

Porto, Benfica gibi takımların (bize reklamı yapıldığı gibi) yıldızı parlayan oyuncuları 3 otuza oynatmadıkları ortada artık.

Talisca örneği ile ne alakası var, Talisca bizden sonra Benfica'da oynamadı.

Çevrimdışı Koa_lAA

yine mağdur edebiyatı... bukadar kollanıp bukadar ağlayan bir camia hayatımda görmedim... bütün sene hakemler kollamaya devam eder, her hakem hatası dediğinde karşına bunu koyarlar artık... hojamıza çeza verduler diyerekten...  :s20:

bu sene net futbol oynamamız lazım...

bi de bizden birileri çıkıp söylese ya " kulüp efsanelerimize film yaptık...sinema salonlarında..sizde yapsanıza neticeniz yiyosa " diye... gerçi resmi hesap inceden çıtlattı ama dengelerini iyice bozmak lazım...

nerede bizim efsane! taraftar gurubumuz... onun yapması lazım... yazamıyorlarmı iki satır yazı... eskiden yaparlardı.. ne olduki bu arkadaşlara...

Çevrimdışı tangaz

Gayet tutarlıyım.

Porto, Benfica gibi takımların (bize reklamı yapıldığı gibi) yıldızı parlayan oyuncuları 3 otuza oynatmadıkları ortada artık.

Talisca örneği ile ne alakası var, Talisca bizden sonra Benfica'da oynamadı.

sen değilmiydin menajerler tırtıklıyor dünya kadar satış yapıyorlar buna rağmen ffp.deler diyen.

taliscayla çok alakası var o da boşa çıkıp 25 milyon bonservisi cebine indirebilirdi ama indiremedi neden çünkü düne kadar savunduğun menajer işleri yüzünden.

karar ver artık bu portekiz takımları menajerlerle işi pişiriyor mu pişirmiyor mu? tutarlı olmaya buradan başlayabilirsin örneğin...

Çevrimdışı tangaz

yine mağdur edebiyatı... bukadar kollanıp bukadar ağlayan bir camia hayatımda görmedim... bütün sene hakemler kollamaya devam eder, her hakem hatası dediğinde karşına bunu koyarlar artık... hojamıza çeza verduler diyerekten...  :s20:

bu sene net futbol oynamamız lazım...

bi de bizden birileri çıkıp söylese ya " kulüp efsanelerimize film yaptık...sinema salonlarında..sizde yapsanıza neticeniz yiyosa " diye... gerçi resmi hesap inceden çıtlattı ama dengelerini iyice bozmak lazım...

nerede bizim efsane! taraftar gurubumuz... onun yapması lazım... yazamıyorlarmı iki satır yazı... eskiden yaparlardı.. ne olduki bu arkadaşlara...

bu heriflere çakacak o kadar çok materyal var ama kimse beceremiyor, herifler hakemi ağzına aldığı cezayı ağzına aldığı dk yapılacak şey basit 2 foto atacaksın el etek öperken bitti gitti şunu yapmaktan dahi uzağız.

Çevrimdışı Koa_lAA

bu heriflere çakacak o kadar çok materyal var ama kimse beceremiyor, herifler hakemi ağzına aldığı cezayı ağzına aldığı dk yapılacak şey basit 2 foto atacaksın el etek öperken bitti gitti şunu yapmaktan dahi uzağız.

aynen abi... elimizde çok koz var.. sinir uçlarıyla oynamak, dengelerini bozmak için... düzen böyle maalesef... ama bizim taraftar gurubundan ses yok... en büyük görev onlarda aslında... gerçekten merak ediyorum.. eskiden bildiri yayınlardılar... şimdi ses yok...

Çevrimdışı Arthur Dayne

bu düşünceden ne kadar çok arkadaşı kurtarabilirsek cephede eli silah tutan bir asker daha kazanırız aksi halde ensemizden şaplak eksik olmaz önceki gün yurdeşen dün polat bugün fazia reyis...
Abi bu şekilde de her olayda dış mihrak arayanlar gibi oluyoruz.Sürekli bir derin akıl,lobi vs. artık bana inandırıcı gelmiyor.Senin ve mylife abinin fikirlerine saygım sonsuz...

Çevrimdışı tangaz

aynen abi... elimizde çok koz var.. sinir uçlarıyla oynamak, dengelerini bozmak için... düzen böyle maalesef... ama bizim taraftar gurubundan ses yok... en büyük görev onlarda aslında... gerçekten merak ediyorum.. eskiden bildiri yayınlardılar... şimdi ses yok...

taraftarlarda değil direkt yönetim çaksın istiyorum heriflerin fetöcülüğü beynelmilel ortada bizim efsanelerimiz deyip MAF fotosu sizin kestaneleriniz deyip hakan arif fotosu koymak yeter de artar bile  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Abi bu şekilde de her olayda dış mihrak arayanlar gibi oluyoruz.Sürekli bir derin akıl,lobi vs. artık bana inandırıcı gelmiyor.Senin ve mylife abinin fikirlerine saygım sonsuz...

tarihten ders çıkarmayıp ona göre aksiyon almayanlar kaybetmeye mahkumdur.

şu koyulaştırdığım cümlende gesenin şampiyonluklarını meşrulaştırıyor der ve susarım.

Çevrimdışı tangaz

şu çimenler konusunda 2 kelam daha edeyim. deniz seviyesi tuz nem iyot filan deniyor da stadın adı vodafone olmadan inönüyken bu stad kaz dağlarındaydı da vodafone olunca mı dolmabahçeye taşındı...

Çevrimdışı Koa_lAA

şu çimenler konusunda 2 kelam daha edeyim. deniz seviyesi tuz nem iyot filan deniyor da stadın adı vodafone olmadan inönüyken bu stad kaz dağlarındaydı da vodafone olunca mı dolmabahçeye taşındı...

eski açık tarafının açık ve tek kat olması fark yaratmış olabilir... bildiğimden değil sadece fikir 

Çevrimdışı Koa_lAA

taraftarlarda değil direkt yönetim çaksın istiyorum heriflerin fetöcülüğü beynelmilel ortada bizim efsanelerimiz deyip MAF fotosu sizin kestaneleriniz deyip hakan arif fotosu koymak yeter de artar bile  :evillol:

bende yönetim yapsın istiyorum ama yapmıyacaklarını da biliyorum... o yüzden tarftar gurubundan bekliyorum

Çevrimdışı tangaz

bu antalya sahil şeridinde özellikle belekte onlarca golf resort oteli var hepsi denize sıfır çimleri muhteşem. hani akdeniz en tuzlu suydu? meğer en tuzlu dolmabahçe sahiliymiş. bu bizim golfçü kaya çilingiroğlu elli defa söylüyor zemin = 1,5 milyon dolar ve sonra 10-15 yıl kullanılıyor die. hatta yd zamanı yardımcı da olmuş eleman ekip filan ayarlamış inönü zemini için, inönü zemini kusursuza yakındı. belli ki bu hibrit bize uymadı belki de akdeniz kuşağına uymuyor zamanında real barca filan da denemiş 2. yıl hemen vazgeçmişler.

Çevrimdışı tangaz

eski açık tarafının açık ve tek kat olması fark yaratmış olabilir... bildiğimden değil sadece fikir

daha kötü ya üfürten rüzgarlarla daha çok iyot sıçratırdı deniz  :evillol:

stadın açıldıgı sene italyadan getirilip serilen çim anti-iyot katkılımıydı? hikaye anlatılıyor yok hastalık yok iyot die.

Çevrimdışı tangaz

bende yönetim yapsın istiyorum ama yapmıyacaklarını da biliyorum... o yüzden tarftar gurubundan bekliyorum

aman taraftar yapmasın başkan çıkıp özür diler  taraftar taraftarlığını yapsın gitsin kirasını ödesin şapkasını alsın der.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

daha kötü ya üfürten rüzgarlarla daha çok iyot sıçratırdı deniz  :evillol:

stadın açıldıgı sene italyadan getirilip serilen çim anti-iyot katkılımıydı? hikaye anlatılıyor yok hastalık yok iyot die.
Abi yapma çimenler, sistem süper sadece hastalanmış.. Aksini söyleyip bizi zayıf gösterme. Konuşmayalım bunları bizi güçlü sansınlar :D

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

aman taraftar yapmasın başkan çıkıp özür diler  taraftar taraftarlığını yapsın gitsin kirasını ödesin şapkasını alsın der.
Başkan epeydir taraftarı gömmüyor bakabilen arkadaş varsa baksın şapka satışları iyi galiba kartal yuvasında :D

Çevrimdışı Koa_lAA

rakibi eleştirince laf etmez  :ok:

Çevrimdışı uğur07

Karar vericileri gs yigini mi geri kalanlar mi tercihine mecbur birakmamiz lazim. Sesleri cok cikiyor. Kalabaliklar. Haksiz basarilar populer bir yigin yaratti. Yok olmasi da cabuk olacak da bir turlu izin vermiyorlar.

SM-A260F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi