Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2540531 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı f_madida

2 hafta önce evinde fenere de 1 gol attı 80 dakika yattı.

Ts klasik sıradan bir anadolu takımı.

Damat el atmazsa şampiyonluk hayal daha bunların başak ve gs ile macları var.

Bize faulle gol attılar birde karius filan sağolsun.

Asla büyük takım olamayacaklar şampiyon da olamayacaklar.

Ona bakarsan gecen hafta gs kendi evinde Malatya'ya zar zor bir gol atti, adamlarin penaltisini vermediler, gs de skorun ustune yatti 45 dk.

Rakip fener bile degil ha, bildigin Malatyaspor. Simdi Trabzon buyuk takim degil ama gs buyuk takim oyle mi?

Acik soyluyorum bu yazdiklariniz hep renklilerin empoze ettigi gorusler. Trabzon buyuk takim degil, sampiyon olamaz. Besiktas en fazla 10 yilda bir sampiyon olur bilmemne.

Kendileri berbat kadrolariyla, oynadiklari vasat futbol ve hakem ittirmesiyle ligi alirken cok basariliymis gibi davranip her gittikleri SL macinda 4-5 gol yiyip donmeler. Tipik renkli hareketleri, bunlara gore zaten fb ve gs disinda hicbir takim hicbir zaman sampiyon olmamali, olamamali. Kafa bu, her daim konustuklari da bu.

Trabzon bugun oynayan takimlar arasinda sampiyonlugu en fazla hakeden klup. Biriyle de cekisirse, istek ve arzu olarak en fazla Sivas'la cekisir.

hem fb hem gs maclarini bastan sona hakemle kavga ederek kazanmaya calisan takimlar. Sadece Sivas kuvvetini koyarak almaya calisiyor bir de Trabzon. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı levitate

batmasalar bile şampiyonlar ligi önemli bir prestij.

transfer yaparken özellikle kiralama yollarını gittikleri için bu onlar için artı oldu.

ekstra para gelmeleri yanında şampiyonlar ligi prestijiyle daha rahat hareket ediyorlar.

demek istediği bu hareket alanlarını ne kadar kısarsak o kadar iyi.

işte diyorum ki abi yine yolunu bulur bunlar, 2017'de dünyanın parasını harcadılar zarar edip men edilmediler

ama prestij vs. haklısın o konularda

seneye satacak oyuncuları yok hem belhanda marcao vs. berbat oynuyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

tabi florya arazisini satarlar tekrar bir hulle yaparlar ama o noktaya gelene kadar en az 3 sene gecer, bu kadro dagilir, borclar tekrar artar vs.
hiç belli olmaz abi

3 sene dersin ama yazın bir bakmışsın olmayan parayla yine birilerini almışlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı f_madida

hiç belli olmaz abi

3 sene dersin ama yazın bir bakmışsın olmayan parayla yine birilerini almışlar

yok yok, o bu yaz olmaz... kluplerin de bir kendi ici dongusu var.

sampiyonluk gelmezse once ft sonra yonetim gider gsde...bir donem minimum 2 sene hesaplari dondurmeye calisirlar, ffp cezasi vs de alabilirler zaten basarisiz olacaklari doneme denk gelecegi icin cok onemsemezler. minimum 2.5-3 senelik bir dongu lazim bu batistan cikmalari icin. tabi bu sene ligi kaybetmeleri lazim once.

Çevrimdışı levitate

Bence bizim en büyük değişim orta sahanın ortasında olmalı.

Zamanında herkes veli atiba diyordu falan
İki tane 6 ile oynayamıyoruz bunu anlamamız lazım.
Bizim ne yapıp ne edip seneye en kaliteli bir 8 ve forvet bulmamız lazım.
Elneny atiba iyi gibi gözüksede bir el freni bize.

bence el frenimiz atiba ya çok seviyorum bunu söylediğim için üzgünüm ama yapacak bir şey yok :(

hücumda aşırı kısıtlıyor bizi
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

Takimi toplasan 4 tane penalti atabilen topcu vardir,sut  cekenleri bulamayiz..

Çevrimiçi mayguntr

Bence bizim en büyük değişim orta sahanın ortasında olmalı.

Zamanında herkes veli atiba diyordu falan
İki tane 6 ile oynayamıyoruz bunu anlamamız lazım.
Bizim ne yapıp ne edip seneye en kaliteli bir 8 ve forvet bulmamız lazım.
Elneny atiba iyi gibi gözüksede bir el freni bize.
Elneny atiba zaten el freni, atiba ikinci-ucuncu bolgede cok agir kaliyor. Elneny de ileriye topu tasimada yetersiz.  kaleci de cok onemli.

Çevrimdışı savaş altay

bence el frenimiz atiba ya çok seviyorum bunu söylediğim için üzgünüm ama yapacak bir şey yok :(

Bir ara tum toplar atibada toplandi  :D

Durum iyi gorunmuyor

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

sen bir kaşıkla hem çorba içeyim hem yemek yiyeyim hemde bir şeyler keseyim dersen patlarsın tabi.
Atibanın görevi belli atibayı koyacaksın 6ya bakacaksın keyfe. 8 yok yahu adam napsın ki adam yine bir çok iş yaptı 8 olmamasına rağmen standartlarının çok çok çok üstüne çıktı. Evet kısıtlıyor fakat atiba değil, atiba ile elnenyin birlikte oynaması kısıtlıyor bu ikisiniden biri yedek durmalı. İyi yada kötülüğünden değil, sadece yanına başka adam gerekli. Suç atibada değil suç atibayı elnenyle aynı oynatmak zorunda bırakan yönetimde.

Takimi toplasan 4 tane penalti atabilen topcu vardir,sut  cekenleri bulamayiz..

Penaltıcıda bir burak var sanırım.
Takımda toplasan yarım tane şut atmayı bilen futbolcu yok.
Taliscanın yarısı kadar vurmayı bilen futbolcumuz olsa gam yemeyeceğim.

Çevrimdışı levitate

yok yok, o bu yaz olmaz... kluplerin de bir kendi ici dongusu var.

sampiyonluk gelmezse once ft sonra yonetim gider gsde...bir donem minimum 2 sene hesaplari dondurmeye calisirlar, ffp cezasi vs de alabilirler zaten basarisiz olacaklari doneme denk gelecegi icin cok onemsemezler. minimum 2.5-3 senelik bir dongu lazim bu batistan cikmalari icin. tabi bu sene ligi kaybetmeleri lazim once.

yukarıda birisi yazmıştı bu sene gs fb giderse seneye düzgün kadroyla lig bize kalır

2.5-3 senelik döngüde ligi aldık varsayalım

17-18'de yaptığımız gibi şl sevdasına saçma sapan transferler yapmamamız lazım

bunlar yine son kurşunlarını atarlar kalırız şey gibi sonra

bilmiyorum abi ya adamlar terör örgütü gibi bitti diyorsun tekrar canlanıyorlar çok ilginç
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bir ara tum toplar atibada toplandi  :D

Durum iyi gorunmuyor

onun elinde olan bir şey değil ne yapalım :D

ama şut çekmiyor ya delirtiyor beni
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Aşırı moralim bozuldu şu maça aşırı. Bu vodafone'da son dakika gol yediğimiz 3. büyük maç oldu. Diğerleri de fener maçlarıydı. Bizim stadyum taraftarı asla akıllanmayacak fener maçında oley koyduk mu falan çekiyolardı bugün de "burası trabzon değil" diye bağırırken yedik. Arkadaş şu işi maç bittikten sonra yapın.

Bir parantez de 93.dakikada öndeyken kontra golü yiyen takıma. Daha kaç tane hoca harcayacaksınız? Umarım seneye yüzde 80'inizi falan görmek nasip olmaz şu takımda yeter bıkkınlık geldi sizden artık gidin başka takımlarda oynayın vidası burağı caneri karyusu gına geldi. Ayrıca ts umarım buradan vermez şampiyonluğu bir gs peşkeşi daha izletme bize ts lütfen.

Çevrimdışı levitate

sen bir kaşıkla hem çorba içeyim hem yemek yiyeyim hemde bir şeyler keseyim dersen patlarsın tabi.
Atibanın görevi belli atibayı koyacaksın 6ya bakacaksın keyfe. 8 yok yahu adam napsın ki adam yine bir çok iş yaptı 8 olmamasına rağmen standartlarının çok çok çok üstüne çıktı. Evet kısıtlıyor fakat atiba değil, atiba ile elnenyin birlikte oynaması kısıtlıyor bu ikisiniden biri yedek durmalı. İyi yada kötülüğünden değil, sadece yanına başka adam gerekli. Suç atibada değil suç atibayı elnenyle aynı oynatmak zorunda bırakan yönetimde.

birini kessen dert kesmesen dert

ooof f.o. ooof

yazın 2-3 kuruşun hesabını yapmayıp lemina getireceklerdi gs damlamadan

adam berbat başladı şimdi manyağa bağladı görünce tadım kaçıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı f_madida

yukarıda birisi yazmıştı bu sene gs fb giderse seneye düzgün kadroyla lig bize kalır

2.5-3 senelik döngüde ligi aldık varsayalım

17-18'de yaptığımız gibi şl sevdasına saçma sapan transferler yapmamamız lazım

bunlar yine son kurşunlarını atarlar kalırız şey gibi sonra

bilmiyorum abi ya adamlar terör örgütü gibi bitti diyorsun tekrar canlanıyorlar çok ilginç

toplum dinamigine bakarsan gs hicbir zaman kolay kolay bitmez, cok buyuk bir genc taraftar kitlesi var, daha da onemlisi devlet burokrasisinde cok etkin noktalarda adamlari var...

ama su da bir gercek gs icinde de farkli gruplar mevcut, guc cekismesi yasanabilir ozellikle isler iyi gitmedigi zaman. asil onemli olan mesela biz alamiyorsak ligi tekrar gsnin ortak olmamasi icin fbnin veya trabzonun vs alabilmesi. 4 sene sampiyonluk yasayamazlarsa ne kadar takip ederler orasi da sorgulanir.. taraftalarinin onemli bir bolumu guc ve basari odakli bir kitle, kotu gunde takimin arkasinda olacak bir grup yok veya cok sinirli bu acidan fenerle aralarinda onemli bir fark var.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ona bakarsan gecen hafta gs kendi evinde Malatya'ya zar zor bir gol atti, adamlarin penaltisini vermediler, gs de skorun ustune yatti 45 dk.

Rakip fener bile degil ha, bildigin Malatyaspor. Simdi Trabzon buyuk takim degil ama gs buyuk takim oyle mi?

Acik soyluyorum bu yazdiklariniz hep renklilerin empoze ettigi gorusler. Trabzon buyuk takim degil, sampiyon olamaz. Besiktas en fazla 10 yilda bir sampiyon olur bilmemne.

Kendileri berbat kadrolariyla, oynadiklari vasat futbol ve hakem ittirmesiyle ligi alirken cok basariliymis gibi davranip her gittikleri SL macinda 4-5 gol yiyip donmeler. Tipik renkli hareketleri, bunlara gore zaten fb ve gs disinda hicbir takim hicbir zaman sampiyon olmamali, olamamali. Kafa bu, her daim konustuklari da bu.

Trabzon bugun oynayan takimlar arasinda sampiyonlugu en fazla hakeden klup. Biriyle de cekisirse, istek ve arzu olarak en fazla Sivas'la cekisir.

hem fb hem gs maclarini bastan sona hakemle kavga ederek kazanmaya calisan takimlar. Sadece Sivas kuvvetini koyarak almaya calisiyor bir de Trabzon.

bu hamsileri neden bu kadar savunuyorsun abi :)

Belki farkında değilsin ama çok fazla savunuyorsun ts'liler kendilerini bu kadar savunmuyorlar.

ünal hoca gitti yine aynı rezil oyun oynuyoruz diyorlar.

Ben ts haketmiyor gs hakediyor yada fb hakediyor diye bir şey demedim ki zaten 2.ci yarı başında sivasında olamayacağını söyledim. :)

ts de olamaz çünkü sonunu getiremeyecekelr böyle kapanarak her zaman papaz pilav yemez güclü oyun lazım.

Belki farkında değilsin ama çok fazla savunuyorsun ts'liler kendilerini bu kadar savunmuyorlar.

Ben ts haketmiyor gs hakediyor yada fb hakediyor diye bir şey demedim ki zaten 2.ci yarı başında sivasında olamayacağını söyledim. :)

ts de olamaz çünkü sonunu getiremeyecekelr böyle kapanarak her zaman papaz pilav yemez güclü oyun lazım.

Yanlış anlıyorsunuz bizi.

trabzonu savunduğumuz yok, sadece demek istediği gsnin algı oyunları. o şöyle bu böyle falan diyip kendilerine göre ayarlarlar. sadece gsnin oyunlarını ortaya çıkarmaya çalışmış, bu esnada tsyi savunuyor gibi olmuş. demek istediği gs bile büyük kulüp sayılıyorsa kötü oyunlarla şampiyonluk alıyorsa eşit şartlar altında herkes alır anlamında demiş. tsyi övme değil gsyi gömme olmuş

ben tekrarlıyorum hala kaç haftadan beri söylediğim gibi benim şampiyonluk adayım hala Başakşehir ama yukarıda ne kadar takım tutarsak gs fb ile arası ne kadar açılırsa o kadar iyi.

Çevrimiçi sEuL

Günün haberi geldi  :D

https://twitter.com/demarkesports/status/1231308696157855750

Hocaya Karius'un "2 kere geldiler 2 gol attilar" yorumu aktarildi ve onumuzdeki haftalarda kalede herhagi bir degisiklige gidip gidilmeyecegi soruldu. Sergen hocada geldiginden beri 4 mactir Karius ile maclara ciktigini ve suan icin herhangi bir degisiklik dusunmedigini soyledi. Transfer sozlesmesindeki agir bonservis bedeli dolayisiylada buyuk bir olasilikla onumuzdeki sezon bizimle olmayacak dedi.

Klubun, takimin, taraftarin umudunu kestigi ve gelecek planlamasinda dusunulmeyen kiralik bir oyuncuda neden bu kadar israr edildigini anlayamiyorum. Acaba sozlesmesinde saglikli ise her mac oynar diye bir madde mi var? Eger yok ise neden Ersin, Gokalp yada baska bir genc kaleciye sans verilmiyor.

Çevrimdışı f_madida

yahu niye savunmayim..benim derdim ts degil, @Sir Alex Ferguson dedigi gibi asil olay gsnin algi oyunlarini gostermek..

yok TSyi damat ittiriyor, yok TS sampiyon olamaz,kotu oynuyor bilmemne...Sanki kendileri hic itilmiyormus veya cok duzgun bir futbol oynuyormus gibi bu algiyi topluma veriyorlar.

Su an acik bir sekilde ligde Trabzon gsden de fbden de daha cok hakediyor ve istiyor sampiyonlugu. Sampiyon olmasi da gerekir, olur da ayrica niye olmasin.. 6 kere sampiyonluk gormus bir camia, tekrar sampiyon olabilir. Bursa bile sampiyon oldu su son 10 senede Trabzon niye olmasin.

Çevrimdışı f_madida

Yanlış anlıyorsunuz bizi.

trabzonu savunduğumuz yok, sadece demek istediği gsnin algı oyunları. o şöyle bu böyle falan diyip kendilerine göre ayarlarlar. sadece gsnin oyunlarını ortaya çıkarmaya çalışmış, bu esnada tsyi savunuyor gibi olmuş. demek istediği gs bile büyük kulüp sayılıyorsa kötü oyunlarla şampiyonluk alıyorsa eşit şartlar altında herkes alır anlamında demiş. tsyi övme değil gsyi gömme olmuş

ben tekrarlıyorum hala kaç haftadan beri söylediğim gibi benim şampiyonluk adayım hala Başakşehir ama yukarıda ne kadar takım tutarsak gs fb ile arası ne kadar açılırsa o kadar iyi.

aynen renklilerin mantalitesini yazdim, burada da gslilerin ozellikle bakis acisi ayrica bu... bak biz Basakla cekisirken ikinci sampiyonlugumuzda benim gsli arkadaslarim hemen Basak'a Leicestercity yakistirmasi yapmaya baslamisti, yok Leicester gibi guzel top oynuyormus, hakediyormus bilmemne...Yok Quaresma niye KK gormuyormus, sanirsin herif bizimle yarisiyor alakasi yok sirf Besiktas nefretinden yapiyorlar. Maksat sirf Besiktas iki kere ust uste sampiyon olmasin..

Kendileri bir sene sonra Basak'la cekismeye basladiginda ne hukumet destegi kaldi, ne Cumhurbaskani ne belediye, ettikleri hakaretler yaptiklari imalar agza alinacak seyler degil. Bir sene once Leicester guzellemesi yaptiklari takima bir sene sonra kendileri cekistigi vakit olmadik laflar ettiler komplo teorileri urettiler.. Isin kotusu millet de yiyor hep bunu, yok hukumet Basak'i sampiyon yapacakmis da bilmemne.. Ne oldu sonra? 2 senedir gs sampiyon.

Simdi bakiyorsun Trabzon az bucuk sivrildi hemen Trabzon'u damat kayiriyor diye basladilar. Ayrica Trabzon sampiyon olur, niye olamasin yahu? Bu sampiyonluk denilen sey gsnin fbnin babasinin mali mi da her sene sadece bunlara yaziliyor, lider oldugu vakit bile Trabzon'a veya Besiktas'a yakistiramiyorlar?

Hocaya Karius'un "2 kere geldiler 2 gol attilar" yorumu aktarildi ve onumuzdeki haftalarda kalede herhagi bir degisiklige gidip gidilmeyecegi soruldu. Sergen hocada geldiginden beri 4 mactir Karius ile maclara ciktigini ve suan icin herhangi bir degisiklik dusunmedigini soyledi. Transfer sozlesmesindeki agir bonservis bedeli dolayisiylada buyuk bir olasilikla onumuzdeki sezon bizimle olmayacak dedi.

Klubun, takimin, taraftarin umudunu kestigi ve gelecek planlamasinda dusunulmeyen kiralik bir oyuncuda neden bu kadar israr edildigini anlayamiyorum. Acaba sozlesmesinde saglikli ise her mac oynar diye bir madde mi var? Eger yok ise neden Ersin, Gokalp yada baska bir genc kaleciye sans verilmiyor.

bence böyle bir madde var sakatlığı hariç bütün maçlarda oynadı.

Sakat ve cezalı hariç bütün maclarda oynar maddesi var herhalde.

Çevrimdışı levitate

toplum dinamigine bakarsan gs hicbir zaman kolay kolay bitmez, cok buyuk bir genc taraftar kitlesi var, daha da onemlisi devlet burokrasisinde cok etkin noktalarda adamlari var...

ama su da bir gercek gs icinde de farkli gruplar mevcut, guc cekismesi yasanabilir ozellikle isler iyi gitmedigi zaman. asil onemli olan mesela biz alamiyorsak ligi tekrar gsnin ortak olmamasi icin fbnin veya trabzonun vs alabilmesi. 4 sene sampiyonluk yasayamazlarsa ne kadar takip ederler orasi da sorgulanir.. taraftalarinin onemli bir bolumu guc ve basari odakli bir kitle, kotu gunde takimin arkasinda olacak bir grup yok veya cok sinirli bu acidan fenerle aralarinda onemli bir fark var.

+1903

2.5 sene başarı gelmedi derbide bile stadı dolduramıyorlardı
bipbipbupbup

Ya beyler bırakın artık şu renklileri biz şampiyon olamadıktan sonra kim olursa olsun bize ne.

Geçen hafta başakşehir ile oynuyoruz yatalım yatalım gs'ye yaramasın.

Bu hafta ts ile oynuyoruz yatalım yatalım gs'ye yaramasın.

Biz 7.ciyiz ya herkesin enayisi bizmiyiz kim şampiyon olmak istiyorsa kendi işini kendi bitirsin.

Biz her maçı kazanmak için sahaya çıkarız gs'yi deplasmanda yenmek için ts'yi yenmej için başağı yenmek için 33.cü hafta feneri yenmek için bize ne kim şampiyon oluyorsa olsun.

Avrupaya gitme şansımız var 2.ci 3.cü olup klüp batmış para girdisi lazım.

Bu yenilelim muhabbeti de yeni çıktı biz maçı versek de vermesekte ne değişecek onlar kimi istiyorsa onu şampiyon yapacaklar kurulu bir düzen var akşama kadar çırpın dur.

Geçen haftadan beri garip bir muhabbet aldı başını gidiyor maç satma bilerek yenilme muhabbeti.

[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2020, 01:19:20 cursedofdragon ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

insAllah malatya erteleme macinda su hamsilere koyar, gs zaten koyacak bunlara, basak deplasmana gidiyor hamsilere en az bir puan alsalar iyi olur. Biz olamiyorsak basak olsun. Kaza bela yarin gs kadiköyde galip gelirse onlari zaten kimse durduramaz ondan sonra. Hamsilerin sampiyonlugu yine hayal olur
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !