2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4260446 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA - Ajdin Hasic ile olan eski sözleşme revize edilip büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Hafta içinde imzaların atılması bekleniyor.

ne kadara anlaşıldı acep  :alala:
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2020, 14:26:21 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Akil Emre

SON DAKİKA - Ajdin Hasic ile olan eski sözleşme revize edilip büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Hafta içinde imzaların atılması bekleniyor.

Bunada şükür, şans verelim en az ozi kadar oynar zaten

Çevrimiçi Kartal Ç

hasiç şuan beşiktaşta oynamak için yetersiz demiyor muydu hoca? kiraya mı verecekler acep

Çevrimdışı tangaz

Muhasebe denen birsey var. Sen 13 milyon euro gelir yaziyorsan karsiliginda birsey yazman lazim. Ya para girisi olacak ya alacaklin olacak. Oyle kafana gore ben 13 milyon euro gelir yazayim 5 milyon euro kasaya girsin 8 milyon euro hocus pocus olsun gibi bir muhasebe yok.
Ha, ayriyeten soylediklerinde haklisin. TR'de temiz bir duzen kesinlikle yoktur, ornek vermissin iste. Ornekler muhtemelen cogaltilabilir.
Ama kulubun berbat ekonomik durumunu 'yonetim para caldi' ile aciklamayazsin. Herkes berbat durumda, herkes mi caldi ve 1 milyar tl nereye caliyorsun fark ettirmeden, oyle bir dunya yok. Hadi diyelim 50 milyon euro goturdu yonetim, ki bu bile inanilmaz, abartili bir rakam. 2.5 milyar tl'nin 300 milyon tl'sini acikladin hirsizlikla. Gerisi?
Turk kulupleri ekonomik olarak berbat yonetiliyor. Daha dogrusu strateji dogru olmadigi icin bu ekonomiye yansiyor.
Sonuk bitik yildizlari istiyoruz, scoutingimiz yok, inanilmaz bir rekabet ortami ve bu ortamin getirdigi rekabet istegiyle ucan maas butceleri.

Normal sartlarda bir Turk takimi scouting'e ve altyapiya agirlik vermeli, oyunculari korkmadan oynatmali, yurtdisi transferinde Iskandinavya ve Balkan ulkelerinde buyuk kuluplerin gozlerinden kacmis, ama potansiyeli olan ucuz yabancilari parlatmaya gitmeli. Kaliteli yabanci alacaksa da 1.5 milyon euro maasi biraz gececek max 2-3 adam almali, maas butcesini 20-25 milyon euro olarak tutmali. Ama taraftar beklentisi, rekabet ortami, CL hayali vs bunlari engelliyor. Sadece bizim icin degil, 3 buyuk icin de gecerli bu durum. Sadece son 2 seneki Trabzon bu kisir dongunun biraz disinda tutulabilir.

muhasebe ne için var kayıtları tutmak için muhasebeci yeminli müşavir die kurana el basıp mı belgeyi işleme alıyor sanıyorsun ne evraklar giriyor kurumlarda şirketlerde kayıtlara altı boş olan daha geçenlerde çatı için 600 küsür bin yuro değerinde denetim faturası mı ne çıkmıştı kim bilir böle ne evraklar vardır kimi reel kimi olmayan bilemeyiz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

hasiç şuan beşiktaşta oynamak için yetersiz demiyor muydu hoca? kiraya mı verecekler acep

hocanın görüşü böyleydi şayet yetersiz ise bir an evvel kiralamak doğru olacaktır da her zamanki gibi geç kalıyoruz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

hocanın görüşü böyleydi şayet yetersiz ise bir an evvel kiralamak doğru olacaktır da her zamanki gibi geç kalıyoruz.

bence hasic dursun hocayı kiralayalım.

Çevrimdışı tangaz

:D

artık olan oldu şu 5-6 maç geçsin de bakalım bizim durum ne olacak rakipler ne kadar fire verecek ona göre değerlendirmeli yönetim. kötü senaryo gerçekleşir ve yarıştan koparsak hocayı göndermek en doğru eylem olacaktır.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Taraftarın görüşü böyleydi şayet yetersiz ise bir an evvel kiralamak doğru olacaktır da her zamanki gibi geç kalıyoruz.  :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

muhasebe ne için var kayıtları tutmak için muhasebeci yeminli müşavir die kurana el basıp mı belgeyi işleme alıyor sanıyorsun ne evraklar giriyor kurumlarda şirketlerde kayıtlara altı boş olan daha geçenlerde çatı için 600 küsür bin yuro değerinde denetim faturası mı ne çıkmıştı kim bilir böle ne evraklar vardır kimi reel kimi olmayan bilemeyiz.
Benim güzel bir fikrim var. Fikret Bey ve yancılarını  Ajax'a gönderelim. Orada başkanlık ve yöneticilik yapsınlar biraz da. Fikret Bey koltuğa yayıla yayıla Hollanda televizyonuna konuşsun " Bugüne kadar Ajax'a gelen yöneticiler Ajax'ı potansiyelinin altında bırakmışlar maddi kıstasları göz önünde tutarak. Ajax bu değil. Ajax her sene şampiyonlar ligi şampiyonluğunu hedeflemeli. Ajax'ın ismi Barcelona, Real Madrid gibi takımlarla anılmalı. Vizyonu dar yöneticiler yüzünden bu gerçekleşmemiş. İşte ben ve arkadaşlarım Umut, Şafak bunu kökten değiştireceğiz.'

Çevrimdışı tangaz

Benim güzel bir fikrim var. Fikret Bey ve yancılarını  Ajax'a gönderelim. Orada başkanlık ve yöneticilik yapsınlar biraz da. Fikret Bey koltuğa yayıla yayıla Hollanda televizyonuna konuşsun " Bugüne kadar Ajax'a gelen yöneticiler Ajax'ı potansiyelinin altında bırakmışlar maddi kıstasları göz önünde tutarak. Ajax bu değil. Ajax her sene şampiyonlar ligi şampiyonluğunu hedeflemeli. Ajax'ın ismi Barcelona, Real Madrid gibi takımlarla anılmalı. Vizyonu dar yöneticiler yüzünden bu gerçekleşmemiş. İşte ben ve arkadaşlarım Umut, Şafak bunu kökten değiştireceğiz.'

End of the ajax  :D

Çevrimdışı mylife1903

End of the ajax  :D
Ayaks yahudidir be abi
Ilk ozel ucak indiginde nezaketen bindirirler ucaga ama geridonus biletini iptal ederler adamin
Amerikaya da ozel ucakla mi ucmus ex baskan

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ayaks yahudidir be abi
Ilk ozel ucak indiginde nezaketen bindirirler ucaga ama geridonus biletini iptal ederler adamin
Amerikaya da ozel ucakla mi ucmus ex baskan
Evet Ajax aynen dediğin gibi yahudiler tarafından kurulmuş ve yönetilen bir kulüp ama Fikret Bey orada kendi başkanlık sistemini uygulayacak. Kimseye hesap vermeden istediğini yapacak. Oldukça normal işleri bir de orada yapsınlar.

Çevrimdışı mylife1903

Evet Ajax aynen dediğin gibi yahudiler tarafından kurulmuş ve yönetilen bir kulüp ama Fikret Bey orada kendi başkanlık sistemini uygulayacak. Kimseye hesap vermeden istediğini yapacak. Oldukça normal işleri bir de orada yapsınlar.
Abi taraftar sokaga dokulur
Fikret hazretleri modeli bizde gecer sadece

Çevrimdışı tangaz

Abi taraftar sokaga dokulur
Fikret hazretleri modeli bizde gecer sadece

2 kupa alır benim yarattıgım ekonomiyi bana mı so derken kırmızı ışığa doğru kovalarlar

Çevrimdışı murat baltacı

Rodelega bile bizde iş yapar gs maçını izliyorum Denizli'de bi oynayan o bizde yanında iyi oyuncularla daha çok iş yapar bnce kimseyi almamaktansa adebayor rodelega falan birini getirelim.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı haluk.m

İsteyen olsa Burak, Vida, Karius, Roco gibi isimleri 3-5 bakmaz elden çıkarırdım.   Taraftar 1 gol, 1 harekete kanıp bütün sezonu çöpe atıyor, bu isimlerin kendine hayrı yok.

Çevrimdışı sefaköykartali

Seneye Fatih-Dorukhan orta sahası, Nkoudou-Hasic kanatları... Doğru taktikle uçak gibi olur. Atanı tutanı değiştirmek şart orası ayrı tabii...

Çevrimdışı MUSTAFA_

İsteyen olsa Burak, Vida, Karius, Roco gibi isimleri 3-5 bakmaz elden çıkarırdım.   Taraftar 1 gol, 1 harekete kanıp bütün sezonu çöpe atıyor, bu isimlerin kendine hayrı yok.
Bu sene şampiyonluğu geçtim, şampiyonluk yarışında olmayacağımız dünden belli. Yönetim de dahil herkes transfer dönemini bekliyordu ama o dönemi daha başlamadan kapattığımızı bilmiyorduk. O zaman eldeki para eden oyuncularımızı piyasası düşmeden elden çıkartmaktan mantıklı bir şey yok. Avcı ile olmayacağı da belli ise getir birini gençlerle oynasın  :tabe: Minimum maliyetle bir sonraki sezona hazırlanalım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu konuda geçen seneden beri konuşuyoruz. Yönetim bir ara bonservisini almayı düşündü. Karius'un bonservis yüksek olmasa şu an kazığı yemiştik. Umarım eli tutan bir kaleci buluruz seneye  :tabe:

https://twitter.com/ilkerpirlant/status/1218940352666787840

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Bu sene şampiyonluğu geçtim, şampiyonluk yarışında olmayacağımız dünden belli. Yönetim de dahil herkes transfer dönemini bekliyordu ama o dönemi daha başlamadan kapattığımızı bilmiyorduk. O zaman eldeki para eden oyuncularımızı piyasası düşmeden elden çıkartmaktan mantıklı bir şey yok. Avcı ile olmayacağı da belli ise getir birini gençlerle oynasın  :tabe: Minimum maliyetle bir sonraki sezona hazırlanalım  :tabe:

3,5m € Vida, 2,5m€ Burak'ın maaşı diğerlerini saymıyorum bile. Madem şampiyonluk yarışında olmak istemiyor ve bütçe küçültüyorsunuz, hazır piyasaları varken bunlardan kurtulun. Sezon  bitince ağlamaktan iyidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

3,5m € Vida, 2,5m€ Burak'ın maaşı diğerlerini saymıyorum bile. Madem şampiyonluk yarışında olmak istemiyor ve bütçe küçültüyorsunuz, hazır piyasaları varken bunlardan kurtulun. Sezon  bitince ağlamaktan iyidir.
Yaz transfer dönemini hayal ettiğimde yeni Oğuzhanlar, Veliler görüyorum. Aybaba da gelirse son halka tamamlanır  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sefaköykartali

Madem para yok deneyeceğiz. Sörloth tipi bir forveti ve Fabri gibi bir kaleciyi koskoca Beşiktaş JK bulacak. Gerisi pozitif futbol oynatmaya çalışan, yeni bir şeyler deneyecek bir hocaya kalmış. Öldük bittik demenin anlamı yok denemek zorundayız.

Çevrimiçi levitate

Madem para yok deneyeceğiz. Sörloth tipi bir forveti ve Fabri gibi bir kaleciyi koskoca Beşiktaş JK bulacak. Gerisi pozitif futbol oynatmaya çalışan, yeni bir şeyler deneyecek bir hocaya kalmış. Öldük bittik demenin anlamı yok denemek zorundayız.
kaleci tanımı 10/10 olmuş
bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

Transfere gerek kalmadi.

Yazın yapılacak olan teknik direktör değişikliği bence şimdiden yapılması lazım boşa zaman kaybetmenin anlamı yok.

Avcı ile yola devam ederse yönetim avrupa da hayal.

Tazminatını 12 taksite mi bölecek cebinden mi  verecek bilinmez.

Bir sonra ki iç saha maçına bu hoca ile çıkarsa daha kötü şeyler olur gibi duruyor arada bir de 2 deplasman macımızın oldugunuda düşününce.