Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2533433 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Karabay

Bizi sustarmak için!

https://twitter.com/TFF_Org/status/1229829634990190593
Esasında bize çok güzel bir orta yapmışlar. Kulüp bu açıklamayı alıntı yaparak aynen şu cevabı vermeli.
"Çalışma başlatıp yasal zemin aramanıza gerek yok. Ziraa olmayan kurallardan da ceza verebilirsiniz."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Esasında bize çok güzel bir orta yapmışlar. Kulüp bu açıklamayı alıntı yaparak aynen şu cevabı vermeli.
"Çalışma başlatıp yasal zemin aramanıza gerek yok. Ziraa olmayan kurallardan da ceza verebilirsiniz."
Kural yoksa bize özel kural ve ceza getirebilirler. Daha önce bunları gördük. Bizi şaşırtmaz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz Sportif Direktörlük ve yapılanma için Lucescu'yu beğenmezken şimdi de konuşulan isim  Mustafa Denizli olmuş. Gerçekten inanılmaz. Bir bıkmadık şu tecrübeli adı altında anılan yerli teknik adamlardan. Ancak hepsinin çağı geçti ve yeni çağa hiçbiri ayak uyduramadı. Zaten ayak uydurabilseler hala takım çalıştırıyor olurlardı. Umarım böyle bir düşüncesi yoktur yönetimin. Yönetim hala çok yavaş ve acemice davranıyor. Geçmişe yönelik ortaya tablo çıkarmaları iyi ama bu kötü tabloya karşı herhangi bir çözümlerini henüz göremedik. Umarım artık hamlelerini yapmaya başlarlar. Çözümü hala amatörleri kapatmakta görmeleri de üzücü. Zaten herhangi bir yatırım yapmadıkları yerden de bir şey harcamadan başarı beklemeleri de inanılmaz. Bu işin sonu hiç iyi görünmüyor. Allah sonumuzu hayır etsin...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Trabzon maçının var hakemi Beşiktaş düşmanı palabıyık olmuş bu adam hala bizim maçlara atanabiliyorya insana dokunuyor

Çevrimdışı uno_bjk

maç pazar olsa kesin gelecektim izmirden ama malesef c.tesi için gidemiyorum gidebilecek varsa trabzon maçına dm atsın
**_bjk1903bjk_**

Çevrimiçi Necmi

Biz Sportif Direktörlük ve yapılanma için Lucescu'yu beğenmezken şimdi de konuşulan isim  Mustafa Denizli olmuş. Gerçekten inanılmaz. Bir bıkmadık şu tecrübeli adı altında anılan yerli teknik adamlardan. Ancak hepsinin çağı geçti ve yeni çağa hiçbiri ayak uyduramadı. Zaten ayak uydurabilseler hala takım çalıştırıyor olurlardı. Umarım böyle bir düşüncesi yoktur yönetimin. Yönetim hala çok yavaş ve acemice davranıyor. Geçmişe yönelik ortaya tablo çıkarmaları iyi ama bu kötü tabloya karşı herhangi bir çözümlerini henüz göremedik. Umarım artık hamlelerini yapmaya başlarlar. Çözümü hala amatörleri kapatmakta görmeleri de üzücü. Zaten herhangi bir yatırım yapmadıkları yerden de bir şey harcamadan başarı beklemeleri de inanılmaz. Bu işin sonu hiç iyi görünmüyor. Allah sonumuzu hayır etsin...
en azından taraftar tarafından şişirilmiş futbol dehalarının balonu patlıyor.
Altınsayı futbol dehası torunoğullarını transfer sihirbazı ilan etmişti taraftar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Altınsayı futbol dehası torunoğullarını transfer sihirbazı ilan etmişti taraftar.
Hala bu kişilere olan inancın azaldığını düşünmüyorum. Seneye daha net görürüz. Bazıları ticaret yapmakla futbolcu transferi yapmanın aynı olduğuna inanıyor hala. Futbolu çok iyi bildiğini düşünen yöneticilerden bazıları yönetimde. Bakalım neler yapacaklar. Merakla bekliyorum. Ama çözümü amatörleri kapatmak olarak gören bir yönetimden de ne beklenebilir, emin değilim  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Selamın Aleyküm Abiler, kardeşler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Görüşmeyeli çok oldu, Nasılsınız keyifler nasıl.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bildiğin gibi, Beşiktaş iyiyse biz iyiyiz, kötüyse zaten kötüyüz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Oktay

s.a forumun güzel insanları @Necmi bey sizler nasılsınız iyimisiniz :icool:

Çevrimiçi Necmi

oktay yaşıyormusun :)

Çevrimiçi Necmi

nerelerdeydin onur

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı mrred

Son Başakşehir maçının tekrarı internete düştü mü bakınan var mı ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Daha önce profil resminde motosiklet olan oktay abimiz  ? Yanlış mı oldu yoksa
The great gig in the sky

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Su an  icin biraz acele etmesek iyi olur , daha ortada fol yok  yumurta yok bu yonetimi bi 3-4 ay daha beklersek perde arkasinda atilan adimlar  zaten yavas yavas ortaya cikmaya baslayacaktir... Sabirli olmaliyiz
Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

ben taradim ama bi sey bulamadim bu konuda  en basarilimiz sensin
Yorgo

Çevrimdışı ONUR KOLCU

nerelerdeydin onur

Abi askere git gel düğün dernek derken yeni daha kendime geldim.

Çevrimiçi Necmi

Abi askere git gel düğün dernek derken yeni daha kendime geldim.
haberim yoktu geçmiş olsun bitirdin geldin demekki.
evlenmeyeydin iyiydi :D

Çevrimiçi Necmi

neden tekrar edilecek  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

neden tekrar edilecek  :alala:
Maçın tamamını tekrar izlemek istemiş. Sen yanlış anlamışsın  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Maçın tamamını tekrar izlemek istemiş. Sen yanlış anlamışsın  :D
evet yanlış anlamışım bende diyorum taraftar artık kazanamadığı her maçın tekrarınımı istiyor :D