2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4261914 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Vallahi daha az yeriz
Son saniyede mesela bos kale topu kurtardi
Karyus kalede olsa bi sekil onu iceri atardi

şutu atan herif kaleyi tutturamadı karyus kalede olsa ona nişan alır vururdu karyusda filelerden çıkarırdı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

adam duran durmayan her türlü toptan golün her türlüsünü yiyor hatta bi gün olmayan toptan gol yeme çalışması bekliyorum kendisinden :ebebe:
Hazırlık maçında açılan ortayı kaleye gol yaptığında fabrikasyon ayarlarına döndüğü belliydi. Umarım sezon bir an önce biter. Yazın olimpiyat ve Avrupa Şampiyonası'nda takılırız  :tabe: Transfer dönemleri bundan sonra pek yoğun geçmez.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Hazırlık maçında açılan ortayı kaleye gol yaptığında fabrikasyon ayarlarına döndüğü belliydi. Umarım sezon bir an önce biter. Yazın olimpiyat ve Avrupa Şampiyonası'nda takılırız  :tabe: Transfer dönemleri bundan sonra pek yoğun geçmez.

bakalım gidenlerden sonra kalanların maliyeti maaş tutarı vbvb kaç para tutacak ve gelecek senenin bütçesi ne olacak bütçeden transfer yenilere filan kaç tl kalacak haa birde tff bunları sene sonu hemen açıklayabilecek mi yoksa kulüpler mi hesaplayacak sonra 2 eylülde tff çıkıp eksi bilmem kaçtasınız mı diyecek çok bilinmeyenli bol aritmatikli günler göreceğimiz kesin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

bakalım gidenlerden sonra kalanların maliyeti maaş tutarı vbvb kaç para tutacak ve gelecek senenin bütçesi ne olacak bütçeden transfer yenilere filan kaç tl kalacak haa birde tff bunları sene sonu hemen açıklayabilecek mi yoksa kulüpler mi hesaplayacak sonra 2 eylülde tff çıkıp eksi bilmem kaçtasınız mı diyecek çok bilinmeyenli bol aritmatikli günler göreceğimiz kesin
10 sene vadeli yapılanma işini tamamlayabilirlerse belki transfer yapacak para olabilir ellerinde. Yoksa bu sene gelirimiz çok az olduğu için seneye bütçemiz bu senekinden çok daha az olacağı için "Belki hiç transfer yapmayız." şeklinde söylemler duymaya başlarız yaz ayı gelmeden. Bütçemiz bu kadar deyip her sene biraz daha küçülürüz bu mantıkla tabi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

10 sene vadeli yapılanma işini tamamlayabilirlerse belki transfer yapacak para olabilir ellerinde. Yoksa bu sene gelirimiz çok az olduğu için seneye bütçemiz bu senekinden çok daha az olacağı için "Belki hiç transfer yapmayız." şeklinde söylemler duymaya başlarız yaz ayı gelmeden. Bütçemiz bu kadar deyip her sene biraz daha küçülürüz bu mantıkla tabi  :tabe:

fikret gibi biri çıkıp quaresmanın 1,6 maaşının 1 milyonunu öderse üstüne de diabi gibi q7nin kramponunu bile taşıyamayacak birine 1,8 maaş verirse bütçe kalmaz tabii böyle bakınca diabinin bize maiyeti 2,8 mio + 15 milyon tldir.

not:q7 iyi kötü iç sahada maç kazandırıyordu o 15 milyon tl.de galibiyet geliri olarak kasaya girecekti ama giremiyor niye diabi die bir topçuyla boş kaleye topu sokamayıp kaçan galibiyetler yüzünden

Çevrimdışı mylife1903

fikret gibi biri çıkıp quaresmanın 1,6 maaşının 1 milyonunu öderse üstüne de diabi gibi q7nin kramponunu bile taşıyamayacak birine 1,8 maaş verirse bütçe kalmaz tabii böyle bakınca diabinin bize maiyeti 2,8 mio + 15 milyon tldir.

not:q7 iyi kötü iç sahada maç kazandırıyordu o 15 milyon tl.de galibiyet geliri olarak kasaya girecekti ama giremiyor niye diabi die bir topçuyla boş kaleye topu sokamayıp kaçan galibiyetler yüzünden
Abi birak iyi oldu gittigi yuzu eskimisti simdiye anasina sovulmus kotu oyunun sebebi ilan edilmisti
50 orta yapiyoz hoca istemiyo adam kafasina gore kesiyir falan
Kornerleri canere birak
Kulubede oturup lensi bozuyo

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abi birak iyi oldu gittigi yuzu eskimisti simdiye anasina sovulmus kotu oyunun sebebi ilan edilmisti
Kornerleri canere birak
Hem zaten modern günümüz futboluna aykırı bir tiplemeydi. Onu oynatan teknik direktör de modern futboldan anlamayan eski kafalının tekiydi zaten. Normalde sistem oyuncuyu şekillendirir. Oyuncuyu kenara çekeceksin 'Bak koçum içeri kat edeceksin, verkaç yapacaksın, pas oyununa uyacaksın. Sistem, modern futbolun gerekleri bu. Yerine getireceksin' diyeceksin. Antrenmanlarda da buna göre oynattığın zaman gör bak sistem oyuncuyu nasıl da şekillendirip değerli kılıyor. Futbolcunun özellikleri, yapabilirlikleri buna uygun değilmiş geçeceksin.

Çevrimdışı tangaz

Kornerleri canere birak

abi ben kalsın istiyordum tamam avcı kötü hoca fikrim net ama o bile 2 idman sonra lensin boydun diabinin filan bunun kramponunu bağlayamayacağını görüp oynatmaya başlamıştı gerçi o günlerde hala fikret sever tayfa satılsın die vitrinde olsun die başkanın talimatıyla oynatılıyor işte diyordu sosyal alemlerde ama kalsa formayı kimseye vermezdi ben o zaman şenolun manevi oğlu o yüzden oynuyordu diyenleri görmeyi çok isterdim. çok değil 2 ay evvel iyiki gitti kurtulduk diyenlerin hemen hepsi şimdi q7 kalsa bunlardan iyiydi demeye başladı zaten

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

başlığı kapatsak mı @MUSTAFA_  ne dersin  :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

başlığı kapatsak mı @MUSTAFA_  ne dersin  :ebebe:
Artık transfer başlığı hiç kapatılmayacak. Bu transfer dönemi bittiğinde yeni sezon transfer başlığı aktif olacak @tangaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Gs cagneyi ne yapacak
Bize kiralasa keske maasini da odese de fbyi sampiyonluktan etsek

Çevrimdışı tangaz

rebocho hakkında 20 maç oynar takım ilk 4e girerse  zorunlu opsiyon die madde varmış acaba arada ve mi var veya mı var? inşallah veya değildir ilk 4 e giremeyeceğiz nasılsa ordan yırtabiliriz. şayet veya ise bi daha oynatmamak da bir seçenek.

Çevrimdışı tangaz

Artık transfer başlığı hiç kapatılmayacak. Bu transfer dönemi bittiğinde yeni sezon transfer başlığı aktif olacak @tangaz  :tabe:

yoksa bidaa hiç açmasak mı nsılsa kimseyi alap satacağımız yok bundan sonra

Çevrimdışı MUSTAFA_

yoksa bidaa hiç açmasak mı nsılsa kimseyi alap satacağımız yok bundan sonra
Alsak da almasak da başlık hep açık kalacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Şu kadarını yapsalar taraftar olarak bize yeter  :by2:

https://twitter.com/umex/status/1219241043725516801

https://twitter.com/umex/status/1219242512155652096
Aynen öyle şu karius diaby bugün itibariyle kadro dışı kalması lazım fes edebiliyorsan et direk zaten ama bir önlem al bişe yap hiçbirşey yok 2.jaleci yok haklısınız ama git bul geçen Twitterda biri göztepenin 2.kalecisini göktuğu önerdi böyle birini bul getir bunun içinde mi limit lazım yok kariusun yerine burdan birimiz geçsek bu golleri yemeyiz hiçmi potansiyelli ucuz kaleci yok arkadaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu kadarını yapsalar taraftar olarak bize yeter  :by2:

https://twitter.com/umex/status/1219241043725516801

https://twitter.com/umex/status/1219242512155652096
Bu konuyu ben ara transfer döneminin başından beri yazıyorum. Değişen bir şey olacağını düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

karius gg vida mirin adriano atiba dorukhan  gibi bir savunman varken bu kadar gol yiyorsan ya takımın kalanında bir sorun vardır yada hocada.
Mirini gondermeyecektik herhalde hoca da gittigine gore

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/officialffsnews/status/1219284703695425536?s=19
Buda yazmış bunun yazdığı yüzde doksan gerçekleşiyor takip ettiğim kadarıyla ancak gelirse sizce ne değişir ekstra bir külfet mi olur yoksa bişeyler değiştirmeyi başarırmı bilmiyorum kadro kötü falan diyoruz ama adam akıllı Bi hoca ile Bi forvet gelse 4 4 2 bu takım oynar rahat rahat nkadou solda ljajic sağda serbest oynasa gökhan sürekli bindirir bilmiyorum gerçekten lig leş ama hocamızda çok kötü maalesef

Çevrimdışı mylife1903

Ismaelle tolgayla sitatsiz 35 yedik fabri 30 yedi
Her sene 45 yesen yahu suraya azicik savunmaya onem veren hoca getirelim dersin
TOlga 35 yedi tolga reyiz yani
Ayrica 30 tane ayri tandemle oynayip kaleci diye tiravmalik bir cocuk getirirsen 50 tane de yersin, kumbara gibi

Muzlera iyi kaleci dedigimizde 45 gol yiyen iyi kaleci mi olur cevabi vardi.
Gollerin besiktas enerjisi ile de alakasi var onun bunun gotune carpan top kaleye giriyor, okutup ufletmeden ruslarin komple hiristiyan olmasi gibi komple camiayi gusullemeden de duzelmez

Kaleye bulan ortayi bile iceri aldi cocuk
Dunku macta topun onune atliyor sonra kafasini ceviriyor top yuzune gelmesin diye oyle kalecimi olur topcu olmaz toptan korkan,fabri bi macta topa atlayip yuzuyle gol kurtarmisti gozu cikiyordu cocugun davul gibi sismistindegistirmistik

Toptan korkuyor adam yuzu uf olacak diye
Artiz misin kaleci misin
Su rakamlari ariyordum
Tolgae 35
Yemis
Rakamlara bah
Savunma dahisi gol yemem abdullah avci ike simdiden 28
Ayken yuken manken ya

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/officialffsnews/status/1219284703695425536?s=19
Buda yazmış bunun yazdığı yüzde doksan gerçekleşiyor takip ettiğim kadarıyla ancak gelirse sizce ne değişir ekstra bir külfet mi olur yoksa bişeyler değiştirmeyi başarırmı bilmiyorum kadro kötü falan diyoruz ama adam akıllı Bi hoca ile Bi forvet gelse 4 4 2 bu takım oynar rahat rahat nkadou solda ljajic sağda serbest oynasa gökhan sürekli bindirir bilmiyorum gerçekten lig leş ama hocamızda çok kötü maalesef
Tek transferle anca 4312 olur dodo gelirse
Bu kaleciyle ortasaha falan topu oynanmaz
Huniyi kuracan sut falan attirmayacan