2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4241454 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı celiker1

bence ara ara oynatılıp tecrübe kazandırılmalı 11 oynayamaz daha
Bu sene gitti zaten abi.Bu mali durumda seneye iddalı olmak istiyorsak bu cocuk gibi 2 tane oyuncuyu kadroya monte etmeliyiz.2-3 tane taraftarda  cekecek skorer hücum oyuncusuna 2,5-3 milyon bandında maas verip kalanlarını 1 milyon bandına çekip iddalı bir kadro kurabiliriz.Vida'yı da bu yaz satmalıyız maaşından dolayı.

18 kişiik kadro

2sahada,2 klübede👉Rıdvan,Erdoğan,Kartal,Kerem
2 kaleci                     👉2 milyon euro 1,5+500  maaş
4 defans                   👉5 milyon euro maaş 1,5x2+1×2
6 orta saha              👉10 milyon eoro maaş 2x2.5+1.5x2+1×2
2 forvet                    👉4 milyon euro maa     2.5+1.5

21 miyon euro yapıyor maaş yükü yapıyor 18 kişlik böyle.bir kadro ile.Hadi biz onu 24 kişilik kadroya 1-2 oyuncu ve 1-2 oyuncuya biraz daha fazla maaş diyelim 25 miyon euyoda çokta iyi kadro kurabiliriz

En iyi örnekte Trabzonspor.Genç oyuncular monte edip şu an tek yüksek maaş Sosa'ya veriyorlar galiba.Bizde Sosa gibi 2-3 tane fark yaratan,tüm takımın kabullenecegi oyuncular bulup koşan,basan genç takım kurmalıyız
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2020, 15:26:35 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

🔥Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup’un kiralık transferi için Feyenoord ile görüşmelere başladı.

iyi bari gidiyor biri.
Tam ligi onun için.Satın alma opsiyonunu düşük tutmazlar.umarım
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Tam ligi onun için.Satın alma opsiyonunu düşük tutmazlar.umarım

maaşın yarısını biz ödemeyiz umarım :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi aklıma bir şey geldi. Biz bu Oğuzhan'ı herhangi bir ücret almadan yollasak ve karşılığında da Feyenoord'un yeni anlaşmaya vardığı Robert Bozenik'i kiralasak nasıl olur acaba. Bence iki taraf için de win-win olur. Biraz ütopik ama çok mantıklı duruyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

boyd rizeye gidiyomuş
Yönetim son dakikaya kadar neden bekledi acaba  :alala: Herhalde Abdullah Avcı'nın kimsenin gönderilmesini istemediği haberleri doğru  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Lecce hala istiyorsa Burak'tan da kurtulup Caner ile sözleşme yenilenmemeli diye düşünüyorum.Abilikten çok grupçuluk yaptıklarını düşünüyorum takımda.Kendi adıma sahada olduklarında benimde heyecanımı düşüren oyuncular .Olur olmaz el kol hareketleri,sevimsuz mimikler filan
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Lecce hala istiyorsa Burak'tan da kurtulup Caner ile sözleşme yenilenmemeli diye düşünüyorum.Abilikten çok grupçuluk yaptıklarını düşünüyorum takımda.Kendi adıma sahada olduklarında benimde heyecanımı düşüren oyuncular .Olur olmaz el kol hareketleri,sevimsuz mimikler filan
Dün kaçırdığı 2 golün izahı yok ilki ofsayt olmasa nasıl sövülürdü Burak bunları atamayacak kalmasına gerek yok vedat falan kaleciyi içeri topla beraber zımbalardı fb maçı karşı karşıya kaçırdı paşa maçımıydı neydi Bi tane bomboş vuruş yaptı sol ayağıyla Burağın ketcap bitmiş bu saatten sonra keşke toparlasa ama o golleri kaçırmanın izahı yok mutlak yüzde Bi milyonluk fırsatlardı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Caner konusunda en çok skora etki eden oyuncumuz olduğu için bir şey diyemiyorum. Ancak benim de hal hareketlerini sevmediğim bir oyuncu. Bizde böyle oyuncular fazla tutunamıyorlar camiada. Burak Yılmaz da öyle mesela. Gökhan Gönül gibi karakterler lazım bize abilik yapacak biri düşünülüyorsa  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Büyük ihtimalle bugün Sergen Yalçın hayırlı olsun diyeceğiz :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1221774618278625281

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Sergen geliyorsa oğuzhan'ı tutsalar bari alanya'da ölü ozan tufan'ı hayata döndürdü diye hatırlıyorum belki bundan da bişeyler çıkarırdı. Atiba elneny merkezinin kısırlığı canımıza tak etti bir üst versiyonu atiba necip oldu dün.

Sergen geliyorsa oğuzhan'ı tutsalar bari alanya'da ölü ozan tufan'ı hayata döndürdü diye hatırlıyorum belki bundan da bişeyler çıkarırdı. Atiba elneny merkezinin kısırlığı canımıza tak etti bir üst versiyonu atiba necip oldu dün.

oğuzhandan bir şey çıkmaz.

Çevrimdışı celiker1

Caner konusunda en çok skora etki eden oyuncumuz olduğu için bir şey diyemiyorum. Ancak benim de hal hareketlerini sevmediğim bir oyuncu. Bizde böyle oyuncular fazla tutunamıyorlar camiada. Burak Yılmaz da öyle mesela. Gökhan Gönül gibi karakterler lazım bize abilik yapacak biri düşünülüyorsa  :tabe:
İcerde takımın büyüklüğüyle her yerden doldur içeri doldur içeri skora katkın oluyor tabii ki ama ya götürdükleri..Ne pas oyununda var ne defansif var.Adam Atiba ile bile tartışabiliyor ya :ebebe:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Olduğunu gördük sonuçta.Hiç belli olmuyor futbolcuların bu form durumu.Bir hoca değişiyor bir anda at iğnesi yemişe dönüyorlar.Onun en büyük yanlışı kulak hareketini yapması oldu.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Sergen,Guilherme'yi bizim takımın kalitesinde görüyorsa 2-3 gün içinde o da takıma katılır diye düşünüyorum
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Ozan için de böyle söyleyen fenerli çoktu. Bu gidiyorsa elimizde orta saha kalmıyor neredeyse dorukhan ne zaman döneceği meçhul.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Gerçek kral yuvaya dönüyor SERGEN YALÇIN 🦅🦅🦅🦅 Hakemlere artık sahanın içinde rahat yok.Dominant karakterdir,içindekileri söyler,eyvallah demez,kimseden çekinmez :super: Anadolu takımlarında sürekliliği sağlayamamasının tek sebebi budur
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı autopsy

Hollanda yumuşak lig, yarar Oğuzhan'a . Eğer çok küçük bir toparlanma umudu varsa da orada belli olur zaten. Döner gelir yazın.

Hollanda yumuşak lig, yarar Oğuzhan'a . Eğer çok küçük bir toparlanma umudu varsa da orada belli olur zaten. Döner gelir yazın.

dönmesin abi orada kalsın kendini kanıtlasın 3-5 bir şey kazandırsın :)

Çevrimiçi tolga1903

Hayırlı olsun umarım minimum hasarla gireriz yeni sezona da bu kara delik kadro hocayı yutmaz. Başarılar hocam.