Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2549143 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mellfred

Su zamaninda erbskan hocaya nasi kufur edip dalga gectiysek bu aziz basgana da ayni muamele yapildi
Erbskan hica baba vanga gibiymis vallahi izliyorsun kimin ne mal oldugunu tak tak tak anlatmis uyarmis, allah rahmet etlesin
Aziz basganin da parasini versin once ali koc mal mal topcu alacagina el kadar cocugu var adamin bu yasta gencecik karisi var, parasiz kalir falan kari kacar cocukla kaliverir aziz basgan birbasina

Bu gsyi mesela bizim bilgili yd fo boyle konusamadi
Tirsak herifler
Kendi gotlerini gorseler yara var diye hastaneye kosacak tiplemeler

Su feto kartini bile oynayamadiniz gsye

Hadi onu gec su calinan kupalari neden fundeme getirmediniz boyunuz posunuz devrilsin ucunuzun de birbirinden farki yok
Lan insan olan aziz basgan su lafi ettikten sonra
Aciklama yapar yuklenir
Mesut bakkal soyleyince gjndem olmadi bu olay bu yonetim ustune gitti
Zamaninda malatyalisi genclerlisi herkes itiraz etti
Daha eskisehirin calinan kupasi var onu da versinler

Sonra at yalani sileyim inanani, tiribunden gelmeymis, sabri abi yusuf abi, hadi len orda
Giremeyecek o sitada bu fo, kendi yaptigi sitada giremeyecek, vatan hayini gibi bisi, hayin besiktasli
Azizin FB aşkından fersah uzaktalar reis
Rıdvan mesela sabah akşam anlatır
30 sene önce gs diye takım yoktu der rekabet Beşiktaş Fener rekabetiydi der
Türk sinemasına bakın karakterler ya fblidir ya beşiktaşılıdır
bu namussuzlar paralelle el ele şike ile büyüdüler
Bizimkiler FB ile şimdi de sırt sırta verseler yeter
Ali koçun da eyvallahı yok kimseye
o da eğilmez kolay kolay
 gsnin hkem varlığını yıksak yeter
10 senede bitirirler bu ahlaksız camiayı

Çevrimdışı goktasoktay

Azizin FB aşkından fersah uzaktalar reis
Rıdvan mesela sabah akşam anlatır
30 sene önce gs diye takım yoktu der rekabet Beşiktaş Fener rekabetiydi der
Türk sinemasına bakın karakterler ya fblidir ya beşiktaşılıdır
bu namussuzlar paralelle el ele şike ile büyüdüler
Bizimkiler FB ile şimdi de sırt sırta verseler yeter
Ali koçun da eyvallahı yok kimseye
o da eğilmez kolay kolay
 gsnin hkem varlığını yıksak yeter
10 senede bitirirler bu ahlaksız camiayı
+41903

Çevrimdışı haluk.m

Bu onyekuru hasta falandi geldiginde
Afrikada kapti sitma falsb bisiler oluyordu

Simdi o koronayi once saklar bunlwr
Sonra islerine gelince yanlis teshis koronaydi
Ligler iptal edilsin kupa bize verilsin ilk bizim topcumuza bulasti derler
Ha utanmazlar hasa

Algıcı ...ler, karar merci bizmiş gibi yazıyor, konuşuyorlar. Bunları gören, duyanda sanacak ki ipler bizim elimizde.

Hala bu maçın oynatılacağına inanmıyorum; ama olur da oynanırsa ve puan kaybederlerse mutlaka bundan kar sağlayacak bir aksiyonda bulunacaklardır.  (futbolcuları hayat meselesi diye ağlamaya başlamış) 

Ülkede çalışan ve her gün işe gitmek zorunda olan 20 milyondan fazla insanız; fakat bir futbolcu kadar değerimiz yok.   :by2:
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2020, 16:48:37 jokerhm ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Algıcı ...ler, karar merci bizmiş gibi yazıyor, konuşuyorlar. Bunları gören, duyanda sanacak ki ipler bizim elimizde.

Hala bu maçın oynatılacağına inanmıyorum; ama olur da oynanırsa ve puan kaybederlerse mutlaka bundan kar sağlayacak bir aksiyonda bulunacaklardır.  (futbolcuları hayat meselesi diye ağlamaya başlamış) 

Ülkede çalışan ve her gün işe gitmek zorunda olan 20 milyondan fazla insanız; fakat bir futbolcu kadar değerlerimiz yok.   :by2:

boşa ağlamasınlar bu hafta ki maçlar çatlatsarlarda patlasalar da oynanacak.

Dün başladı bugün devam ediyor maçlar yarında oynanacak pazartesi de oynanacak bitti daha sonra salı gününden itibaren ertelenebilir ligler.

Su zamaninda erbskan hocaya nasi kufur edip dalga gectiysek bu aziz basgana da ayni muamele yapildi
Erbskan hica baba vanga gibiymis vallahi izliyorsun kimin ne mal oldugunu tak tak tak anlatmis uyarmis, allah rahmet etlesin
Aziz basganin da parasini versin once ali koc mal mal topcu alacagina el kadar cocugu var adamin bu yasta gencecik karisi var, parasiz kalir falan kari kacar cocukla kaliverir aziz basgan birbasina

Bu gsyi mesela bizim bilgili yd fo boyle konusamadi
Tirsak herifler
Kendi gotlerini gorseler yara var diye hastaneye kosacak tiplemeler

Su feto kartini bile oynayamadiniz gsye

Hadi onu gec su calinan kupalari neden fundeme getirmediniz boyunuz posunuz devrilsin ucunuzun de birbirinden farki yok
Lan insan olan aziz basgan su lafi ettikten sonra
Aciklama yapar yuklenir
Mesut bakkal soyleyince gjndem olmadi bu olay bu yonetim ustune gitti
Zamaninda malatyalisi genclerlisi herkes itiraz etti
Daha eskisehirin calinan kupasi var onu da versinler

Sonra at yalani sileyim inanani, tiribunden gelmeymis, sabri abi yusuf abi, hadi len orda
Giremeyecek o sitada bu fo, kendi yaptigi sitada giremeyecek, vatan hayini gibi bisi, hayin besiktasli

azizi günahım kadar sevmiyorum ama zamanın da adamla dalga geçerken haklıymış.

Gerçi sadece biz değil fenerliler bile dalga geçiyordu.

Gerçekte odaklanmamız gereken kişi başından beri bu fedöncü gs idi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Dün dedim kendi oyuncularına corona bulastırırlar yada semptonlar var derler dedim bugün açıklama da bunları söylemiş gram yanıltmıyorlar esas virüs bunlar..

Mustafa Cengiz: “Bir sporcumuz ateşle yattı, kontrol altına alındı ama herhangi bir virüs belirtisi yok. Takım arkadaşları endişeli.”

Çevrimdışı mellfred

Ülkede çalışan ve her gün işe gitmek zorunda olan 20 milyondan fazla insanız; fakat bir futbolcu kadar değerimiz yok.   :by2:
Neyine inanmıyorsun maçların neredeyse yarısı oynandı, hafta tamamlanacak
Başkanları her gün açıklama yapıyor gene algıcı herif
bizimkilerin en kısa zamanda bir Bülent hatırlatması yapması lazım

Çevrimdışı autopsy

Dün dedim kendi oyuncularına corona bulastırırlar yada semptonlar var derler dedim bugün açıklama da bunları söylemiş gram yanıltmıyorlar esas virüs bunlar..

Mustafa Cengiz: “Bir sporcumuz ateşle yattı, kontrol altına alındı ama herhangi bir virüs belirtisi yok. Takım arkadaşları endişeli.”

Dünya üzerinde bunlardan daha sinsi, daha yüzsüz , daha (Hakaret Yasak)₁ ikinci bir camia yoktur.

Dünya üzerinde bunlardan daha sinsi, daha yüzsüz , daha (Hakaret Yasak)₁ ikinci bir camia yoktur.

Dünya genelinde ortaya çıkan virüsü adamlar kendilerine yapılmıs bir sabotaj bir kumpas olarak düşünüyorlar şampiyonluklarını engellemeye calısan bir şey olarak görüyorlar.

100 kere dedim 1000 kere de diyeceğim 10 milyon kere diyeceğim gs'li olupta zeki olan bir adam görmedim varsa siz gösterin başkanından oyuncusuna taraftarına kadar hepsinde IQ ortalaması 10'u geçmez.

M.Cengiz : “Derbiden sonra ligler tatil edilir mi? Bilemiyorum. Tek amaç Galatasaray'ın puan kaybetmesiyse eğer, öyle bir şey olabilir herhalde..." Kafalarının olmadığının göstergesi..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/sporcope/status/1238749643519000577?s=19
Vallahi efsanelerimiz konuşmasa daha iyi adam teşvik aldık doping yaptık diyor ortalığı sizlerde ayağa kaldıracağınıza yapılan açıklama bu yazık

Yazıklar olsun sanada!!!!!!
Benim yaşım yetmedi seni metini feyyaza iyiki de yetmemiş.
Yoksa bu açıklamalar bir süper kahraman olan insanın bu açıklamaları insanı çok acıtırdı.

Çevrimiçi yaço58

Valla verelim kupayı ligi kapatalım bir camia daha ne kadar alçalwbilir
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2020, 19:04:01 yaço58 ]

Çevrimiçi yaço58

Dünya genelinde ortaya çıkan virüsü adamlar kendilerine yapılmıs bir sabotaj bir kumpas olarak düşünüyorlar şampiyonluklarını engellemeye calısan bir şey olarak görüyorlar.

100 kere dedim 1000 kere de diyeceğim 10 milyon kere diyeceğim gs'li olupta zeki olan bir adam görmedim varsa siz gösterin başkanından oyuncusuna taraftarına kadar hepsinde IQ ortalaması 10'u geçmez.

M.Cengiz : “Derbiden sonra ligler tatil edilir mi? Bilemiyorum. Tek amaç Galatasaray'ın puan kaybetmesiyse eğer, öyle bir şey olabilir herhalde..." Kafalarının olmadığının göstergesi..
Diyecek söz yok virüs gs için çıkarılmış bir Beşiktaşlı bilim adamı tarafımdan gs üzerine oynanan bir oyundur bu korana, bu kadar korkmayın yarın biz koyacağız size zaten

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Mustafa Cengiz: "Sanki seyircisiz oynadığımızda, 'Galatasaray'dan 3 puan alabilir miyiz' şeklinde hesaplar yapıldığını hissettim, bu hiç hoş değil.
Bu adam zeka özürlüsü kesin lan bu kararı devlet aklı aldı bunu idrak edemeyecek kadar zeka kırıntısı bile yok

Çevrimiçi tolga1903

Bu gs başkanı tam hanzo ya. Abi iyice iğrençleşti taraftarından başkanına ne kepaze camia eğer şunlara yenilirsek yazıklar olsun takım çıksın 10km fazla koşsun gerekirse ne yaparsanız yapın sonraki tüm maçları yenilin ama şu hırsız kan emici rezil camiaya sevinç yaşatmayın

Bu gs başkanı tam hanzo ya. Abi iyice iğrençleşti taraftarından başkanına ne kepaze camia eğer şunlara yenilirsek yazıklar olsun takım çıksın 10km fazla koşsun gerekirse ne yaparsanız yapın sonraki tüm maçları yenilin ama şu hırsız kan emici rezil camiaya sevinç yaşatmayın

taraftarları olmayacak ama hakemleri duruyor tam gaz korumaya devam edecektir.

kendi takımlarından daha çok hakeme güveniyorlar.