Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2549064 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

olayı anlamadım ben neyin göndermesi bu
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in “Üçlü Galatasaray’ın simgesi ve üretimidir, tüm dünyada yayılmaktadır” açıklamasına Beşiktaş hesabından gönderme geldi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in “Üçlü Galatasaray’ın simgesi ve üretimidir, tüm dünyada yayılmaktadır” açıklamasına Beşiktaş hesabından gönderme geldi  :tabe:
Bu (Hakaret Yasak) hayatında ilk kez maça gittiğinde kaç yaşındaydı acaba... :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu mankafa hayatında ilk kez maça gittiğinde kaç yaşındaydı acaba... :alala:

Hayatında hiç maça gitmiş mi acaba  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ayrıca dediği her şeyi boşa çıkaran şöyle bir video paylaşayım da Falcao nasıl öğrenmiş onu da görün  :tabe:

https://twitter.com/HKextra/status/1168857493667233792

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Falcao üçlük çektirmiş

hobaaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Sadece 3'lü değil 3'lünün tüm versiyonları bizim tribüne aittir. Boş beleş konuşmuş iyi cevap vermişiz.

Çevrimiçi Samet Demir

Video yu nasıl telefonuma indirebilirim

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Caner Çamalan

Normal sahiplenmesi... hayatları sahtekarlık, alışmış adamlar hileyle hurdayla birşeyler kazanmaya.

Çevrimdışı Arthur Dayne

gs nefreti...Hayatta şundan daha zevk aldığım bir duygu yok.Adminin son paylaşımlarından sonra bir sentetik açtım bile  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Boş beleş konuşmuş onlar ancak saldır cimbom okey lets go diye beste söyler tribünde

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni transferimiz Diaby hakkında çok güzel bir yazı olmuş. Okumanızı tavsiye ederim  :tabe:

https://twitter.com/ilkecancanoglu/status/1169207974382002177

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Normal sahiplenmesi... hayatları sahtekarlık, alışmış adamlar hileyle hurdayla birşeyler kazanmaya.
Hırsızlıkta ve karaktersizlikte zirvedeler
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beyler bu twit olayı o kadar güzel ki lacasa de papel izleyen biri olarak ayrı mutlu oldum 🤣🤣 Her yerde paylaşalım, bir rezil edelim şunları. Başka Beşiktaş yok beyler, herkes kinini nefretini bırakıp bir olsun, bu sene iki renkli balonu patlatıyoruz.

Çevrimdışı Zafer55

Yeni transferimiz Diaby hakkında çok güzel bir yazı olmuş. Okumanızı tavsiye ederim  :tabe:

https://twitter.com/ilkecancanoglu/status/1169207974382002177
Ben bu yazıdan çok olumlu bir çıkarım yapamadım maalesef.
Anladığım kadarıyla iyi şut çıkaran ve süratli bir adam.Bu sayede 3-5-2 formasyonunda esas oğlanın indirdiği toplara , boşalttığı alanda kalan toplara iyi vurmuş ve skor yapmış.
Olumsuzluk bunun neresinde derseniz..Bu yazıdan ben Diaby nin Burak Yılmazın yokluğunda golcümüz olarak sahaya çıkmasını geçerli kılacak bir işaret bulamadım.Sanki bildiğim Lensi anımsattı bana , yada kısa süre gördüğüm nkoudou yu.

Çevrimdışı solar

Google'a sordum da bulamadım, önümüzdeki haftaların maçlarının gün ve saatleri ne zaman belli olur acaba bir fikri olan var mı?

Çevrimdışı savaş altay

Ben kaçırmışım bu tartışmayı. Tam @atalay 'ın  yorumlarına ihtiyaç hissedeceğimiz dönem.
Ben bu yılki transferleri beğenmiştir diye düşünüyorum. Abdullah hocayı beğenirdi zaten Başakşehirdeyken..
Atalay biraz çabuk küsüyor sanki. O huyunu biraz değiştirse bizim için iyi olacak..

Konu da baglantili iken dip not duseyim; forumda kendine tutulan insan ariyor, bana mi laf cakti vb.

Yoksa osvaldo ile bir konu uzerine konusuyorken beni mensinliyip "futbol bilgimi" sorgulamaya kalkmasi

zaten anormal bir durum. Yani muhatap olmadan da etkilenebiliyor insanlardan  :bandit:

Gelsin tabiki o baska  :money:

Çevrimdışı savaş altay

olduğunu hatırlamıyorum
zaten geçenlerdede forumdaydı. sadece başlıkta sürekli konu dışı yapıyor
mesajlarıda ilgili konulara taşınıyor ona bozulmuş olabilir.
geçen ay forumdaydı şimdi mesajlarına baktım benimle bir diyaloğu yok uzun zamandır
silinmiş mesajda yok bence sen yanılıyorsun. forumda bir ara atalaya yüklenme olmuşdu ama
ben değildim üyelerle tartışma olmuşdu. hatta bizde arkada müdahale edelimmi etmeyelimmi
diye tartışıyorduk diye hatırlıyorum.
ama son mesajlarına baktım tartışma yok  hep kendi üslubuyla attığı yorum mesajları var.
Yanilmiyorsam "turkce yazda anlayalim" futbol bu diye bir cikis olmustu insanlardan. Level farkli seviyelerde

olunca "ust perde" hissi olusturdu,  ben hatirliyorum hatta bir kisi tasi atinca bayagi bi kisinin elinde tas varmis oldum,

ne cok bekleyeni varmis dedim.