2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4272021 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Abi avcifankilaba kalsa
Ozzi tolgay oynamali falan
Tolgay 5’senedir bu ligde mesela hala sifir gol 0 zero
Nejip bile atti
Modric de gol atamiyir diye sonra modroc ozzo

avcıya inanan güvenen kanan insanlar olduguna göre hala boğaz köprüsünü satabiliriz demektir kendim için değil borçları kapatmak babında yokyok ben 3.köprüyü satayım orası daha iyi gelir bırakıyormuş  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi tolga1903

Yalniz canerin fullbek oynadigi maclar var hic ileri cikmadan oyle asiri rezil bir performansi yok
Koyacan oraya onunde babel yoksa diyecen canerboy ortasahayi gecme ofsayti bozma ters kademeye gir, korner atma firikik atma kornerlerde de dunyanin her beki gibi git rakibi karsila

Arkadas korner atan kac tane bek var dunyada
Ha bi de ters kanattan
Bi aleks teyez var galiba bi de bu bizim delicocuk

Yaw sen git rakip karsila gorece cabuk oyuncusun

Bi de bu fb cakmasi ondirek olayini biraksak artik 5 senedir korneler ondirek atiyoz baya da gol attik aslinda orda gg ile atibanin ekmegini yedik ama yetti gari

Yav abi bak söyleyince tepki gösteriyorsunuz yüzü eskidi ondan tepkiler buna diyorsunuz da gerçekten zarar veriyor bir kere tüm duran topları öldürüyor ben caner'in full+full bek oynadığı bayern maçını da iyi hatırlarım 70 yaşındaki robben'in bununla nasıl alay ettiğini. Yok defans yok aşil gittikten sonra iyice çekilmez oldu yahu bir maç da oynatmayıver ölür müsün be adam sol bek oynattın orta saha oynattın sağ açık oynattın sol açık oynattın ya yetmedi mi basaksehir'de olsa kurdiyaşovu oynatır yine bunu oynatmaz noldu ne değişti ?

Çevrimdışı mylife1903

avcıya inanan güvenen kanan insanlar olduguna göre hala boğaz köprüsünü satabiliriz demektir kendim için değil borçları kapatmak babında yokyok ben 3.köprüyü satayım orası daha iyi gelir bırakıyormuş  :money:
Amigo orhan yasiyor mu abi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yalnız o adam da olmasa şuan averaj -15 di :)
Elneny hücumda sorumluk almaz, kaçak güreşir ama gider hücumda sorumluk alan, sorumluk aldığı için savunmada problem yaşayan adamın boğazını sıkar. 36 yaşındaki Atiba'ya bak, biraz feyz alıp sorumluk al hücumda. Sen görevlerini tam yap ondan sonra efelen efeleneceksen. Bir de kiralık oynadığın takımda efelenme.

Çevrimdışı celiker1

Taraftarının minumum %90 ının şu an istemediği,istifaya davet ettiği hoca bu saate kadar o koltukta oturmamalıydı.Kötü sonuçlar alabilirsin ama büyük takım refleksini kaybedemezsin
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2020, 14:51:30 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı solar

Arkamdan konuşup hakaret ederken bunu beni etiketlemeden yaparsanız sevinirim. Mail geliyor çünkü. Foruma girmememin sebebi iddia edildiği gibi takımın kötü gidişi falan değil, eğer öyle olsaydı bundan bir iki ay önce tüm stad tüm tribünler tek tek hocayı çağırıp alkislarken foruma girerdim. Hakaretinizi etiketlemeden yapın kâfi.

Senin fikirlerini merak ediyorum gidisat konusunda ama ne yazik ki artik mümkün degil bu forumda.

Çevrimdışı mylife1903

Yav abi bak söyleyince tepki gösteriyorsunuz yüzü eskidi ondan tepkiler buna diyorsunuz da gerçekten zarar veriyor bir kere tüm duran topları öldürüyor ben caner'in full+full bek oynadığı bayern maçını da iyi hatırlarım 70 yaşındaki robben'in bununla nasıl alay ettiğini. Yok defans yok aşil gittikten sonra iyice çekilmez oldu yahu bir maç da oynatmayıver ölür müsün be adam sol bek oynattın orta saha oynattın sağ açık oynattın sol açık oynattın ya yetmedi mi basaksehir'de olsa kurdiyaşovu oynatır yine bunu oynatmaz noldu ne değişti ?
Yuzu eskidi dogru bi de renkli artigi cok goze batiyor
Mesela gg de boyle agresof olsa o da batargo gize
Bizim camia sevmiyor tutucuyuz bu konuda cogumuz

Mesela o altyapidan cocuk vsrya ridvan
Hah o oynasin fb macinda hata yapsin
Bunjn sulalesinfbli ozellikle yapti derim
Aynen dani ayisi ozellimle penalti yapti gsye dedigim gibi
Cogumuz da deriz
Hatta fbde sergen diye topcu olsa onlar da der

Hic almayacaktik zaten beck adriyano var
15 mac oynardi adri busene kalan maclar alirdin oraya 300bine pintoyu oynardi
Beckin yanina da alirdin nazimi oynasinlar
Bek rotasyonu bek gg adri caner lukse bah realde yok bu butce herhalde beklers

Çevrimiçi tolga1903

yalnız o adam da olmasa şuan averaj -15 di :)

Sağolsun da oynamazsa küme mi düşecez abi? Maçı rakip kaleye yıkarsın sağlı sollu atak yaparsın rakip 11 kişi savunmadadır o zaman at sola orta yapsın hayır öyle bir durum da yok ya her şeyi geçtim 70 metre koşup sağdan korner niye kullandırırsın bilmiyorum tek bana batıyo heralde

Çevrimdışı mylife1903

Elneny hücumda sorumluk almaz, kaçak güreşir ama gider hücumda sorumluk alan, sorumluk aldığı için savunmada problem yaşayan adamın boğazını sıkar. 36 yaşındaki Atiba'ya bak, biraz feyz alıp sorumluk al hücumda. Sen görevlerini tam yap ondan sonra efelen efeleneceksen. Bir de kiralık oynadığın takımda efelenme.
Beraber mi bot baglamis canerle
Bugun fesih edip gondersinler

Çevrimdışı tangaz

Amigo orhan yasiyor mu abi

abi getirin kostümü ben göreve talibim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Taraftarının minumum %90 ının şu an istemediği,istifaya davet ettiği hoca bu saate kadar o koltukta oturmamalıydı.Kötü sonuçlar alabilirsin ama büyük takım refleksini kaybedemezsin

malesef yönetim büyük hayal kırıklığı yaratmaya dewam ediyor avcı bu geceyi çıkarmamalıydı hatta maç bitimi 12den önce kovulmalıydı bunun öyle uzun uzadıya toplantı yapacak düşünecek tarafı yok.

Çevrimiçi tolga1903

Yuzu eskidi dogru bi de renkli artigi cok goze batiyor
Mesela gg de boyle agresof olsa o da batargo gize
Bizim camia sevmiyor tutucuyuz bu konuda cogumuz

Mesela o altyapidan cocuk vsrya ridvan
Hah o oynasin fb macinda hata yapsin
Bunjn sulalesinfbli ozellikle yapti derim
Aynen dani ayisi ozellimle penalti yapti gsye dedigim gibi
Cogumuz da deriz
Hatta fbde sergen diye topcu olsa onlar da der

Hic almayacaktik zaten beck adriyano var
15 mac oynardi adri busene kalan maclar alirdin oraya 300bine pintoyu oynardi
Beckin yanina da alirdin nazimi oynasinlar
Bek rotasyonu bek gg adri caner lukse bah realde yok bu butce herhalde beklers

Adriano dursa şimdi bu ikisinden çok daha iyiydi zeki adam bir kere. Hakikaten giden futbolcuların içinde en çok aradığımız oyuncu olabilir ya

Çevrimdışı tangaz

Senin fikirlerini merak ediyorum gidisat konusunda ama ne yazik ki artik mümkün degil bu forumda.

neden mümkün olmasın kimse kimseye bişey demiyor merak etme aksini yapana forum kurulu gereğini yapar zaten. her fikre açığız.

Çevrimdışı tangaz

Sağolsun da oynamazsa küme mi düşecez abi? Maçı rakip kaleye yıkarsın sağlı sollu atak yaparsın rakip 11 kişi savunmadadır o zaman at sola orta yapsın hayır öyle bir durum da yok ya her şeyi geçtim 70 metre koşup sağdan korner niye kullandırırsın bilmiyorum tek bana batıyo heralde

iyide hoca 3-2-5 gibi bişey oynatıyor @worns detaylı anlatıyor sistemi kaç gündür sistem böyle at canere uzun oynasın at canere ortalasın at canere koşsun hoplasın zıplasın avcı ne diyorsa onu oynuyor adam

Çevrimdışı tangaz

Beraber mi bot baglamis canerle
Bugun fesih edip gondersinler

kiralıkları başta karyus olmak üzere bugün yollarım bugün her birinden 200-300 kırpsak 1 milyon yuro tasarruf ederiz.

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimdışı tangaz

ohh hoca ve futbolcuları göndermenin maliyeti korkunç haberleri de düşmeye başladı  :ebebe:

Çevrimdışı levitate

en büyük üzüntüm de bu ne güsel febe gese yapabilirdi oraları da bitirebilirdi ama artık renkliler bunu semte sokmaz
normalde 3 büyüklerin hiçbiri almazdı abi

fo ve fanboyluğu sağolsun şey gibi başımıza bela ettiler. zaten tek alacak adam oydu
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Rakibe saldirsalardi keske
Insan tepki verir
Tekme falan atar

Yahu ilk golu atan cocugu mesela eski milan falan olsa
Hop lan sen nereye gol atiyon falan diye bir temiz kostirip doverlerdi sahada
Ikinciyi atamazdi

Totti bile yeri geliyor daliyor

Tabi bu tekmeyi kiyduktan sonra dayak yemeyeceksin
reyiz ne sinirlenmiş be tekmeye bak
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

reyiz ne sinirlenmiş be tekmeye bak

balotelli tekmeyi yiyen 19 yaşında

Çevrimdışı Doğukan E.

Yav hala daha başındamı takımın? Ne bekleniyor bu kadar acaba?

Çevrimdışı levitate

balotelli tekmeyi yiyen 19 yaşında
o kadarını anladık be abi :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

o kadarını anladık be abi :D

19 yaşında oldugunu anladın mı harbi  :D

Çevrimdışı levitate

19 yaşında oldugunu anladın mı harbi  :D
2010 yada 2011'de city'e gitmişti oradan çıkardım bi şekil :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★