Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2542907 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mrred

Zahmet olacak ama yani artık......

Bu arada anç teknik direktör olarak samet aybabayı istiyormuş gibi söylentiler var. Tamamen sallamasyon olduğunu varsaymak istiyorum.
@Necmi abinin anadolu takımı oluruz öngörüsü gerçek oluyor sanırım :D Yalandır o haber
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada anç teknik direktör olarak samet aybabayı istiyormuş gibi söylentiler var. Tamamen sallamasyon olduğunu varsaymak istiyorum.
Öyle saçma ve riskli hamleleri kimsenin yapacağını düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

@Necmi abinin anadolu takımı oluruz öngörüsü gerçek oluyor sanırım :D Yalandır o haber

Haberi @Necmi abi yazdırmış zaten  :lol:

Gerçi bu haberleri alanya maçı öncesi okuyordum. Galibiyetten sonra bir ankaragücü galibiyeti de gelirse o fikir komple çıkar akıldan.

Çevrimiçi Necmi

eminmisin :D
avcıyı getirmek riskli bir hamle değilmiydi mesela

Melih arslan diye biri başkan adayı olmuş 1903 birliği başkanıymış.

Çevrimdışı sozkul

ben dedim  :bandit:
ljajici 8 oynatıyor ve verim alamıyoruz. mesela diaby i aldı oyuna forvet arkası yada 10 gibi oynattı neden aynı taktikle ljajici oynatmıyor. sorun bence oyuncuda değil oyun şeklinde. biz topu üçüncü bölgeye götüremiyoruz ki
sadece lajajic değil üçüncü bölgedeki hiç bir oyuncudan verim alamıyoruz. alanya maçının ikinci yarısı topu üçüncü bölgeye taşıyabildiğimiz anlarda çok etkili olduk.

Layiç, o diaby'nin attığı deparı atmazdı, ceza sahası çizgisine doğru yavaşça koşar topun dışarı doğru ortalanmasını beklerdi.

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/adnandalgakiran/status/1181608624998748161?s=20

Para vermeye gelince yalpalamaya başlamış Dalgakıran
Atıp tutuyordu daha önce
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

N’Koudou yaklaşık 1 ay, Oğuzhan Özyakup yaklaşık 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak..
Via:Fırat Günayer
ruiz içinde 1 ay dediler 1.5 haftada döndü adam :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş, devre arasında iyi bir teklif gelmesi halinde Adem Ljajic'i satmayı planlıyor. (Milliyet)

hangi yönetim planlıyor :D? yine sallamaya başladılar
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Fikret Orman, Çarşamba günü saat 11.30'da basın toplantısı gerçekleştirecek. Orman'ın adaylık açıklaması yapma ihtimali var. (beIN Sports)

hayırlı işler
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

eminmisin :D
avcıyı getirmek riskli bir hamle değilmiydi mesela
Avcı sistem diye ısrar etmese şu an ligde lider ve koltuğu en az bir sene güvendeydi. Ayrıca seçime gitmemiştik. Bu haftaya kadar değişikliğe gitmemesi garip. Yalnız ilk yenilgide yine gönderilsin demeye başlanacak. Risk ama riski sadece başkan değil Avcı da aldı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman, Çarşamba günü saat 11.30'da basın toplantısı gerçekleştirecek. Orman'ın adaylık açıklaması yapma ihtimali var. (beIN Sports)

hayırlı işler
Bu  şekilde bir açıklama beklemiyorum. Yaptıklarını anlattığı ve değer görmediğini belirttiği bir konuşma yapacak bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Bu  şekilde bir açıklama beklemiyorum. Yaptıklarını anlattığı ve değer görmediğini belirttiği bir konuşma yapacak bence  :tabe:
çok güvenme bence abi ''birader anı'' yaşama ihtimalimiz yüksek

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

çok güvenme bence abi ''birader anı'' yaşama ihtimalimiz yüksek
Thug Life mı çekecek diyorsun bize  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

https://www.internethaber.com/fatih-altaylidan-abdullah-avciya-agir-sozler-ne-oldu-altina-ettin-avrupada-madara-oldun-2055099h.htm
Fatih Altaylı denen ......................... arkadaşın hocamız hakkında yorumlarını yeni okudum. Sen kimsin asıl bir Beşiktaş teknik direktörü hakkında böyle konuşuyorsun.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Erman1903

https://www.internethaber.com/fatih-altaylidan-abdullah-avciya-agir-sozler-ne-oldu-altina-ettin-avrupada-madara-oldun-2055099h.htm
Fatih Altaylı denen ......................... arkadaşın hocamız hakkında yorumlarını yeni okudum. Sen kimsin asıl bir Beşiktaş teknik direktörü hakkında böyle konuşuyorsun.

Dünya üzerinde şu herifi seven, sözlerine değer veren bir kişi bile tanımadım. Kendi camiası hakkında da benzer şekilde konuşmuş. Yalaka insandan her şey beklenir.

Çevrimdışı sozkul

Abi bu taraftarın başı ağrısa yönetimden bilirler. Adam maça gelene kadar zil zurna sarhoş olur içer ana avrat küfür eder sonra tribün ceza alır. Ceza alınca da yönetim neden arkamızda değil diye sitem eder.Dünyada ondan başka herkes suçlu bir o haklı ve suçsuz. Profil ve Kafa bu yani. Yahu bu tribüncü çarşımsı tayfanın geçmişini bilmesek kanarız da bunların derdi beşiktaş falan değil. Bunların hiçbir sözünü güvenilmez gider Hıncal'a falan güvenirim daha iyi. Hiç olmazsa cahil değil ne konuştuğunu bazen biliyor. Bu twitter denen çöplük çok tehlikeli insanlara "yalandan bir sanal kimlik" veriyorlar. Retweet mention falan alınca adam kendini "yetkili, etkili" biri zannediyor. Mesela Serkan Reçber'i dinledim , adam bildiğin atıyor. Baya desteksiz atıyor hem de... Alanya maçında ilk golü nasıl attık ? ondan bile haberi yok. İzlememiş sanırım maçı tweet falan atıyordu sanırım. Reçbere göre Avcı eski sisteme dönmüş  ondan ilk golü atmışız. Yahu izlemesek çocuk kandıracak. İlk yarı 4 2 3 1 oynadı hoca . Sonra Ljajici çıkardı 4 1 4 1 e döndü ve ilk golden önce rakip ceza saha köşesinde 10 pas falan yaptık rakip sahaya iyice yerleştik oyunun aniden yönünü değiştirdik ve penaltı aldık. O penaltıyı aldığımız pozisyonda rakip, (kaleci dahil) 10 kişi ile derin savunmada. Bu golün eski sistemle ne ilgisi var? Eski sistem olsa kenar ortası yapardık. Hoş sistem de bir yere kadar oyuncular hareketsiz kalınca rakip sahaya nasıl ve hangi düzende yerleştiğinin de bir önemi kalmıyor. Ama hoca kolayına kaçmıyor opsiyonları çoğaltmaya çalışıyor oyuncuları zorluyor işte . Bunlar da taraftara şirin gözükecem diye eski sisteme dön diyorlar. Yahu son iki sene orta kafa sistemi ile oynadık işte o da kendince bir çözüm fakat her zaman işlemiyor. Çeşitlilik lazım. Başka opsiyonlar lazım. Lenste iki maçtır kıpırdanma var hiç kimse acaba neden diye sorgulamıyor bu da entresan ? Bu adale sakatlıkları neden oluyor kimse sorgulamıyor sen hep diyordun bizim takım koşmuyor diye. Bu maç bir kez daha ortaya çıktı takım koşmaya başlayınca sakatlıklar arttı. Çünkü oyuncular kendini zorluyor. Gelişim zorlamadan, denemeden nasıl olacak ? İki sene aynı sistemi denedik olmadı bir de bunu deneyelim. Sonuç olarak iki like iki mention alacağım diye TD e Başkana sallayan insanların ve bunların peşine takılan saftiriklerin olduğu bir düzende bize daha çook başkan Td gelir gider. Farklı olmak istiyorsak farklı düşünmek lazım. Bunu gavur çözmüş hep farklı fikirlere önem vere vere ilerlemişler.

Bir zemin tartışması bile taraftarımıza ve nerdeyse bütün kötülüklerin anası Çarşı'ya bağlanmış. Taraftarımızın seviyesini bende beğenmiyorum ama her alakasız konunun Çarşı'ya bağlanmasını manidar buluyorum.  İçlerinde mafyacısı var, beleş biletçisi var, bir çok kaliteli adamda var, futboldan anlayanı var futboldan anlamayanı var,  iyisi var kötüsü var. Kendi aralarında parsa için kavga edenler var fakat bu bütün takımların taraftar gurupları  içinde var. Stadın yüzde 75nin Olcay'ı ıslıkladığını gördü bu gözler. Bir kalitesizlik varsa genele yayılmış zaten. Ayrıca küfür etmek isteyenler şimdi yeni açıkta toplanıyor, o küfür hazzını yaşamak isteyen insanlar biletlerini oradan alıyorlar, olumsuzluk ve sorun bir araya geliyor  birbirlerini çekiyorlar, sonra hepsinin adı Çarşı oluyor.
Herşeyi doğrularıyla yanlışlarıyla ele almak lazım, istediğin kadar sevme, Beşiktaş'a büyük destek oldukları, hitini reytingini yükselttikleri dönemler oldu. Yıllarca şampiyon olamadığımız dönemlerde, o zaman şampiyon olamamamızın nedenini fetö'ye değilde çarşıya yükleyenler olduğunu biliyorum. Sosyal dayanışma örgütlenmeleriyle Beşiktaşı hergün gazete haberi yaptıkları dönemler oldu.  Bizi  gururlandıkları çok zamanda oldu, biraz geçmişte kaldı ama oldu. Yani nerdeyse Çarşı yüzünden böyle oldu Beşiktaş şampiyon olamıyor diyenler var.
Yahu bunlar düşman değil, Beşiktaşlılar. küfür edenler bir tek çarşı değil,  yanlışlarıda var doğrularıda, bu dönem yanlışları çok, boykot en büyük hataları oldu.  Fakat yinede anlamıyorum, adeta bir kin var? eğer politik ise bunun temeli oda yanlış. Her siyasetten insan var, söylem anlamında herşeye karşıyız lafı, yani o anarşizmi çağıran ama gayet lafta kalan söylem rahatsız ediyorsa, o hiçbirzaman laftan ileri gitmedi, gençleri çekti ama. Olmazsa bir taraftar grubu daha kuralım ultraaslan gibi, sedat peker mehmet ağar la bir akşam yemeği yerler onların yaptığı gibi dengeleriz, ortam rahatlar.
Çarşı bence bitti, adı kaldı... Eğer taraftardan memnun değilsek konuyu çarşı deyip kapatmayalım, taraftarın kendisi sorunlu o zaman, çünkü bu dediklerimin önemli bölümü Çarşı ile bağlantısı olmayanlar tarafındanda yapılıyor.
Arkamda bir amca var 75 yaşında 90 dakka küfür ediyor. Numaralıda hemde.  Rica edip arada susturuyoruz. Ona bir sonraki maç siz Çarşı mısınız diye soracağım.

Başkanımız ve Basın sözcümüz 360 kameralı dünyanın en teknolojik stadını tanıtmıştı. Neden onları eleştirmiyorsunuz, bu küfür edenleri kamera ile tespit edip neden kombineleri iptal etmiyorlar, yasaklı hale getirmiyorlar?  Yoksa o kameralar süs mü.. Bir düşünün o kadar kolayki bunu yapmak.

Çevrimdışı sozkul

Açıklasın artık bencede. Ahmet Nur Çebi bence bir kumar, ne olacağını bilmiyorum. Ama artık Fikret Orman'la olmaz 1 yılda üç seçim yapan birisi başkan olmamalı artık..
Ahmet Nur Çebi ile tek bildiğim Beşiktaş'ın tesislerini filan kiralarken kulübün haklarını çok iyi koruduğu  ve kulübün parasını harcarken elinin sıkı olduğu.
Vizyon konusunda şüphelerim var, ama çaresiziz, gidip oy vereceğiz.

Çevrimdışı mrred

Bir zemin tartışması bile taraftarımıza ve nerdeyse bütün kötülüklerin anası Çarşı'ya bağlanmış. Taraftarımızın seviyesini bende beğenmiyorum ama her alakasız konunun Çarşı'ya bağlanmasını manidar buluyorum.  İçlerinde mafyacısı var, beleş biletçisi var, bir çok kaliteli adamda var, futboldan anlayanı var futboldan anlamayanı var,  iyisi var kötüsü var. Kendi aralarında parsa için kavga edenler var fakat bu bütün takımların taraftar gurupları  içinde var. Stadın yüzde 75nin Olcay'ı ıslıkladığını gördü bu gözler. Bir kalitesizlik varsa genele yayılmış zaten. Ayrıca küfür etmek isteyenler şimdi yeni açıkta toplanıyor, o küfür hazzını yaşamak isteyen insanlar biletlerini oradan alıyorlar, olumsuzluk ve sorun bir araya geliyor  birbirlerini çekiyorlar, sonra hepsinin adı Çarşı oluyor.
Herşeyi doğrularıyla yanlışlarıyla ele almak lazım, istediğin kadar sevme, Beşiktaş'a büyük destek oldukları, hitini reytingini yükselttikleri dönemler oldu. Yıllarca şampiyon olamadığımız dönemlerde, o zaman şampiyon olamamamızın nedenini fetö'ye değilde çarşıya yükleyenler olduğunu biliyorum. Sosyal dayanışma örgütlenmeleriyle Beşiktaşı hergün gazete haberi yaptıkları dönemler oldu.  Bizi  gururlandıkları çok zamanda oldu, biraz geçmişte kaldı ama oldu. Yani nerdeyse Çarşı yüzünden böyle oldu Beşiktaş şampiyon olamıyor diyenler var.
Yahu bunlar düşman değil, Beşiktaşlılar. küfür edenler bir tek çarşı değil,  yanlışlarıda var doğrularıda, bu dönem yanlışları çok, boykot en büyük hataları oldu.  Fakat yinede anlamıyorum, adeta bir kin var? eğer politik ise bunun temeli oda yanlış. Her siyasetten insan var, söylem anlamında herşeye karşıyız lafı, yani o anarşizmi çağıran ama gayet lafta kalan söylem rahatsız ediyorsa, o hiçbirzaman laftan ileri gitmedi, gençleri çekti ama. Olmazsa bir taraftar grubu daha kuralım ultraaslan gibi, sedat peker mehmet ağar la bir akşam yemeği yerler onların yaptığı gibi dengeleriz, ortam rahatlar.
Çarşı bence bitti, adı kaldı... Eğer taraftardan memnun değilsek konuyu çarşı deyip kapatmayalım, taraftarın kendisi sorunlu o zaman, çünkü bu dediklerimin önemli bölümü Çarşı ile bağlantısı olmayanlar tarafındanda yapılıyor.
Arkamda bir amca var 75 yaşında 90 dakka küfür ediyor. Numaralıda hemde.  Rica edip arada susturuyoruz. Ona bir sonraki maç siz Çarşı mısınız diye soracağım.

Başkanımız ve Basın sözcümüz 360 kameralı dünyanın en teknolojik stadını tanıtmıştı. Neden onları eleştirmiyorsunuz, bu küfür edenleri kamera ile tespit edip neden kombineleri iptal etmiyorlar, yasaklı hale getirmiyorlar?  Yoksa o kameralar süs mü.. Bir düşünün o kadar kolayki bunu yapmak.
Çarşı ile politik ya da kişisel bir sorunum asla yok olmaz da tam tersi o ruhu çok da severim. Fakat kendini çarşı grubu lideri olarak tanıtan kişilerle sorunum var. Bu adamlar son 1 yıldır aktif olarak karşımıza çıkmaya başladı Alen Tv 100 de şu an program yapıyor. Sanki bütün taraftar adına konuşuyormuş gibi yorumlar yapıyor. Anadolu bütün derneklere konuşmacı olarak katılıyor . Yaptığı konuşmalarda cümlenin en başına "taraftar böyle istiyor taraftar şöyle istiyor" gibi kalıplar kullanıyor. Özellikle yaptığı tv programında karşısında Ultraaslan ya da Fenerin tribün liderleri var. Onlar da sordukları her soruda bu arkadaşa "beşiktaş taraftar ne düşünüyor" şeklinde sorular yöneltiyor. Kuruluş ve içindeki insanlar bakımından sol bir ideolojiye yakınlar  neden tek beşiktaş tek tribün tek taraftar tipi varmış gibi konuşuyorlar ? Bunlar ya sol ideolojiyi bilmiyorlar ya da ne dediklerini bilmiyorlar. Tribünün bu adamların söylemlerine göre şekil alması hoş bir durum değil. Benim kızdığım nokta tam olarak bu. Ben koyun değilim ki neden sürekli beni çoban gibi gütmeye çalışıyor bu adam
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2019, 22:41:52 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Abi adam penaltıdan başka gol atamıyor.  :lol:

takımın 7 maçta toplam 11 gol pozisyonu var zaten seni duyan da tonla pozisyon harcadı sanacak

attığımız 2.goldeki o pası takımda verecek başka oyuncu da kalmadı ayrıca  :bandit:

birini sevmeyebilirsin gelmesine karşı da olabilirsin ama bu objektif ve adil olmana engel değil, kaldı ki burak fedakarlık yapıp erken döndü w.wolwes maçında oynamayışı da bu nedenledir ve henüz maksimumda olmadığını görebileceğini düşünüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ruiz de 1 ay oynamayacaktı der susarım  :)

ruiz 1 ay yok diyenler fnatik fotomaçtı ama bu 1 ay 2-3 hafta haberleri sarper hoca kaynaklı doğruluk payı vardır yani
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Nkodu kabede mi sakatlanmış? Orada fotosunu görmedik mi dün?

kabede kilometrelerce yürüyüş yapılıyor yeni sakatlanan adamın kabeye gitmesi doğru değil ve profesyonelce olmamış.