Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2527022 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

yahu trabzonu desteklemesi degil ki olay, Trabzon'la Besiktas'in su an ne alakasi var? Trabzon lider biz kacinci siradayiz, bize gelene kadar kac tane takim var arada, niye Besiktas-Goztepe maciyla ugrassin adamlar, mantikli degil.

ya adamlar ts'yi ittirirken diğer takımları da ilerlemesin diye engelleyecekler doğal olarak.

Fenerin penaltısı verilmedi geçen hafta dün ben paylaşım yaptım bizim 8 tane penaltımız verilmemiş bu sezon.

Bu videoda ki kişi ülkenin maliye bakanı! gazete filan değil :)

Çevrimiçi yaço58

Keşke dün kazansaydık.. Ancak daha hiçbirşey bitmiş değil ts maçını kazanıp bir seriye başlamamız lazım 3 4 maçlık bir seri ile zirve yarışına ortak olabiliriz

Çevrimiçi Sinan66

trabzonlularin genel hali öyle bakan olmakla alakasi yok  :)

son iki sene basaki sampiyon yapacaklar diye magduru oynayip gs sampiyon oldu :)
bu sefer de ts yi yapacaklarmis :) ama sonunda yine gs olacak :)

trabzonlularin genel hali öyle bakan olmakla alakasi yok  :)

son iki sene basaki sampiyon yapacaklar diye magduru oynayip gs sampiyon oldu :)
bu sefer de ts yi yapacaklarmis :) ama sonunda yine gs olacak :)

Bunu bir bakan olarak dile getirmesi yanlış :)

valla bu sefer ts olacak gibi gs'yi 2.ci başağı 3.cü yapacaklar benim tahminim bu şekilde :)

Çevrimiçi yaço58

valla bu sefer ts olacak gibi gs'yi 2.ci başağı 3.cü yapacaklar benim tahminim bu şekilde :)
Gs 1. Olur ts 2. Gsye yedirmez tsye ne olursa olsun

Çevrimdışı f_madida

tamam anladik herif trabzonlu da hicbir mantigi yok yapilan haberin. Besiktas'in sampiyonluk yarisiyla alakasi yok bu sene.

Gecen sene ayni yalanlari Basak sampiyon yapilacak ha, Katar'lilara satacaklar ondan boyle gidiyor ha diyerek bir guzel yedirdiler herkese. Sonuc ne oldu: Basak son 7-8 haftada bicildi, gs sampiyon oldu...

Bu sene de hedefe Trabzon'u koydular simdi, fener zaten bitti, yaristan kopmak uzere, geriye kaldi bir Trabzon.. Hemen basladi haberler, Trabzon'lu damat Goztepe macinin tekrarini engellemis olaya bak..

Bu sacmaliklara inanacaginiza nasil oluyor da Abdulrahim Albayrak'in yonetici oldugu butun sezonlarda gs sampiyon oluyor onu bir inceleyin..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/sametbrook1903/status/1228416980354576390?s=19
Şu fikstürde 3 te 3 yapıp gs deplasmanına gidersek bambaşka bir hikaye yazabiliriz ancak sol beke acil çözüm bulmak şart ts maçı için özellikle Caner varken ordan herkes elini kolunu sallayarak geçiyor

Çevrimiçi Sinan66

evet yanlis ama trabzonluluk iste  :lol:

Çevrimdışı f_madida

https://twitter.com/sametbrook1903/status/1228416980354576390?s=19
Şu fikstürde 3 te 3 yapıp gs deplasmanına gidersek bambaşka bir hikaye yazabiliriz ancak sol beke acil çözüm bulmak şart ts maçı için özellikle Caner varken ordan herkes elini kolunu sallayarak geçiyor

gs deplasmaninda oyle bir dograrlar ki, ince kiyilmis kebaptan beter oluruz. son deplasmanimizda 28 dakika boyunca gs aleyhine faul dahi calinamayan bir ligde oldugumuzu unutup unutup su hayalleri kurmayin artik arkadas hakkaten ne kadar zayif hafizaniz var yahu.

gs potada oldugu surece Besiktas'in o deplasmanda birak mac kazanmasini, puan kazanmasina bile izin vermezler.

Çevrimdışı mylife1903

gs deplasmaninda oyle bir dograrlar ki, ince kiyilmis kebaptan beter oluruz. son deplasmanimizda 28 dakika boyunca gs aleyhine faul dahi calinamayan bir ligde oldugumuzu unutup unutup su hayalleri kurmayin artik arkadas hakkaten ne kadar zayif hafizaniz var yahu.

gs potada oldugu surece Besiktas'in o deplasmanda birak mac kazanmasini, puan kazanmasina bile izin vermezler.
Gencler boyle abi
Leva ronaldo messi olsa alamazdin kupayi
Ya sirf gecen sene degil onceki sene neydi gs deplasmani
Avantaj iynata oynata penalti attirdi bi de tosici atti ya firatboy

Çevrimdışı f_madida

Gencler boyle abi

hatirlattin iyi oldu, okkali bir kufur yemisti benden firat...
avantaji oynatti, dondu penaltiya cevirdi bir de kk verdi ustune seref noksani.
dunyada esi benzeri gorulmeyen uygulamalar hep bizim gs deplasmanindaki maclarda goruluyor.
bir de millet negredoya laf ediyordu, sanki negredo o golu atsa, firat donup 2 penalti calamazmis gibi.

neyse bu haftayla birlikte fener iptal.. kupa maclariyla tsnin ipini cekerler,  ucer dorder kirmizi kartlarla Trabzon da ligden kopar ve yeni bir gs sampiyonlugu gelir.
ama adamlarin ihtiyaci var degil mi? yoksa nereden gelecek bu degirmenin suyu? Bugun bir Falcao nereden baksak yillik 7-8 milyon Euro masraf, daha bunun kaskosu var, MTVsi OTVsi var..

Çevrimiçi yaço58

Bu senenin en kötü senaryosı gs şampiyonluğu olur iyi oynqmıyırlar ama hakemler omuz vereceklerdir ts ile başağın  nefesi yetmez fb zaten iptal bare haftaya gsyi yenseler biz gs maçına kadar 3te 3 yapıp deplasmandan 1 puan çıkartırsak zorlu süreç bitmiş oluyor ve sonra fikstür en rahat bizde olacak neredeyse ve gs maçından sonra 5de5 yapmalıj bir fikstür var bu avantajı kullanmalıyız Sergen hocanın bişeyler değiştirmesi lazım hucümda sol beke rebocho oynamalı hiç değilse canerden daha dengeli solu rebocho ljajic ikilisi denenmeli bence nkadou yedekten girmeli adam ne araya koşu atıyor ne kaleye dikine gidiyor anca cizyide al ver  birde vücudunu rakibe dayayıp topu almaya çalışıyor buda bir kanattan istenen öncelikler değil maalesef hücumda yetenek problemi devam ediyor başak maçında golden önce atibaya gelen top az bişe şut atma yeteneği olan 8 numaraya gelse golü yazardı artık Vodafoneda belki ts maçı hariç elneny atiba olmamalı ikisi birlikte olmuyor maalesef bir oraya içerde bir çözüm şart ya ljajici oraya çekilebilir belki bilmiyorum ama orda iki 6 olunca hucümda kısıelaşıyor ama ne olursa olsun şu kötü ligde bitirebilexeğimiz en iyi yerde bitirmeliyşz

Bu senenin en kötü senaryosı gs şampiyonluğu olur iyi oynqmıyırlar ama hakemler omuz vereceklerdir ts ile başağın  nefesi yetmez fb zaten iptal bare haftaya gsyi yenseler biz gs maçına kadar 3te 3 yapıp deplasmandan 1 puan çıkartırsak zorlu süreç bitmiş oluyor ve sonra fikstür en rahat bizde olacak neredeyse ve gs maçından sonra 5de5 yapmalıj bir fikstür var bu avantajı kullanmalıyız Sergen hocanın bişeyler değiştirmesi lazım hucümda sol beke rebocho oynamalı hiç değilse canerden daha dengeli solu rebocho ljajic ikilisi denenmeli bence nkadou yedekten girmeli adam ne araya koşu atıyor ne kaleye dikine gidiyor anca cizyide al ver  birde vücudunu rakibe dayayıp topu almaya çalışıyor buda bir kanattan istenen öncelikler değil maalesef hücumda yetenek problemi devam ediyor başak maçında golden önce atibaya gelen top az bişe şut atma yeteneği olan 8 numaraya gelse golü yazardı artık Vodafoneda belki ts maçı hariç elneny atiba olmamalı ikisi birlikte olmuyor maalesef bir oraya içerde bir çözüm şart ya ljajici oraya çekilebilir belki bilmiyorum ama orda iki 6 olunca hucümda kısıelaşıyor ama ne olursa olsun şu kötü ligde bitirebilexeğimiz en iyi yerde bitirmeliyşz

ts nin nefesi yeter damat üfler biraz hakemler kol kanat tamamdır.

Ben ts'yi şampiyon yapacaklarını düşünüyorum mhk'da gs'yi 2.ci yapmak için uğraşıyor.

3 başak olur.

4 de biz olabiliriz.normalde fener olur derdim ama statlarında damat istifa diye bağırdılar biz olabiliriz 4.cü.

Çevrimdışı Orhan_

Gencler boyle abi

Abi öyle 3 isim saymışsın ki :D...

Çevrimiçi mayguntr

Kagawa, bu sezon 24 mac 2 gol 2 asist, ispanya ikinci lig gibi yumusak bir ligde. allah korumus.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kagawa, bu sezon 24 mac 2 gol 2 asist, ispanya ikinci lig gibi yumusak bir ligde. allah korumus.
Tatilini yapıyor İspanya’da
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı f_madida

senor anlamiyor futbolcudan murdar etti koskoca kagawayi..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

başağa iyiki maçı salmışız tsyede salmalıyız.
üstte ne kadar takım olursaiyi yoksa yiyecekler yine gs

Çevrimdışı AvrupaKartalı

başağa iyiki maçı salmışız tsyede salmalıyız.
üstte ne kadar takım olursaiyi yoksa yiyecekler yine gs

Ts'ye koyariz, fb'de gs'ye koyar haftaya
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Ts'ye koyariz, fb'de gs'ye koyar haftaya

Keşke bir mucize olsa da gsye koysalar yarın.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Beşiktaş renklilerden daha iyi kadroya sahip olmadığı sürece bu ligde şansla vs ile falan şampiyon olamaz oldurmazlar. Hala daha şampiyonluk hesabı yapan arkadaşlar görüyorum boşa umutlanmayın. Beşiktaş koptu yarıştan. 2023 den önce de şampiyon kadro kurma şansımız yok gibi... Gs maçına kadar her şey istediğimiz gibi gitse bile o maçta keserler biletimizi Beşiktaş ancak tavşan atlet olur bu saatten sonra en iyi ihtimalle...Devre arası gs şampiyon olacak demiştim. kebap fikstür periyotlarında ilk maç takıldılar umutlandım biraz ama yarın da alır yarışa girerler... fb bu sene de götüremeyecek sivas erken düştü, ts ve başak kalıyor geriye gs nin fb başak ts ve bizle olacak maçlarından galibiyet almaması lazım aldığı anda şampiyonluğunu ilan eder... onlar için sürpriz yumurta oldu bu sene 15. haftaya kadar ffp başlangıcı 2 yıldır şampuan olmaları sebebiyle feda edilebilir yıl olarak bakıyorlardı ama son kez cl ye giden takım olacaklar gibi. Bu sene akıllı olup gs yi şampuan yapmamaya oynamamız lazım. Geçen sene ki hataya düşmemek lazım...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı f_madida

Beşiktaş renklilerden daha iyi kadroya sahip olmadığı sürece bu ligde şansla vs ile falan şampiyon olamaz oldurmazlar. Hala daha şampiyonluk hesabı yapan arkadaşlar görüyorum boşa umutlanmayın. Beşiktaş koptu yarıştan. 2023 den önce de şampiyon kadro kurma şansımız yok gibi... Gs maçına kadar her şey istediğimiz gibi gitse bile o maçta keserler biletimizi Beşiktaş ancak tavşan atlet olur bu saatten sonra en iyi ihtimalle...Devre arası gs şampiyon olacak demiştim. kebap fikstür periyotlarında ilk maç takıldılar umutlandım biraz ama yarın da alır yarışa girerler... fb bu sene de götüremeyecek sivas erken düştü, ts ve başak kalıyor geriye gs nin fb başak ts ve bizle olacak maçlarından galibiyet almaması lazım aldığı anda şampiyonluğunu ilan eder... onlar için sürpriz yumurta oldu bu sene 15. haftaya kadar ffp başlangıcı 2 yıldır şampuan olmaları sebebiyle feda edilebilir yıl olarak bakıyorlardı ama son kez cl ye giden takım olacaklar gibi. Bu sene akıllı olup gs yi şampuan yapmamaya oynamamız lazım. Geçen sene ki hataya düşmemek lazım...

yol verelim tsye alsinlar sampiyonlugu, soyle bir 3-4 hafta yukarida goturebilirlerse sonunu gorebilirler.

Ama biz haftaya durduk yere cakariz bunlara trabzon dagilir, sonra da kupa macinda olaylar cikar bir guzel ceza alirlar, koparlar yaristan.

yol verelim tsye alsinlar sampiyonlugu, soyle bir 3-4 hafta yukarida goturebilirlerse sonunu gorebilirler.

Ama biz haftaya durduk yere cakariz bunlara trabzon dagilir, sonra da kupa macinda olaylar cikar bir guzel ceza alirlar, koparlar yaristan.

katılıyorum tsye salmak lazım şampiyonluğu.
damat vs gsnin oyunu bunlar
gs olmasında kim oluyorsa olsun
devlet desteği denen tsden çok daha fazla yardım aldı gs
bunlar her sene aynılar
Allah bir daha bize gsnin şampiyonluğunu görmeyi nasip etmesin.

Çevrimiçi Sinan66

katılıyorum tsye salmak lazım şampiyonluğu.
damat vs gsnin oyunu bunlar
gs olmasında kim oluyorsa olsun
devlet desteği denen tsden çok daha fazla yardım aldı gs
bunlar her sene aynılar
Allah bir daha bize gsnin şampiyonluğunu görmeyi nasip etmesin.

amin
nefret ediyorum bunlardan