Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2542168 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı levitate

izlemedim tek merak etttiğim rıdvan biraderim nasıldı?
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Rıdvan > Rebocho + Caner

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yaw top istop edemeyen topcuya yikama yaglama ceken taraftr var
Gsdeki emrenin attigi golu bizde kim atacak diyabi o topu istop etse 5m ayagindan acar
Daglisi alacagina ligden envayi cesit sagbek var
Alirisn sukubici imzalamadan konyayla tosic efekt yapar sana
Sen git daglis al

Aynen öyle... Beşiktaş ın en büyük sorunlarından biri vasat sevici taraftar kitlesi...

Bu kafa devam ettiği sürece her gelen bir önceki gideni aratacak... Borç da çığ gibi büyüyecek...
Sene başı skor hesabı yapıyorduk bu takım gol atamaz kim atacak diyorduk... Millet Avcı dedi sistem dedi zımba gibi atletik kanat dedi... Aha görüyoruz zımbaları...Golcü alın kaleci alın 8 alın az alın öz alın 5 m luk adam alın yeter dedik Adriano ya 500 bin zam yapın 1 sene daha oynasın dedik yok...sonra naptık 3 kurşluk adamlara 16 m euro verdik gönderemiyorsun işte şimdi yerine lazım oyuncu bile alamıyorsun... Bir boyd u bile alamıyor yönetim diyorlardı... 16 m bonservis maaşları da koy en az 30-40 m giden şampiyonluk 40 m seneye bir daha yapılanma bir 40 m daha harca yine gelmeyen şampiyonluktan 40 m daha etti mi 160 m euro 1.1 milyar daha borç arttı. 2021 de borç 4 milyar... Niye mbappe boyd çu o gitsinci bu gelsinci vasat seviciler yüzünden... Alan adamlar kaçtı banane diyor taraftar zaten hayatında o kadar para kazanmamış cebinden mi verecek vermez ister ki gelen yönetim versin adamlar iş adamı salak değil senin söyleminle  :D Bir de ana avrat küfür yiyecekler. O yüzden kimse çıkmıyor ya talip olmaya... 

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

Aynen öyle... Beşiktaş ın en büyük sorunlarından biri vasat sevici taraftar kitlesi...

Bu kafa devam ettiği sürece her gelen bir önceki gideni aratacak... Borç da çığ gibi büyüyecek...
Sene başı skor hesabı yapıyorduk bu takım gol atamaz kim atacak diyorduk... Millet Avcı dedi sistem dedi zımba gibi atletik kanat dedi... Aha görüyoruz zımbaları...Golcü alın kaleci alın 8 alın az alın öz alın 5 m luk adam alın yeter dedik Adriano ya 500 bin zam yapın 1 sene daha oynasın dedik yok...sonra naptık 3 kurşluk adamlara 16 m euro verdik gönderemiyorsun işte şimdi yerine lazım oyuncu bile alamıyorsun... Bir boyd u bile alamıyor yönetim diyorlardı... 16 m bonservis maaşları da koy en az 30-40 m giden şampiyonluk 40 m seneye bir daha yapılanma bir 40 m daha harca yine gelmeyen şampiyonluktan 40 m daha etti mi 160 m euro 1.1 milyar daha borç arttı. 2021 de borç 4 milyar... Niye mbappe boyd çu o gitsinci bu gelsinci vasat seviciler yüzünden... Alan adamlar kaçtı banane diyor taraftar zaten hayatında o kadar para kazanmamış cebinden mi verecek vermez ister ki gelen yönetim versin adamlar iş adamı salak değil senin söyleminle  :D Bir de ana avrat küfür yiyecekler. O yüzden kimse çıkmıyor ya talip olmaya...
Bunlari alacagina babel karijma tutaydin
Paran cebinde kalirdi
Santrafor alirdin
3 tane kanat
Oyuncusu aliyon
Yahu hic alma sistem degistirdir dedik
Avci sanki sistemiyle bisi kazanmis onu dinliyorlar
Diyabi ney arkadas
Lensten kotusunu bulamazsin diyoruZ yahu 18 awfer izlemisler emin olmuslar lensten kotu olduguna oyle almislar
Bare aras gitmseydi bunlardan iyi oynardi

Bi de gecen sene asrin kadrosuydu onu yedi taraftar
Asrin kadrosuymus

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi oynadı. Umarım oynatmaya devam ederiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bunlari alacagina babel karijma tutaydin
Paran cebinde kalirdi
Santrafor alirdin
3 tane kanat
Oyuncusu aliyon
Yahu hic alma sistem degistirdir dedik
Avci sanki sistemiyle bisi kazanmis onu dinliyorlar
Diyabi ney arkadas
Lensten kotusunu bulamazsin diyoruZ yahu 18 awfer izlemisler emin olmuslar lensten kotu olduguna oyle almislar
Bare aras gitmseydi bunlardan iyi oynardi

Bi de gecen sene asrin kadrosuydu onu yedi taraftar
Asrin kadrosuymus

Sezon başı diye Babel i yazmadım giderken devre arası onun için de demiştim... Yerini dolduramayacağın veya doldurman elindekini tutmaktan kat kat maliyetli olan oyuncuyu astronomik paralar vermiyorlarsa tutacaksın... Büyük takım bu kadar sirkülasyon yapmaz en büyük sıkıntı bir de iyi olanlar gidiyor çünkü kötüleri salak mı alsın millet... Ersan 7 m Atınç 7m Cenk 23 m bunlara kimse laf etmez bu adamların yerini daha ucuza doldurursun ki Cenk hariç doldurduk da... Ersan gitti Marcelo geldi. Daha az paraya daha iyisini getirdin... Serdar gitti mesela Beck geldi transfer böyle yapılır... Ama Marcelo satıp yerine Pepe alıyorsun Cenk ten gelen para ile doğru hamle yaparsan takım 2 lv atlar. Ama sen gidip Cenkin parayı mundar edersen 1.4 m maaşa oynayan tutmuş stoperini bekini satıp Cenkten kalan parayı medel-negredo-lens falan gömersen pepe-vida 9 m maaşı lüks kalır gol atacak adamın yokken r.madrid bütçesi veremezsin stopere...

Bu sene zaten kötü transfer işi değil kaçacaklardı taraftara uyup kasayı limiti vs ne dersen boşaltıp kaçtılar... Diaby e onay veren aldırtan scout un da hoca nın da belgesini alıp monte edeceksin bir tarafına... Nkodou gibi fransa 2.liginde afrikadan bir dünya adam var yarısına 5 m bonservis vermek ne demek... 200 bin alan kanadalıya 1.6 m 200 bin alam amerikalıya 2.4 m bons 1.4 m maaş vermek ne demek... Boyd-Douglas parasına antalya da sangare yi alırdın üstüne de para kalırdı... Nkodou bonservisine Diaby parasını Taliscaya 1 yıl maaş verirdin 20 tane sokardı... Gidip üstüne bir de Brian  brobbey alırdın geleceğe yatırım...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Selam herkese geriden gelerek okuyayım dedim 5bin mesaj birikmiş vazgeçtim. Zaten iyi bişey olmadı o arada.
Dün maçı izledim stat açılış gazıyla yenildik tetikçilik yapmayan bi hakemle maç tekrarlanırsa ezer geçeriz. Ama yönetim aşırı pasif olduğu için umudum yok.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gelecek sezona bu yönetimle girersek kümeye oynariz
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Beşiktaş yönetimi bugün bir araya gelerek karar toplantısı yapacak. Şu an en güçlü adayın Sergen Yalçın olduğu öğrenilirken, kararın da bu yönde alınması bekleniyor. (DHA)

Daha bir teknik direktörü bile bitiremiyor yönetim.

Çevrimdışı mylife1903

Selam herkese geriden gelerek okuyayım dedim 5bin mesaj birikmiş vazgeçtim. Zaten iyi bişey olmadı o arada.
Dün maçı izledim stat açılış gazıyla yenildik tetikçilik yapmayan bi hakemle maç tekrarlanırsa ezer geçeriz. Ama yönetim aşırı pasif olduğu için umudum yok.
Ustune beton mu doktuler
Oku yahu ozellikle erzurum maclari basliklari mutis
Tarantino ile ritchie beraber cekim filmi havasinda

Ustune beton mu doktuler
Oku yahu ozellikle erzurum maclari basliklari mutis
Tarantino ile ritchie beraber cekim filmi havasinda

Beton mu :D İş değiştirdim de o süreçte bakamadım buralara sağolsun heves de bırakmadı takım. Erzurum maçı demeyin bana sinirden TV'yi kırcaktım.

Beşiktaş yönetimi bugün bir araya gelerek karar toplantısı yapacak. Şu an en güçlü adayın Sergen Yalçın olduğu öğrenilirken, kararın da bu yönde alınması bekleniyor. (DHA)

Daha bir teknik direktörü bile bitiremiyor yönetim.
Ya Ahmet Başkan da pek güven vermiyor artık gelen giden aynı değişen bişey yok. Zaman makinesi olsa Rahmi Koç'un bahçıvanı mıdır şoförü müdür nedir o fenerliyi kovduracaksın  hiç değilse borcumuz azalırdı.

Çevrimdışı mylife1903

Beton mu :D İş değiştirdim de o süreçte bakamadım buralara sağolsun heves de bırakmadı takım. Erzurum maçı demeyin bana sinirden TV'yi kırcaktım.
Harc falan sicradiysa kibar cocuksun sen degistirirsin tabi
Yaw kiracak gibi bile olamadim ben aglamaktan ziril ziril
Heriflere sov yaptirdilar
Livirpul macinda bile daha saglamdi takim

Harc falan sicradiysa kibar cocuksun sen degistirirsin tabi
Yaw kiracak gibi bile olamadim ben aglamaktan ziril ziril
Heriflere sov yaptirdilar
Livirpul macinda bile daha saglamdi takim

Mobbing yaptılar çıktım Şenol Hoca'nın Lens'e yaptığı mobbingten :D
Ya bu Avcı ne yaptırıyodu acaba antremanda herkes defans nedir unutmuş. Başta iyi defans yapan adam bile zamanla unutuyor ilginç. Ali Naibi spor üzerine kursa gitmişti eskiden okumuş adam bunun üzerine bi yüksek lisans tezi yazılır.

Çevrimdışı mylife1903

Mobbing yaptılar çıktım Şenol Hoca'nın Lens'e yaptığı mobbingten :D
Ya bu Avcı ne yaptırıyodu acaba antremanda herkes defans nedir unutmuş. Başta iyi defans yapan adam bile zamanla unutuyor ilginç. Ali Naibi spor üzerine kursa gitmişti eskiden okumuş adam bunun üzerine bi yüksek lisans tezi yazılır.
Arpani alaydin

Yeni teknik direktör nerde kaldı bugün bitti ?

Neden geç kalınıyor.

Çevrimiçi Kartal Ç

Neden geç kalınıyor.

Cumartesi akşamüstü 5te maçımız var ya ondan. bugünü yediler yarını da yiyecekler hoca en iyi ihtimal çarşamba akşam takıma katılır.
perşembe cuma bi ter idmanı bi de yalandan taktik maktik yok idmanı. Cumartesi yine 0 puanımızı alır otururuz. rizeden de 3 yiyip oturacaksak hiç gitmeyelim deplasmana masraf olmasın şu kriz döneminde. hükmen versinler masrafsız mis.

Başkası olsa sen git başla biz evrakları tesislere getiririz der. sanki adamın idman yaptırmak için sözleşme imzalamış olması lazım zaten boşta hoca.

Çevrimdışı mylife1903

Neden geç kalınıyor.
Mac gunu son durumuna bakip karar verecekler

Mac gunu son durumuna bakip karar verecekler

:uyucam:

sakın erken acıklayıp takımla antremana filan cıkartırlar mazallah.

Haftaya netleşir demediler mi :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haftaya netleşir demediler mi :D
O değişmezimiz oldu zaten. Söylemelerine gerek yok  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hafta bitti. Anketi tamamladık. Diyecek bir şey yok...

Beşiktaş Tarihi
★★★