Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2542268 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ali Koç çok boş ve yalan yanlış konuştu. Zamanında konuşacaksın bi de gücün kuvvetin yerinde olacak ki etkisi olsun.

Katılıyorum, işleri kolaylaştırmakta oluyor bu biraz.
Nasıl dersen abi, yani td maç sonu kendi hatalarını konuşmak yerine direk hakeme sallıyor, oyuncu ise daha fazla koşacağına böyle bir şey olabilir mi diyor. Taraftarda oyuncuların yönetim kadronun bütün hatalarını sineye çekerek hakemlere sallıyor.

Adil rami gibi biri alınmış yahu 2 milyon euroya. Bizde hala mitrovicler falan konuşuluyor, mitrovic en azından maça çıktı  :lol: Bizim tolgaya para verdiler zajc bilmem nelere milyonlarca euro verdiler. Bizde hala pepe falan konuşuyoruz, negredo konuşuyoruz. Şampiyonluğa gidiyorsun sol bek yok 6 tane stoper alıyorsun gidip jailson oynuyor falan. Ferdi gibi kanadın var gidip tolga ciğerci oynuyor falan.

fb bu kadro planlamasıyla 1 arpa boyu yol gidemez. Bizimki de yanlış tamam ama bunlar kadar yanlış yapsak neler söylerdik Allah bilir  :lol:

Çevrimiçi yaço58

Nasıl dersen abi, yani td maç sonu kendi hatalarını konuşmak yerine direk hakeme sallıyor, oyuncu ise daha fazla koşacağına böyle bir şey olabilir mi diyor. Taraftarda oyuncuların yönetim kadronun bütün hatalarını sineye çekerek hakemlere sallıyor.

Adil rami gibi biri alınmış yahu 2 milyon euroya. Bizde hala mitrovicler falan konuşuluyor, mitrovic en azından maça çıktı  :lol: Bizim tolgaya para verdiler zajc bilmem nelere milyonlarca euro verdiler. Bizde hala pepe falan konuşuyoruz, negredo konuşuyoruz. Şampiyonluğa gidiyorsun sol bek yok 6 tane stoper alıyorsun gidip jailson oynuyor falan. Ferdi gibi kanadın var gidip tolga ciğerci oynuyor falan.

fb bu kadro planlamasıyla 1 arpa boyu yol gidemez. Bizimki de yanlış tamam ama bunlar kadar yanlış yapsak neler söylerdik Allah bilir  :lol:
Tolgayı bunlara nasıl çaktık acaba birde bonservis ile adam kalsa şuan 2 milyon euro alacaktı katksı yoktu göndermeye uğraşacaktık ancak ali koç sağolsun 3m verip aldı birde bunların üzerine avcıda fbye giderse mükemmel olur bizi 4m euro ödemekten kurtarır

Tolgayı bunlara nasıl çaktık acaba birde bonservis ile adam kalsa şuan 2 milyon euro alacaktı katksı yoktu göndermeye uğraşacaktık ancak ali koç sağolsun 3m verip aldı birde bunların üzerine avcıda fbye giderse mükemmel olur bizi 4m euro ödemekten kurtarır

Ali Koç'u yönetim kurulu üyesi yapabiliriz o zaman. Malum Beşiktaş'lı gözüken Beşiktaşlılardan çok daha fazla katkısı olmuş olur.

Çevrimdışı mylife1903

bilemezsin.
Tokatlayacaktik onlari ansizin 81 babel 82 love 83 vida
Maryo gomez adli bir hayin ispiyon cekti haykese herif hazirlandi maca
Boyle hazirliksiz yakalayii cakiverecektik
Almanlar kaybedince biz maglup sayiliyorduk ama almanlar kazaninca almanlar kazandi iste
Cok muhim degil unutun yaw
Real barca 10 kisi kalsa orda onlara da 5 cekerler

Çevrimdışı mylife1903

Ali Koç'u yönetim kurulu üyesi yapabiliriz o zaman. Malum Beşiktaş'lı gözüken Beşiktaşlılardan çok daha fazla katkısı olmuş olur.
koc ailesi besiktasa yardim etmiyor diyorlar sonra
Adamlar daha ne yapsin
Ismaeli almislar, caneri ggyi vermisler hala batiksin gidip tolgayi almislar 3 milyon bons verip bizdeki alacaklarini da odemisler, la sanirsin ronaldo bu tolgay herifin golu yok
Besiktasta oynuyon carpar girer, nejipjanin bile golu var
Bombos topcu cikti ustelik obur ve karaktersiz

Bunun fanlari vardi senol oynatamiyor tolgayi, iniesta gibi topcu tolgay falan, ver avciya futbol ogretsin ulkeye diyorlardi, durum reyiz ya gecenmac gene yerlerde yatiyordu

Çevrimdışı mylife1903

Dogrusu o
5 tane oyuncu alacagina 2 tane hakem al sampiyon olursun
Isini bileceksin
Avrupada falan bizdeki herhangi bir mactan 20 dakikalik kesitteki hakem dogramasi toplam 1 sezonda olmiyor adamlar hakem konusmaz tabi
Senin topcun gs macini da izliyor
Bahanelik siniri gecmis durumda olaylar.

Sen gecen sene kazana kazana gidiyon
Cat cat kesiyorlar sonr ags macina cikiyon ne diyecen
Mal mal hoca bizim nejipjani oynatti ondan kaybettik mi diyecen, hakem anani aglatmis
Sonra bi umut rize macini oturuyor izliyor topcular gsnin
Ne desinler ya biz cok kotu oynuyoruz bu gs gibi olamiyoruz mu desin
Meydanda hersey
Herkes herseyi biliyor futbol aleminde
Soyunma odasinda her topcu her topcunun ne para aldigini ne oynadigini
Teknik direktorler hangi yoneticinin hangi topcunun cebine el attigini
Butun yonetimler hangi yonetimin komisyoncu oldugunu
Herkes biliyor futbol aleminde herkesin bi acigi oldugu icin birbirleriine girisemiyorlar
Sike meselesi gibi
Sen sike yaptin diyemiyor adam gecen sene kendi yapmis
Gsli yoneticiler fblilere akil verirdi siz orta hakeme cok takiliyonuz, yardimcilari ayarlayacaksin falan diye

Sen bosuna mi cikip mahmut uslu arsen orman falan dedi saniyorsun, oan cevap verebildi mi?
Futboldan cok anladigim icin arsen vegnere benzetmistir falan mi diye dusundu fikret efendi saniyorsun

Bu yonetimi de izlemek lazim bunlar da cikip duzgun postasini koyamazsa bunlar da bi pohlar yiyirdur gibi dusunursen, haksizsin diyemeyiz

Sahaya cikinca topcularin kafasinda bir suru tilki falan olur sananlar var o is oyle olmuyor, unutursun sahada, biraz kendini fazla savunursun paran yoksa kiraliksan sozlesmen bitiyorsa butungun menejer beynini yikar aman ayagini kirma aman capraz koparma aman sozlesme senesi aman isine bah ona hulasma imza paramizi alalim, gerkesiz mac aman zorlama falan gibi mac icinde film koparsa nabiz 180 gozun kararisa gene dalarsin ama salak salak hakem bahenesi atarim ortaya mac sonu falan diye bir tane bile futbolcu dusunmez.

Taliskanin yerinde ol mesela ne dusunsun adam
Ayagina basiliyor sana kart veriyorlar sonra mahkeme mahkeme de dolasiyon yabanci ulkede
Sen cik bakam mahkemeye gavurun ulkesinde, nasi hissediyorsun hele kabile devletinde falan ciktigini dusun oyle amerika falan degil, hakem yuzinden iyi oynayamadik falan mi diye dusunuyor takiska, operasyon yapiliyor diye biliuor goruyor saha icinden, herkes biliyor herkes

Gsliler var kayitlsri elimizde falan diyordu, ne oldu o is, nasi kapandi, abdurayime dava falan acildi mi?
Adamlar ince ince isliyor dantel gibi
Sen sahada futbolcunun yildiz oyuncunu koruyamiyorsun
Ustene bir suru saf taraftarin var canere falan ceza verilince seviniyorlar, sanki kafu oynayacak yerine
Bu hafta gorusn bi kart caner oynamasin gs macinda bir suru tivitir hesabi ac izle efenim iyi oldu oynamayacak falan sonra reboko fb maci gibi penalti falan yaparsa bunlar sis atip arkasina yatacak

Çevrimiçi Necmi

Adamlar daha ne yapsin
Ismaeli almislar, caneri ggyi vermisler hala batiksin gidip tolgayi almislar 3 milyon bons verip bizdeki alacaklarini da odemisler, la sanirsin ronaldo bu tolgay herifin golu yok

Bunun fanlari vardi senol oynatamiyor tolgayi, iniesta gibi topcu tolgay falan, ver avciya futbol ogretsin ulkeye diyorlardi, durum reyiz ya gecenmac gene yerlerde yatiyordu

az yardım etmişler şöyle bir iki oyuncu daha vermemiz lazım. :bandit:
birde üstüne avcıyı alsınlar :icool:

Çevrimdışı Erman1903

Adamlar daha ne yapsin

Yahu ne güldüm şu videoya  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

💥Kulübümüzün 19 Mart’ta planladığı yardım kampanyası için Beşiktaşlı sanatçı Zafer Algöz'ün, destek sözü aldığı isimler:
Sagopa Kajmer, Ceza, Teoman, Tamer Karadağlı, H. Avşar, Haluk Levent

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/DeportesReports/status/1235564341778419712?s=19
Kariusa haksızlık etmişiz garibanın gözüne ışık geliyormuş o yüzden bu kadar kötü bu ışıklar uğurcanın gözüne niye gelmiyor acaba

Kariusa haksızlık etmişiz garibanın gözüne ışık geliyormuş o yüzden bu kadar kötü bu ışıklar uğurcanın gözüne niye gelmiyor acaba

:muhaha:

Çevrimdışı mylife1903

Tavsanmis bu

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı mylife1903

Top yuvarlak olduğu için tutamıyormuş.
Eliyle tutamiyorsa
Bir suru yontemi var

Çevrimdışı sozkul

Adamlar daha ne yapsin

Hatırlamadığım için soruyorum, senin Tolgay ile ilgili beklentin neydi?
Ben genellikle karavana atarım ama ilk iki maçından sonra konuşmaya başlamıştım bundan bi adam olmaz diye, az sayıda tutturduğum yorumlardan biridir. Oğuzhanda sınıfta kaldım mesela..

tick tock geçmiş

Çevrimdışı sozkul

tick tock geçmiş

Bir daha yeşil ya da mavi gözlü kaleci istemiyorum, gözleri ışığa karşı hassas oluyor bunların.
Koyu kahve ya da siyah olsun. Badem gözlüde olmasın..

Çevrimiçi Necmi

Bir daha yeşil ya da mavi gözlü kaleci istemiyorum, gözleri ışığa karşı hassas oluyor bunların.
badem gözlünün suçu ne  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Hatırlamadığım için soruyorum, senin Tolgay ile ilgili beklentin neydi?
Ben genellikle karavana atarım ama ilk iki maçından sonra konuşmaya başlamıştım bundan bi adam olmaz diye, az sayıda tutturduğum yorumlardan biridir. Oğuzhanda sınıfta kaldım mesela..
Soyle bi arattim
Abi ne diye yaziyorsam adam hakkinda az ileti cikti
Arama cok iyi calismiyor

Soyle tek kelime ile ozetlenmis

Keciboynuzu

Çevrimdışı sozkul

kişisel meselem var onlarla anlatamam burada..  :)

Çevrimdışı mylife1903

Badem gozlu nedir ya
Erik gibi kutur kutur bisi mi

Çevrimdışı sozkul

Soyle bi arattim
Abi ne diye yaziyorsam adam hakkinda az ileti cikti
Arama cok iyi calismiyor

Soyle tek kelime ile ozetlenmis

dürümcü diye arat adamın foyası ortaya çıkınca yazmaya başlamıştın galiba..  :)

Hahahaha
Benim daha basic isteklerim var
Kolları olsun mesela abi
Tutabilsin mesela 2-3 şut falan.