Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2525985 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 20 Ekim Pazar Günü Yapılacak

Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın 13 Ekim 2019 Pazar günü saat 10:30’da Akatlar Mahallesi Yıldırım Oğuz Göker Caddesi Gelincik Sokak No:1 Beşiktaş/İstanbul adresinde bulunan Beşiktaş JK Akatlar Spor Kompleksi’nde yapılmasına karar verilmişti.

Bugün çoğunluk sağlanamadığı için ikinci ve son toplantı, çoğunluğa bakılmaksızın 20 Ekim 2019 Pazar günü aynı yer ve saate ertelenmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu

GÜNDEM

Açılış
Toplantı Başkanlık Divanı Seçimi
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
Başkan Adaylarının Programlarını Takdimi
Başkan ve Yönetim Kurulu Seçimi
Kapanış

Not: Sicil No’su 31995’e kadar olan (31995 dahil), 2018 yılı aidatlarını 31 Aralık 2018 tarihine kadar yatırmış veya tüzüğümüz madde 18 B fıkrası uyarınca 13 Eylül 2019 tarihine kadar kulübün veznesine veya banka hesaplarına cezalı olarak yatırmış üyelerimiz, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’na katılabileceklerdir. Sayın Üyelerimizin kimlikleri ile kulüp üye kartlarını yanlarında bulundurmalarını ve girişte yetkililere göstermelerini rica ederiz.

(bjk.com.tr)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

serdal adalı tribüne a.nur çebi derneklere oynuyor seçim çalışmalarında gibi gözlemliyorum ve bir diğer gözlemimde sanki a.nur çebi bir adım önde gibi. bu hafta sanırım dolu ve heyecanlı geçecek gibi görünüyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi gokhans

Arkadaşlar hasic konusunda bir gelişme varmı? Buarada Muhayer neden hiç denenmiyor lig maçlarında? Hazırlık maçında çok iyiydi çünki.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı mellfred

Milli aranın girmesi iyi oldu araya, N’Koudou ve Oğuzhan oynayabilirmiş Ankara’da

Çevrimdışı celiker1

Gönlümden geçen,olmasını istediğim seçim sonuçları

HÜRSER TEKİN OKTAY>AHMET NUR ÇEBİ>SERDAL ADALI>İSMAİL ÜNAL
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Gönlümden geçen,olmasını istediğim seçim sonuçları

HÜRSER TEKİN OKTAY>AHMET NUR ÇEBİ>SERDAL ADALI>İSMAİL ÜNAL

kim KAÇMAYACAKSA o gelsin başlasın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

Ali gültiken’in adalı listesinden girip futbol şube sorumlusu olacağı iddialı haber girilmiş

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ali gültiken’in adalı listesinden girip futbol şube sorumlusu olacağı iddialı haber girilmiş
Sanmıyorum gerçi de üç gün sonra trt'ye geri dönmesin.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ljajic iyi dönecek  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1183834725019979776

Ljajice çok ihtiyacımız var. Kafasını toplamış düzgün bir şekilde döner inşallah.

Çevrimiçi yaço58

Ljajic iyi dönecek  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1183834725019979776
Geçen senede milli takımdan iyi dönüp ankaragücü maçı ile açıldı inşallah aynısı olur performansı çıkışa geçer ihtiyacımız var ben ankaragücü maçına ilerde ljajic-diaby-lens-burak ile çıkardım burka çok yorgunsa milli maçtan sonra Diaby forvete atıp nkadou sağlıklı olursa koyardım bu arada milli takımımıza helal olsun şenol hocaya helal olsun Doberman gibiler hala hocanın kravatını konuşşun bu başarıyı malum şahış yapsa Doberman başta olmak üzere heykelini dikerlerdi hocaya saygım büyük gerçekten gururlandırıyor bizleri helal olsun

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Geçen senede milli takımdan iyi dönüp ankaragücü maçı ile açıldı inşallah aynısı olur performansı çıkışa geçer ihtiyacımız var ben ankaragücü maçına ilerde ljajic-diaby-lens-burak ile çıkardım burka çok yorgunsa milli maçtan sonra Diaby forvete atıp nkadou sağlıklı olursa koyardım bu arada milli takımımıza helal olsun şenol hocaya helal olsun Doberman gibiler hala hocanın kravatını konuşşun bu başarıyı malum şahış yapsa Doberman başta olmak üzere heykelini dikerlerdi hocaya saygım büyük gerçekten gururlandırıyor bizleri helal olsun

Geçen maç maçı değiştiren adam diabydi. İnanılmaz enerji kattı statikliği bozdu adam kaleye yakın oynadığında. Ondan dolayı şuan ilk oraya onun ismi yazılır. Forvete koyarsak hem takım kaybeder hem oyuncuyu da kaybederiz. Forvete de burak yoksa  gerekirse güven ya da umutu koysun.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Neden sessiz buralar? Yazın okuyalım. Yazın lütfen.
BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/sefscout/status/1183861801307594752?s=19
Şu ağızlarından salyalar akarak şenol hocaya sallayının derdi ne hocayla bizim başımızdaykende aynı düşmanlığı yapıyordu şunlara karşı koruyamadık en çok ona yanarım şu milli takım tarihin en iyi oyunlarında birini oynamış adam daha şenol hocayı eleştirmeye çalışıyor buna ne ağır konuşulurda şimdi küfüre yazık grup lideriyiz oynanan oyun güzel bugün Fransa karşısında oynadık boru değil eksiklerimiz belli adam daha tasmasını koparmış it gibi hocaya sallıyor ft bu başarıyı sağlasa turkuaz medyanın önüne heykelini yarın dikwrlierdi yeni gelecek yönetim şunlarla sonuna kadar mücadele etsin yarın hangi td ile iyi gitsek ona giydirmeye çalışacaklar ağızlarından salyalar akarak

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/sefscout/status/1183861801307594752?s=19
Şu ağızlarından salyalar akarak şenol hocaya sallayının derdi ne hocayla bizim başımızdaykende aynı düşmanlığı yapıyordu şunlara karşı koruyamadık en çok ona yanarım şu milli takım tarihin en iyi oyunlarında birini oynamış adam daha şenol hocayı eleştirmeye çalışıyor buna ne ağır konuşulurda şimdi küfüre yazık grup lideriyiz oynanan oyun güzel bugün Fransa karşısında oynadık boru değil eksiklerimiz belli adam daha tasmasını koparmış it gibi hocaya sallıyor ft bu başarıyı sağlasa turkuaz medyanın önüne heykelini yarın dikwrlierdi yeni gelecek yönetim şunlarla sonuna kadar mücadele etsin yarın hangi td ile iyi gitsek ona giydirmeye çalışacaklar ağızlarından salyalar akarak
Iste bunlarin gemicigine binip hocayi gomenler ile bunun bi altmodeli asrin kadrocusu denyolarin tivitlerini kosa kosa laykleyenler dusunecek
Dedik aynisi luceye yapildi iki yakamiz bir araya gelmedi, uyumu saglamisin yuru ordan iste
Fikret baskanin yonetimindekiler kadar besiktasa zarar veren az olmustur, baskan nasil goz yumdu bu heriflere anlamiyorum.

La firansizlardan fsrk yiyecekti ft herifi kahrwman yaptilsr su maci ft oynasa bayram havasi yaparlardi
Askerimize moral oldu falan diye girerlerdi

Çevrimdışı mylife1903

Neden sessiz buralar? Yazın okuyalım. Yazın lütfen.
Yan toptan gol gelmese mac 1/0 bitse
Yazan cok olurdu

Yeni baskanin icraatlari baslasin
Yazilanlardan cok sey anlarsin

Yeni baskan dedik, secim ortami sebanin gonderildigi kongreyi hatirlatiyor
Adali ile unal koalisyon oluyormus deniyor bakalim neler olacak

Sercan dikme yanasmasi gitsin simdi o eski yoneticilere yanassin
Firansa ile turkiye kadrosu karsilastirsin
O firansa kadrosunu ftye versen 5 sefer dunya kupasi alir

Gintekin kekosi neler yazmis, hadi elestirsin hocayi simdi

Bu tipler yonetim destekli besiktasin gundemini karistirdilar, sebep neydi hedef neydi onu anlasak keske

Fikret orman taraftar bana hic bagirmadi falan diye kiskandi herhalde hocayi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Iste bunlarin gemicigine binip hocayi gomenler ile bunun bi altmodeli asrin kadrocusu denyolarin tivitlerini kosa kosa laykleyenler dusunecek
Dedik aynisi luceye yapildi iki yakamiz bir araya gelmedi, uyumu saglamisin yuru ordan iste
Fikret baskanin yonetimindekiler kadar besiktasa zarar veren az olmustur, baskan nasil goz yumdu bu heriflere anlamiyorum.

La firansizlardan fsrk yiyecekti ft herifi kahrwman yaptilsr su maci ft oynasa bayram havasi yaparlardi
Askerimize moral oldu falan diye girerlerdi
Gerçekler er ya da geç ortaya çıkacaktır. Algı oyunlarına kapılanlar ders çıkarsın diyeceğim de 15 sene önce Lucescu'ya da benzerini yapan bu camiaydı. 10-15 sene sonra da başka bir teknik direktöre aynısını yaparız artık futbolu çok iyi bildiğini, meselelere hakim olduğunu sanan cahil kitlelerin önderliğinde . Tabii önce Fikret Bey ve onun yolda bulduklarının yarattığı tahribatın durum tespitini yapıp sonra düze çıkmalıyız. Artık aynı döngülere gire gire yeniden feda demek fazla şaşırtmaz.

Çok şeyler duyuyor okuyorum özellikle de son 2 yılda nelere göz yumduğunu Beşiktaş 'ı nasıl boşlayıp kendi menfi çıkarlarının peşine düştüğüyle alâkalı  Fikret Bey hakkında. Bunları ifade edenler teker teker yapılanların hesabını soracaklar bu sefer. Camianın tepesindeki kesim çok kızgın ve neler olup bittiğine oldukça hakim.

Bu terim soyadlı çakma imparator olsaydı grupta üçüncülük dördüncülük mücadelesi veriyor olurduk. Kendisinin çapını en son Milli takım ve gs ile Avrupa maçlarında görebiliyoruz. Son derece ilkel bir kişiliğe sahip olduğundan da kıskançlık, haset içinde Şenol Güneş'e direk kendisi değil Türkiye'de futbolu bitirmeye ant etmiş birileri tarafından bir yerlere torpille getirildikleri belli olan bir grupla saldıracaktır.

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...